Starity

Daniel Radcliffe bevallotta, hogy nem bírja a drámákat

2024. június 13. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Daniel Radcliffe nem igazán szereti a drámákat, ezért főleg rajzfilmeket vagy valóságshow-kat néz.

hirdetés

Daniel Radcliffe bevallotta, hogy soha nem nézte végig a Maffiózók vagy a Totál szívás egyetlen epizódját sem - amelyeket széles körben a legjobb tévésorozatok között tartanak számon -, hanem a valóságshow-kat vagy az animációs sorozatokat részesíti előnyben.

Őszintén szólva, rajzfilmeket és valóságshow-kat nézek. Sosem láttam a Totál szívást. Soha nem néztem a Maffiózókat vagy a Drótot. Az összes ilyen nehéz, egyórás anyagot - egyszerűen nem tudom végignézni.

Hozzátette, hogy valószínűleg a gyermekkorából fakad mindez:

Azt hiszem, ez valószínűleg részben abból ered, hogy A Simpson családon nőttem fel, ahogy szerintem a mi generációnk gyerekei közül sokan.

Radcliffe úgy véli, hogy az általa kedvelt animációs sorozatok közül sok túl sötét lenne, ha élőszereplős műsorként mutatnák be.

BoJack Horseman túl komor és szomorú lenne, ha nem egy beszélő ló lenne benne. A klasszikus példa erre Homer, aki fojtogatja Bartot A Simpson családban. Egy élőszereplős sorozatban ez egy szörnyű gyermekbántalmazás, ami egyáltalán nem vicces, míg A Simpson családban ez egy állandó geg.

via Bang Premier

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek