Starity

J.Lo szomorú de megkönnyebbült, hogy nem kell turnéznia

2024. június 04. 07:07   |   Szerző: Four

Most a gyerekeire és a családjára koncentrál a híresség, lemondta a turnézást.

hirdetés

Jennifer Lopeznek idő kell: a színész-énekesnő napokkal ezelőtt kénytelen volt lemondani a koncertturnéját, saját bevallása szerint azért, hogy a családjával és a szeretteivel legyen. 

A People magazin forrása szerint Lopez "összetört", hogy erre a döntésre kellett jutnia, de jelenleg az a legfontosabb számára, hogy a szeretteivel legyen. 

Most elég sok dolog történik az életében. Bármennyire is szomorú volt, hogy le kellett mondania a turnét, megkönnyebbült. Egyelőre önmagáról kell gondoskodnia. A döntést a csapata is támogatta: mindenki szurkol, hogy most a családjára koncentráljon. 

- mesélte a forrás.

Lopez This Is Me... Live koncertsorozata eredetileg a legújabb albumának dalaiból állt volna, de később - feltehetően a gyér jegyeladások miatt - átnevezte, és inkább a legnagyobb slágereire épített. Június 26-án, Orlandóban lett volna az első koncertje, de fellépett volna Austinban, Dallasban, Las Vegasban, Miamiban, Torontóban, New Yorkban és Bostonban is. 2019 óta ez lett volna az első turnéja. 

Úgy tudni, Lopez és Ben Affleck házasságában gondok vannak: a színész elköltözött a közös otthonukból, és egyelőre próbálják megmenteni a kapcsolatukat, de sokak szerint elkerülhetetlen a válás. 

Embed from Getty Images

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek