Starity

Hivatalosan is elvált Sophie Turner és Joe Jonas

2024. szeptember 11. 06:06   |   Szerző: Four

Most már hivatalosan is véget ért a kapcsolatuk: 4 év házasság után váltak el.

hirdetés

Már nem férj és feleség Sophie Turner és Joe Jonas. A két híresség kedden ugyanis a TMZ információi szerint hivatalosan is elvált. Azt egyelőre nem tudni, hogy egyeztek meg két kislányuk, a 3 éves Willa és a 2 éves Delphine felügyeleti jogával kapcsolatban, tekintve, hogy a színésznő Angliába tette át a székhelyét, Joe viszont továbbra is az Egyesült Államokban él. 

Valószínűleg a válásra utalt Joe kedd esti posztja, amelyben a Jonas Brothes dublini koncertjén az "I Still Haven't Found What I'm Looking For" ("Még mindig nem találtam meg, amit keresek") című U2 számot dolgozta fel.

Joe tavaly szeptemberben adta be a válókeresetet, és szinte azonnal elég csúnya fordulatot vett a szakításuk, Sophie ugyanis beperelte a zenészt azért, mer állítása szerint a férfi nem engedte, hogy hazatérjen a lányaikkal Angliába. Joe ezt hivatalos közleményben tagadta, és miután mediátor segítségét is bevonták a tárgyalásba, sikerült megegyezniük a lányok ügyében. 

Jonas és Turner 2019 májusában, először Las Vegasban fogadott örök hűséget, majd júniusban Franciaországban hatalmas lagzi során házasodtak össze. 

Tavaly óta mindketten továbbléptek: Turner összejött a brit arisztokrata Perry Pearsonnal, Joe pedig egy ideig a modell Stormi Bree-vel randizott. 

Embed from Getty Images

via Page Six

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek