Starity

"Fordulj meg és fuss!" - Ezt tanácsolná magának Billy Ray Cyrus exe az első találkozásukkor

Tegnap, 20:38   |   Szerző: Four

Az énekesnő ismét a megromlott házasságáról nyilatkozott, továbbra sem békültek ki a zenésszel.

hirdetés

"Firerose" azaz Johanna Rosie Hodges és Billy Ray Cyrus kapcsolata továbbra sem rendeződött, és erről az énekesnő legutóbbi nyilatkozata tanúskodik. 

Hodges az ausztrál Stellar magazinnak mesélt arról, hogy mit tanácsolna magának a Cyrussal való első találkozás előtt (Cyrus és Hodges több, mint 10 éve, a Hannah Montana forgatási helyszínen futott össze először):

Amikor arra gondolok, min mentem keresztül, azt mondanám a 22 éves énemnek, hogy fusson az ellenkező irányba és sose nézzen vissza. 

- mondta, majd így folytatta:

Éhező művész voltam akkoriban, nem volt tévém, nem tudtam megengedni magamnak. Tudtam, hogy kicsoda ő és hogy egyszer régen volt egy népszerű dala. De nem tudtam sok mindent róla. Azt mondta: "Bemutatlak mindenkinek, és aztán egész nap együtt lóghatunk." Az ösztöneim azt súgták, hogy "őszintén, mit akar ez a fickó?" Valószínűleg sokkal szigorúbb határokat kellett volna szabnom. 

- mondta. 

A két híresség tavaly októberben házasodott össze, aztán villámcsapásként érkezett a hír, hogy Cyrus 7 hónappal később beadta a válókeresetet, és kijelentette, a felesége átverte őt és lecsapolta a bankszámláját. Kettejük között megindult a nyilvános sárdobálás, amelynek során mindketten erőszakkal vádolták meg egymást, Hodges szerint a zenész mellett börtönben érezte magát illetve nagyműtétre készült, amikor Cyrus beadta a válókeresetet. A zenész pedig azzal vágott vissza, hogy a felesége miatt ment tönkre a kapcsolata a lányaival. 

A két híresség augusztusban véglegesítette a válási papírokat, kiderült, hogy egyeztek meg az anyagi javakról. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek