Starity

Ezek a sztárok már biztosan visszatérnek a Maxton Hall második évadában

2024. június 13. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Az Amazon Prime Video vezetősége nemrég jelentette be, hogy a sorozat második évadára mely sztárok szerződtek le.

hirdetés

Fotó: Amazon Prime Video

2024 májusában indult hódító útjára a Maxton Hall című német drámasorozat, ami bemutatkozása óta több, mint 120 országban lett a nézettségi listák vezetője. Az Amazon Prime Video fejesei azóta nyilvánosságra hozták, hogy berendelésre került a széria második évada, ami várhatóan jövő nyáron kerül majd képernyőre, most pedig azt is megtudhatjátok, mely sztárok szerződtek le a folytatáshoz.

A főszereplőket alakító Damian Hardung (James) és Harriet Herbig-Matten (Ruby) már egészen biztosan aláírták a szerződésüket, de visszatér még Fedja van Huêt (Mortimer), Sonja Weißer (Lydia), Ben Felipe (Cyril), Runa Greiner (Ember), Andrea Guo (Lin) és Justus Riesner (Alistair) is.

A sorozat Mona Kasten azonos című regénytrilógiáján nyugszik, melyben a neves elit iskola, a Maxton Hall diákjainak életét követhetjük nyomon. Az első évad elsősorban a karakterek megismertetéséről, azok motivációjának felfedéséről és a kapcsolati rendszerük bemutatásáról szólt, emellett szemtanúi lehettünk annak, miként szeret egymásba egy neves, gazdag család sarja és az egyszerű körülmények között élő, ám ambíciózus főhősnő.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek