Starity

Billy Ray Cyrus távoltartási végzést kért az exe ellen

2024. június 18. 06:06   |   Szerző: Four

A válás egyre durvább formát ölt: valami nagyon félrement az énekes és a felesége között.

hirdetés

Egyre bonyolódik Billy Ray Cyrus és Firerose válási ügye. Az énekes az In Touch Weekly információi szerint távoltartási végzést kért a lány ellen, akitől hét hónap házasság után válik, mert az jogtalanul használta a bankártyáit. 

A 62 éves zenész bírósági végzést kért arról, hogy Firerose ne használhassa a bankkártyáit, és hogy térítse vissza az összeget, amit elköltött. 

Úgy tudni, a két híresség megegyezett abban, hogy Firerose kiköltözik Cyrus otthonából május végéig. A megállapodásuk szerint Billy Ray havi 5 ezer dollárt (kb. 1,8 millió forint) fizetett volna az exének három hónapig, vagy ameddig hivatalosan el nem válnak. A bírósági papírok szerint a házastársak nem nyitottak közös bankszámlát az együttélésük során. 

Billy Ray a bíróságon kijelentette, hogy miután megegyeztek az ideiglenes feleségtartásról, rájött, hogy Firerose május vége és június eleje között az engedélye nélkül, 37 alkalommal is használta a bankkártyáját. 

A lány Cyrus elmondása szerint több repjegyet is vett, több mint 50 ezer dollárt (kb. 18 millió forint) fizetett egy ügyvédi irodának, illetve 10 ezer dollárt utalt az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának. 

A magazin szerint az ügyvédi iroda visszafizetett 45 ezer dollárt, emellett Billy Ray úgy gondolja, Firerose nem akart elutazni az általa vásárolt repjegyekkel, hanem krediteket akart szerezni a Delta Airlinesnál, hogy a jövőben kényelmesebb feltételekkel repülhessen. 

A zenész kérvényezte a bíróságon, hogy kötelezzék Firerose-t az összegek visszafizetésére, miután az American Express a nyomozásr követően úgy döntött, nem téríti meg Cyrusnak az exe által levett pénzösszeget. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek