Starity

Sabrina Carpenter Taylor Swift egyik legjobb barátnője, mégis az ősellensége márkáját reklámozza

2024. június 18. 14:02   |   Szerző: Four

Carpentert megkérdezték róla, Taylor Swift nem haragszik-e rá, amiért ilyen üzletet kötött.

hirdetés

Sokakat meglepett, amikor Sabrina Carpenter elvállalta Kim Kardashian felkérését, hogy reklámozza fehérneműmárkáját, a Skimst. 

Carpenter ugyanis Taylor Swift egyik legjobb barátnője, aki köztudottan gyűlöli Kimet, a legutóbbi lemezén hallható dalokban legalábbis egyértelművé tette, hogy még mindig nem ásta el a csatabárdot a reality-sztárral. 

Sabrina a Rolling Stone magazinban nyilatkozott arról, hogy semmi konfliktust nem szült közte és Taylor között, hogy a Skims arca lett. Az énekesnő elárulta, kikérte Swift véleményét a dologról, és egyáltalán vesztek össze. 

Bármennyire is szeretnék azt hinni az emberek, hogy minden apróságról tudomásom van, ez nincs így, mert folyamatosan dolgozom. Ebben az esetben nagyon-nagyon sokat beszéltem Taylorral a helyzetről, nagyon szeretem őt és mindig is támogatni fogom. Tudom, hogy az emberek csámcsogni fognak ezen, mert ilyesmire van idejük. 

- mondta. 

Egyébként valószínűleg tényleg nem volt zavar a két híresség között, mert Taylor másik barátnője, Lana Del Rey is reklámozta már a Skims márkát, és Swift minden jel szerint vele sem szakította meg a kapcsolatot. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek