Starity

Fásy Zsülike, a jövő dívája

2010. december 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A közönség szavakat nem talál Fásy Zsülike első dalára, amit a nagy kereslet és érdeklődés miatt a jövőben videoklipként is láthatunk.

hirdetés
Fásy Zsülike, a jövő dívája

Apja és lánya, a mulatós műsorok mogulja, Fásy Ádám és Zsülike közös lemezt adtak ki, amit egy jól ismert napilap is biztosított támogatásáról: CD-mellékletként jelent meg. A rajongók kérésére Zsülike első dalából januárban videoklip is készül, amit – várhatóan – a magyar zenecsatornák kitörő örömmel fognak játszani, hiszen a tehetséges kislánynak ez lesz az első önálló próbálkozása a magyar zenei életben.

A sztárapuka mindenesetre bizakodóan fogalmazott:

Úgy néz ki, Zsülike száma sláger lesz. Ennek valószínűleg az az oka, hogy gyönyörű a tartalma: arról szól, hogy nem kell félnie, ha másfelé kanyarodik az útja, mi mindig hazavárjuk, és segítünk, ha szükség van rá – mesélte a Blikknek a büszke édesapa. – Január közepe táján kezdünk hozzá a klipgyártáshoz, amelyhez ezúttal egy megfelelő szakembert is felkérünk, klipet ugyanis még nem gyártottunk. De az biztos, hogy a forgatókönyvet Zsülike írja majd.

Fásy úr hangoztatta, hogy ha a rajongók kérik előzetes e-mail útján, a korongokat szívesen dedikáltatja is a jövő nagy reménységével – saját kislányával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek