Starity

Még idén megjelenik az első Maxton Hall-kötet magyarul

2024. június 17. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Világszerte hatalmas népszerűségnek örvend a német regénytrilógián alapuló sorozat, ami hamarosan a magyar könyvespolcokon is megjelenik majd.

hirdetés

Fotó: Amazon Prime Video

Május közepén számoltunk be arról, hogy az Amazon Prime Video berendelte a nagy népszerűségnek örvendő Maxton Hall második évadát. A sorozat a május 9-ei premier után nem sokkal Magyarországon is a nézettségi lista első helyén találta magát és azóta óriási rajongótábora alakult ki. 

A Mona Kasten regénysorozatán alapuló széria folytatása ígéretesen alakul, és ha hihetünk a szóbeszédnek, a második évad 2025-ben kerül képernyőre. A rajongóknak azonban addig sem szabad csüggedniük, ugyanis megkeresésünkre a Könymolyképző Kiadó megerősítette, hogy a fordító jelenleg is dolgozik a Maxton Hall első, Save Me című kötetének magyar nyelve való átültetésén és a könyv előreláthatóan még idén, az év második felében a könyvesboltok polcaira kerül. Érdekesség, hogy a kiadó már megszavaztatta azt is, milyen legyen a könyvtrilógia magyar változatának a borítója, a két lehetséges variációkat alább láthatjátok.

Fotó: Facebook / Vörös Pöttyös? Szeretem.
Fotó: Facebook / Vörös Pöttyös? Szeretem.

SuperSurvey

Jó hír továbbá, hogy addig is akad mit olvasni, mivel a szerző Újrakezdés nevű könyvsorozata már magyarul is elérhető, így a lelkesebb fanatikusok akár már most is megismerkedhetnek az írónő stílusával.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek