Starity

Volt barátnőjének szabad bejárása van Chace Crawfordhoz

2024. június 14. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Bár a színész és volt párja is továbbléptek a szakítás óta, közösen magukhoz vett kutyájuk miatt jelenleg is tartják egymással a kapcsolatot.

hirdetés

A Gossip Girl sztárja, Chace Crawford hisz abban, hogy igenis lehet úgy szakítani, hogy az istenhozzád után is barátok maradjanak a felek. A Call Her Daddy podcastban arról mesélt, van egy exe, akivel a mai napig közösködnek azon a kutyán, akit még együtt fogadtak örökbe.

Ő egy lány, akivel együtt dolgoztam egy rettenetesen tévésorozatban, olyan 2015 körül. Még mindig barátok vagyunk. Ő egy fantasztikus lány és nagyon jó ember

– magyarázta Chace, majd elárulta, hogy volt párjának a mai napig bejárása van az ő otthonába.

Ez mind róla szól. A kutyáról. Neki [a lánynak] vőlegénye van. Egyáltalán nem tartom ezt [a helyzetet] furcsának... Kulcsa is van a házamhoz.

Noha a színész nem árulta el, ki ez a rejtélyes ex, nem nehéz kikövetkeztetni: 2015-ben az egy évad után megbukott Blood & Oilban szerepelt Rebecca Rittenhouse-zal, akivel egészen 2018-ig egy párt alkotott. Kapcsolatuk ideje alatt magukhoz vettek egy mentett kutyát, akit egy texasi sör után Shinernek neveztek el.

via Us Weekly

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek