Starity

Decemberben véget ér Taylor Swift közel kétéves fellépéssorozata

2024. június 14. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

A nagy sikernek örvendő turné a végéhez közeledik, ugyanis két év folyamatos utazás és koncertezés után Taylor decemberben hazatér, hogy megpihenjen.

hirdetés

Taylor Swift mérföldkőhöz érkezett: tegnap került sor a The Eras Tour elnevezésű fellépéssorozat 100. koncertjére, méghozzá az angliai Liverpoolban. Az énekesnő rajongói régóta sejtették, hogy ez egy különleges alkalom lesz és Taylor izgalmas bejelentést fog tenni, de nem azt kapták, mint amire számítottak.

Azt gondolom, sokan vannak köztetek olyanok, akik most azt kérdezik, hogyan ünnepeljük a 100. show-t?! Számomra ez, a 100. alkalom megünneplése azt jelenti, hogy első alkalommal ismerem be magamnak és egyúttal hozom a tudomásotokra, hogy ez a turné decemberben véget ér

– vallotta közönségének az énekesnő.

Ez most még nagyon távolinak tűnik, de számomra olyan, mintha csak most adtam volna az első koncertet, mert ti, srácok olyan szórakoztatóvá tettétek számunkra ezt az egészet, hogy 100-150 fellépést is meg akartunk csinálni.

Közönségéhez intézett beszédében a 14-szeres Grammy-díjas előadó azt is kifejtette, hogy a turné mostanra az egész világává vált, így amikor egy kis szabadideje van, akkor is azon lamentál, milyen új dalokkal örvendeztethetné meg a rajongóit.

Szeretnék még egy fellépést eltölteni ezen agyalva, megélni a pillanatot és itt lenni veletek. Nagyra értékelek minden csöppnyi erőfeszítést, amit azért tettetek, hogy itt legyetek most velünk, amikor elérjük a turné háromszámjegyű előadását. Szóval, köszönöm!

– hálálkodott Swift, majd előadta az All Too Well című 2012-es szerzeményét.

A turné egyébként 2023. március 17-én indult az arizonai Glendale-ben. Taylor a fellépéssorozat keretein belül öt kontinensen játszik és összesen 152 koncertet ad 2024 decemberével bezáróan – egytől egyig óriási tömegek előtt. Ezt követően hazatér, hogy az ünnepeket már a családja és a barátai társaságában töltse. És hogy mi vár rá a jövőben? Azt talán még ő sem tudja, de egy biztos: nem sokáig fog tétlenül ülni a babérjain, hiszen az elmúlt másfél – két évben is annyi minden történt vele, hogy lesz miből merítenie jövőbeli nagy slágereihez.

via Entertainment Weekly

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek