Starity

Exférjével lépett fel Avril Lavigne – videó

2024. június 03. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Újra együtt az egykori szerelmesek – legalábbis egy dal erejéig. Avril koncertjén exe volt a sztárvendég a hétvégén.

hirdetés

Végre elstartolt Avril Lavigne Greatest Hits Tour elnevezésű fellépéssorozata, melynek állomásain karrierje legnagyobb slágereit viszi el rajongóihoz az énekesnő. A hétvégén Las Vegasban adott koncertet, majd a közönség legnagyobb meglepetésére nem kisebb sztárvendéget, mint a Sum41 éléről ismert Deryck Whibley-t invitálta a színpadra, aki négy évig volt a férje a 2000-es években.

Ma este van egy különleges vendégünk, aki gitáros az én és a ti kedvenc bandáitok egyikében. Hölgyeim és uraim, fel a kezeket Deryckért a Sum41-ból

– invitálta volt férjét a színpadra Avril és közösen előadták a 2001-es megjelenésű In Too Deep című szerzeményt, ami korábban olyan filmekben és sorozatokban szerepelt betétdalként, mint az Amerikai pite 2., a Már megint Malcolm és a Tucatjával olcsóbb.

Avril és Deryck 2004-ben kezdtek randevúzni egymással, két évvel később pedig egy nagyszabású esküvő keretein belül kötötték össze az életüket a kaliforniai Montecitóban, mintegy 110 közeli családtag és barát jelenlétében. Három évvel később az énekesnő kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva kérte a házasságuk felbontását, válásukat pedig 2010-ben mondta ki a bíróság.

Hálás vagyok az együtt töltött időért. Hálás vagyok és áldottnak érzem magam, amiért a barátságunk [a történtek ellenére] megmaradt

– vallotta Lavigne a szakítás után.

via Kerrang!, Wikipedia

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek