Starity

A Maxton Hall sztárja tart a második évad forgatásától

2024. június 16. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Damian Hardung fél a Maxton Hall második évadának megfilmesítésétől, mert James igazán nehéz időszakon megy majd keresztül.

hirdetés

A cikk SPOILERT tartalmaz!

A Maxton Hall 2. évadát már berendelték, de Damian Hardung elárulta, hogy a következő évad nagyon "sötét" lesz a karaktere, James számára, amitől tart egy kicsit.

A második könyvben James nagyon sötét helyzetben lesz. Ott lesz az anyja halála, és tényleg átmegy azokon a sötét helyeken

- mondta Hardung.

Bármennyire is nagyszerű dolog visszatérni, sokkal több félelmet érzek, mint örömöt, ha arra gondolok, hogy a második évadban valóban ezt kell majd ábrázolnom, mert ez annyi fájdalommal járna, amin keresztül kell mennem.

Hardung karaktere az első évad végén elveszíti az édesanyját, ami felborítja az egész életét. Nehéz megmondani, hogy James és Ruby, akit Harriet Herbig-Matten alakít, képesek lesznek-e fenntartani a kapcsolatukat James gyásza alatt.

Remélem, hogy a műsor üzenete valóban megállja a helyét. Ha van szerelem, nincs semmi, ami megállíthatja őket. Le tudják győzni azokat az akadályokat és a körülményeket, hogy valóban együtt tudjanak lenni

- tette hozzá a színész.

via J-14

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek