Starity

Tényleg nagy a baj: külön töltötte a házassági évfordulóját Ben Affleck és Jennifer Lopez

2024. július 18. 08:08   |   Szerző: Four

A két híresség házassága minden jel szerint megromlott: már nem is beszének egymással.

hirdetés

Újabb egyértelmű jel utal arra, hogy véget ért Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága: a két híresség külön töltötte a második házassági évfordulóját. Az énekesnő Hamptonsban biciklizett illetve a menedzserével töltötte a napot, Affleck pedig Los Angelesben mutatkozott, öltönyben és egy nagy sporttáskával a kezében kapták lencsevégre. 

A két híresség két évvel ezelőtt, július 16-án "titokban" elutazott Las Vegasba, ahol egy kápolnában összekötötték az életüket, majd kicsivel később egy hatalmas ceremónia során, Affleck georgiai birtokán ismét összeházasodtak. 

Ben az egyik barátja szerint "12 oldalas fogadalmat tett" Jennifernek, de úgy tűnik, a grandiózus gesztusok ellenére nem sokáig bírta a házasságuk. 

Habár bizonyos alkalmakkor mindketten viselik a karikagyűrűjüket, egyesek szerint már sokkal régebb óta színlelték, hogy együtt vannak, mint azt eddig gondoltuk. Most már a közös otthonukat is piacra dobták, és egy ismerősük szerint főleg Ben minél hamarabb szeretne megválni a luxusvillától, mert "sosem érezte magát otthon."

Embed from Getty Images

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek