Starity

Lee Jin Sol

Lee Jin Sol Lee Jin Sol nemzetisége 11401. 15rajongó 3vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Lee Jin Sol (이진솔)
 • Becenév
 • Jinsol (진솔)
 • Születési idő
 • 2001. december 04.
 • Születési hely
 • Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekesnő, Táncosnő
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 165 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Nyilas
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Jeon So Min Kim Chae Won Yoon Chae Kyoung Lee Na Eun Yang Ye Na Lee Hyun Joo II Song Na Yeon

Lee Jin Sol életrajza

Lee Jin Sol 2001. december 4.-én látta meg a napvilágot, Dél-Koreában. Tanulmányait a Seowon iskolában végzi. Jin Sol 2015. augusztusában tűnt fel először a kamerák előtt, mikor debütált a DSP Entertainment által létrehozott lánycsapat, az APRIL egyik tagjaként.

Érdekességek:
× Testsúly: 45 kg
× Vércsoport: 0
× Horoszkóp: Nyilas
× Kínai horoszkóp: Kígyó
× Iskola: Seowon Middle School
× Jin Sol kedvenc időtöltési közé tartozik a zenehallgatás, az éneklés, valamint szereti nézni magát a tükörben
× Jin Sol a csapatban, mint énekes, táncos, rapper, valamint a csoport legfiatalabb tagjaként (maknae) van jelen
× Csapattársához Na Eun-höz hasonlóan eleinte Ő is a JYP Entertainment gyakornoka volt, ennek köszönhetően pedig szoros barátságot ápol, a Twice egyik tagjával Chae Young-gal
× Sokak szerint hasonlít Park Bo Ram művésznőre

 APRIL


2015: Kezdetek és debütálás

2015. február 9.-én jelentette be az ismert dél-koreai vállalat, név szerint a DSP Entertainment, hogy hamarosan új láncsapat fog debütálni a szárnyaik alatt. Augusztus 3.-án pedig hivatalosan is megerősítették a hírt, valamint az is kiderült, hogy a formációt hat fő alkotja Jeon So Min, Kim Chae Won, Lee Na Eun, Yang Ye Na, Lee Hyun Joo és Lee Jin Sol személyében. A bejelentéshez híven hamar felkerültek az első előzetes képek, melyeken az együttes legfiatalabb tagja, Jin Sol és a vezető So Min volt látható. Majd sora töltődtek fel az előzetes kisfilmek és további koncepciós képek, majd 24.-én a lányok hivatalosan is letették debütálásukat első mini-albumukkal, melyet Dreaming névre kereszteltek, valamint a szerzeményhez készített videoklip is napvilágot látott, Dream Candy néven.
Szeptember 11.-én az együttes tagjai készítettek egy különleges videót, első slágerük koreográfiájához, melyet Szöul belvárosában forgattak.

November 9.-én megdöbbentő hír látott napvilágot a csoport részéről. A DSP Entertainment egyik szóvívője ugyanis bejelentette, hogy hosszan tartó viták után, a csapat vezetője, So Min végül kilépett a formációból. Továbbá az ügynökség azt is elárulta, hogy a csoport vezetői posztját Chae Won fogja betölteni.

Még ebben a hónapban, a vállalat új előzetes képet töltött fel a lányok hivatalos Instagram oldalára, melyből kiderült, hogy hamarosan kiadják első single albumukat. Két nap elteltével, pedig már a lemez nevére is fény derült, mely a Boing Boing elnevezést kapta. November 17.-én meg is jelent az első előzetes csoportkép, majd a következő nap sorra töltődtek fel további koncepciós képek. Néhány nap elteltével a lányok hivatalosan is kiadták legújabb szerzeményüket, melyhez szokásukhoz híven egy videoklip is készült, Muah! címmel.

December 10.-én az ügynökség újabb közleményt osztott meg a lányok részéről, miszerint az ünnepek közeledtével, a csoport még a közeljövőben kiad egy téli speciális albumot, melynek a Snowman elnevezést adták. A lemez mellé egy kisfilm is készült, mely december 21.-én látott napvilágot.

 2016: Spring album és tagcsere

2016. Február 12-én a DSP Média bejelentette, hogy az APRIL fanclub neve nem más lesz, mint a "Fineapple. A név, a "Fine" (finom) és az "Apple" (alma) szóból ered, mely az április egyik jelképe. Február 14-én Valentinapi mini koncerttel is megajándékozták rajongóit.

Február 18-án a csapat megnyerte a "The Girl Group Rookie of the Year díjat a 22. koreai Entertainment Arts Awards-on.

Március 6-án a csapat megrendezte az első japán rajongói találkozóját, amit " April JAPAN FANMEETING 2016"-nek neveztek el. Közel 2000 rajongó várta az APRIL tagokat ezen az eseményen. Azóta, volt egy kisebb fanmeeting is, ahol 500 rajongó volt jelen.

A banda első albuma a Spring nevet viseli, ami 2016. április 27-én jelent meg. Az album hat dalt tartalmaz, köztük a Tinkerbell-t (bevezetés) is, amelyhez mv-it forgattak. Ám, miközben zajlottak az album promotálásai, HyunJoo egy ideglenes szünetre kényszerült elmenni légzési problémái, és gyakori fejfájásai miatt, így 4-en egyengették tovább a kariierjüket.

Augusztus 21-én a csapat első évfordulója alkalmából egy egyszerű, szolid koncertet adott a szöuli Baek Am Műcsarnokban.

Október 29-én a rajongók legnagyobb bánatára Hyunjoo bejelentette, hogy 7 hónapos távolléte után, távozik az APRIL-ból, hogy színészi pályafutását egyengesse. Ezt a DSP Média is megerősítette, így a lányok csak öten maradtak. De nem sok ideig. Ugyanis nemsokkal Hyunjoo távozása után a cspathoz egy új tag került, aki nem más volt, mint Yoon Chaekyung, aki egykori Puretty tag, a Kara Project és a Produce 101 versenyzője, valamint az I.B.I és a C.I.V.A. projektes lánycsoportok tagja.

2017: Prelude és Mayday

2017. január 4-én a csapat kiadta a harmadik minialbumát, ami a Prelude nevet viseli. Az album címe az új kezdetet képviseli. 9 dalt tartalmaz, amiből 5 új, egy pedig speciális változata a Dream Candy-nek, a "Muah" és a "Snowman" pedig egy műsoros verzióként szerepel a lemezen.

A DSP Média a Prelude megjelenésével egy napon, kiadta az "April Story"-t, természtesen mv-vel együtt. Január 19-én pedig a rajongók megkapták az mv koreográfiáját is.

Február 14-én az ApSc's "LUV" különleges szakaszát készítették az SBS MTV, The Show 100. epizódjára. Február 16-tól kezdődően a csoport az Mnet M Countdown-on, szerepelt, a "WOW"-val, amely a Prelude albumon is szerepel. 2017. február végén bejelentették, hogy a csapat megtartja a második japán fan-találkozót a Shinagawa Intercity Hallban, Tokióban, március 20-án.

2017. március 7-én jelentették be, hogy új Mnet reality-ben vesznek részt a lányok, amelyet 2017 áprilisában sugároznak. Arról is beszámoltak, hogy a csoport április közepére is felkészül az új album tervére, amelyet az új show-val együtt fognak promotálni. Március 14-én megerősítést nyert, hogy az "A-IF-Ril" című valóság show április 4-én összesen öt epizódot indít.

Április 4-én az "A-IF-Ril" valóság show első epizódjával megjelentette a "Sting"-et, amit egy teniszpályán(?) adtak elő. Április 12-én a DSP Media bejelentette, hogy a csoport visszatérése akkor történik meg, ha befejezték az A-IF-Ril valóság show-t, ám elmondták, hogy május közepére már számíthatnak a rajongók a visszatérésre, és a lányok folyamatosan munkálatokba vannak a cb-hez.

Május 8-án a csoport elkezdte az év második realitásprogramját, az "April Secret" -t a Naver TV-n. Május 15-én a DSP Media bejelentette, hogy a csoport visszatérése május 29-én várható, és ezzel együtt megjelent második albumuk is, ami a Mayday nevet viseli.

Május 29-én, nem is olyan régen, a lányok kiadták legújabb mv-jüket, ami a Mayday nevet viseli. A klip retro stílusú, ám mégis fülbemászó. Majd, június 1-jén megjelent ennek a dalnak a koreográfiája is.

Június 22-én áprilisban az Mnet M Countdown-on a "Sting / Lovesick"-et adták elő a rajongóiknak.

Ezután az April felől nem igen hallottunk semmit, egészen szeptember 5.-ig, mikor elkezdtek megjelenni az első teaser képek a csapat visszatéréséről. A sok teaser kép után, szeptember 20-án egy mv-vel ajándékozták meg a rajongóikat, ami a Take My Hand lett, valamint megjelent negyedik minialbumuk, ami az Eternity nevet viseli.

Írta: Kareast, Gureka10


Drámák
/2015/ April Episode

Variety műsorok
/2014/ KARA Project (So Min, Chae Won)
/2015/ Gourmet Road (Na Eun, Chae Won, Jin Sol)
/2015/ KBS Joy Meal's Dignity (Na Eun, Jin Sol)
/2015/ Weekly Idol
/2015/ APRIL's ON AIR PRIL
/2015/ Here Goes April
/2015/ Let's Go Dream Team! Season 2 (Ye Na)
/2015/ The National Best Family (Ye Na, Jin Sol)

A-IF-RI
APRIL Secret

 Albumok:

Spring
2016. 04. 27.

1. Wake Up
2. Tinker Bell
3. M.F.B.F.
4. When I Open My Eyes
5. Jelly
6. Tinker Bell (Inst.)

Mini Albumok:

Dreaming
2015. 08. 24.

1.꿈사탕
2. Hurry Hurry
3. Knock Knock
4. 느낌
5. Luv Me x3
6. 스릴러

 

Prelude
2017. 01. 04.

1. 봄의 나라 이야기
2. 지금 모습 이대로
3. 시간아 멈춰라
4. WOW
5. Fine Thank You
6. 꿈사탕 (Special Ver.)
7. Muah! (Special Ver.)
8. Snowman (Special Ver.)
9. 봄의 나라 이야기 (Inst.)

Eternity
2017. 09. 20

1. 손을 잡아줘 (Take My Hand) *Title
2. 띵
3. Magic In Love
4. Hey Yo Hey
5. 찌릿찌릿
6. 사랑해도 될까요

 

Single Albumok:

Boing Boing
2015. 11. 24.

1. Glass Castle
2. Muah!
3. Muah! (Inst.)

 

 

Mayday
2017. 05. 29.

1. 따끔
2. Mayday
3. Yes sir

 

 

Speciális Albumok:

Snowman
2015. 12. 21.

1. Snowman
2. Snowman (Inst.)

 

 

 

Singles:
2015 -Dream Candy
2015 - Muah!
2015 - Snowman

Utolsó frissítés: 2020.08.10. 18:06 Gureka10 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace