Starity

Malibuban romantikázik a szerelmével Selena Gomez – lesifotók!

2024. június 16. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

A 31 éves színész-énekesnőt és producer párját tegnap este kapták lencsevégre a paparazzók.

hirdetés

Mióta hivatalosan is felvállalta kapcsolatát Benny Blancóval, Selena Gomez nem bújkál többé! A színész-énekesnő az elmúlt hónapokban többször is együtt jelent meg a szerelmével különböző rendezvényeken, ezúttal azonban egy sokkal intimebb pillanatukba kaptunk betekintést a lesifotósoknak köszönhetően, akik június 16-án a kaliforniai Malibuban kapták lencsevégre a szerelmeseket, amint éppen elhagyják a neves Nobu éttermet.

A sztárpár vagy észre sem vette vagy nem foglalkozott az őket vizslató fotósokkal, összebújtak, nevetgéltek és többször is szenvedélyes csókot váltottak egymással a járókelők jelenlétében és a kíváncsi tekintetek kereszttüzében. Az étteremből való távozásukat követően Benny besegítette Selenát az autójába, még egyszer megcsókolta őt, majd elhajtottak.

Fotó: Backgrid (via JustJared)

A további fotók megtekintéséért kattints ide!

Ha hihetünk a pletykáknak, a fiatalok már most hatalmas terveket dédelgetnek: állítólag a házasság és a családalapítás gondolata is felvetődött közöttük.

Öt évig egyedül voltam, és nagyon megszoktam. Sokan félnek az egyedülléttől, én pedig valószínűleg két évig kínoztam magam a fejemben, hogy egyedül vagyok, aztán valahogy elfogadtam. Aztán kitaláltam a tervemet, miszerint 35 évesen örökbe fogok fogadni, ha nem találkozom senkivel

– nyilatkozta nemrég Selena.

Fotó: Instagram / Selena Gomez

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek