Starity

Brad Pitt tényleg rossz apa? Kiderült, miért távolodtak el tőle a gyermekei

2024. június 01. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

A közelmúltban több gyermeke is úgy döntött, elhagyja a Pitt családnevet. Vajon miért? Ennyire rossz szülő lenne a Trója sztárja?

hirdetés

Nemrégiben Vivienne után Shiloh is úgy döntött, megválik a Pitt névtől és csak a Jolie-t tartja meg. Ennek hatására a rossz nyelvek máris azt pedzegetik, hogy Brad Pitt csapnivaló szülő és a gyerekei kizárólag anyjukra, Angelina Jolie-ra számíthatnak. Tényleg így van?

Szó sincs róla! Egy, a színészhez közel álló barát elmondása szerint Brad kifejezetten örül, hogy lánya, Shiloh végre nagykorú lett és maga hozhat döntéseket, ugyanis ő, mint apja nagyon szeretné, ha rendeznék kapcsolatukat, amire az elmúlt években Angie árgus tekintetétől kísérve alig volt alkalma. Állítólag a színésznő a válásuk óta a küldetésének tekintette, hogy megfossza exét a gyerekei társaságától, azt szerette volna, ha apa és gyermekei elidegenednek egymástól. Ezt egyébként múlt hónapban Jolie egykori testőre is megerősítette: ő is azt tapasztalta, hogy a Lara Croft sztárja az apjuk ellen hangolta a gyerekeket. Egy másik forrás szerint Pitt sosem mondott le a gyerekeiről, mindig mellettük állt és most is hisz abban, hogy vissza tudja nyerni őket.

Brad megértette, hogy a gyerekei felnőttek és önálló döntéseket hoznak. Angie talán képes rávenni őket, hogy másképp gondolkodjanak, de az igazság az, hogy Brad mindig is azt szerette volna, ha a srácai tudnák, hogy ő mellettük áll

– nyilatkozta egy anonimitást kérő barát a közelmúltban.

Jelenleg Brad úgy érzi, Shiloh-nál van a legtöbb esélye, miután most töltötte be a 18-at és abban reménykedik, hogy a lánya esélyt ad neki, hogy az életének részese lehessen.

Szeretné, ha Shiloh végre maga hozna döntéseket, ő pedig szeretne a jövőjének a része lenni. Most csak figyeli, mi történik és a legjobbakban bízik.

via PerezHilton

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek