Starity

Újabb részletek derültek ki J.Lo és Ben Affleck második esküvőjéről!

2022. augusztus 22. 11:11   |   Szerző: Four

A két híresség hétvégén mondta ki a boldogító igent nagy egy háromnapos luxusesküvőn.

hirdetés

Mint ahogy azt korábban írtuk, Jennifer Lopez és Ben Affleck a hétvégén ismét örök hűséget fogadott egymásnak, ezúttal sokkal nagyobb ünnepség során. 

A két híresség a színész georgiai birtokán, gyerekeik kíséretében vonultak be az esmenyére, amelyen a Page Six információi szerint a fehér szín dominált, és avendégeket is arra kérték, hogy legyenek fehérben. 

A helyszínen egy hatalmas "Mr. és Mrs. Affleck" felirat is látható volt, illetve a szervezők többfelé is kiraktak táblákat, amelyeken a szeretetről szóló idézetek voltak olvashatóak. 

Lopez és Affleck többek között monogramos ajándék csokoládéval kedveskedett a közeli hotelban megszálló vendégeknek, és a lagzi során nagyszabású tűzijáték hirdette, hogy a két híresség egybekelt. 

Affleck exe, Jennifer Garner szintén meg volt hívva a ceremóniára, ám a színésznő nem jelent meg az eseményen - ugyanígy volt ezzel Ben testvére, Casey Affleck is, aki kapott meghívót, de nem volt ott a helyszínen.

Az esküvő előtt volt egy kis dráma is: Ben édesanyja a Daily Mail szerint péntek délután elesett és megvágta a lábát, ezért mentővel kórházba szállították, a színészt pedig az épület előtt fotózták, amint édesanyjára várt.

Lopez és Affleck a péntek próbavacsora és a szombati lagzi után vasárnap egy kis pikniket követően búcsúzott a vendégektől. 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek