Starity

Kim Won Shik "Ravi"

Kim Won Shik Kim Won Shik nemzetisége 1778. 343rajongó 9vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 97%
 • stílus: 97%
 • szimpátia: 99%
 • Születési név
 • Kim Won Shik (김원식)
 • Becenév
 • Ravi (라비), Ambidiextrous Rapper, Wonchic
 • Születési idő
 • 1993. február 15.
 • Születési hely
 • Jamsil-dong, Szöul, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Rapper, Énekes, Dalszerző
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 183 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Vízöntő
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Lee Tae Min Kim Ki Bum Kim Ryeo Wook Yong Jun Hyung Lee Joon Kim Hyung Jun Cha Sun Woo Bae Sue Ji Bang Min Ah Brian Joo Sung Si Kyung Huang Zi Tao Kim Jong In Yoo Ah Ra Cha Hak Yeon Lee Jae Hwan Jung Taek Woon Lee Hong Bin Han Sang Hyuk Baek Ji Young Seo In Young Heo Young Ji Chad Future Jung Jieun Na Yoomin Chahee Ahn Yein

Kim Won Shik életrajza

Kim Won Shik, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, színpadi nevén Ravi, 2012 első szakaszában debütált, mint a 6 tagú dél-koreai fiúcsapat, a VIXX tagja, ahol ő a fő rapper. Ám mielőtt sikeressé vált volna jelenlegi csapatával, már akkor is feltűnt a médiában, amikor más előadók dalainál segédkezett, és sokak elismerésében részesülhetett.

Ravi 1993. február 15.-én született Szöulban, Dél-Korea fővárosában. Családi hátteréről annyit tudhatunk, hogy szülei mellett van még egy húga is. Jelenleg a Howon Egyetemen folytatja tanulmányait.
Ravi első megjelenése az Mnet csatornánál volt, a 'MyDOL' című műsorban, ahol a Jellyfish Entertainment vállalta, hogy próbára tesz 10 ígéretes fiatalt, akikből később aztán kiválasztják azt a csapatot, akit szponzorálnak. A műsor végére ki is alakult a 6-os fogat, a csapat pedig a VIXX nevet kapta. Ravi mellett N-t, Leo-t, Ken-t, Hongbin-t és Hyuk-ot választották ki. Mielőtt első saját videoklipjükben feltűnt volna, Ravi, N és Leo szerepelt Seo In Guk „Shake It Up” című videoklipjében, aki szintén a Jellyfish ügynökség egyik énekese.

VIXX – LR

tagok balról jobbra: Leo, Ravi

2015: Beautiful Liar

Augusztus 5-én a Jellyfish közzé tett egy visszaszámláló órát, majd napokkal később kiderült, hogy 17-én debütál a csapat első alegysége a VIXX – LR. Az ’LR’-ből persze már lehetett asszociálni, hogy a duót bizony Leo és Ravi alkotják majd, akikről később meg is jelentek a teaser képek. Ahogy pedig megígérte a cég augusztus 17-én megjelent a csapat első videója, melyet Beautiful Liar dalukhoz forgattak. Ugyan ezzel a címmel és ugyan ezen a napon, pedig elérhetővé vált a srácok első mini albuma is.
Augusztus 21-én a Music Bankban be is mutatkozott a duó, a promóciós időszak alatt pedig egy díjat be is zsebelt a páros.

2017: Whisper 

A Shangri-La minialbum után, augusztus körül teaser képek kezdtek megjelenni az Lr párosról, tehát számítani lehetett a visszatérésre. 21-én egy kis részlet került fel a Youtube oldalra, a combeback dalról, a Whisperről, majd 24-én a teaser videót is napvilágot látott.  Rá pontosan 4 nappal később, felkerült a dal teljes verziója és hivatalosan is megjelent a duó második minialbuma is, ami a Whisper nevet viseli.

 

Szóló karrier:

2016: Jelly Box DamnRa Ravi 

Ezen kívül Ravi szóló munkái közé tartozott még, amikor is július 11.-én kikerült a Jellyfish hivatalos YouTube csatornájára egy teaser vele Jelly Box DamnRa Ravi címmel, amiben közreműködik még Sam és az SP3CK is. Ennek teljes, végleges verziója 13.-án jelent meg, ami mint utólag megtudtuk egy táncos performance videó volt a „DamnRa” dalhoz készítve, ami alá Ravi nem meghazudtolva önmagát, energikus rappet szolgáltatott. 

2017: R.EAL1ZE minialbum

Ravi tehetségét nemcsak a Jelly Box-xal akarta bizonyítani: saját szólókarriert is kialakított maga köré. Nemsokkal azután, hogy átléptük az újévet, január 5-én megjelent az első teaser videó Ravi önálló dalával, ami a Bomb nevet kapta. Másnap egy másik teaser videó is napvilágra került, amiben még kaptunk pár ízelítőt a dal stílusáról és hangzásáról. Végül január 8-án megjelent a Bomb, amiben San E közreműködésével láthatjuk, és ezzel egyidőben első minialbuma is felkerült, amin 7 dal található.

 

VIXX

2012: MyDoll & Super Hero

A Jelly Fish Entertainment az Mnet-el közösen elindította MyDoll címmel reality műsorát, amiben a nézők 10 gyakornok egymással való versenyzését nézhette. A tét ugyanis nem volt kisebb, mint a debütálás joga, ugyanis akik a műsor folyamán meggyőzik ügynökségüket, azok helyet kapnak a cég készülő fiú csapatában. A műsor végére a 10-ből 6-an kaptak végül lehetőséget a cégtől, a bukottak között ott volt ByungJoo és Nakta (Topp Dogg), Nakhun (ex Demion tag) és Lee Dae Won.
A hivatalos debütálás előtt a srácok a műsor végén tartottak egy koncertet is, ezzel is bizonyítva, hogy már most sok rajongót tudhatnak magukénak.

Május elején végül az ügynökség bejelentette, hogy fiú csapata május 24-én VIXX névvel fogja debütálását tenni. 10-én megjelentek az első koncepció képek, illetve fény derült a debüt kislemezre is, ami a Super Hero címet kapta. Több teaser videót követően pedig végül az ígérethez hűen május 24-én megjelent a srácok debütáló videó klipje. A klippel egy napon a srácok az M! Coutdown-ban is debütálásukat tették, ami kritikusok szerint tökéletes volt.
Annak fényében, hogy hazai rajongóik mellett külföldi rajongóikat se hagyják ki, a srácok youtube csatornáján útnak indított VIWW TV-t angol felirattal tették közérthetőbbé.
Újonc csapatként pedig rengeteg pozitív elismerést kaptak nem csak a közvéleménytől, de rengeteg szakértőtől is.

A csapat viszont nem sokat váratta rajongóit, ugyanis júliusban a cég bejelentette a csapat visszatérését. Majd augusztus 14-én a srácok immáron második kislemezüket is kiadták, mely a Rock Ur Body címet viselte. Illetve 16-án ismételten az M! Countdown-ban adták elő élőben megjelent dalukat.
Év végén pedig az ügynökség ’Jelly Christmas 2012 Heart Project’ keretén belül a cég többi hírességével együtt adták ki a Because It’s Christmas karácsonyi kislemezt, mely december 5-én jelent meg.

2013: On and On, Hyde & Voodoo

Az évet január 6-án a srácok Don’t Want to Be an Idol című dalukkal nyitották meg, ami lényegében előfutára volt közelgő visszatérésüknek. Január 17-én végül megérkezett 3. kislemezükhöz az On and On-hoz forgatott videó is. Az év eleji kiadásukat követően május elején az ügynökségük jó hírrel szolgált, miszerint a fiúk nemsokára első mini albumukkal fognak visszatérni. A bejelentéshez hűen május 19-én megérkezett a srácok legújabb klipje, melyet Hyde című dalukhoz forgattak. Másnap pedig szintén Hyde címmel, a boltok polcaira került első mini albumuk is. Az új visszatérésükkel pedig tovább mélyítették az On and Onnal elindított koncepciót.

Pár hónappal később július elején ügynökségük viszont újabb közleményt tett közzé, melyből kiderült, hogy a srácok Hyde című albumukat újra csomagolva Jeckyl címmel újra piacra dobják.
Július 31-én pedig ki is adták az új albumot, illetve az albummal egy napon legújabb videó klipjük is napvilágot látott, melyet GR8.U dalukhoz forgattak. A klip különlegessége, hogy visszafele mennek az események. Illetve a Hyde-al ellentétben a Jeckyl egy igazán világos és vidám koncepciót kapott. Augusztus 1-jén pedig az M! Countdownnal a dal promóciói is elkezdődtek.

A nyarat követően a csapat továbbra se pihent, hiszen november 8-án Only You címmel új videót adtak ki. Pár nappal később pedig kiderült, hogy a dal a srácok első stúdió albumának előszeleként került kiadásra. Elkezdődött a srácok újabb visszatérésének szellőztetése, a teaser képekből pedig hamar kiderült, hogy a srácok a Hyde-al behozott sötét koncepciót viszik tovább.
November 20-án meg is jelent Voodoo Doll címre keresztelt dalukhoz forgatott videó klip, majd 25-én Voodoo címmel a srácok első stúdió albuma is elérhetővé vált. November 24-én viszont felkerült a klip úgynevezett tisztított verziója is, ugyanis az eredeti videót 19+-ra értékelte a koreai média.
 December 6-án pedig a Music Bankban karrierjük első zenei shows díját is átvehették.

2014: Eternity, japán debütálás & Error

Március 5-én a srácokat kezelő cég jó híreket osztott meg a fanokkal, miszerint április közepe vagy május elején új kislemezzel tér vissza a csapat. A bejelentéssel szemben végül némi csúszással május 18-án jelent meg az első teaser kép a csapat új visszatéréséről. Május 27-én pedig végül megérkezett a srácok 4. kislemeze, mely az Eternity címet kapta.
Május 29-én az M! Countdownnal kezdetét vették a promóciók is, valamint a dallal az inkigayoból és a Show Champion-ből is díjjal távoztak. Valamint június 4-én Eternity videójuknak megjelent az ún. ’dance’ verziója is.

Hazai visszatérésük mellett a fiúk elkezdték bevenni a Szigetországot is, ugyanis a Jellyfish és a japán CJ Victor ügynökség május 19-én jelentette be, hogy a tervek szerint Darkest Angels című albumukkal július 2-án Japánban is debütálásukat teszik a srácok. A bejelentéshez hűen pedig július 2-án meg is jelent a srácok válogatás albuma
Pár nappal később 5-én és 6-án Tokióban tartottak rajongói találkozót is. Az album pedig nagy sikert aratott, ugyanis öt hétig tartotta a 10. helyet az Oricon charton és több, mint 12 ezer példányban értékesítették az albumot.
A japán tevékenységeik mellett június 22-én hivatalos oldalukon tették közzé, hogy a srácok megtartják első önálló koncertjüket ’VIXX Live Fantasia – Hex Sign’ címmel. A koncertre három egymást követő napokon került sor, az első napra pedig kevesebb,m int tíz perc alatt minden jegy elkelt. A koncerteket július 18-20. között a szöuli Olimpiai Parkban tartották meg.

Szeptember 25-én a cég bejelentette, hogy október 14-én a srácok visszatérnek második mini albumukkal. Október elején el is kezdődött a fiúk visszatérésének részleteinek szellőztetése, a teaser képekből pedig nyilvánvalóvá vált, hogy ez a srácok eddigi legérettebb képet mutató koncepciójuk.
A bejelentéshez hűen pedig 14-én peg is érkezett legújabb klipjük, melyet Error című dalukhoz forgattak. Maga a dal egy elektronikus hangzású,nagyon intenzív szám lett, ezzel is ráerősítve, hogy ez az eddigi legerősebb visszatérésük. Ezt végül a díjak is tükrözték, ugyanis a dallal ötször nyerték el a zenei showkból az első díjat.

2015: Boys’ Rekord, első alegység & Chained Up

Január 16-án a Jellyfish bejelentette, hogy februárra tervezik a csoport legújabb visszatérését. Végül február 24-én meg is jelent legújabb és egyben speciális kislemezük a Boys’ Rekord, videó klipet pedig Love Equation című dalukhoz forgattak. Február 27-én a Music Bankkal elkezdődtek a dal promóciói is, amely időszak alatt a srácok összesen nyolcszor távoztak díjjal a zenei showkból.

Az év eleji megjelenést követően augusztusban debütálását tette a csapat első alegysége is a VIXX – LR, amelyet Leo és Ravi alkotnak.
Az alegység után ősszel újra egyesült a csapat október közepén pedig kikerült egy titokzatos teaser kép. November elsején aztán már konkrét teaser képek kerültek ki, ami egy letisztult még is egyedi koncepciót sejtettek. November 10-én végül megjelent a srácok második mini albuma, ami a Chained Up címet kapta, illetve ugyan ezzel címmel jelent meg legújabb videó klipjük. A srácok november 13-án a Music Bankkal a promóciókat is megkezdte, a Chained Up pedig ezúttal három díjat hozott a csapatnak.

2016: Depend on Me, VIXX 2016 CONCEPTION & Hana-Kaze

Január 15-én kiderült, hogy a csoport készül kiadni első japán stúdió albumát, amin 12 szám kap majd helyet. Egy héttel később 23-án megjelent a lemez címadó dalának a Depend On Me videója, majd 27-én a teljes album is napvilágot látott.
Az albumuk népszerűsítésének érdekében pedig január 13 – 31. között tartottak a szigetországban egy kis mini turnét ’Mini Live & Hogh Touch’ címmel, mellyel többek között ellátogattak Sapporoba, Kobeba, Tokióba, Oszakába és Fukuokába is.

A japán tevékenységeiket követően márciusban ügynökségük bejelentette, hogy április 19-én érkezik a srácok új kislemeze. Végül április 20-án érkezett meg a srácok legújabb Dynamite-ra keresztelt videójuk, mely 5. kislemezüknek a Zelos-nak volt a vezér dala. Legújabb kislemezükkel pedig ötször kaparintották meg a zenei showk díjait.
Tavaszi hazai visszatérésüket június 29-én 3. japán kislemezükkel folytatták a sort, ugyanis ekkor adták ki Hana-Kaze címre keresztelt videójukat.
Július végén viszont újabb örömhírt kaptak a rajongók, ugyanis készülőben volt a srácok 6. koreai kislemeze, mely a Hades címet kapta és amit végül augusztus 12-én ki is adtak. A kislemezhez tartozó videó klip Fantasy címmel 15-én került fel a YouTube-ra, majd 18-án az M! Countdown-al az élő promóciókat is elkezdték. Ezzel a visszatérésükkel ezúttal viszont csak két díjat gyűjtöttek be a zenei showkból.

Ám a srácok a nyarat követően sem álltak meg, így október 9-én jött az újabb örömhír, hogy érkezik a ’Conception’ trilógia utolsó része a Kratos, ami egyben a fiúk 3. mini albuma is lesz.
Október 31-én meg is érkezett a ’VIXX 2016 Conception’ trilógia utolsó része, az album vezető dalaként pedig a The Closer-hez forgattak klipet. A korábbi gyors tempójú megjelenéseikkel ellentétben ez a dal inkább egy érzékibb R&B inspirálta dal lett.
A trilógián belül a Kratos mellett a cég november 21-én kiadott egy speciális albumot is, ami a ’VIXX 2016 CONCEPTION – Ker Special Pakcage’ címet kapta. 

2017: Peach Blossom Spring

Az idei évet a srácok tavasszal nyitották meg, ugyanis május 15-én vált elérhetővé 4. mini albumuk a Do WOn Kyung (Peach Blossom Spring). Ezzel egy időben pedig megjelent legújabb klipjük is, mely a Shangri-La címet kapta. A srácok koncepciója a régi idők hagyományos ruházatára épült, illetve egy kínai mesére, mely az örök paradicsomról szól. A hagyományos ruhájukhoz pedig egy hasonlóan elegáns koreográfiát kaptak.

2018: Eau de VIXX

 A fiúk egy kis szünet után ismételten hallattak magukról, minden starlight legnagyobb örömére. Április 1-jén került fel egy kép a hivatalos oldalukra, ami az idei ütemtervük volt. Így már biztossá vált, hogy hamarosan visszatérnek. 2 nappal később szépen fokozatosan kezdtek megjelenni a srácokról készült teaser képek, csapatképek, az album borítója és a külön visual teaser is, ami rengeteg kérdést vetett fel a kíváncsi rajongókban, így hamar teóriák százai jelentek meg róla. Később újabb adag képek jelentek meg, amik szintén okot adtak a kíváncsiságnak, ugyanis ezek a képek már fekete-fehérek voltak és az előzőhöz kissé eltérőek. De végül minden titokra fény derült, ugyanis április 17-én a srácok kiadták 3. teljes albumokat, ami az Eau de Vixx nevet kapta, ezzel együtt pedig a Scentist (az album főcímzenéje) mv-je is napvilágot látott.

 

 

Érdekességek:
⊱ Magasság: 183cm
⊱ Súly: 65kg
⊱ Vércsoport: 0
⊱ Család: Szülők és egy húg
⊱ Vallás: Keresztény
⊱ Oktatás: Howon Egyetem
⊱ Pozíció a csapatban: Vezető rapper, táncos
⊱ Hobbik: Edzés, dalszerzés, rapszövegek írása
⊱ Kedvenc előadók: Big Bang, Trey Songz, Ludacris
⊱ Kedvenc étel: Bármi
⊱ Kedvenc ital: Kávé
⊱ Kedvenc szín: Fekete, fehér
⊱ Ravi tehetségét sok más híresség is elismeri, ezt bizonyítja, hogy még ismertsége korai időszakában is olyan nevek dalaiban működött közre, mint Baek Ji Young, Lyn, Seo In Young, Brian Joo, vagy legutóbb a nemzetközi előadó, Chad Future. Továbbá Park Myung Soo is szólt róla, hogy megtisztelő lenne együtt dolgoznia Ravi-val.
⊱ Nagyon jó benne, ha épp rapszöveget kell rögtönöznie.
⊱ Felvállalta, hogy nem tud valami jól műsorokat vezetni.
⊱ Olyan lány az ideális típusa, aki okos, öntudatos, szép, értelmes, aranyos és érzelmes, ám ha konkrét személyt kéne választania, akkor a 2NE1-os CL-t mondaná, de egy másik interjúban a miss A-s Suzy-t is megemlítette.
⊱ Próbálja a kemény és határozott ember képét mutatni, ám valójában nagyon jókedélyű, aki sokat tréfálkozik.
⊱ Hongbin és ő a legizmosabbak a csapatban, felsőtestét szívesen mutogatja.
⊱ A rajongók eleinte az arci hasonlóságok miatt azt hitték, hogy a B1A4-os Baro testvére.
⊱ Amikor azt kérdezték, ha cserélne egy taggal, ki lenne az, Hongbin-t mondta.
⊱ Amikor a Haru Hana magazinban megkérdezték; ha lány lenne, kit választana a csapatból, N-t mondta, mert szerinte ő nagyon rendes és szórakoztató személyiség.
⊱ Alvás közben nagyon hangosan tud horkolni.
⊱ A Hello Venus-os Yoo Ara-nak Ravi az ideálja.
⊱ Sok barátja van az idol világból, többek között Brian Joo, Lee Joon, az EXO-s Kai és Tao, a SHINee-s Taemin és a Super Junior-os Ryeowook, de amikor a „Rock The World” felvételeit készítette Chad Future-el, vele is nagyon jó barátságot kötött.
⊱ Egyszer küldött egy támogató üzenetet a Girl’s Day-es Minah-nak, aki újonnan lett műsorvezető.
⊱ Szereti, ha a rajongók dicsérik a rapstílusát és a raphangját.
⊱ Ujjatlan pólóban és tréningnadrágban szokott aludni.
⊱ Egyszer szívesen kipróbálná a reggae hajstílust, de más feltűnő hajakkal is szeret kísérletezni, ami látszik is, hiszen már sok színű haja volt.
⊱ Mindig viszi magával a notebookját, amibe saját gyártású dalszövegeit írja.
⊱ Ő volt a Jellyfish Entertainment első rappere, és jelenleg is az egyedüli.
⊱ Jövőjét Park Hyo Shin egyszer Taeyang-éhoz hasonlította, hogyha így folytatja, ugyanolyan karriert is befuthat.
⊱ Az a hír járja, hogy csináltatott egy tetoválást a jobb könyöke fölé, amit egy-két kép is alátámasztott már.
⊱ Állítása szerint az anyukája egyben olyan is neki, mint egy igaz barát, és azt mondta, apukájának sem szégyen mondania, hogy mennyire szereti őt.
⊱ Egyszer, amikor a húga meglátogatta őt az ügynökségnél, Ravi elsírta magát.
⊱ Egy videóból kiderült, hogy mennyire ügyesen tud graffitizni, ahol a Rovix (vagyis a VIXX) jelét festette föl.
⊱ Hongbin szerint Ravi-nak kevésbé kéne zárkózottnak lennie, mert aki megismeri, az nagyon jó barátot talál benne.

Írta: lA-dONNA, Gureka10

VIXX:

Videoklipek:
2012: ▹ Super Hero
          ▹ Rock Ur Body
2013: ▹ On And On
          ▹ Hyde
          ▹ G.R.8.U
          ▹ Girls, Why? – feat. OKDAL
          ▹ Only U
          ▹ Voodoo Doll
          ▹ Voodoo Doll (Clean Ver.)
2014: ▹ Thank You For My Love
          ▹ Eternity
          ▹ Error
          ▹ Error (Japanese Ver.)
2015: ▹ Love Equation
          ▹ Beautiful Liar – VIXX LR
          ▹ Can't Say
          ▹ Chained Up
          ▹ Chained Up (Chinese Ver.)
2016: ▹ Depend On Me
          ▹ Dynamite
          ▹ Hana Kaze
          ▹ Fantasy
2017: ▹ Bomb (solo)
          ▹ Shangri-La
          ▹Whisper (Vixx-Lr)

Valóságshowk:
2012: ▹ MyDOL
          ▹ MTV Diary
2013: ▹ Plan V Diary
          ▹ VIXX File

Ravi:

TV műsorok:
2013: ▹ Top 10 Beautiful Uniforms!
          ▹ Three Idiots
          ▹ Music Picnic Live
          ▹ Let's Go Dream Team 2
2014: ▹ Idol Futsal Competition
          ▹ Let's Go Dream Team 2
2015: ▹ Show Me The Money 4

Videoklipes közreműködések:
2011: ▹ Shake It Up – Seo In Guk
2012: ▹ Let This Die – Brian Joo
2014: ▹ Rock The World – Chad Future
          ▹ Shall We Dance With Dr. Lim – Lim Chang Jung
2016: ▹ DamnRa – feat. Sam & SP3CK

VIXX:

Koreai kiadások:

Albumok:

Voodoo 
2013.11.25.

01. VOODOO ( Intro)
02. VOODOO DOLL
03. Beautiful Killer
04. Someday
05. Only U
06. B.O.D.Y
07. Secret Night
08. Say U Say Me
09. My Girl Today
10. Thank You For My Love
11. Super Hero
12. Rock Ur Body
13. ON & ON
14. Hyde
15. VOODOO DOLL ( Instrumental )

Chained Up
2015.11.10. 

01. Mistress (Intro)
02. Chained Up
03. Maze
04. Stop It Girl
05. Hot Enough
06. Spider
07. That You
08. Heaven
09. Now We
10. Eternity
11. Error
12. Can't Say
13. Chained Up (Inst.)

Eau de VIXX
2018. 04. 17.

1. 향(Scentist)
2. Odd Sense
3. Silence
4. My Valentine
5. Circle
6. Good Day
7. Escape
8. Trigger
9. 닮아 (Resemble)
10. Navy & Shining Gold
11. 도원경(桃源境) (Shangri-La)  

Mini albumok:

Hyde 
2013.05.20.

01. 어둠 속을 밝혀줘
02. Hyde
03. 그만 버티고 (feat. 민아 Of 걸스데이)
04. Chaos
05. Love Letter
06. Hyde [Inst.]

Error
2014.10.14. 

01. Steel Heart
02. Error
03. After Dark
04. 청춘이 아파 (Youth Is Painful)
05. Time Machine
06. What U Waiting For
07. Error (Inst.)

Kratos
2016.10.31. 

01. The Closer
02. Desperate
03. Shooting Star
04. Good Night & Good Morning
05. 로맨스는 끝났다 (The Romance Is Over)
06. The Closer (Inst.)

Peach Blossom Spring
2017.05.15. 

01. 桃源境 (도원경) (Shangri-La)
02. INTO THE VOID
03. Black Out
04. 다가오네
05. 우리에게
06. 도원경 (桃源境) (Inst.)

 

Special Albumok:

VIXX 2016 CONCEPTION – KER Special Pakcage
2016.11.21. 

 

 

 

 

 

Újracsomagolt albumok:

Jekyll
2013.07.31. 

01. Jekyll
02. 대.다.나.다.너 (Dae.Da.Na.Da.Neo / G.R.8.U)
03. 어떡하지
04. 어둠 속을 밝혀줘
05. hyde
06. 그만 버티고 (Feat. 민아 Of 걸스데이)
07. CHAOS
08. Love Letter
09. 대.다.나.다.너 (Instrumental)

 

Egységes digitális kislemezek:

Super Hero 
2012.05.23.

01. Super Hero
02. Starlight
03. Super Hero [Inst.]

 

 

Rock Ur Body 
2012.08.14.

01. Rock Ur Body
02. 아픈데 좋아 (Apeunde Joha) [It Hurts But I Like You] (UUUUU)
03. Rock Ur Body [Inst.]

 

 

I'm Ready To Get Hurt (On And On)
2013.01.17.

01. 다칠 준비가 돼 있어 (Dachil Junbiga Dwae Isseo) [On And On]
02. 아이돌 하기 싫어 (Aidol Hagi Sirheo) [I Don't Want To Be An Idol]
03. 다칠 준비가 돼 있어 (Dachil Junbiga Dwae Isseo) [On And On] (Inst.)
 


Eternity 
2014.05.27.

01. Eternity
02. Sad Ending
03. Love, LaLaLa
04. Eternity (Instrumental)

 

Zelos 
2016.04.19.

01. 다이너마이트 (Dynamite) *Title
02. 늪 (Six Feet Under)
03. 손의 이별
04. 다이너마이트 (Inst.)

 

Hades
2016.08.12. 

01. Fantasy
02. Love Me Do
03. 나비 효과
04. Fantasy (Inst.) 

 

 

Special Single:

Boys’ Rekord
2015.02.24. 

01. Love Equation
02. On A Cold Night
03. Memory
04. Love Equation (Inst.)


 

 

Japán kiadások:

Stúdió albumok:

Depend On Me
2016.01.27. 

01. Depend On Me
02. ECHO
03. Goodbye Your Love
04. Chained Up (Jap)
05. Error (Jap)
06. Love Letter (Jap)
07. Can't Say
08. Spider (Kor)
09. Hot Enough (Kor)
10. Stop It Girl (Kor)
11. Heaven (Kor) 

Válogatás albumok:

Darkest Angels
2014.07.02. 

1. Eternity (기적)
2. Sad Ending:
3. Love, LaLaLa: 

 

 

 

Egységes digitális kislemezek:

Error
2014.12.10. 

01. Error (Japanese Ver)
02. 青春だって (Seishun datte)
03. Error (Inst.)
04. 青春だって (Inst.) 

 

Can’t Say
2015.09.09. 

01. Can't say
02. 迎えに行こう
03. Can't say (Inst.)
04. 迎えに行こう (Inst.)

 

Hana Kaze (花風)
2016.06.29. 

01. 花風
02. Moonlight
03. 花風 (Inst.)
04. Moonlight (Inst.)

 

 

 

Kínai kiadások:

Egységes digitális kislemezek:

Destiny Love (命中注定) 
2015.03.18.

01. 命中注定 (Destiny Love)

 

 

 

Error
2015.07.07.

01. Error (Chinese Ver.)


 

 

Chained Up 
2015.12.01.

01. Chained Up (Chinese Ver.)

 

 

 

 

Közreműködések:
2011: ▸ That Person Is Stupid – feat. Brian Joo
2012: ▸ Good Boy – feat. Baek Ji Young
2013: ▸ Breakable Heart – feat. Lyn
          ▸ Love Me – feat. Seo In Young
2014: ▸ Rock The World – feat. Chad Future
2015: ▸ When It Rains – feat. Melody Day
2016: ▸ I'm Serious – feat. Kiggen, Eluphant & Esbee
          ▸ Wave – feat. Microdot & Lil Boi

Együttműködések:
~ Girls, Why? (feat. Okdal) /2013/

Sorozat, film dalok:
~ Alive (Moorim School OST) /2016/
~ The King (Moorim School OST) /2016/

 

VIXX – LR

Mini albumok:

Beautiful Liar
2015.08.17. 

01. Beautiful Liar
02. Remember
03. 할말 (Words to Say) (Leo Solo)
04. Ghost (Ravi Solo)
05. My Light (VIXX)  

 

Whisper
2017.08.28.

01. Whisper
02. 아름다운 밤에
03. Feeling
04. Chocolatier
05. Today
06. Whisper(inst.)
 

 

Ravi:

Minialbumok:

R.EAL1ZE
2017.01.08.

01. BOMB (Feat. San E)
02. Rose (Feat. 켄 Of VIXX)
03. Ladi Dadi (Feat. Microdot, Jero)
04. 나홀로 집에 (Feat. 정용화)
05. 아 몰라 일단 (Do The Dance)
06. Lean on me
07. 뇌비우스의 띠 (Feat. ESBEE)
 

Mixtape albumok:

R.EBIRTH
2016.03.11

01. R.EBIRTH
02. MOVE
03. Lean on me
04. OX (Feat.BASICK)
05. 뇌비우스의 띠 (Feat. ESBEE)
06. Control (Interlude)
07. 끄덕끄덕 (Feat. Donutman)
08. 착한 여자 (Feat. 한해, Soulman)
09. 아 몰라 일단 Do The Dance
10. Where should I go (Feat. Microdot)
11. Where should I go (Solo ver.) 

 

Singlek:

DamnRa
2016.07.13.

01. DamnRa (feat. Sam & SP3CK)


Utolsó frissítés: 2020.08.10. 18:06 Gureka10 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace