Starity

Jennifer Lopez megtiltja a neki dolgozó embereknek, hogy a szemébe nézzenek

2024. június 13. 16:04   |   Szerző: Four

A színész-énekesnőről nagyon sokan állítják, hogy megtiltja a szemkontaktust az alkalmazottainak.

hirdetés

Nem elég, hogy Jennifer Lopez házassága minden jel szerint romokban van illetve a karrierje is elindult a lejtőn, most elég sok egybehangzó állítás került napvilágra a színész-énekesnő udvariatlan viselkedéséről. 

Az 54 éves hírességről mostanában rengetegen kommentelték, hogy van egy bizarr szokása: a neki dolgozó embereknek megtiltja a szemkontaktust. A beszámolók szerint akárhova érkezik, az alkalmazottak értesítést kapnak Lopez csapatától, hogy ne merjenek ránézni.

"Az egyik barátom a backstage-ben dolgozott a koncertjén, a fényekért volt felelős. Minden egyes alkalmazottat szigorúan utasítottak, hogy "Ne. Nézzetek. Ms. Lopez. Szemébe!""

- írta egy kommentelő. 

"Ismerek embereket, akik a Mohegan Sunban dolgoztak [egy kaszinó az Egyesült Államokban], őket is utasították, hogy teljes mértékben kerüljék vele a szemkontaktust. Még ma is nevetnek rajta, mert nála sokkal nagyobb sztárok is megfordultak ott, és sokkal udvariasabbak és kedvesebbek voltak."

- tette hozzá egy másik illető. 

Egy újabb hozzászóló szerint ugyanez igaz a sofőrökre is, akik Jennifer limuzinjait vezetik:

"Egy bennfentes barátom elmondása alapján a limuzinjai sofőrjeit is arra utasítják, hogy még a visszapillantó tükörben se nézzenek rá."

Embed from Getty Images

Egy LABellatini nevű podcaster TikTokon erősítette meg a héten a "zéró szemkontaktus-szabályt":

"Van egy barátom, aki J.Lo egyik zenei projektjén dolgozott, és kirúgták. Jennifer megállította az egész munkafolyamatot, csak mert a szemébe nézett. És legalább 15 hasonló sztorim van róla." 

X-en is hasonlókról számoltak be:

"Egy kaliforniai síparadicsomban dolgoztam, évekkel ezelőtt J.Lo ott forgatott egy reklámfilmet valamelyik autómárkának. A recepción kaptunk egy üzenetet a csapatától, hogy semmi esetre se vehetjük fel vele a szemkontaktust. El tudjátok ezt hinni?"

- mesélte egy felhasználó, majd egy következő is kitálalt:

"Egyszer az egyik koncertjén dolgoztam, és a stábot az érkezése előtt figyelmeztették, hogy semmilyen körülmények között nem szabad a szemébe néznünk. Utasítottak, hogy ha valamiről szeretnénk beszélni vele, akkor közben a földet nézzük."

A The View című talkshow egyik volt műsorvezetője pár napja szintén kitálalt: elmondása szerint J.Lo nagyon kellemetlen vendég volt. 

Embed from Getty Images

via Daily Mail

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek