Starity

Joey Jordison

Joey Jordison Joey Jordison nemzetisége 1904. 204rajongó 20vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 98%
 • stílus: 95%
 • szimpátia: 96%
 • Születési név
 • Nathan Jonas Jordison
 • Becenév
 • Joey, #1, Superball, Speedball
 • Születési idő
 • 1975. április 26.
 • Születési hely
 • Des Moines, Iowa, Amerikai Egyesült Államok
 • Foglalkozás
 • Zenész, Producer
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Partner
 • Amanda Victoria
 • Magasság
 • 160 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • kék
 • Csillagjegy
 • Bika
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Corey Taylor Paul Gray Chris Fehn Craig Jones Sid Wilson Mick Thomson James Root Shawn Crahan Wednesday 13 Roman Surman Donnie Steele Anders Colsefini Acey Slade Henry Derek Tripp Eisen Ben Graves Satyr Kris Norris Kyle Konkiel

Joey Jordison életrajza

J O E Y   J O R D I S O N

ÉLETE

Nathan Jonas "Joey" Jordison 1975. április 26-án a Mercy Hospitalban, Des Moinesben látta meg a napvilágot, azonban Waukee-ben nőtt fel. A zene szeretetét szüleinek köszönheti, akik mindig a rádió elé ültették le, mikor még kisgyermek volt. Két lánytestvére van: Anne és Kate. Nagyon fiatal korában kezdett el zenélni, első hangszere egy gitár volt. Miután szülei elváltak úgy érezte, hogy neki kell a férfinak lennie a háznál, hogy vigyázzon anyjára és két testvérére. Emiatt (is) mindig értebbnek érezte magát kortársainál, visszahúzódó gyerek volt és rossz diák: csakis a zene foglalkoztatta.

15 évesen megalapította élete első zenekarát, ami a Modifidious nevet viselte és a dobos szerepét töltötte be. Első koncertjeit is ezzel a zenekarral játszotta, a banda két demót jelentetett meg 1993-ban, Viscera és Mud Fuchia névvel. A zenekar egészen addig létezet, amíg el nem kötelezte magát a Slipknot mellett.

Amikor befejezte az iskolát, 1994-ben – nem meglepő módon – a Music Land nevű lemezboltban kezdett el dolgozni, majd egy barátja ajánlására a Sinclair Garage-ban később a Urbandale-ben dolgozott, gyakran éjszakai műszakban, hogy tudjon az adott zenekarával próbálni. Éppen egy benzinkútnál dolgozott, mikor legjobb barátja, Paul Gray meghívta a The Pale Ones nevű zenekarba, amint belépett a zenekar akkori "bázisául" szolgáló pincébe, érezte, hogy az a zenekar az élete, amihez csatlakoznia kell. Később azt a zenekart átkeresztelték Slipknotra. Még egy koncertet csinálta a Modifidiousszal, majd minden erejét a 'Knotnak szentelte. Első daluk a Me Inside volt. Első koncert: 1999. december 13. Mindig is úgy érezte, hogy az a zenekar a családja.

Miközben a Sllipknot szünetelt a Murderdollsban zenélt. 2010-ben elvesztette legjobb barátját, Paul Dedrick Grayt, a tragédia mélyen lesújtotta. 2013-ban megalapította a Scar The Martyr-t, mely első lemezét teljes mértékben ő írta. 2013. december 13-án kirúgták a Slipknotból. Az okok ismeretlenek, Joey depresszióval küszködött egy ideig, persze kedvét semmi sem szegheti, így jelenleg is a Scar The Martyr-al ügyködik.

KARRIER

SLIPKNOT

Háttér
1991-ben Des Moines legnagyobb metálzenekara az Atomic Opera volt, amelyben Jim Root volt a gitáros. A dobos, Joey Jordison megalapította a Modifidious nevű thrash metál zenekart. A Modifidious előzenekara volt az Atomic Opera-nak 1991. december 1-jén, ezek után a gitárosuk elhagyta a zenekart és az Atomic Opera-ba ment játszani. Jordison helyettesítette őt a helyi gitárossal, Craig Jones-szal. A dobos, Shawn Crahan újabb Des Moines-i zenekart alapított, melyet Heads on the Wall-nak nevezett el. A negyedik Des Moines-i zenekar a Vexx volt, ahol Anders Colsefni dobolt, a basszuson Paul Gray játszott és Josh Brainard volt a gitáros és az énekes. Ez idő alatt Crahan gyakran ment a Runway on Sundays nevű szórakozóhelyre, ahol találkozott más fiatal zenészekkel, hogy együtt zenéljenek. 1993 márciusáig Crahan Colsefni-vel, Gray-jel és Pat Neuwirth gitárossal játszott, a dalokat Gray pincéjében írták és adták elő. Az egyik felvett dal a "Slipknot" címet viseli.

1993-ban Des Moinesban megalakult az Inveigh Catharsis nevű zenekar, Gray basszuson, Brainard gitáron, Colsefni pedig dobokon játszott. Alkalmanként Jordison is csatlakozott hozzájuk. Brainard végül elhagyta a zenekart, hogy csatlakozzon Jordison és Jones együtteséhez, a Modifidious-hoz. 1994 folyamán a Modifidious néha ugyanazokon a showkon játszott, mint a Heads on the Wall. Gray Body Pit néven új zenekart alapított, amely viszonylag rövid idő alatt híressé vált. A Modifidious időközben abbahagyta a zenélést. Graynek nem sikerült rávennie, hogy Jordison csatlakozzon a Body Pithez, de nem sokkal a helyi gitártanár, Mick Thomson felvétele után a zenekar feloszlott.

1995 szeptemberében Crahan és Gray megalapították a Pale Ones nevű bandát.
Nem sokkal azután, hogy megalakultak, Gray felkérte Jordison-t egy próbára, mert a zenekar szeretett volna kísérletezni további dobelemekkel. Jordison később csatlakozott a zenekarhoz, mint fő dobosa, Crahan pedig az ütőhangszeres lett. Továbbá Colsefni is ütőhangszeres lett, miközben a zenekar énekese is maradt. A zenekar ezután úgy döntött, hogy Brainard-ot a második gitárosukká kívánják tenni, és így már hatan voltak tagok. A zenekar december 4-én debütált, de ezúttal már a Meld nevet használták.

Demó felvételek és kezdetek (1995–1998)
A zenekar korán megindult fejlődését annak tulajdonították, hogy Gray, Crahan és Jordison késő esti üléseket tartottak a Sinclair benzinkútnál, ahol ekkoriban Jordison dolgozott esténként. Ott történt, 1995 végén, hogy Jordison azt javasolta, cseréjék le az együttes nevét Slipknot-ra az azonos nevű daluk után. Decemberben – immáron Slipknot néven – elkezdtek dalokat felvenni a helybéli SR Audio stúdióban. Mivel nem volt szerződésük, a zenekar önfinanszírozta a projektet, amelynek költsége becslések szerint 40 000 dollár volt. 1996 februárjában a gitáros, Donnie Steele – aki keresztény volt – elhagyta a Slipknot-ot, miután megvitatta a zenekar dalszövegeit Sean McMahonnal. Az SR Audio projektjük keverési fázisai során Craig Jones-t vették fel, hogy helyettesítse Steele-t. A stúdióban töltött idejük alatt azonban a zenekar olyan mintákat vett fel, amilyeneket élőben nem tudtak előállítani. Ezt követően Jones lett a zenekar samplere, Mick Thomson pedig a helyettesítő gitáros. Ezután a bonyolult idő után a banda megjelentette Mate. Feed. Kill. Repeat. albumját 1996. október 31-én, Halloweenkor.

A demó terjesztése a bandára és a producerre volt bízva, mielőtt 1997 elején átadták az Ismist lemezkiadónak. A Slipknot dalait egy kis mennyiségben lehetett hallani a helyi rádiókon. Azonban ez nem vezetett semmilyen érdeklődéshez más kiadóktól, így a zenekar visszatért a stúdióba, hogy új anyagokon dolgozzon. Ebben az időben a zenekar több melodikus vokált keresett a dalaiba. Ennek eredményeként vették fel Corey Taylor-t. A stúdióban dolgozó Slipknot továbbra is helyi koncerteket adott. 1997 szeptemberében Colsefni bejelentette, hogy elhagyja a zenekart. A rést Greg Welts töltötte be. 1998 elején a Slipknot egy második demót készített, melyen csak öt felvétel található. A zenekar kezdte felkelteni a lemezkiadók érdeklődését, majd 1998 februárjában a producer, Ross Robinson felajánlotta, hogy elkészíti a debütáló albumjukat, miután részt vesznek a próbákon. Nem sokkal ezután a DJ-t, Sid Wilson-t toborozták a zenekar kilencedik tagjává, miután nagy érdeklődést mutatott és lenyűgözte a zenekar tagjait. Június végén a Slipknot kapott egy 500 000 dolláros, hét albumú ajánlatot a Roadrunner Records-tól, a zenekar pedig 1998. július 8-án nyilvánosan aláírta a szerződést. Két nappal korábban Welts-t kirúgták a zenekarból, az esethez a többi tag nem kívánt fűzni semmit. Őt Brandon Darner váltotta fel, de ő sem maradt sokáig.

Slipknot és megjelenés (1998–2000)
Darner helyére Chris Fehn került, mielőtt a Slipknot Malibu-ba utazott volna, hogy 1998 szeptemberében debütáló albumjukon dolgozzanak. Az album felvételének folyamán a Slipknot karácsonyra visszatért Des Moines-ba. Ebben az időszakban Brainard, a gitáros úgy döntött, hogy elhagyja a bandát, ugyanis nem volt elégedett néhány döntéssel, amit a zenekar hozott. A Slipknot később felvette Jim Rootot, hogy teljessé tegye a felállásukat, majd a zenekar visszatért Malibu-ba, hogy folytassa a már elkezdett munkát az új albumon. Az albummal 1999 elején végeztek, amely lehetővé tette számukra, hogy felléphessenek a 1999-es Ozzfest-en. Az Ozzfest jelentősen megnövelte a Slipknot rajongótáborát és az 1999. június 29-én megjelent album sikerét. A zenekar kiadta az első otthoni videóját, a Welcome to Our Neighborhood-ot, amelyet Thomas Mignone rendezett. Szintén ő rendezte a Wait And Bleed és a Spit It Out videoklipjét is. Ez a két dal a rádióban is hallható volt, a Slipknot pedig gyorsan fejlődött, főként a turné hatására. A zenekar 1999-ben és 2000-ben több országban is fellépett, hogy népszerűsítse az új albumot. 2000 elején a Slipknot első, a Roadrunner Records által kiadott albumja platina minősítést kapott.

Iowa and hiátus (2001–2003)
2001 elején kezdte felvenni a zenekar a Los Angeles-i Sound City és Sound Image stúdiókban a második albumját. Ebben az időben konfliktusok merültek fel a zenekar tagjai között a kiterjesztett turné és a felvételek időbeosztása miatt. Második lemezük felvétele 2001 februárjában véget ért, majd a zenekar megkezdte az Iowa World Tour-t. A Slipknot második albumja, az Iowa 2001. augusztus 28-án jelent meg. a Billboard listáján a harmadik helyen, az Egyesült Királyságban pedig az első helyen állt. Az albumon három kislemez található: The Heretic Anthem, Left Behind és a My Plague – utóbbi hallható volt a Resident Evil című filmben is. 2002-ben a Slipknot feltűnt a Rollerball című filmben, amelyben az I Am Hated című szerzeményüket adták elő. Az album megjelenése és intenzív promóciója számos országban teltházas előadást eredményezett.

2002 közepén a Slipknot a belső konfliktusok miatt hiátusra ment, a tagok pedig más projektekre koncentráltak. A vokalista, Corey Taylor és a gitáros, James Root újra a Stone Sour-ban zenélt. Joey Jordison megalapította a Murderdolls névre keresztelt bandát, melynek vokalistája Wednesday 13 lett. Az ütőhangszeres Shawn Crahan is együttest alapított, To My Surprise néven, Sid Wilson pedig szólóban folytatta tovább karrierjét DJ Starscream-ként. Egy ideig a Slipknot jövője bizonytalan volt, sok spekuláció volt arról, hogy lesz-e egyáltalán harmadik album, vagy végleg feloszlanak-e.

Mindazonáltal 2002. november 22-én a Slipknot kiadta a második DVD-jét, a Disasterpieces-t.

Vol. 3: (The Subliminal Verses) és második hiátus (2003–2007)
Számos késés után a Slipknot a Los Angeles-i The Mansion-ba költözött 2003 közepén, hogy elkezdjenek dolgozni a harmadik albumon Rick Rubin producerrel. 2004 elején befejeződtek a lemezen végzett munkálatok, és elindult a The Subliminal Verses World Tour. A Vol. 3: (The Subliminal Verses) 2004. május 24-én jelent meg; második helyen állt a Billboard listáján. Az album hat kislemezt tartalmaz: Duality, Vermilion, Vermilion, Pt. 2, Before I Forget, The Nameless, és The Blister Exists. A Slikpnot rögzítette az első élő albumját 9.0: Live címmel, kiadva pedig 2005. november 1-jén lett. A turné 2004-ben folytatódott, majd 2005-ben ért véget, mielőtt még második alkalommal is hiátusra mentek volna.

2006-ban a Slipknot megnyerte első Grammy-díjját a „legjobb metál előadás” kategóriában a Before I Forget című daláért. Ez a dal a Guitar Hero III: Legends of Rock nevű játékban is szerepelt. 2006. december 5-én a Slipknot kiadta a harmadik DVD-jét, a Voliminal: Inside the Nine-t. Amíg hiátuson voltak, a tagok ismét másfajta projektekre koncentráltak: Taylor és Root visszatért a Stone Sour-ba, Jordison különféle együttesekkel turnézott, Crahan megalapította a Dirty Little Rabbits nevű zenekart, Wilson pedig ismét DJ Starscream néven tevékenykedett.

All Hope Is Gone, harmadik hiátus és Gray halála (2008–2010)
A Slipknot negyedik albumjának előkészítése 2007 vége felé kezdődött. A munkálatokat a Sound Farm Studio-ban kezdték el 2008. februárjában Dave Fortman producerrel. Az album júniusban lett kész, a zenekar 2008. július 9-én megkezdte az All Hope Is Gone World Tour-t. A Slipknot negyedik albumját, az All Hope Is Gone-t 2008. augusztus 20-án adták ki, első helyen landolt a Billboard listákon. Öt kislemezt tartalmaz: All Hope Is Gone, Psychosocial, Dead Memories, Sulfur és Snuff. 2009 a Slipknot debütáló albumjának 10. évfordulója volt, hogy megemlékezzenek az eseményről, szeptember 9-én kiadták az album speciális kiadását. 2008-ban turnéra indultak, amely egészen 2009. október 31-ig tartott, amikor is megkezdték harmadik hiátusukat.

A hiátus során a tagok saját projektjeikre összpontosítottak: Corey megalapította a Junk Beer Kidnap Band nevű együttest és a Stone Sour-ba is visszatért James-szel együtt, Shawn tovább dolgozott a Dirty Little Rabbits együttessel, Joey is visszatért a Murderdolls nevű zenekarjához és Rob Zombie új dobosa lett. A perkás Chris Fehn a Will Haven nevű együttes basszusgitárosa lett, Sid Wilson pedig saját neve után megalapította Sid nevű bandáját.
2010-ben Paul Gray tervezte, hogy turnéra megy a Hail! nevet viselő supergrouppal, de 2010. május 24-én holtan találták egy Urbandale-i szállodában. Halálának körülményei nem voltak azonnal ismertek, a boncolás nem tárta fel az okát. A halála utáni napon a zenekar fennmaradó nyolc tagja egy élő, maszk nélküli sajtótájékoztatót tartott Gray özvegyével és testvérével együtt. Ez a sajtótájékoztató volt az első alkalom, hogy Craig Jones-t maszk nélkül láthattuk. Június 21-én megerősítésre került, hogy a halál oka morfin és fentanil véletlen túladagolása volt. A zenekar habozott bejelentést tenni a Slipknot jövőjét illetően.

A banda negyedik videóalbumja a (sic)nesses címet kapta és 2010. szeptember 28-án jelent meg. A DVD tartalmazza a Slipknot teljes fellépését a 2009-es Download Festival-on, egy 45 perces filmet az All Hope Is Gone turnéról, illetve a DVD megemlékezésül szolgált Paul Gray számára is.

Vissza a színpadra, Antennas to Hell és Knotfest (2011–2012)
A Slipknot 2011-ben tért vissza turnézni, számos fellépésük volt Európában. Az Iron Maiden és a Metallica mellett felléptek a Festival and Rock-on Rióban, illetve játszottak a Belgium's Graspop Metal Meeting-en is. Donnie Steele helyettesítette Gray-t a koncerteken.

Elárulták, hogy befejezik és kiadják az ötödik stúdióalbumjukat, és hogy nincsenek terveik Paul Gray helyettesítését illetően. Joey Jordison elmondta, hogy elkezdték megírni az új album dalait, és hogy ő már 17 dalt megírt. 2012-ben felléptek a Mayhem Festival-on.

2012. május 29-én a Roadrunner Records weblapján közzétételre került az Antennas to Hell előzetese. Később Corey Taylor a Twitteren keresztül közölte, hogy 2012. június 17-én ki fognak adni egy greatest hits albumot. Azt is elmondta, hogy a zenekar még nem vett fel új anyagokat, de demókat már összeállított egy új albumra.

A Slipknot első saját zenei fesztiválja, a Knotfest 2012. augusztus 17-én került először megrendezésre. A fesztiválon bemutatásra került a Slipknot múzeum is. 2013. június 14-én a Slipknot másodszorra is fellépett a Download Festival-on. A zenekar körülbelül 90 000 ember előtt lépett fel, és kétszer kénytelen voltak megállítani a koncertet – egyszer az egyik dal közepén –, hogy a tömeg nyomására szétnyílt elülső barikádot helyreállítsák.

Jordison távozása, .5: The Gray Chapter és új tagok (2013–2016)
A zenekar ötödik albumjának elkészítése 2013 végén kezdődött. Jim Root, a gitáros nem vett részt a Stone Sour januári turnéján, hogy anyagokat írhasson a Slipknot számára.

2013. december 12-én a zenekar hivatalos honlapján került bejelentésre, hogy Joey Jordison 18 év után elhagyja a zenekart, személyes okokra hivatkozva. A hivatalos Facebook oldalán Jordison később azt mondta, hogy nem lépett ki Slipknotból, és hogy ő magát is megdöbbentette a hír. Jordison és a Slipknot egyaránt megígérte, hogy további részleteket tesznek majd közzé ezzel kapcsolatban. Taylor azt mondta, hogy Joey Jordison nem fog játszani az új albumon, ugyanis nem jelent meg egyetlen dalszerzői ülésen sem.   

 

MURDERDOLLS

2002-ben alapítótagja volt a Murderdollsnak, ahol gitárosként tevékenykedett, a Roadrunner Records gondozásában. Legelső lemezük, a Beyond the Valley of the Murderdolls 2002-ben került forgalomba, a dalok eredetileg Wednesday 13 előző zenekarának készült. A siker közel sem volt osztatlan. 2004-től a zenekar szünetelt, mivel a tagok visszatértek eredeti zenekarjaikhoz. Hosszas várakozás után a következő lemezüket is megcsodálhattuk, 2010-ben Women & Children Last címmel. A zenekar végleg megszűnt mostanra.

SCAR THE MARTYR

2013. szeptember 30-án adták ki első lemezüket, mely teljes mértékben Joeynak köszönhető, a legtöbb számot ő is játssza fel a lemezre. A lemezkiadás után rögtön turnéra indultak, mely egészen december 18-ig tartott. Később az énekes, Henry Derek elhagyta a zenekart, hosszas keres kélés után Kalen Chase állt a helyére. Egy pár képet kiadtak a stúdiómunkálatukról, de mint később kiderült ezek végűl egy új zenekar megszületését segítették elő.

VIMIC

Joey új zenekara, mely a Scar The Mratyrra épűl, az ottani tagokkal közösen nagyjából 40 demó dalt rögzítettek, melyből kiválasztottak huszat, mely fel fog kerülni az első lemezükre az Open Your Omen-re. Jenleg egy promódal, a Simple Sekeletons hallható a Liquid Metal oldalán keresztűl. Jelenleg turnén van a zenekar.

SINSAENUM

Május 20-án bejelentett szupercsapat, a bandát Joey mellet Csihar Attila, Daath, Sean Zatorsky, Frederic Leclercq és Heimoth alkotja. A debütáló lemezük, a Echoes Of The Tortured július 29-én jelent meg, azóta még be nem mutatott új dalok is készültek.

EGYÉB

Joey 2001-ben segített Marilyn Mansonnak, ugyanis a The Golden Age of Grotesque című albumon ő mixelte a The Fight Songot, Manson felkérte őt, hogy szerepeljen a Tainted Love klipjében, ahol a maszkjában szerepel is. A 2004-es Otep albumon a 2-, 3-, 4,- 6,- 10-, 11-es számon segédkezett, az évben a Satyriconnal és a Metallicával is fellépet. 2006-ban a Ministryvel dobolt, 2007-ben pedig régi kedvenceivel, a Korn-al turnézhatott együtt. Majd Rob Zombie 2010-es lemezén is dolgozott, akivel turnézott is.

Zenekarok:
• Amicuss
• Anal Blast
• Avanga
• Hell Pig
• Maple Street Jazz Band
• Modifidious
• Murderdolls
• Scar The Martyr
• Slipknot
• The Have Nots
• The Rejects
• Visceral
• Untitled1
• Untitled2
• Vimic
• Sinsaenum  

ÉRDEKESSÉGEK

▬ szereti a blck metalt és a death metalt
▬ jobban szeret gitározni, mint dobolni
▬ számtalan hangszeren képes játszani
▬ a Slipknot legelső demójának rajzait ő készítette
▬ ő tervezte a Slipknot logóját, illetve a feliratot, amiben a nagy K és T betű utal a Korn iránti rajongására
▬ a Slipknot és Murderdolls fanokat is ő nevezte el
▬ a dobfelszerelése több, mint 150.000 dollárt ér
▬ nincsen tetoválása, de az évek során rengeteg piercinget láthattunk rajta
▬ macskái: Mokey, Melvin, Murray és Mr.McGee
▬ az első Murdelldolls albumban a köszönetnyilvánításban megemlíti a Slipknotos testvéreit, és megjegyzi, hogy alig várja már a következő közös lemezt
▬ a második Murderdolls, illetve a Scar The Martyr albumban is köszönetet mond (többek közt) a Slipknot tagjainak
▬ minden nap zenél, a filmekért is rajong
▬ kedvenc horror filmje a Texasi Láncfűrészes
▬ nem szeretné levágatni a haját
▬ csodálatosnak tartja, amikor a színpadon lehet
▬ sokat jelentenek számára a rajongók
▬ érzelmeit magában tartja
▬ ha betér egy lemezboltba, akkor órákig is képes nézelődni
▬ kedvenc színe a zöld
▬ a vegyvédelmi overallok karjait gyakran letépte, hogy könnyebben tudjon dobolni
▬ kiskorában baseballozott
▬ többek közt van egy Slipknotos, Mistifises, pentagrammos, Thor kalapácsos, lefordított keresztes medálja
▬ első album amit megvett, az a Blizzard Of Oz
▬ saját bevallása szerint mindig van mit tanulnia
▬ jó barátságban van a Satyricon zenészeivel, Satyrral és Frosstal   

MASZKOK

   

Slipknot (1999) 
Egyik este, mikor még gyerek volt, édesanyja egy halloween-i buliból ment haza egy japán kabuki maszkot viselve. Egyből megfogta őt a maszk kinézete, ezért átvette édesanyjától a Slipknot számára.

Iowa (2001) 
A kabuki maszkhoz csak festést adott hozzá, még mindig élvezte annak megvitathatatlanul üres jellegét. "Úgy érzel, ahogy érezni szeretnél: ijesztően, gonoszan vagy perverzen. Ezek a dolgok megjelennek egyetlen maszkban". 

Vol.3: (The Subliminal Verses) (2004) 
 Viszonylag változatlan maradt a maszk, de számos különféle mintázattal lett kiegészítve.

All Hope Is Gone (2008) 
A maszk mellé ebben a korszakban egy töviskoronát is viselt, illetve a maszk arcán öltések voltak. 

1999: Welcome To Our Neightborhood
2002: Rolleyball
2002: Disasterpieces
2002: Dawson's Creek (episode: Living Dead Girl)
2005: Metal: A Headbanger's Journey
2006: Voliminial: Inside The Nine
2008: Roadrunner United: The Concert DVD
2009: Of The (sic)
2010: (sic)nesess
2011: Goat

MODIFIDIOUS


1993: Drown (demo)

Submitting to Detriment
Drown
Read My Lips
Concussion


1993: Visceral EP

Indisposed
Sprawl
Drown
Into a Shadow
Ritual Circle


1994: Mud Fuchia EP

Virus 808/Fist
Henry
Everything
Drop


1994: Sprawl

Virus 808/Fist
Henry
Everything
Drop
Indesposed
Sprawl
Drown
Into A Shadow
Ritual Circle 

SLIPKNOT


1996. október 31.: Mate.Feed.Kill.Repeat 

Slipknot
Gently
Do Nothing/bitchslap
Only One
Everything Ends
Tattered & Torn
Confessions
Some Feel
Killers Are Quiet
The Dogfish Rising


1997. október 31.: Crowz  
Ez egy kevésbé ismert album, amit eredetileg 1997-ben adtak volna ki, de a tagcserék miatt ez elmaradt.

Have leaked
Coleslaw
Interloper (Anders énekhangjával)
May 17th
Windows (Corey énekhangjával)
Windows (Anders énekhangjával)
Untitled 1
Untitled 2
Carve (Corey énekhangjával)
Carve (Anders énekhangjával )
Prosthetics
Me Inside (Corey énekhangjával)
The Me Inside (Anders énekhangjával)
Tattered & Torn
Only One
Slipknot (Corey énekhangjával)
Heartache And A Pair Of Scissors (Anders énekhangjával)
Heartache And A Pair Of Scissors (Corey énekhangjával)


1999. június 29.: Slipknot  

742617000027
(Sic)
Eyeless
Wait and Bleed
Surfacing
Spit It Out
Tattered & Torn
Me Inside
Liberate
Prosthetics
No Life
Diluted
Only One
Scissors
(tartalmazza az Eeyore rejtett számot)


2001. augusztus 28.: Iowa  

(515)
People = Shit
Disasterpiece
My Plague
Everything Ends
The Heretic Anthem
Gently
Left Behind
The Shape
I Am Hated
Skin Ticket
New Abortion
Metabolic
Iowa


2004. május 25.: Vol. 3 (The Subliminal Verses)  

Prelude 3.0
The Blister Exists
Three Nil
Duality
Opium of the People
Circle
Welcome
Vermilion
Pulse of the Maggots
Before I Forget
Vermilion, Pt. 2
The Nameless
The Virus of Life
Danger – Keep Away


2005. november 1.: 9.0 Live 
 
Koncertlemez

CD 1:

The Blister Exists
(sic)
Disasterpiece
Before I Forget
Left Behind
Liberate
Vermilion
Pulse of the Maggots
Purity
Eyeless
Drum Solo
Eyeore

CD 2:

Three Nil
The Nameless
Skin Ticket
Everything Ends
Iowa
The Heretic Anthem
Duality
Spit It Out
People = Shit
Get This
Wait and Bleed
Surfacing


2008. augusztus 26.: All Hope Is Gone 

Execute
Gematria (The Killing Name)
Sulfur
Psychosocial
Dead Memories
Vendetta
B"utcher's Hook
Gehenna
This Cold Black
Wherein Lies Continue
Snuff
All Hope Is Gone
Special Edition bónuszok
Child of Burning Time
Vermilion Pt. 2
Til We Die


2012. július 24.: Antennas to Hell  
Válogatásalbum a legnépszerűbb számaikból.

(sic)
Eyeless
Wait and Bleed
Spit It Out
Surfacing
People = Shi
Disasterpiece
Left Behind
My Plague
The Heretic Anthem
Purity
Pulse of the Maggots
Duality
Before I Forget
Vermilion
Sulfur
Psychosocial
Dead Memories
Snuff 

MUDERDOLLS


Beyond the Valley of the Murderdolls (2002)

Slit My Wrist
Twist My Sister
Dead in Hollywood
Love at First Fright
People Hate Me
She Was a Teenage Zombie
Die My Bride
Graverobbing U.S.A
197666
Dawn of the Dead
Let's Go to War
Dressed to Depress
Kill Miss America
B-Movie Scream Queen
Motherfucker, I Don't Care
Crash Crash
Let's Fuck
I Take Drugs
White Wedding
Welcome to the Strange
I Love to Say Fuck 


Women and Children Last (2010) 

The World According to Revenge (Intro)
Chapel of Blood
Bored 'Til Death
Drug Me to Hell
Nowhere
Summertime Suicide
Death Valley Superstars
My Dark Place Alone
Blood Stained Valentine
Pieces of You
Homicide Drive
Rock N Roll is All I Got
Nothing's Gonna Be Alright
Whatever You Got, I'm Against It
Hello, Goodbye, Die

ROADRUNNER UNITED


The All-Star Sessions (2005)

Annihilation by the Hands of God
Tired 'N Lonely
No Way Out
Constitution Down
Enemy of the State

SCAR THE MARTYRScar The Martyr (2013)

Intro
Dark Ages
My Retribution
Soul Disintegration
Cruel Ocean
Blood Host
Sign of the Omeneye
Anatomy of Erinyes
Prayer For Prey
White Nights in a Day Room
Effigy Unborn
Never Forgive Never Forget
Mind's Eye
Last Night on Earth 

Utolsó frissítés: 2019.08.27. 11:11 ScreamQueen által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace