Starity

Francia Raisa sokkoló egészségügyi híreket kapott

2024. június 27. 21:09   |   Szerző: SzilviD

Francia Raisa megtudta, hogy súlyos beteg, gondjai lehetnek a gyermekvállalással.

hirdetés

Francia Raisat nemrég diagnosztizálták endometriózissal és kontaminált bélszindrómával (SIBO), ami nagy hatással lehet a reprodukciós képességére. Egy hosszú Instagram-posztban jelentette be a hírt: 

Nagyon nyíltan beszéltem az egészségemről, különösen a PCOS-emről. De az elmúlt két hétben a dolgok komoly fordulatot vettek. Találtam egy új nőgyógyászt, aki elmondta, hogy SIBO-m és endometriózisom is van, ami miatt nagyon nagy a kockázata annak, hogy a jövőben komplikált terhességem lesz. Sokkot kaptam

- kezdte a posztját. 

A 35 éves sztár - aki vesét adományozott Selena Gomeznek, aki autoimmun betegségben, lupuszban szenved - több kutatást követel a nők egészségével kapcsolatban. Arra biztatta a nőket, hogy ne veszítsék el a reményt, és folytassák a harcot.

Az orvostudományban elért összes előrelépés ellenére még mindig nem folyik elég kutatás a nők sajátos egészségügyi ellátásával kapcsolatban ahhoz, hogy valóban megértsük, hogyan tudják a hozzám hasonló nőknek biztosítani a lehetőséget arra, hogy egészséges életet tudjunk élni és családot alapítani. Ehelyett a női jogainkat, beleértve a kritikus (és néha szükséges) egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést is, támadják - és ez engem kiakaszt!

Raisa elárulta, hogy Kamala Harrisszel is találkozott a nők egészségével kapcsolatban, beszéltek a nők jogairól, a bevándorlásról és az LMBTQ emberek jogairól is. 

via Female First

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek