Starity

Shakira azt szeretné hogy a fiai tudják: a való élet egyáltalán nem hasonlít a filmekre

2024. június 14. 17:05   |   Szerző: Four

Az énekesnő bevallotta, nagyon szeretné a való életre nevelni a két fiát.

hirdetés
Shakira azt szeretné hogy a fiai tudják: a való élet egyáltalán nem hasonlít a filmekre
Fotó: hu.depositphotos.com

Shakira szeretné az életre nevelni a gyerekeit: az énekesnő elárulta, hogy amióta szingli anyuka, még közelebb érzi magát két fiához, a 9 éves Sashához és a 11 éves Milanhoz. 

Azt hiszem mi, anyukák sosem állunk le. Dolgozhatuk, de az elkötelezettségünk anyaként megkérdőjelezhetetlen. Néha nagyon nehéz elérni az egyensúlyt, igaz? Eldönteni, hogy mennyi időt szánsz magadra, a munkádra, a gyerekeidre. De a kicsik mindig az elsők, és ők azok, akik a legtöbb időt igénylik. 

Az énekesnő nagyon nehéz helyzetben találta magát, amikor véget ért a kapcsolata Geard Piquével:

Soha nem kellett még ennyire önmagamra hagyatkoznom és küzdenem a túlélésért, a gyerekeimért. Ők már látták az anyjukat sírni, ünnepelni és nevetni. És azt hiszem, látták, hogy fáradhatatlanul dolgozom. 

- mondta, majd így folytatta:

És ez a lényeg. Szeretném megmutatni nekik, hogy az élet nem egy egyirányú utca. Nem olyan, mint ahogy az emberek látják a filmekben. A dolgok nem mindig úgy sikerülnek, ahogy mi akarjuk, és van, hogy csalódunk. Ez része annak, hogy emberek vagyunk, ezért vagyunk itt.

- mondta. 

Az énekesnő 2022-ben szakított a gyermekei apjával, miután kiderült, hogy a focista megcsalta a gyermekei apjával. Shakira később elárulta, akkora pofon volt számára ez a helyzet, hogy "a sárba zuhant", ahonnan fel kellett emelkednie.

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek