Starity

Billy Ray Cyrus nem adja fel: szeretne kibékülni Miley-val

2024. június 21. 17:05   |   Szerző: Four

A válókereset beadása után szeretné rendezni a viszonyát a lányával, Miley-val.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Billy Ray Cyrus hét hónap után válik feleségétől, Firerose-tól, aki elmondása szerint az engedélye nélkül tetemes összeget vett le a bankszámlájáról, illetve hazudott neki arról, hogy még nem volt házas. Firerose viszont azzal vádolja a zenészt, hogy erőszakos volt vele, és egy nappal a műtétje előtt adta oda neki a válási papírokat, komoly érzelmi stresszt okozva ezzel neki. 

Mint kiderült, Billy Ray többek között azzal is vádolta az énekesnőt, hogy ellehetetlenítette a kapcsolatát az egyik lányával - feltehetően Miley-ra gondolt, akivel köztudottan megromlott a viszonya - azzal, hogy blokkolta a hívásait a telefonján. 

Billy Ray most minden erejével szeretne kibékülni Miley-val, és nem adja fel a reményt, hogy újra jóban lesznek: 

Billy-nek őrülten hiányzik Miley. Valamennyire tartják a kapcsolatot, de semmi sem olyan, mint régen, és ezen kétségbeesetten szeretne változtatni. Még arra is hajlandó, hogy kibéküljön Tish-sel, ha ez az ára annak, hogy a dolgok kerüljenek a rendes kerékvágásba. 

- mesélte a Life & Style forrása. 

Embed from Getty Images

Tish és Billy Ray Cyrus 29 év házasság után 2022-ben elváltak - az asszony nemrég elárulta, idegösszeroppanást kapott a döntése után -, és úgy tűnt, hogy a gyerekeiket is megosztotta a szakítás, Miley például inkább az anyjával maradt jóban. 

Billy szomorú volt, hogy Miley nem adott esélyt Firerose-nak, de hajlandó elengedni a sértettségét, mert mindennél jobban szeretné, hogy újra együtt legyen a család, és hogy véget érjen ez a szörnyű hidegháború. Sokszor felkeresi Miley-t, de nehéz elérnie őt, ami kétségbeeséssel tölti el. Miley mindig is a kislánya marad, borzasztóan érzi magát, hogy idáig jutott a kapcsolatuk. Próbál pozitív maradni, de nagy súly nehezedik rá. Soha az életben nem gondolta volna, hogy ilyen helyzetbe kerülnek. 

- nyilatkozta a forrás. 

Miley egyébként nemrég egy interjúban úgy nyilatkozott az apjáról, hogy "szerinte tőle örökölte a nárcisztikus személyiségét", ugyanakkor azt is megemlítette, hogy az apjának nagyon rossz gyerekkora volt, ő viszont mindent megkapott a szüleitől. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek