Starity

Megunt/megutált sorozat

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. január 08. 12:30 #21
- törölt felhasználó -    
Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:
Pretty Little Liars:látom nem én vagyok első ,aki írja.amikor elkezdtem nagyon szerettem ,de egyszerűen meguntam és a szereplők is kezdtek egyre idegesíteni .a 4.évadnál hagytam abba és "A" leleplezése után főleg nem fogom.annyi ember között pont őt tudták kiválasztani..
Gossip Girl: ez az a sorozat ami számtalanszor feldühített.mindenki mindenkivel kavart és ez volt az a pont amikor a 3.évadnál abba hagytam. Blair végig csak nyafogott ,ő volt az a szereplő akit a legjobban utáltam (pedig megjegyzem a színésznővel egyáltalán nincs bajom) .a másik legutálatosabb Serena volt,aki játssza a jó kislányt ,de közben rosszabb,mint Blair.de a többi szereplő is felhúzott párszor.

Meguntam,de talán egyszer még folytatom:
Faking It: szórakoztató volt ,de sajnos az időhiány miatt abbahagytam.remélem majd tudom folytatni.

Castle: imádom tényleg ,de már tényleg lezárhatták volna.ettől függetlenül folytatni amint lesz rá időm.
Bones: ugyanaz ,mint a Castlenél,de neki is felesleges tizenvalahanyadik évad csakis azért ,hogy addig húzzák míg senki se fogja nézni
Arrow:tényleg tetszett meg minden,de valahogy sose tudok rá idők szakítani és csak mindig az első évad valahanyadik részéig jutok el.
Reign : ennél a sorozatnál volt az ,hogy meguntam és egyszerűen abbahagytam a nézését pedig a színészeket kedvelem meg a történetet is .
2016. január 10. 13:12 #22
- törölt felhasználó -    
Megutáltam és sosem fogom folytatni:
The vampire diaries: egyszerűen semmi értelme borzalmas a sztori is.

Meguntam de lehet hogy folytatom:
violetta: nagyon meguntam, és a szereplők se csinálnak semmi érdekeset
2016. január 10. 17:00 #23
- törölt felhasználó -    
Megutáltam és sosem fogom folytatni:
PLL: Megutáltam, mert szinte már minden rész 70%-a Ariáról szól, aki egy retkes nagy r*banc. És ne értem, miért "csodaszép pár Ezrával". Undorító az a csaj egyszerűen. Mindenkivel félrek*fél. Ha az én barátnőm azt csinálná, mint ő, már rég dobtam volna, bármennyire is szexi és bevállalós. Tehát Ezra karaktere is nagyon papucs. Azért a férfi büszkeség rohadtul hiányzik belőle. Ezer éve (minimum 2. évad vége) dobnia kellett volna a csajt. Nem értem azt a pasit, nagyon nem. Én még a topmodell, szépségkirálynő, sz*pás királynője csajomnak sem engednék ilyen viselkedést. Annak meg főleg nem, akit mindenkinél jobban szeretek...
1 felhasználónak tetszik: Lisanne
2016. január 14. 15:05 #24
- törölt felhasználó -    
Megutáltam és nem is fogom folytatni:
Pretty Little Liars - Nagyon sajnálom, pedig annyira szerettem, de a vége iszonyatos csalódás volt számomra, egy érthetetlen katyvasz az egész. Csak húzzák az egészet, és az sem tetszik, hogy felnőttként térnek vissza. Pedig tényleg a legnagyobb kedvencem volt ez a sorozat.
Meguntam/elhanyagoltam, de talán folytatom:
1. Grimm - Még nyáron néztem az első évadot, oda voltam érte, de nem folytattam, mert jött a Teen Wolf új évada, viszont kíváncsi lennék a történet folytatására, mert nagyon eredeti és izgalmas.
2. Walking Dead - Ezt mindig akkor nézem, amikor szünetelnek a kedvenceim. Ez is izgalmas, akciódús, de kell hozzá egy hangulat, ezért sokszor hanyagolom, de ideje lenne ezt is folytatni.
3. Once Upon A Time - Az első két évad fantasztikus volt, a harmadik évad első fele (a Pán Péteres) nekem kicsit lassú volt, viszont a második fele az abszolút kedvenc a sorozatból. A negyedik évad viszont csalódás volt, ez az Elsa sztori már nagyon elcsépelt, éppen ezért nem is érdekelt. Vacillálok, hogy folytassam e, mert végül is lehet, hogy mégis tetszene.
4. American Horror Story - Az első évad az örök kedvencem marad, már nem is számolom, hányszor néztem újra. Odavagyok a szereplőkért, a történetért, viszont engem is idegesít, hogy sokan divatból nézik, de nem is értik a lényegét, csak a horrort látják benne, meg a Tate&Violet párost. Megmondom őszintén, a második és negyedik évad nem az én világom, a harmadikat pedig a feléig néztem, de nem kötött le, viszont az ötödik ígéretesnek tűnik, így talán belekezdek.
1 felhasználónak tetszik: missdaisy
2016. január 15. 15:18 #25
- törölt felhasználó -    
Megutáltam és nem is fogom többet folytatni

Egyértelműen a TVD. Szerintem nincs is más olyan sorozat amit ennyire szerettem volna, és amiben aztán ekkorát csalódtam. Egyrészt Elena karakterét roppantul megutáltam, valamint az egész hype a delena páros körül nagyon unalmassá vált a számomra, az egyre laposabbá váló sztoriról nem is beszélve. Aki meghalt az általában mindig visszajött, az meg hogy volt vagy 100000 hasonmás az egész sorozatban, kész vicc.

Meguntam de egyszer talán folytatom

Teen Wolf. Egy teljes évaddal lemaradtam, mostanában nem is hiszem, hogy folytatnám, kicsit olyan mintha ugyanazokat a köröket futná a sorozat. Az első három évad viszont nagyon tetszett, úgyhogy egyszer talán folytatom, ki tudja.

Pretty Little Liars. Sok rosszat olvastam róla, és én is legalább háromszor felhagytam a nézésével, de valahol még mindig érdekel, hogy mit hoznak ki a végéből.
1 felhasználónak tetszik: missdaisy
2016. január 15. 15:47 #26
Divergent
Divergent
Dark witch
 
Státuszimmersed in the frenzy
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.04.15.
Hozzászólás: 2157
Csatolások: 138
Azonosító: 242716
Online online
Megutáltam és nem fogom folytetni a TVD-t:
Szerintem elhuzzák. Semmi értelme folytatni.
Meguntam de talán egyszer folytatom: Gossip Girl:
Mostanában nagyon meguntam.
2016. január 30. 21:06 #27
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.08.
Hozzászólás: 9492
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Offline offline
Pretty Little Liars - rétestészta féle-katyvasz
The Vampire Diaries - főszereplő nélkül hova? xdd szintén akár a rétestészta, már a 4. évad is elég lett volna
Teen Wolf - a legutóbbi évad eddig nagyon unalmas...
Pinocchio (k-drama) - a felénél meguntam xdd
City hunter (k-drama) - ezt is...de még lehet folytatom
Reign - talán még folytatom...
2016. február 12. 21:54 #28
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3
 
Státuszcho miyeon loveland
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.12.28.
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Offline offline
Meguntam,de talán egyszer még folytatom:

Scream Queens: Nem tudom miért, de amikor az első részt adták, akkor tetszett, mikor folytattam akkor már nem, és most, pár hónapja megint odáig voltam a sorozatért, de most már végképp nem értem ezt a fellángolást, mivel rájöttem hogy ez nem az én sorozatom, de azért van rá esély, hogy folytatom.

The Originals: Az első három részt akarva-akaratlanul néztem, de igazából Daniel Sharman miatt vágtam bele, de így hogy csak a második évadba szerepel, szerintem nagy nulla. Tetszik Phoebe alakítása, de Danielletől, vagyis Davinától a frász kerülget. A színész társaság fele unszimpatikus, nagyon kevés az a színész aki igazán tehetséges ebben a szériában.

The Fosters: Az elején iszonyatosan imádtam, izgultam minden egyes rész miatt, de idő hiányában fel kellett függesztenem a nézését, ezért így a sorozattól is elszakadtam, pedig tehetséges színészek vannak a sorozatban, egyszer lehet hogy még folytatom.

The 100: Hát ez se az én sorozatom, az biztos.. Iszonyatosan imádom Marie Avgeropoulost, miatta erőszakoltam a sorozatot, de nekem dög unalom. Lehet hogy valakinek érdekes, de nekem nem. Nem arról van szó, hogy a karaktereket alakító színészek a bénák, mivel nekem semmi bajom nincsen velük, csak még nem profik, nem tudnak lekötni annyira.

Reign: Idő hiányában, és dög unalom miatt megszakítottam a "kapcsolatot" a sorozattal, pedig Adelaide miatt rávettem magam néhány részre, de huu, én nem bírtam. Az a megjátszott dráma, nekem végem. Lehet, de kevés az esély hogy egyszer folytatni fogom a sorozatot.

Shadowhunters: Ez az egyetlen olyan sorozat, amit tényleg csak az idő hiány miatt nem tudok nézni, mivel érdekes a sztori, színészek szimpatikusak, és tehetségesnek véltem őket, ha lesz időm mindenképpen bepótolom a részeket.

Gossip Girl: Nyáron még ezt mondhattam legkedvencebb sorozatomnak, de rájöttem hogy ez nem az én asztalom. Erőltetett vinnyogás, dráma.. Azok a hiszik, ohmygosh, köszi elég volt ennyi. A második évadig jutottam, utána nekem dög unalmas lett, csak Leighton miatt akartam, szerettem volna végignézni, de nem ment. Nem hinném, hogy mostanába folytatom.
2016. február 14. 14:16 #29
- törölt felhasználó -    
Megutáltam és nem hinném, hogy folytatom:

PLL. Az első két évadot imádtam, de a 3. évadtól szerintem már felesleges volt az egész. Plusz sok olyan sorozat van, aminek megnéztem 1-2 részét, de nem nyerte el a tetszésemet, ilyen pl. a Scream Queens is.

Meguntam, de lehet folytatom:

Van pár k-drama amit elkezdtem, de a közepe fele abbahagytam, mert untatott, de lehet egyszer nekiülök. Valamint van pár sorozat, amit időhiány miatt nem nagyon tudok nézni.
2016. február 27. 10:19 #30
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗
 
Státuszbe a sunflower in a field of roses.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.23.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Offline offline
Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:
The Vampire Diaries; Egyszerűen unalmas és borzalmas a sorozat. Húzzák az egészet és szerintem a 4. évaddal be kellett volna fejezni. Az 5. és a 6. évadot is végig szenvedtem.. Utóbbit csak Chris Wood miatt folytattam.

Meguntam,de talán egyszer még folytatom:
Once Upon a Time; Valamiért nem tudtam a 4. évadot végig nézni.. nem tetszett, nekem nem jött be.. Hatalmas CaptainSwan voltam (talán még mindig az vagyok, idk) és emiatt sajnálom is, hogy nem bírom folytatni a sorozatot (jelenleg). Egyszer talán majd folytatom.. Nem tudom.
2016. február 27. 10:28 #31
- törölt felhasználó -    
Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:
Pretty Little Liars - Régebben szerettem, de ma már a nem. Szerintem nagyon untató katyvasz az egész, nagyon csalódtam benne.

Meguntam,de talán egyszer még folytatom:
Violetta - Kezdem unni Violetta nyavalygását, Leonetta és Naxi veszekedéseit, a dalokat.. dry.gif

2016. február 28. 22:43 #32
- törölt felhasználó -    
Megutáltam, nem is fogom folytatni:

Scream Queens: ez a sorozat, számomra hatalmas csalódás volt. Úgy harangozták be, mintha valami korszakalkotó műre számíthatnánk, ellenben olyan szinten gyenge, hogy azt szinte mondatba se lehet foglalni. A poénok ízléstelenek, egy-kettőn még lehet mosolyogni, de én sosem voltam vele úgy hogy hangosan nevettem volna. A karakterek szintén gyengék, a háromnegyed része felesleges. Chanelt bírtam, de nekem túlságosan egyforma Madison Montgomeryvel, inkább csináltak volna neki egy spin-off sorozatot - sokkal több értelme lett volna. Ariana miatt kezdtem nézni, de hát tőle sem voltam elájulva, plusz alig volt benne. A második évadba belenézek, mert más témája lesz, de nem számítok sokra. Plusz az hogy kik lettek Red Devil, az valami botrányos. Már vagy tízszer tippeltek rájuk az első öt részben. És még a PLL-t szidják, hogy mekkora hülyeség 'A'. Hát, rá legalább nem lehetett számítani.

Violetta: oké, ez valami borzalom. Az elején néztem, de az első évad vége fele olyan szinten meguntam és megutáltam, hogy mindenhol Violetta képét tolták az arcunkba. Tényleg most hova szívódott fel? Mert most hogy végére közeledik a harmadik évad, nem igazán látom őt sehol. Az egész Violetta végelláthatatlan problémáinak sokasága, melynek a fele szerintem a nullával egyenlő. Az első évad, első részétől fogva Leonnal illett össze, miért kellett akkor három évadon húzni a szerelmüket? Annyira azért nem különleges. A többiek meg minek vannak ott, mikor gyakorlatilag semmit sem csinálnak és sosem énekelnek?


The Secret Circle: hát ez szintén valami borzalom. Egyrészt a hangulata olyan szinten unalmas és szürke, hogy simán bealszik rajta az ember. Az elején örültem annak hogy végre lesz valami boszorkányos sorozat, de az egésznek semmi köze hozzá, csak varázsolni tudnak, semmit nem vesznek alapul a boszorkányok egykori mivoltjából. Ráadásul Fayen és a főszereplő csajon kívül mindenki felesleges. Dianát még kedveltem Shelley miatt, de tőle sem voltam elájulva.

Gossip Girl: ezt a sorozatot egy időben nagyon erőszakoltam, de aztán annyira, de annyira megutáltam, hogy az iszonyatos. A szereplők egyszerűen kikészítenek. Chuck jó arc, de azért ő tőle sem vagyok elájulva, ellenben a többiek. Jenny valami borzalom, számomra ő a legrosszabb az összes közül, őt követi Serena, aki valami iszonyat majd Blair. Mindketten rettentő elkényeztetettek, cseppet sem "főhősök", én inkább erősen negatív karaktereknek nevezném őket. Bár Blair annyiban jobb mint Serena, hogy ő legalább nem játssza meg magát. Két részenként megcsal mindenki, mindenkit. Egy ideig érdekes, de hat évad alatt már nagyon unalmas. Plusz másról nem szól a sorozat mint a szerelmi háromszögekről meg a bulikról. Hát, elismerem egy ideig elviselhető, de azért nem mondanám olyan jónak, mint amennyire be van állítva.


Meggondolom a folytatást:

Once Upon A Time: őszintén, a sorozat az elején nagyon, de nagyon jó volt, érdekesek voltak a szereplők, tetszettek a karakter bemutatások, de a harmadik évadra már teljesen elrontották az egészet. Addig csűrték, csavarták a sztorit, egyszerre három szálon futott az egész, meg már annyi, de annyi karakter volt, (akik közül amúgy a felét megfolytottam volna) hogy egyszerűen muszáj volt abbahagynom, mert tönkrement az egész. Bár talán még folytatom Hook és Peter miatt, mert ők szimpatikus ellenben a többiek nem kifejezetten nyerték el a tetszésem. Henryt például utálom, ahogy Hófehérkét/Maryt és a Herceget/Davidet is.

Heroes Reborn: végre egy kevésbé ismert sorozat. Nos, az első néhány részt elég nagy lelkesedéssel néztem végig, de aztán beleuntam. Ugyanaz mint az OUATnál. Minek az a sok cselekményszál? Két fickóról két részig azt hittem hogy ugyanaz a személy, mert annyi, de annyi embert belevontak, hogy követhetetlen volt az egész... Be sem tudták fejezni rendesen, mert egyre csak hozták be az újabb és újabb szereplőket és az egyik rész alatt végig Tommy cselekményszálának befejezésére vártam, amit a 38. percben kaptam meg, azt is másfél percbe belesűrítve. Ráadásul annak a kínai csajnak a cselekményszála az agyamra ment. Mi az istenért kellett kínaiul beszélnie? Oké, hogy kínai, de ennyi erővel simán lefordíthatták volna, mert kábé 4 percig értetlenül ültem ott, amíg az ő része volt, mert a felirat is gyors volt - ráadásul az is angolul. Tommyt nagyon bírtam meg Mollyt is, de sajnos elég keveset voltak benne és mindig csak az ő részüket vártam, úgyhogy rájöttem hogy értelmetlen nézni. De meglehet hogy egy nap még folytatom, mert annyira azért nem volt rossz.

Mindenképpen folytatom, de szüneteltetem:

The 100: na ez is egy ötletes és érdekes sorozat, de valahogy ezt is abbahagytam. Viszont olvastam hogy a második évadtól indul be igazán az egész, úgyhogy nem hagyhatom ki, mert kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Bár a szereplők közül csak Bellamy és Raven jönnek be, azért majd talán a többieket is megtudom szeretni. A főszereplő csajjal sincsen bajom, csak valahogy még sem jön be, Octavia meg nekem túlságosan mitugrász típus, de majd meglátjuk. Finnt meg ki nem állhatom.

Reign: ez is egy nagyon jó kis sorozat, plusz szeretem a történelmet is, úgyhogy szinte nekem van kitalálva. De sajnos olyan kevés időm van rá, de biztos hogy folytatni fogom, mert tetszik a sztori, bár elismerem van bent egy-két unalmas cselekményszál is, na meg szerintem Francis és Mary sztoriját is kicsit eltúlozzák, viszont mivel Maryt és Basht iszonyatosan szeretem, nem tudom hagyni, plusz imádom a helyszíneket, egyszóval elég jó kis sorozat, mindenképp folytatom.
2016. március 06. 17:30 #33
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥
 
StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.02.17.
Hozzászólás: 4158
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Offline offline
Megutáltam!!! cray.gif
Ahogy elnézem nem vagyok egyedül azzal, hogy kiütést kapok a TVD-től, pedig imádtam. De, hát azóta biztosan megöregedtem vagy nem tudom, de mára már ott tartok, hogy nem is érdekel, hogy nem láttam az utóbbi 2 vagy lehet 3 évadot... rohog.gif Meg aztán a végén csak Klaus és Caroline miatt néztem, aztán most mi van? SEMMI. dry.gif Meg aztán mikor már mindenki mindenkinek a hasonmásának a hasonmása volt, na ott aztán ledobta az agyam a szíjat! blink.gif

Beauty and the beast, az első évaddal úgy voltam, hogy talán lesz ez még jobb. Mindig vártam, hogy na... na majd most, de nem. Aztán a második évad első részét még láttam, ott betelt a pohár és azóta hanyagolom ezt a sorozatot is! (Nem adtam volna neki folytatást, pedig mennyire örültem mikor azt mondták, hogy vége de azért még adnak neki esélyt, hát változnak az emberek.)

PLL: sosem voltam egy nagy fan, de több barátnőm is mondta, hogy neki tetszik csak az első pár "felvezető" részt kell túlélni, hát túléltem, de komolyan mondom agyhalál volt utána is. Amikor végre történt valami vége lett a résznek és az újban sem derült ki semmi belőle. Meg aztán millió évados, minek nyújtani, nem rétestészta!

Egyszer talán folytatom:

Arrow: időhiány miatt kimaradt az életemből, de most nem is hiányzik annyira, hogy újra neki essek.

Teen Wolf: valahol ellaposodott számomra, aztán ott fel is adtam, de talán csak túl kellene lendülnöm a krízisponton és onnantól megállíthatatlan lennék, de nem érzem magam ehhez még elég motiváltnak. rohog.gif Stiles ide vagy oda. _nevet.gif

Reign: Nagyon sajnálom, hogy még az első évadot sem néztem teljesen végig, de totál kiesett nekem ez a sorozat. Valahogy sok gyűlt össze, aminek felét nem is nézem már, de még nem jutottam el odáig, hogy na akkor most hajrá, hajrá... megnézem. rohog.gif Pedig Isten a tanúm, hogy imádom a kosztümös sorozatokat. biggrin.gif
2016. március 06. 19:57 #34
- törölt felhasználó -    
Figyelem, spoilerek, spoilerek mindenhol a kommentemben.

Előző kommentemben megemlítettem, hogy a The Walking Dead-et meguntam, és nem is volt sok lehetőségem nézni. Nos, az új évadból valóban nem néztem meg egy részt sem még a közepéből, de már tesómnak volt elege belőlem emiatt, ezért elmesélt nekem minden fontos eseményt, néhányhoz videót is mutatott. És a két legújabb részt megnézette velem. Jézus rohadtnagy arc, ezért újra visszatért belém a lelkesedés, azt hiszem. Már vártam azt a csávót, a képregényből már tudtam a létezéséről.

Összetörte a szívem, de folytatni fogom, ha lesz hozzá türelmem és lelki erőm:
- Shameless.
Ez az Ian és Mickey dolog egyszerűen kiborított. Lehet azért érint meg ennyire a szerelmi életük, mert nekem nincsen. rohog.gif De nagyon szerettem őket. Azért remélem újra összefonódik a sorsuk, vagy ha nem, akkor legyen a sorozatban valami, ami szintén ennyire örömet okoz nekem, mint a kapcsolatuk okozott. De mindenképp folytatom a sorozatot, mert nagyon a szívemhez nőtt, mert rengetegszer emlékeztet a saját életemre.
2016. március 09. 17:56 #35
bitchina
bitchina
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.25.
Hozzászólás: 2464
Csatolások: 13048
Azonosító: 210361
Offline offline

Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:
Vámpírnaplók: 4 évnyi rajongás köt ehhez a sorozathoz. Anno 2010-ben kezdtem el nézni, és nagyon tetszett. Imádtam, az első négy évad volt az, ami tényleg le tudott kötni és szívesen néztem, aztán valahol az 5. évad közepénél meguntam és abbahagytam. Terveztem, hogy talán folytatom, de ahogy kiderült, hogy Nina nem lesz benne nem láttam értelmét, hisz Katherine volt a kedvenc karakterem, Elena mellett.

Pretty Little Liars: Azt hiszem a negyedik évadnál elvesztettem a fonalat, mert ez egy olyan zavaros sorozat, hogy nem folytattam. Mai napig szinte csak az évadzárókat nézem meg. rohog.gif

Meguntam,de talán egyszer még folytatom:
Scream Queens: Ezt a sorozatot Ariana miatt akartam végignézni, de aztán megtetszett ezért miután kinyírták Chanel no. nem tudom hányadikat folytattam. Utána meguntam, és mai napig nem néztem még meg az évadzárót. Mindezek ellenére adok egy esélyt a második évadnak és majd meglássuk.

Reign, Game of Thrones, American Horror Story: Ezek azok a sorozatok, amiket szívesen néznék, de az időbeosztásom miatt sajnos nem tudom, ezért mindhárom folytatását nyárra hagyom. biggrin.gif
2016. március 09. 18:14 #36
Kitti Mimi
Kitti Mimi
 
Státusz"Elindultunk, mi nem nyugszunk Rock and Roll te vagy a Himnuszunk!"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.08.18.
Hozzászólás: 816
Csatolások: 20
Azonosító: 248600
Offline offline
Megunt:
A Magánnyomozók, mert már láttam mindegyik részét szóval minek nézzem meg!!!

Megutált:
-----
2016. április 27. 09:40 #37
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Online online
Megutáltam és nem is folytatom többé:

Criminal Minds: Immár tompa tárggyal tudnám ütlegelni magam egy-egy újabb epizód láttán. Ed Bernero távozása után semmi sem volt olyan, amilyennek lennie kellett volna. Lehet őt szidni, de 5 évadon keresztül kihozta a legjobbat a sztoriból is, meg a színészekből is. Milyen 100. epizódot rettyintettek már oda az ő kezei alatt? Nagyon nagy bélyeget nyomott a színvonalra az ő kilépése, és totál elvesztettem az érdeklődésem. Biztos nem veszem fel újra a fonalat, pláne, hogy már vagy 5 évaddal el vagyok maradva. rohog.gif
CSI - Crime Scene Investigation: No comment. Végignéztem 8 évadot. blink.gif Elég volt ennyi belőle. pardon.gif

Megutáltam, de talán egyszer még folytatom:

Primeval:
Az eredeti, angol verzió. Két évadot imádtam, de iszonyúan. Klassz, izgalmas sztori, isteni szereplőgárda. Aztán a második évad végén kinyírták Stephent, amitől enyhén elhullott az előtte barnáról galambőszre váltó hajam. Aztán pár év múlva elkezdtem kínozni magam a 3. évaddal, és akkor derült ki számomra, hogy Cutter a 3/3-ban utánahal Stephennek. Kész, ez betette a kiskaput. Mondtam, hogy fel is út, le is út. Maga a sztori jó továbbra is, de még mindig sértett vagyok a két kedvencem drasztikus távoztatása miatt. Talán egyszer folytatom, de úgy szeretni már sose fogom, mint annak idején. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2017. január 28. 05:54 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bontorendo @ 2016.02.27. 10:28)
Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:
Pretty Little Liars - Régebben szerettem, de ma már a nem. Szerintem nagyon untató katyvasz az egész, nagyon csalódtam benne.     
Meguntam,de talán egyszer még folytatom:
Violetta - Kezdem unni Violetta nyavalygását, Leonetta és Naxi veszekedéseit,  a dalokat..  dry.gif


most mondja meg valaki.. mi bajom volt..? rohog.gif
amúgy nekem jelenleg a The Originals az a sorozat, amit megutáltam, és SOHA nem fogom folytatni.
2017. január 29. 22:23 #39
- törölt felhasználó -    
Nem utálom, de azt hiszem végeztem a TWD-vel. Nekem már sok, ami a zombilandben megy. Legyenek boldogok a beteg rendezők, írók, stb. Hülye az összes! dry.gif

The 100 - Első rész után wtf??! Meg is utáltam úgy, ahogy van. Miajóisten'?! Annyira lerágott csont ez a kipusztul a Föld meg a karakterek... cool.gif

Mr Robot - Full utálat! Vicces egyébként, hogy nem tudták normálisan kivitelezni, mert egyébként érdekes lenne, csak a forgatókönyv tré, remélem kaszát kap.

2017. január 30. 08:34 #40
- törölt felhasználó -    
Egy sorozatot se utálok. Viszont a TVD-t meguntam a negyedik évad közepénél, a TWD-t pedig az ötödik évad elején befejeztem. A PLL-t már az első évad első részénél untam, megnéztem még a második részét is de inkább nem erőltettem. biggrin.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!