Starity

Kang Hyung Gu "Kino"

Kang Hyung Gu Kang Hyung Gu nemzetisége 8225. 35rajongó 1vélemény
 • Születési név
 • Kang Hyung Gu (강형구)
 • Becenév
 • Kino (키노)
 • Születési idő
 • 1998. január 27.
 • Születési hely
 • Busan, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekes, Táncos
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 177 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Vízöntő
 • Linkek
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Cho Jin Ho Lee Heo Taek Yang Hong Seok Kim Hyo Jong Yan An Adachi Uto Ko Shin Won Yeo Chang Gu Jung Woo Seok

Kang Hyung Gu életrajza

 

Születési név: Kang Hyung Gu (강형구)
Művésznév: Kino ( 키노)
Születési idő: 1998. január 27
Születési hely: Dél-Korea
Kínai csillagjegy: Tigris
Ügynökség: Cube Entertainment (2016-tól jelenleg) 
Csapat: PENTAGON
Pozíció: énekes, főtáncos

Kino jelenleg a Cube Entertainmentnél gyakornokoskodik. Viszont 2016. május 2-én megkezdődött a Pentagon Maker című show műsor, amit az Mnet és a Naver TVcast ad le. A show lényege, hogy a programban szereplő 10 gyakornok megküzdve az ügynökség kegyeiért elnyerje a debütálás jogát.  
Kino pedig ezt a debütálási jogot elnyerte, ugyanis június 28-án ő lett a Pentagon első hivatalos tagja. 

Október 10-én pedig hivatalosan is debütálását tette a tíz tagú Pentagonnal. Kino a csapat főtáncosa, illetve énekesi posztot is betölt.PENTAGON

2016: Pentagon Maker & debütálás
2016 tavaszán jelentette be a CUBE, hogy új fiú csapatot készül debütáltatni. Ennek rendje és módja szerint pedig májusban elindult az Mnet-en a Pentagon Maker ’túléló show’. A műsorban 10 gyakornok kapott helyett, akiknek öt kategóriában kellett helyt állniuk. Júliusra a műsor végére hét hivatalos tagja lett a csapatnak, de Yan An, E’DAWn és Shin Won tagsága bizonytalan volt.
A CUBE nem hirdette, de a rajongók közt megosztásra került, hogy júliusban a cég tart egy koncertet és ha elérik, hogy koncertjükre 2000 rajongó eljöjjön akkor mind a 10 tag debütálását teheti. A koncert végül elmaradt és sokáig a cég nem szolgált semmilyen magyarázattal, de valószínű, hogy a cég ép akkor nyugdíjba vonuló vezérigazgatója miatt kialakult belső káosz miatt a cégnek nem volt kapacitása a csapattal is foglalkozni.

Végül több hónapos csend után szeptember végén hivatalos közleményben erősítették meg a csapat közelgő debütálását. Valamint megerősítésre került a maradék három tag is, így a PENTAGON október 10-én tíz taggal tette debütálását. Első mini albumuk egyszerűen a Pentagon 1st Mini Album címet kapta, az album vezető kislemezeként pedig a Gorilla jelent meg.

December 7-én alig két hónapos debütálásukat követően a srácok kiadták második mini albumukat is, ami a Five Senses címet kapta. Az albumon öt dal kapott helyet, vezető kislemeznek pedig a Can You Feel It-et választották.

2017: Japán debütálás, Ceremony, Demo_01 & Demo_02
Négy nappal a Can You Feel It promóciós tevékenységeinek befejezését követően január 18-án újabb dal a Pretty Pretty kapott klipet második mini albumukról. Új klipes daluk pedig egy sokkal viccesebb, könnyedebb képet mutat a srácokról. A dalt viszont rövid ideig promóciózták.

Hazai kiadásaik mellett március 29-én viszont debütálásukat tették a japán zenei piacon is, első Gorilla címet viselő mini albumukkal.
Emellett viszont hazai rajongóikat sem hagyták dal nélkül, hiszen május 18-án kiadták Beautiful dalukat, amihez készült egy egyszerűbb klip is. A dal produceri munkálatait pedig a BtoB főrappere Il Hoon látta el.
Viszont a kislemez mellett június 12-én megjelent a csapat immáron 3. mini albuma a Ceremony. Az album vezér dalaként pedig a Critical Beauty-hoz forgattak klipet.

Nyári visszatérésüket követően viszont a srácok továbbra se pihennek hiszen szeptember 6-án immáron 4. mini albumukat is piacra dobták Demo_01 címmel.
Az album viszont november 22-én folytatást kapott, ugyanis a srácok Demo_02 címmel újabb mini albumot adtak ki.

2018: Violet, Positive, Thumbs Up & E'Dawn távozása
Az új évben a fiúk áttették székhelyüket Japánba és január 14-én immáron 2. mini albumukat is megjelentették Violet című lemezüket.
Viszont hazai rajongóiknak is tartogattak újabb meglepetéseket, hiszen április 2-án 6. albumukat is kiadták, ami ezúttal a Positive címet kapta.  

Augusztus 22-én a Cube hivatalos közleményben jelentette be, hogy a srácok határozatlan időre nyolc taggal fognak tovább menetelni. Ugyanis Yan An egészségügyi problémák miatt marad távol a banda tevékenységeitől, illetve egyenlőre E’Dawn se lesz a srácokkal.
Emellett augusztus 28-án megjelent a csapat 3. japán mini albuma a Shine is.

Japán tevékenységeiket követően újra hazai rajongóikat örvendeztették meg, ugyanis szeptember 10-én immáron 7. mini albumukat a Thumbs Up-ot s piacra dobták. 

Ám a csapat november 14-én immáron 9 fősre csökkent, ugyanis E’Dawn ideiglenes távollétéből végül végleges lett. A Cube hivatalos közleményében tájékoztatta a rajongókat hogy E’Dawn és a cég közös megegyezéssel felbontották az idol szerződését. Így a fiatal rapper nem csak a csapatból, de a cégtől is távozott.

2019: Cosmo, Genie:us, SUM(ME:R) & PRISM turné
Február 11-én megjelent a csapat első japán digitális kislemeze, mely a cosmo címet kapta. A srácok viszont továbbra is maradtak a szigetországban ugyanis február 24-én megtartották második rajongói találkozójukat Unione (Let’s Play with Pentagon) névvel.
Ám hazai rajongóikat se felejtették el, ugyanis március 27-én immáron nyolcadik mini albumukat is kiadták Genie:us címmel, melynek vezető kislemezeként a Sha La La jelent meg. Az élő shows fellépéseken viszont Kino nem vett részt egy sérülés miatt, de minden más promóciós tevékenységben aktívan részt vett. Valamint vezér dal mellett az album egy másik dala a Spring Snow is kapott egy hetes promóciós időszakot.

A tavaszi visszatérésüket követően április 27-28-án megtartották első szóló koncertjüket Prism címmel, melyre egy nap alatt elfogyott az összes jegy. Illetve május 2-án a Cube Entertainment bejelentette a csapat első világkörüli turnéját is, mely PRISM koncertjüket viszi tovább.
A turnét megelőzően a srácok kilencedik mini albumukkal tértek vissza július 17-én. SUM(ME:R) címre keresztelt minijük vezető kislemezeként ezúttal a Humph! jelent meg. Július 11-én viszont a Cube sajtóközleményben jelentette be, hogy Yan An egészségügyi probléma miatt nem fogja a fiúkkal promotálni legújabb kiadványukat. Bár a promóciós képeken és hangban képviselteti magát Yan An a kiadványban, sajnos a klipben se láthatták rajongói ahogy a promóciós tevékenységekben sem.

Áprilisi szöuli dupla koncertjüket követően a csapat augusztus 31-én indonéziai rajongóikhoz is megérkezik majd, ahol Jakartában fogják tartani következő koncertjüket majd. A turnét pedig december 21-én Oszakában zárják majd le. 

2020: Univers: The Black Wall, Basquiat, Yan An visszatérése & We:th
Januárban érkezett a jó hír, hogy a csapat nemsokára visszatér és nem is akárhogyan. Hiszen a srácok jelenleg első stúdió albumjukat készülnek kiadni. Így a srácok február 12-én Univers: The Black Wall címmel adják ki a lemezt.
Viszont mivel Yan An egészségügyi problémái miatt továbbra is inaktív tag, a lemez készületeiben és a promóciókban is csak a megmaradt nyolc tag vesz részt.

Június 29-én a srácok visszatértek legújabb kislemezükkel a Basquiattel. A csapat viszont jelenleg csak hét taggal menetel, ugyanis időközben JinHo megkezdte kötelező katonai szolgálatát 
Október 12-én megérkezett immáron 10. mini albuma a csapatnak. A hat dalt tartalmazó album a We:th címet kapta és vezető kislemezként a Daisy című dalukat választották, mely intenzív, alternatív rock hangzást képvisel. A dal Hui, Wooseok és Nathan zeneszerző készítették. Illetve az I’m Here című dal egy az egyben Jino munkája, ugyanis nem csak a szöveget írta, de a dalt is ő szerezte.
Valamint hosszas várakozást követően Yan An visszatér a srácokkal.

Írta: BeJoyful

Show műsorok
2016: Pentagon Maker


Videó klipekben való megjelenései
2014: G.NA – G.NA’s Secret 

PENTAGON megjelenések

Koreai kiadások

Stúdió albumok
2020: Univers: The Black Wall

Mini albumok
2016: Pentagon 1st Mini Album 
2016: Five Senses
2017: Ceremony
2017: Demo_01 
2017: Demo_02
2018. Positive
2018: Thumbs Up 
2019: Genie:us
2019: Sum(me:r)
2019: We:th 

Egységes digitális kislemezek
2017: Beautiful 
2017: Stay 
2020: Eternal Flame (불꽃)  


Japán kiadások

Stúdió albumok
2020: Universe: The History

Mini albumok
2017: Gorilla 
2018: Violet
2018: Shine 

Egységes digitális kislemezek
2019: Cosmo
2019: Happiness / Sha La La
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyéni megjelenései

Sorozat, film dalok
2019: Shout Out (with. Hui, Jino & WooSeok -Joseon Survival OST-)
2019: Miss U (with. Hui & Jino -On the Campus OST-)

Utolsó frissítés: 2021.01.05. 16:04 BeJoyful által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace