Starity

Kim Myung Jun "MJ"

Kim Myung Jun Kim Myung Jun nemzetisége 7765. 64rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Kim Myung Jun (김명준)
 • Becenév
 • MJ (엠제이)
 • Születési idő
 • 1994. március 05.
 • Születési hely
 • Suwon, Gyeonggi-tartomány, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekes, táncos
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 175 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Halak
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Yoon San Ha Park Jin Woo Cha Eun Woo Park Min Hyuk Moon Bin

Kim Myung Jun életrajza

/ 김명준 ; MJ /

ALAPADATOK

Születési név: Kim Myung Jun (김명준).
Művésznév: MJ (엠제이).
Születési idő: 1994. március 5.
Születési hely: Suwon, Gyeonggi-tartomány, Dél-Korea.
Csillagjegye: Halak.
Magasság: 175 cm.
Súly: 58 kg.
Vércsoport: 0.

KORAI ÉVEK, KEZDETEK

Kim Myung Jun 1994. március 5-én látta meg a napvilágot a dél-koreai Suwon városában. Egészen kis kora óta érdeklődött az idol élet iránt, első sikerélménye pedig akkor érte, amikor győztesként ösztöndíjat nyert a JYP Entertainment meghallgatásán, majd egy évig tanulhatott a Szöuli Nemzetközi Egyetemen. Ezt követően a Fantagio Entertaimnenthez csatlakozott, ahol három évig volt gyakornok. Ez idő alatt a többi Astro taggal egy csapatban, iTeen Boys csapatnéven részt vett az ügynökség tehetségprogramjában, ami az "iTeen" címet viselte.

Az "iTeen"-en kívül a csapattal leforgattak egy rövid webes dráma sorozatot, "To Be Continued" címen, amiben önmagukat alakították.

2016-2019: DEBÜTÁLÁS AZ ASTRO TAGJAKÉNT, ILLETVE EGYÉNI TEVÉKENYSÉGEK

Myung Jun végül MJ néven debütált az Astro nevű, hat tagú fiú banda tagjaként, 2016. február 23-án.

Az Astro második Starroad koncertsorozatának keretein belül lépett fel először szólistaként: 2018. december 22 és 23. között volt lehetősége megcsillogtatni tehetségét a "Cheok Cheok" című számával. Az előadása később a 2019 júniusában kiadott koncert DVD-n is helyet kapott.

2019 februárjában került sor MJ első soundtrack munkájára: a "My Only One" című drámához énekelte fel a "You're My Everything" című számot. Ugyanebben a hónapban Hyomin, Heo Kyung Hwan és Kang Tae Oh oldalán forgatta a "Have To Go To Know" című műsort, a vietnámi Nha Trang városában.

Márciusban JinJin-nel közösen forgatta a Celuv TV "Go Together, Travel Alone" című utazós variety műsorát. A produkciót Saipan-ban forgatták, és olyan sztárok szerepeltek benne, mint Tony Ahn, Han Seung Yeon, JinJin (Astro) és Kim So Hye. A műsort a sugárzást követően DVD-n is kiadták.

Júniusban az "Insane Quiz Show" 2. évadának egyik műsorvezetője volt Ilhoon (BtoB) és Chuu (Loona) oldalán.

Júliusban megerősítésre kerültek a hírek, miszerint MJ és Sanha (Astro) lesznek a tvN D új műsorának, a "Blanket Kick at Night" című variety talkshownak a műsorvezetői.

Augusztusban szerepelt a "King of Masked Singer" című tehetségkutatóban, mint "Kim Sofőr".

2020-NAPJAINKIG: DEBÜTÁLÁS MUSICAL SZÍNÉSZKÉNT ÉS SUPER FIVE

2020 márciusában MJ újabb betétdalt énekelt fel: ezúttal az "Eccentric! Chef Moon" című drámához, "Sweet Spring" címen.

Ugyanebben a hónapban bejelentették, hogy Ren (NU'EST), Jo Kwon (2PM) és Shin Joo Hyup oldalán őt is beválogatták az "Everybody's Talking About Jamie" című angol musical koreai változatába. A produkció megtörtént eseményeken alapszik, és egy Jamie nevű tini fiúrúl szól, aki egy nap ráébred, hogy drag queen szeretne lenni. A produkciót július 4. és 11. között játszották a szöuli Gangnam negyedében található LG Arts Centerben. MJ utolsó fellépésére végül szeptember 11-én került sor, mint Jamie.

Júliusban MJ-t is beválogatták az MBC csatorna új tehetségkutató műsorába, a "Favorite Entertainment"-be. A műsor végén ő is bekerült az öt fős fiúcsapatba, amit Shin Joo Hyup alapított a műsor győzteseiből, Super Five (다섯장) néven. Debütálásukra augusztus 22-én került sor. A csapat tagjai Hui (Pentagon), Kim Myung Jun (Astro), Chu Hyeok Jin (A.cian), Park Hyeong Seok és Ok Jin Wook. Debütáló dalaik a "Hello" és az "All Eyes On You" címet kapták.

ÉRDEKESSÉGEK

- MJ a csapat „humorzsákja”, nagyon szeret viccelődni, ahhoz képest, hogy ő a legidősebb tag.
- Nemcsak egy vicces ember, hanem olyan, aki szeret bátorítani másokat.
- Moonbin szerint nagyon fura, ezért is 4D-snek hívja őt.
- A videoklipes és fellépéses koreográfiákban részben ő teszi ki a helyét.
- Imádja a Marvel-filmeket, kedvenc karaktere a Vasember.
- Kedvenc színe a menta.
- Felnéz Lee Seunggi énekesre.
- Ideáljai a szép mosolyú, jó humorérzékű lányok, akik (humorkapcsán) hasonlóak hozzá.
- Ha nem énekes lenne, akkor a grafikus designer pályát választotta volna.
- Moonbinnal és Sanhával együtt feldolgozta a 2NE1 Lonely című számát akusztikus változatban.

MJ HIVATALOS KÖZÖSSÉGI OLDALAI

Instagram: @mj_7.7.7
Weibo: ASTRO_MJ

/ 아스트로 ; 2016-NAPJAINKIG /


Tagok, balról jobbra: JinJin, Cha Eun Woo, MJ, MoonBin, Rocky & Sanha.

ALAPADATOK

A csapat neve: Astro (아스트로)
Tagok száma: hat.
Fandomnév: Aroha.
A csapat hivatalos színei: vivid plum & space violet.
A csapat mottója: "Wanna be your star."
Hivatalos debütálásuk időpontja Dél-Koreában: 2016. február 23.
Hivatalos debütálásuk időpontja Japánban: 2019. április 3.
Ügynökség: Fantagio Entertainment.

TAGOK

Név Pozíció Aktív időszak
Park Jin Woo "JinJin" leader, fő rapper, vezető táncos 2016-
Kim Myung Jun "MJ" fő vokalista 2016-
Cha Eun Woo vokalista, visual, a csapat arca 2016-
Moon Bin fő táncos, vezető vokalista, center 2016-
Park Min Hyuk "Rocky" fő táncos, vezető rapper, vokalista 2016-
Yoon San Ha vokalista, maknae 2016-

A DEBÜTÁLÁST MEGELŐZŐ IDŐSZAK

Az Astro tagjai debütálásuk előtt eredetileg iTeen Boys név alatt dolgoztak, a Fantagio Entertainment iTeen elnevezésű, rookie nevelő projektjének keretein belül. A csapat hivatalos nevét és a végső tagokat végül 2015. augusztusában jelentette be az ügynökség. Még ugyanebben a hónapban a fiúk már Astro név alatt szerepeltek a "To Be Continued" című web-drámában. A műsorban a tagok saját magukat alakították, rajtuk kívül pedig szerepelt benne Kim Sae Ron, Seo Kang Joon és a Hello Venus elnevezésű lánybanda tagjai.

2016. januárjában az Astro szerepelt a saját valóságshowjában is, ami "Astro Ok! Ready" cím alatt futott az MBC Every1 csatornán, koreai idő szerint minden este hét órakor.

2016: DEBÜTÁLÁS A "SPRING UP" MINI ALBUMMAL; "SUMMER VIBES" ÉS "AUTUMN STORY"

A csapat végül Astro név alatt debütált a "Spring Up című középlemezükkel, 2016. február 23-án. A lemez címadó dala a "Hide & Seek" című szerzemény lett, ehhez készült el a videoklip is, amit feltöltöttek a csapat hivatalos Youtube csatornájára. Hivatalos bemutatkozásuk alkalmával jelentették be rajongótáboruk nevét, ami az Aroha ("Astro hearts all fans") lett. A megjelenést követő első egy héten belül a "Spring Up" az amerikai Billboard World Albums Chart-ján elérte a 6. helyet, valamint a Gaon Music Chart 4. helyét. Február 25-én újabb videoklipet töltöttek fel Youtube csatornájukra: ezúttal a "Cat's Eye" című számukhoz forogtak a kamerák. Máricus 6-án óriási megtiszteltetés érte a fiatal formációt: ők voltak a kínai LeTV Entertainment Awards egyetlen meghívott koreai csapata.

Július 1-én jelent meg második középlemezük, "Summer Vibes" címen: a korongon található dalok közül a "Breathless" című szerzeményt választották címadó dalnak. Az előbb említett számhoz készült videoklipben szerepelt kiadó-beli kolléganőjük, Choi Yoo Jung (korábbi I.O.I, jelenleg Weki Meki tag) is. A lemez 6. helyen végzett a Billboard World Albums Chart-on, 21. helyen a Billboard World Digital Songs Chart-on.

Július 31-én a teljes csapat Los Angelesbe utazott, hogy fellépjenek a Staples Center-ben megrendezésre került KCON 2016 nevű rendezvényen. Első solo fellépésükre Szöulban került sor augusztus 27 és 28-án, a KEPCO Art Center nevű helyszínen. Ezen kívül októberben és novemberben bemutatkozó fellépéseket tartottak Japánban, Indonéziában és Thaiföldön is.

Harmadik középlemezük "Autumn Story" címen november 10-én jelent meg. Az ehhez készült videoklipben szerepet kapott egy újabb kolléganőjük, a szintén Weki Meki-ből ismert Sei is.

2017: "WINTER DREAM", "DREAM PART.01", ELSŐ TURNÉ ÉS "DREAM PART.02"

2017. február 22-én jelent meg "Winter Dream" című lemezük, a címadó dal szerepét pedig a "Should Have Held On To You (Again)" című daluk kapta. Annak ellenére, hogy ez a lemez volt az évszakokra alapozott koncepciójuk záró darabja, egyáltalán nem kapott promóciót a különböző zenei műsorokban.

Május 29-én adták ki negyedik középlemezük, "Dream Part.01" címen. A lemez dalai közül a "Baby" című szerzemény lett a címadó dal. Nyáron sor került első önálló turnéjukra is: a "The 1st ASTROAD" elnevezésű koncertsorozat július 15 és augusztus 29. között járt Szöulban, Osakában és Tokióban is, rajongók ezreinek okozva ezzel örömöt.

Ötödik középlemezüket "Dream Part.02" címen adták ki, november 10-én. Ugyanezen a napon jelent meg a "Crazy Sexy Cool" című számukhoz készült videoklip is. 2018. január 10-én limitált, 10.000 példányszámos kiadásban megjelentették a "Dream Part.02 'Wish'" verziót az új lemezükből, ami már az előrendelés során elfogyott. Ez a verzió olyan extra tartalmakat tartalmazott, mint Eunwoo egyik saját költeménye, speciális köszönő levelek a tagoktól, valamint olyan különleges polaroid fényképek, amiket a srácok saját maguk készítettek egymásról.

2018: GLOBÁLIS FANMEETING TURNÉ, "RISE UP" ÉS HIÁTUS

2018 februárjában és márciusában az Astro egy, több kontinensen átívelő koncert- és fanmeeting turné keretein belül utazta be a világot: a turné megfordult az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Dél-Koreában, Japánban és Thaiföldön is.

2018. július 24-én új lemezt dobtak piacra, "Rise Up" címmel: a címadó dal az "Always You" című szerzemény lett. A visszatérés ellenére a csapatnak nem volt lehetősége zenei műsorokban promotálni új munkájukat, a kiadójuk, a Fantagio Entertainment belső konfliktusai és problémái miatt. A hazai promóciók kiesésének ellenére a srácok olyan városokban fordultak meg friss lemezükkel, mint Nagoya, Osaka és Tokió. A koncertsorozat az "ASTROAD II in Japan" címet viselte, és 2018 augusztusában járta végig Japán nagyobb városait.

2019: "ALL LIGHT", "VENUS", "BLUE FAME" ÉS MOON BIN HIÁTUSA

2019. január 16-án jelent meg az első studió albumuk, "All Light" címen. Visszatérésük a nyolc hónapos hiátusuk végét jelentette. A lemezen kívül bejelentették második turnéjukat "The 2nd ASTROAD Tour" címen, ami Ázsia és Észak-Amerika több nagyvárosát is érintette. 2019. január 21-én a Fantagio Entertainment négy amerikai állomást jelentett be a második Taipei turnét követően, valamint több új ázsiai időpontot is.

2019. január 29-én az Astro megszerezte első győzelmét az SBS MTV csatornán futó "The Show" című zenei műsorban, az "All Night"-nak köszönhetően.

Április 3-án a fiúk kiadták első japán középlemezüket, "Venus" címen. A lemezen három teljesen új japán szám, valamint három koreai daluk ("Baby", "Always You", "All Night") koreai változata kapott helyet. Az album lelkes fogadtatásban részesült: a legnépszerűbb és legnagyobb japán zenei lista, az Oricon második helyén végzett.

2019. november 12-én a Fantagio Entertainment hivatalos közleményben jelentette be, hogy Moon Bin egészségügyi problémái miatt ideiglenesen hiátusra megy, hogy teljes mértékben a gyógyulásra tudjon fókuszálni. November 20-án az Astro visszatért hatodik középlemezükkel, ami a "Blue Flame" címet kapta. Moon Bin ez alatt az idő alatt a fizikai felépülésére és terápiájára koncentrált, és habár a promotálásban nem vette ki a részét, az album feléneklésén és a videoklipen együtt dolgozott a többiekkel.

2020: "ONE&ONLY", "GATEWAY" ÉS "NO, I DON'T"

2020. március 13-án az Astro negyedik évfordulójuk tiszteletére egy különleges single lemezt adott ki, "One&Only" címen.

2020. május 4-én jelent meg hetedik középlemezük, ami a "Gateway" címet kapta. A korong vezető dala a "Knock" című szerzemény lett. Május 13-án szerezték meg második zenei műsor-béli győzelmüket: a "Show Champion" trófeáját vihették haza a "Knock"-ért.

2020. június 28-án az Astro is fellépett az "Ontact" elnevezésű online koncertsorozat keretében, "2020 ASTRO Live on WWW." cím alatt. Az esemény lehetőséget teremtett a csapatnak és a rajongóknak is egyaránt, hogy a COVID-19 okozta elzártságban egy teljesen új módon tudjanak kommunikálni egymással. Ugyanezen a napon jelent meg "No, I Don't" című digitális singlejük, az imént említett esemény keretein belül pedig elő is adták a fellépés nézőinek.  

Augusztus 14-én bejelentették, hogy debütál az Astro első alegysége, Moonbin&Sanha néven. A duót Moonbin és Sanha alkotja, első középlemezüket pedig szeptember 14-én adták ki, "Bad Idea" címen. Első zenei műsor-beli győzelmüket szeptember 22-én szerezték meg, a "The Show" színpadán, ami egyben az Astro harmadik zenei díja is volt. A győzelmen kívül rekordernek is számítanak: alegységként ők szereztek a debütálásukat követő leghamarabb díjat zenei műsorban (ez az ő esetükben nyolc nap volt).

Habár ebben az évben csapatként már nem tértek vissza, december 31-én egy különleges ajándékkal kedveskedtek a rajongóiknak: kiadták a "We Still (Be With U)" című szerzeményüket, ami a "Gateway" albumon helyet kapott "Be With U" című számuk újracsomagolt változata volt.

2021: VISSZATÉRÉSEK - "ALL YOURS" & "SWITCH ON"

2021 elején találgatások indultak egy közelgő visszatérés kapcsán: a rajongók tűkön ülve várták a megerősítő híreket. Ez nem is váratott sokat magára: márciusban bejelentették, hogy április 5-én kiadják második stúdió albumukat, "All Yours" címen. Címadó dalnak a "ONE" című szerzeményt választották.

Augusztus 2-án jelent meg az Astro nyolcadik középlemeze, "Switch On" címen. Címadó dalnak az "After Midnight" című szerzeményt jelölték ki, az ehhez forgatott videoklip ugyanezen a napon került fel a csapat YouTube csatornájára.

A CSAPAT HIVATALOS KÖZÖSSÉGI OLDALAI

Facebook: offclASTRO
Twitter: @offclASTRO
Twitter (japán): @jp_offclastro
Instagram: @officialastro
Fan Café: fantagio-boys
Youtube: ASTRO channel
V Live: Astro channel
TikTok: @astro_official

Kim Myung Jun életrajzát, valamint az Astro teljes történetét a Wikipédia, a kprofiles és egyéb portálok írásai alapján fordította, megfogalmazta és megformázta: Harlow.
A szöveg részben avgy egészben való másolása a szerző megkérdezése nélkül tilos!

WEB SOROZATOK

Év Cím Csatorna Szerep
2015 To Be Continued Naver TV Cast önmaguk
2017 Sweet Revenge Oksusu önmaguk
2019 Soul Plate Naver TV Cast önmaguk
2021 Astro Zone YouTube önmaguk

VALÓSÁGSHOW-K

Év Cím Csatorna
2016 Astro OK! Ready MBC Every 1
2016 ASTRO Project MBC Music
2020 Thousand Days of ASTRO Seezn

VIDEOKLIPEK

Dél-Koreai megjelenések

Év Cím Album Rendező
2016 "Hide & Seek" (숨바꼭질) Spring Up Hwang Soo Ah
2016 "Cat's Eye" (장화 신은 고양이) Spring Up ?
2016 "Breathless" (숨가빠) Summer Vibes Hwang Soo Ah
2016 "Confession" (고백) Autumn Story Hwang Soo Ah
2017 "Baby" Dream Part.01 Joo Hee Sun
2017 "Crazy Sexy Cool" (니가 불어와) Dream Part.02 Hwang Soo Ah
2018 "Always You" (너잖아) Rise Up SUNNYVISUAL
2019 "All Night" (전화해) All Light DAWITTGOLD
2019 "Blue Flame" Blue Flame DAWITTGOLD
2020 "Knock" (널 찾아가) Gateway Yua Suh (Flipevil)
2021 "One" All Yours Wooje Kim (ETUI)
2021 "After Midnight" Switch On ?

Japán megjelenések

Év Cím Album Rendező
2019 "Hanasakemirai" (花咲ケミライ) Venus ?

WEB SOROZATOK

Év Cím Csatorna Szerep
2015 To be Continued MBC Every1 önmaga
2016 My Romantic Some Recipe Naver TV Cast vendégszerep (6. epizód)
2017 Sweet Revenge Oksusu önmaga
2019 Soul Plate Naver TV Cast ; YouTube Raoniel angyal

VARIETY MŰSOROK

Év Cím Csatorna Szerep
2019 Gotta Go to Know SBS of Fun E fő stáb
2019 Go Together Travel Alone TV Chosun fő stáb
2019 Insane Quiz Show Season 2 vLive fő stáb
2019 Blanket Kick at Night tvN D műsorvezető
2019 King of Masked Singer MBC versenyző (213-214. epizód)
2020 Favorite Entertainment MBC stáb tag (Super Five)

MUSICALEK

Év Cím Fellépések Szerep Helyszín
2020 Everybody's Talking About Jamie 2020. júlis 4. - szeptember 12. Jamie LG Art Center

STÚDIÓ ALBUMOK

A megjelenés időpontja Cím
2019. január 16. All Light
2021. április 5. All Yours

KÖZÉPLEMEZEK

A megjelenés időpontja Cím
2016. február 23. Spring Up
2016. július 1. Summer Vibes
2016. november 10. Autumn Story
2017. május 29. Dream Part.01
2017. november 1. Dream Part.02
2018. július 24. Rise Up
2019. április 3. Venus
2019. november 20. Blue Flame
2020. május 4. Gateway
2021. augusztus 2. Switch On

SINGLE LEMEZEK

A megjelenés időpontja Cím
2017. február 22. Winter Dream
2020. március 13. One & Only

EGYÉB ISMERT SZÁMOK

Év Cím Album
2016 "Hide & Seek" (숨바꼭질) Spring Up
2016 "Breathless" (숨가빠) Summer Vibes
2016 "Confession" (고백) Autumn Story
2017 "Again" (붙잡았어야 해) Winter Dream
2017 "Baby" Dream Part.01
2017 "Crazy Sexy Cool" (니가 불어와) Dream Part.02
2018 "Always You" (너잖아) Rise Up
2019 "All Night" (전화해) All Light
2019 "Hanasakemirai" (花咲ケミライ) Venus
2019 "Blue Flame" Blue Flame
2020 "One & Only" -
2020 "Knock" (널 찾아가) Gateway
2020 "No, I Don't" (아니 그래) -
2020 "We Still (Be With U)" -
2021 "One" All Yours
2021 "After Midnight" Switch On

PROMÓCIÓS SZÁMOK

Év Cím Album
2016 "Cat's Eye" (장화 신은 고양이) Spring Up

EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

Év Cím Album
2018 "All I Want" (with Hello Venus, Weki Meki) FM2018_12Hz

SINGLE LEMEZEK

Mint önálló előadó

Év Cím Album
2018 "척척 (척척하지 마세요) (Don't Do It)" The 2nd ASTROAD to Seoul DVD

Együttműködések

Év Cím Album
2018 "오늘처럼 (Like Today)" (ft. Lucy of Weki Meki) FM2018_08Hz
2020 "Twist King" with Shin Joo Hyup & Jo Kwon Immortal Songs: Singing the Legend (Kim Jong-guk x Turbo Part 1)

Soundtrack megjelenések

Év Cím Album
2019 "내 삶의 전부 (All of My Life)" My Only One OST
2020 "봄날애(愛) (Sweet Spring)" Eccentric! Chef Moon OST

ZENESZERZŐI KREDITEK

Cím Év Előadó Album Szöveg Zene Hangszerelés
"You and Me(Thanks Aroha)"   2017 Astro Winter Dream - -
"By Your Side" 2018 Astro Rise Up - -
"Merry Go Around" 2018 Astro Merry-Go-Round (Christmas Edition) - -
"Bloom" 2019 Astro All Light -
"Merry Go Around" 2019 Astro All Light - -
"One & Only" 2020 Astro - -
"Gemini"  2021 Astro All Yours
"Sunset Sky" 2021 Astro Switch On - -

SINGLE LEMEZEK

Év Cím
2020 "Hello" (잘 될 거야)
2020 "All Eyes on You" (시선고정)
2020 "Tear Rain" (눈물비)

Utolsó frissítés: 2021.07.30. 01:01 Harlow által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace