Starity

Megunt/megutált sorozat

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. december 23. 23:13 #1
- törölt felhasználó -    
A kérdésem az, hogy van e olyan sorozat, amit néztél (és akár nagyon is szeretted), de abba hagytad valami miatt.
Miért? Hol jártál benne? Fogod e folytatni?

Érdekelnek a vélemények.

Elkezdem, hogy kicsit konkrétabb legyek.

Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:
1. Reign - Mert Olivia már nem szerepel benne, és mert Francis és Mary szerelmét annyira szépnek mutatták be, ok nélkül. (1.évad 10. rész körül hagytam abba.)
2. PLL - Szerintem túl húzzák, kicsit már unalmas. Az pedig, hogy ki lett A, semmi értelme, sokkal több értelme lett volna valaki másnak.
Ezria miatt is abba hagytam, hiszen a vak is látja, hogy nem illenek össze, de mivel nagy nézettséget ad, őket kell nyomatni.
Alison és a jövendőbelije között semmi kémia nincs. Ezrával kéne együtt lennie.
(4. évad eleje táján hagytam abba. Addig bírtam Aria hisztijét.)

Megutáltam,de talán egyszer még folytatom:
TVD - Alaric miatt néztem. Mikor meghalt, abbahagytam. De most hogy újra él el kezdtem nézni, de aztán megjelent Jo, akit megutáltam és most, a kis ikrei miatt hányingerem van a sorozattól. Talán, ha meghalnának az ikrek, akkor nézném újra. Addig biztos nem. Nem akarom látni a MiniJoSzörnyeket.

Meguntam,de talán egyszer még folytatom:
Angel - Nagyon tetszett a sorozat, de egy kicsit unalmassá vált, de ha megtalálom végre hol járok, biztos, hogy folytatom. smileeee.gif
(Valahol az első évad közepén járok.)


FIGYELEM!

Akármennyire is imádsz egy sorozatot, ne köss bele valakibe a nézetei miatt. Ez most DIREKT EGY PANASZTOPIK, nem pedig egy Oltsunk már le valakit, mert szidja a szercsizett sorimat topik.

Persze a káromkodás alapból tiltott, de itt MEGENGEDETT A NEGATÍV VÉLEMÉNY ÍRÁSA!

Hajrá! Panaszkodásra fel! beer.gif
3 felhasználónak tetszik: Christo, Nina 10, Minimanó94
2015. december 26. 13:51 #2
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Nah egy új értelmes topik a társalgóban, ezt is megértük.

Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:
The Vampire Diaries: Nagyon meguntam Elena picsogását, egyszerűen nem bírom Nina Dobrevet. Kábé a 3. évadnál lett elegem belőle.
Megutáltam,de talán egyszer még folytatom:
Angel: Nálam ezt a helyet nyerte meg. A 4. évadtól szenvedtem tőle, annyi marhaságot csináltak, de majd egyszer végig kéne nézni.
Meguntam,de talán egyszer még folytatom:
Haven: Nagyon sok hülyeség történt benne és nem tetszett a történet iránya. De talán megjön majd a kedvem a folytatásához.
Castle: Megfáradtak a szereplők, ahogy a kémiájuk is. Nem is tudom, talán az 5. évad végén hagytam abba.
4 felhasználónak tetszik: rammievengeance, Blackheart.com, Lady Suzy, Minimanó94
2015. december 26. 14:52 #3
- törölt felhasználó -    
Meguntam/elhanyagoltam, de folytatni fogom:
- The Walking Dead. Az első évada annyira jó volt, és a börtönnél már annyira elkezdett lelaposodni... utána persze újra jöttek az izgalmak, de a legújabb évadból azt hiszem az első két részt néztem meg, mert koli miatt nem tudtam megnézni őket, mikor kijöttek. És mikor hazajöttem, sosem volt kedvem bepótolni, mert mindig inkább Shamelesst néztem. blush.gif De folytatni fogom majd mindenképpen, meg hát ez volt az első kedvenc sorozatom is. smileeee.gif
Megutáltam, de a harmadik évadig még tuti megnézem:
- Misfits. Még csak az első évadot néztem meg, de megtudtam, hogy a 2. évad után nem fog szerepelni Nathan, a 3. után meg Simon, aki a kedvenc szereplőm, és hogy mégjobb legyen szinte lecserélik az egész szereplőgárdát. Mi a rákért? dry.gif
2015. december 26. 22:09 #4
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:

Az a baj, hogy elég sok sorozatot láttam már, és a legtöbbnek vége lett mielőtt meguntam volna végleg. Persze ettől lehet hogy van olyan, de most kapásból nem emlékszem, hogy lenne olyan sorozat amit tartósan néztem, de egy idő után ennyire megutáltam volna. unsure.gif


Meguntam/elhanyagoltam, de folytatni fogom:
Na ilyen már van bőven. rohog.gif

Vampire diaries:Kezdetek óta néztem, de az utóbbi 2 évadból kimaradtam. Egyszerűen borzalmas, pedig alapból bírom a Salvatore tesókat, és a könyvet meg egyenesen imádtam. Ettől függetlenül egyszer szerintem nekiállok folytatni.

Bates Motel:Ezt viszont szerettem, de túl sok sorozatot néztem, és kezdtem is újakba, egyszerűen félbehagytam az első évad közepén. blush.gif Ezt mindenképp folytatni fogom!

Outlander: ugyanez a helyzet mint a Bates Motellel, de mindenképp folytatom, mert nagyon bejött heart.gif

Star-Crossed: elég ciki, de ennek meg pont az utolsó részét nem néztem meg. (Tudatosan) Ez nekem olyan guility pleasernek számított. Tudtam hogy nem jó, de mégis szerettem valamiért. Nem akartam, hogy vége legyen. (Persze a végére lett a legizgibb. Köszi készítők rolleyes.gif )

True Detective:második évaddal vagyok elmaradva. Első pöpec volt. thumbsup.gif

Lost Girl:2 évad után abbahagytam. Ebből is lesz folytatás, mert tetszett a szukkubusz és egyéb dolgok biggrin.gif

Being human (angol):két évadot élt meg nálam biggrin.gif

Misfits:utolsó évadot akkor is megnézem egyszer. rohog.gif

Luna, el misterio de Calenda (Telihold): második évadból láttam még pár részt de ezt is félbehagytam. Mindenképp végignézem. Jó kis spanyol természetfeletti sorozat. thumbsup.gif habár van benne szappan is kicsit. rohog.gif

nagy hirtelen ezek jutottak eszembe, de lehet hogy van még több. Ellentétben veletek én viszont szerettem az Angelt. Igaz elég furák voltak az utolsó évadok, de jó lett volna ha folytatják. blush.gif Nekem David örökre Angel marad wub.gif
2 felhasználónak tetszik: idone, Lady Suzy
2015. december 26. 22:30 #5
missdaisy
missdaisy
sérendipité
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.09.20.
Hozzászólás: 1631
Csatolások: 34831
Azonosító: 249895
Offline offline
Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:

Pretty Little Liars: Egyszerűen utálom. Hatalmas körülötte a hype. Egyébként azért is hagytam abba, mert húzták, mint a rétest, és lám, itt tart a sorozat a hatodik! évadnál és még csak most derült ki ki 'A' aki ráadásul nagyon nem is volt benne az első három évadba amit láttam. WTF? blink.gif
The Vampire Diaries: A másik agyonhypeolt sorozat. Nina Dobrevet egyáltalán nem szeretem, az meg hogy kettő is van belőle a sorozatból méginkább kikészített rohog.gif A második/harmadik évadnál mondtam le róla.

Meguntam, de talán folytatni fogom:

Supernatural: Imádom Jensent és Jaredet is, de valamiért nem jutott sose elég időm rá, nem is a megunás volt a kérdés. Na majd nyáron laugh.gif
A zöld íjász: Valahol a harmadik évadnál maradtam le vele, de annyira nem is volt már akkor érdekes a sztori. Talán egyszer újra belekezdek, ha nagyon sok időm lesz. blush.gif
The Originals: Egyszerűen nem hoz lázba a sztori. Az első évadot imádtam, és a másodikat is néztem még, de az évad végét már nem fejeztem be. Kicsit idegesítő is egy-két karakter, de lehet hogy ebbe is újra belekezdek, hátha. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2015. december 26. 22:34 #6
idone
idone
Timmy Tim
 
Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.20.
Hozzászólás: 24939
Csatolások: 2315611
Azonosító: 180890
Offline offline
Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:

Nem nagyon van olyan sorozat amit megutáltam volna és soha többet nem is folytatnám.

Meguntam/elhanyagoltam, de folytatni fogom:

Na ebből a kategoriból hosszú a lista, mert rengeteg sorozatot elkezdtem, majd meguntam és félbehagytam, de az biztos, hogy egyszer valamikor sort keritek a megnézésükre.

The Vampire Diaries: Az első két évadot láttam. Eleinte érdekes volt, majd számomra egyre csak értelmét vesztette az egész történet (meg hát én sem nagyon szimpatizálok Ms. Dobrevvel rohog.gif ), de kap még egy esélyt a folytatásra nálam, csak még várok amíg a fontosabbakot bepotlóm.

Castle: Nálam megélte az első három évadot. Szeretem az ilyen jellegű szériákat, mint a astle csak valahogy eddig még nem kaptam kedvet hozzá, hogy a többi évadot is megnézzem, de megfogom.

A mentalista: Imádtam a sorozatot úgy kb. a második évadig _nevet.gif, ennyit láttam belőle, de most hogy véget ért talán kedvet kapok majd hozzá, hogy az összes többi évadot bedaréjám.

Grimm: Na ezt a sorozatot imádom. A harmadik évadig láttam, de sort keritek mindenképp a további részek megnézésére.

Pretty Little Liars: A negyedik évadnál abba hagytam, mert már nem nagyon volt kedvem hozzá, talán megvárom, míg végleg lezárul és azután folytatom.

Nikita: Nagy kedvencem, de valahogy soha nem jutottam tovább a harmadik évadnál, így talán majd a jövő évben sikerül a végéig megnéznem.

Sherlock és Watson: Az első évadtól nem jutottam tovább, ha jól emlékszem akkor még avval sem végeztem, de érsekes a sorozat, szóval mihamarébb tovább nézem majd.

Hölgyek öröme: Egy rész, na ennyit láttam belőle, de szerintem még ennek is van esélye a folytatásra.

Cédrusliget: Csak a harmadik évadot kell potólnom, amúgy az első kettő remek volt.

True Blood: A negyedik évadig sikerült megnéznem, a többi még hátra van, de Ryan miatt tuti, hogy befejezem.

Agymenők: A harmadik évadnál hagytam anno abba, de valamikor majd ráveszem magam a folytatásra, mert amit eddig láttam belőle tetszett.

Hirtelen ennyi, de még egy rakás van, amit elkezdtem és még a mai napig nem fejeztem be.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Lady Suzy
2015. december 26. 22:43 #7
- törölt felhasználó -    
Igazából elég sok van, amit elkezdtem és csak pár rész erejéig néztem, ezeket pedig akkor most fel is sorolnám a miértekkel együtt. Egy sorozatot szeretnék előljáróban megemlíteni, ez pedig a The 100, amit nem azért hagytam abba, mert meguntam/megutáltam, hanem mert időhiány miatt nincs időm sorozatozni jelen pillanatban... De akkor jöjjenek a tényleges megutált/megunt sorozatok:

Befejeztem, de talán még folytatom, ha úgy adódik:

[SPOILERT TARTALMAZ]

Scream Queens: nagy lelkesedéssel vártam a sorozatot, de mikor megnéztem az első részt, már akkor úgy éreztem hogy ez messze nem az én világom. Mostanság, úgy vettem észre hogy rengeteg pozitív kritikát kap, de én pár rész után iszonyatosan beleuntam, hiszen véleményem szerint ahogy haladtak az epizódok úgy lett igénytelenebb az egész. Mindenkit gyanúba kevertek [legalább kétszer] azzal hogy ő Red Devil/Red Devil segédje, így az utolsó epizódra végül nem maradt semmi izgalom. Eleve kezdjük ott hogy az egész sorozat alatt üvöltött hogy Hester tagja a 'Red Devil csapatnak', hiszen a csaj egy pszihopata, aki a halál látványán kívül gyakorlatilag semmit sem élvez, ezenkívül gyűlölte Chanelt. Gigiről és Booneról már az első részekben kiderült hogy segítők, ahogy Peteről is. Lehet hogy kimagyarázták és a szereplők voltak olyan hülyék hogy elhitték hogy Pete egy kabalafigura, de normális ember ilyet nem hisz el, szóval az egész Red Devil-csapatot lebuktatták már az első részekben, így gyakorlatilag nulla értelme volt az egész sorozatnak, mert oké hogy a lányok nem tudták hogy ki(k) az(ok) [pedig amúgy Boonen kívül mindenkit gyakorlatilag a képükbe toltak], de a nézők számára egyértelmű volt. omg.gif a második évadot lehet elfogom kezdeni, mert a karakterek közt vannak jópofák is, de azért nem vagyok tőle elájulva.

Soha nem folytatom:

Violetta: az első évadjának elég nagy fanja voltam - oké nem voltam az a tipikus 'mindent fölvásárolok, amint violetta van' rajongó, de eléggé szerettem. Az első évad szerintem nagyon jóra és érdekesre sikerült, de a második évad... Az első pár részt még néztem, mert mégiscsak erre vártam egész nyáron, de körübelül a huszadiktól kezdve rendszeresen bealudtam a részeken. A negyvenedikig néztem, amikor ugye lett egy szünet és ott lettem kész tőle, azóta egyetlen árva részt nem láttam belőle, de őszintén szólva nem is hiányzik, mert szerintem iszonyatosan elgyengült. Az első évad jó volt, elismerem, ha adják, most is megnézem a részeit, de a második valami szörnyen unalmas volt, plusz egyáltalán nem volt realisztikus... Vagy a Tomas/Violetta/Leon szerelmi háromszöget folytassák, vagy ne vonjanak be egy másik pasit, mert teljesen nevetséges volt, azt a Diegot is belerakni. A harmadik évadot nem néztem, azt se tudom mi van/lesz benne, de nem is érdekel.

The Fosters: a sorozattal nem is volt semmi baj, mert szerintem érdekes plusz örülök hogy van egy ilyen komoly témákat feszegető sorozat is, a szappanoperák rengetegében, de valahogy az első évad után nem folytattam, aztán mikor észbe kaptam rájöttem hogy nem is hiányzott. A szereplők zseniálisak, mindenki kidolgozott és nem nagyon voltak/vannak ellenszenves karakterek, egyedül Judet nem sikerült annyira megszeretnem és Lexit, azonban mint megtudtam Jesust recastolták a sorozatban, úgyhogy végül úgy határoztam hogy ezer százalék hogy nem folytatom a sorozatot, mert gyűlölöm ha bárkit is recastolnak.

Carrie Naplója/Carrie Diaries: első látásra jó kis, csajos sorozatnak gondoltam a szériát, de mielőtt még befejeztem volna az első évadot ezt is elvetettem, mert véleményem szerint eléggé unalmas egy sorozat, semmi olyan történése nem volt, ami miatt érdemes lett volna nézni. Ana Sophia Rob, aranyos csaj, de nem egy nagy színésznő, de ahogy látom a sorozat készítői is hasonlóképp vélekedtek a sorozatról, hiszen két évad után elvetésre került.
1 felhasználónak tetszik: iannina
2015. december 27. 18:00 #8
Lady Suzy
Lady Suzy
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.06.11.
Hozzászólás: 8513
Csatolások: 350243
Azonosító: 98426
Offline offline
Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:

The Vampire Diaries
Azt hiszem ehhez nincs mit hozzáfűznöm. A harmadik évad első feléig imádtam a sorozatot, nagyon szépen építették fel a történetet, ahol az apró fenyegetéstől eljutottunk Klaus sleppjéig, aztán ott kezdődtek a problémák. Rengeteg lehetőség lett volna még benne, de amit műveltek a Vámpírnaplókkal, az kegyetlen. Azt hiszem a negyedik évadot még láttam, mert emlékszem, hogy mennyire szenvedtem vele, de utána feladtam. Sajnálom egyébként, mert jó kis sorozat volt, sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből.

Meguntam, de talán egyszer még folytatom:

Supernatural
Imádtam ezt a sorozatot pár éve, hatalmas kedvencem volt. Két évad közötti szünetben gyakran megnéztem az előzőket, mert egyszerűen nem tudtam betelni vele. A negyedik-ötödik évadot a mai napig tudom kívülről, és továbbra is tartom magam ahhoz, a Supnat az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam. Aztán a hetedik évad olyan látványos visszaesés volt, amilyet még soha nem láttam. Ha jól emlékszem a nyolcadik évadba még belekezdtem, de hamar feladtam. Azóta többször leültem, hogy na akkor most felzárkózok az új részekhez, de pár rész után megint félretettem a sorozatot. Nekem ez hatalmas tüske a szívemben, mert tényleg a valaha volt egyik legjobb sorozatról van szó.

Teen Wolf
A másik hatalmas tüske a szívemben. A Supnathoz hasonlóan az egyik legnagyobb kedvencem volt, ezt is annyiszor újranéztem, hogy egy idő után már nem is számoltam hányadszorra kezdem el megint. Aztán a régi szereplők kezdek kihullani, onnantól kezdve pedig már nem volt olyan, mint egykor. Az új karakterek közül nem is tudnék megnevezni olyat, aki nem idegesít. Jó a maga módján, mert továbbra is érdekes történeteket találnak ki, csak egyszerűen már nem tud lekötni.

American Horror Story
Nagyon szerettem még az első és második évad idején, de aztán ez is borzasztó unalmassá vált. A harmadik évadot már nem is tudtam végignézni, pedig az előző kettő nagyon jó volt. A helyzet ugyanaz, mint az előző kettőnél: rengeteg lehetőség van ebben a sorozatban is, hiszen a nem összefüggő évadoknak köszönhetően konkrétan bármit kitalálhatnak, és mégis.. Ha egyszer kirakják Lady Gagát, talán folytatom.

The Walking Dead
Az előzőkkel ellentétben nem tudom, hogy ezt a sorozatot miért hagytam abba, mert alapból szeretem ezt a zombiapokalipszis témát. Az első évad nagyon tetszett, aztán valahogy egyre kevésbé kötött le. Lehet egyszerűen csak az az oka, hogy egy olyan karaktert sem sikerült találnom, akit ne akartam volna megfojtani. Ennek ellenére valószínűleg folytatni fogom egyszer, mert érdekel, csak erőt kéne venni magamon.

Once Upon a Time
A Walking Deadhez hasonlóan szintén nem tudom miért hagytam abba. Nagyon szerettem, teljesen magával ragadott a hangulata meg úgy alapjába véve a története. Egyébként a mai napig nyomon követem az eseményeket, csak valahogy arra nem tudom magam rávenni, hogy nézzem is. De szerintem ha lesz időm nekiállok, mert az eddig felsorolt sorozatok közül ez érdekel a legjobban.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, idone
2015. december 27. 18:36 #9
- törölt felhasználó -    
Én jövök: biggrin.gif

Megutáltam, és soha többet nem fogom folytatni:
Pretty Little Liars: szerintem nagyon elhúzták a sztorit, a sorozat elvetésem előtt már a szereplők megnyilvánulása is idegesített. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem a felesleges jelenetekből sem volt hiány: lassan jön a kamera, látszódik egy ház, elmegy egy ember.., 5 percen át tartó csókjelentetek, béna aláfestő zenével.. stb. Meg tényleg annyira nagy a felhajtás körülötte, nemrég mindennap volt róla spoilerekkel teli cikk.

Meguntam, de talán még folytatom:
Gossip Girl: nagyon bírtam ezt a sorozatot, néztem is rendesen, de a suli kezdetekor abbahagytam, és azóta nem nézem. De most felmerült bennem a folytatás lehetősége, köszönet a topiknak. meghajolo.gif
2015. december 27. 18:37 #10
iannina
iannina
focus on the good
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.06.
Hozzászólás: 5250
Csatolások: 34906
Azonosító: 138106
Offline offline
Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:
Scream Queens
Annyira vártam ez a sorozatot, úgy beharangozták, ahhoz képest szerintem egy nulla. Nincs olyan karakter benne aki ne idegesítene, sőt nem volt olyan rész sem, ahol ne azt néztem volna, hogy mikor lesz már vége. Nagyot csalódtam benne!

Meguntam, de talán egyszer még folytatom:
Reign
Nem is tudom már miért hagytam abba.. A 2. évad közepéig jutottam, aztán szerintem azzal lehetett gond, hogy nem volt elég időm. Biztos hogy folytatni fogom, hiszen nagyon jó sorozat.

The Fosters

Nyáron kezdtem el nézni, a 2. évadig jutottam. Aztán elkezdtek idegesíteni a karakterek. Nem tudom, hogy fogom-e folytatni, annyira nem nyerte el a tetszésemet.

Hannibal
Annyira jókat hallottam erről a sorozatról! Maga a történet is tetszett, nagyon érdekesnek találtam. De valahogy nem kötött le.

The 100
Nagyon sok ismerősöm ajánlotta, nekem viszont nem igazán nyerte el a tetszésemet. De folytatni szeretném!
2015. december 28. 01:03 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2015.12.23. 23:13)

2. PLL - Szerintem túl húzzák, kicsit már unalmas. Az pedig, hogy ki lett A, semmi értelme, sokkal több értelme lett volna valaki másnak.
Ezria miatt is abba hagytam, hiszen a vak is látja, hogy nem illenek össze, de mivel nagy nézettséget ad, őket kell nyomatni.
Alison és a jövendőbelije között semmi kémia nincs. Ezrával kéne együtt lennie.

Istenem imádlak, a szívemből szóltál! meghajolo.gif

Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:
Scream Queens: Fogalmam sincsen, ki hogy van vele, de ez a sorozat nagyon irritál. Nyáron még mindennél jobban vártam a sorozatot, de bár mára totálisan megutáltam. Emmától kezdve Ariana-ig minden szerep irritál, talán Skyler nem, de csak talán! Valamiért én egyáltalán nem szeretem, pedig mennyien odavannak érte.. Nagyot csalódtam.

Megutáltam,de talán egyszer még folytatom:
Reign: Hogy őszinte legyek, Adelaide miatt kezdtem el nézni, de a sorozat egyáltalán nem kötött le, ritka unalmasnak találtam. Folytattam a részek nézegetését, mivel ne úgy ítéljek már el egy sorozatot, hogy nem láttam belőle egynél több részt. Jó, igen.. Egyre jobban kezdte átadni az unalmat, és inkább abba is hagytam, de azért kitudja mi lesz ebből, szerintem adok még egy esélyt.

Liv and Maddie: Hu hát gyerekek, a Disney megint alkotott. Aki ismer, az tudja, hogy odavagyok a Disneyért, de ezzel a sorival a csatorna nagyon melléfogott. Fogalmam sincsen, miért adnak ebből le 3 évadot, mikor már az első is dög unalmas volt, erőltetett poénokkal tele, amit egyenesen utáltam. Akarva, avagy akaratlanul érdekelt a sorozat, több részt is láttam belőle, de hogy őszinte legyek, nem nagyon dobtam hátast. A szereplőgárda, hujuuuuj.. semmi bajom sincs egyikkel se azon kívül, hogy tehetség nuku. Talán belekukkantok még párszor, meglátom mi lesz az eredménye, de szerintem felesleges lenne.

Pretty Little Liars: Az az élet.. mennyi mindent szeretnének lenyomni az emberek torkán. Aria vinnyogásától egyenesen a halálba menekülnék, azt a hisztiket amiket levág. Talán ez az egyik fő oka, hogy abbahagytam. Mindig csak rá fókuszáltak, mintha nagy durranás lenne, pedig sajátos véleményem szerint egyáltalán nincs benne meg az a plusz, amiket a tehetséges sztárok igazán átadnak. Sajnálom, hogy Emily, azaz Shay kevesebb szerepet kap, mivel ő az, aki tényleg tehetséges. Bár egy kicsit visszatérve Aria-ra, egyenesen utálom az Ezriát. Több oka is van, főleg az hogy Ezra és Aria nagyon erőltetett karakter, és Ezra Alisonnal néz ki úgy ahogy. (..) És az hogy a hatodik évadra derül ki pontosabban, hogy ki is az a titokzatos -A, ez annyira idegtépő. Annyira húzzák-nyúzzák hogy már egyenesen irritál. És utána mi lesz a lányokkal, "5 év múlva" találkozunk velük újra? Istenem, ennek mi az értelme? Jó, valamivel el kell terelni az emberek figyelmét, és ez olyan mencike, mert ez még "egy" sorozatban sem fordult elő. Visszatérve a párosokra, szerintem egyik páros se illik őssze, Spobyval az élen. Nem tudom hogy miért van ez, de Spencer nem illik Tobyhoz, hanem inkább Wrenhez, de Tobyval kell lennie, mivel ez a menci, ezt alá is írom. Emily párosaival nincs bajom, de ami leginkább idegesít az Ezria mellett az a Haleb. Hanna nem illik Calebhez, egyáltalán nem, nem is értem. Jó, aranyosak, de olyan mint kettő testvér. A harmadik évad végénél abbamaradt a pll rajongásom, de hogy őszinte legyek csak Shay, Sasha, Ashley, és Troian miatt bánom ezt. Egyszer talán eljön az az időszak, mikor újra nézni fogom, de ez se most lesz, azt garantálom.

Meguntam,de talán egyszer még folytatom:
American Horror Story: Manapság nagyon felkapott lett a sorozat, de szerintem a fél társaság csak divatból nézi, mert olyan mencike lett. Na igen, én az első évadot végignéztem, gondoltam 'miért is ne?', de igazából kicsit unalmas volt, és mivel paranoiás vagyok, ezért is abbahagytam a sorozatot. Nem mondom, hogy rossz a szereplőgárda, mert akkor nagyot hazudnék, mivel erről szó sincs, mindenki tehetséges, de engem akkor se vett meg ez az AHS. Talán Taissa Farmiga miatt szerettem hónapokkal ezelőtt nagyon, de hogy nem tetszett teljesen, az már biztos. Talán a közeljövőben kap tőlem még esélyt, de még kitudja.

The Secret Circle: Ezt a sorozatot Szeptemberben kezdhettem el nézni, és nagyon tetszett, csak mivel itt a suli, nem volt időm folytatni, nagy bánatomra, mivel szerintem érdekes kis sorozat, sajnálom hogy csak egy évadot ért meg. De annyi biztos, hogy az első pár részekben egyenesen gyűlölöm Phoebe Tonkin karakterét. Remélem, hogy lesz időm folytatni, mivel nagyon érdekes számomra.

The 100: Hogy őszinte legyek, az első évad kicsit unalmas volt számomra, de mivel a szereplők nagyon felkeltették az érdeklődésemet, folytatni fogom. Az egyik oka, hogy megálltam, az hogy nincs időm. Vagy, kicsit unalmasnak vélem, fogalmam sincs melyik a kettő közül. Marie Avgeropoulos miatt szerintem biztos végignézem, mivel benne látom azt a pluszt a színészek közül, akit érdemes sokkal jobban megismerni. (..) A párosokat szerintem nagyon rosszul válogatták össze, olyanok lettek összerakva akik között nincs meg a varázs. Jó, színészek, de akkor is kell némi szikra, ami összehozza őket. Remélem hamarosan megjön a kedvem a folytatására, érdekes kis sztori.

Modern Family: Mindig is imádtam ezt a sorozatot, mivel a szereplőgárdáig odáig vagyok, Sarah Hyland-del az élen, és mindig sokat nevetek rajta, bár mára abbamaradt az érdeklődésem a széria után. Mára már kevesebbet nézem, sőt alig találkozom vele. Sajnálom ezt, mivel tényleg nagyon érdekes a sorozat, de hát kicsit már unalmas is.
1 felhasználónak tetszik: cat32
2015. december 28. 08:56 #12
- törölt felhasználó -    
SPOILERT TARTALMAZ!
Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:
Violetta: Én figyelemmel követtem ezt a sorozatot (nagyjából), de a harmadik évadnál rájöttem, hogy én ezt nem akarom nézni. Minek? Hogy lesz-e Leonetta vagy sem? Kit érdekel? Mindenki tudja, hogy a vége happy end lesz... és már fogom a fejem, hogy én szerettem ezt a sorozatot. Hogyan? Miért? Rejtély.. de a dalok azok tényleg jók benne, de ez a sorozat. És ilyet nyomnak a hét éves kislányok képébe, hogy legyél tökéletes és lesznek barátaid, meg pasid. De Violetta soha nem csinál semmi rosszat, és ez így annyira unalmas. Ha Ludmiláról szólna talán érdekesebb lenne.

Megutáltam,de talán egyszer még folytatom:
Gossip Girl: Nekem elegem lett ebből a sorozatból, hogy őszinte legyek. Annyira sablonos. Tetszik, nem is azzal van a baj. Megnéztem az ötödik évadig, de mindig ugyanott érnek véget az évadok. Chuck és Blair soha nem jön össze. Miért? Mindenki tudja, hogy nekik jobb együtt. Tényleg. Ez nálam kiverte a biztosítékot, és oké hogy egy évad van hátra, én már nem biztos, hogy akarom nézni, de fennáll az esély, hogy egyszer folytassam.

Teen Wolf: Nekem tetszett, először utáltam, egy három rész erejéig, de utána már imádtam, és nem tudtam abba hagyni a nézését, de a negyedik évadnál valamiért abbahagytam, és amikor úgy döntöttem, hogy végre belekezdek az ötödik évadba... annyira laposnak találtam, és nem tudom.. Nem tetszett. Így azt inkább szüneteltetem egy ideig. Mellesleg minden más Allison/Crystal nélkül.

Meguntam,de talán egyszer még folytatom:
The Vampire Diaries: A hetedik évad egyszerűen borzasztó Nina nélkül. Nem megnézhetetlen, de nem is annyira jó. Lehet, hogy csak azért mondom ezt mert furcsa, és már megszoktam benne Ninát, de (szerintem) a világ legjobb sorozatát ezzel tönkre tették. Még nem jött el az én időm. Még képtelen lennék folytatni ezt a sorozatot. De az biztos, hogy bennem még él a remény, hogy Nina egyszer visszatér. Tudom ennek 0,000000000001% a valószínűsége, de én még reménykedek, és addig reménykedek amíg véget nem ér a sorozat, és ha véget ért, úgy hogy Nina egyszer sem jelent meg benne, soha, akkor talán folytatom, és beletörődök, hogy hiába reménykedtem, de addig nem. És reménykedni fogom, még akkor is, hogyha hiába, de könyörgöm, ez annyira szar így..
2015. december 28. 15:20 #13
- törölt felhasználó -    
Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:

Gossip Girl:
Na ez az a sorozat amit a legjobban utálok. Csak egy pár részt láttam belőle de nagyon unszimpatikus az egész sorozat. Unalmas és sablonos tini sorozat,sok nyavalygó lánnyal. Nagyon irritált már hogy Blair csak hisztizni tud mert a dolgok nem úgy alakulnak ahogy ő akarja,Serena pedig játsza a jó kislányt,mikor szerintem ugyanolyan mint Blair. És az is eléggé idegesítő hogy egyszer barátok egyszer pedig nem.
Nem tudom hogy a többi évad milyen,de az első részek alapján csak ezt szűrtem le és eltudom képzelni hogy az egész sorozat csak erről szól. Tudom hogy vannak akik szeretik de szeretem ez a legidegesítőbb sorozat.

The Vampire Diares:
Talán a harmadik évad közepén hagytam abba,mert meguntam és megutáltam. Nekem csak egyre sablonosabb és unalmasabbá vált a sztori,ráadásul a szereplőket se bírtam annyira. Először még jó volt de aztán szerintem nagyon elrontoták a soroztott.

Meguntam,de talán egyszer még folytatom:

American Horror Story:
Tudom sokan imádják meg minden,de szeretem egy idő után unalmassá válik. Őszintén már a második rész után meguntam,de Taissa miatt rávettem magam a folytatására,de az első évad felénél abba hagytam.
Alapból nem rossz,lehet hogy egyszer újrakezdem.

The Secret Circle:
Az első pár rész egész jó volt,de azután nagyon unalmassá vált az egész. Plusz Britet és Brit karakterét is utálom ezért abbahagytam. Viszont láttok rá esélyt hogy egyszer még újra kezdem,mert a történet alapból jó,ahogy a szereplőgárda is.

Pretty Little Liars:
Az első négy évadot láttam,azt nagyon imádtam aztán idő hiány miatt abba hagytam. Azután már nem vette rá magam a folytatásra mert teljesen meguntam. Ráadásul már tudtam ki 'A' mivel akármelyik közzöségi oldalra felmentem,mindenhol ki volt írva és így értelmetlen lett volna folytatnom mivel ez volt a sorozat lényege hogy ki is 'A'. A harmadik ok pedig az hogy szerintem is elhúzták már a sorozatott és szerintem találhatak volna egy jobb 'A'-t mint (SPOILER) CeCe. Jó gondolom olyat akartak akire senki sem számít de akkor is hülyeség ez a Charles-Charlotte dolog ahogy az is hogy a testvérét zaklatta.
Mindenesetre láttok esélyt a folytatásra mert ezeken a hibákon kivül szeretem a sorozatott.
2015. december 29. 12:39 #14
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker
 
StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.09.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Offline offline
Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:
Pretty Little Liars: Már sokan leírták elõttem, így szerintem felesleges szaporítani a szót. Húzzák-vonják a sztorit, így én az ötödik évad közepén már végleg feladtam, egyszerûen beleuntam. Nem is beszélve arról, hogy mennyire megutáltam a vége felé a szereplõket. Már úgy voltam vele, hogy semmi sem tetszik.
The Vampire Diaries: Egészen a hatodik évad végéig bírtam, valamint megnéztem a hetedik évad elsõ részét is. Hasonló a bajom, mint a PLL-nél, már teljesen meguntam a sztorit, az írok folyamatosan logikátlan döntéseket hoznak. Nina Dobrev-et egyébként sem bírtam soha, ahogy Ian Somerhaldert sem, nem beszélve a karaktereikrõl. Pedig egykoron a kedvenc sorozatom volt.
Scream Queens: Rettenetesen vártam már, hogy elkezdõdjön, de már a pilotban nyilvánvalóvá vált számomra, hogy ez nem az én sorozatom, pedig nagyon reménykedtem benne. Azért még pár részt megnéztem, hátha elnyeri valami a tetszésemet, azonban csak még jobban elvette a kedvemet tõle. Ezen kívül egy karaktert sem sikerült megkedvelnem, talán még Boone tûnt ígéretesnek az elején, de csak miatta képtelen voltam folytatni a sorozatot. Azt hiszem talán az ötödik részig láttam.
The Originals: Láttam, hogy sokaknak tetszett, így belenéztem. Nem titkolom, néhány részt még élveztem is, de nagyrészben csak unottan ültem a laptopom képernyõje elõtt. Úgyanaz a bajom, mint a TVD-vel, logikátlan döntések sorozata. A második évad feléig jutottam el.

Megutáltam, de talán egyszer még folytatom:
Teen Wolf: A legutóbbi évaddal már úgy voltam, hogy felesleges elkezdenem, mert már nem nagyon érdekel. Mióta behoztak egy csomó új szereplõt, mintha lejjebb adtak volna a színvonalból. Lehet, hogy csak én érzem így, mindenesetre nem zárkozom el attól, hogy egyszer talán majd folytassam.

Meguntam, de talán egyszer még folytatom:
Supernatural: Imádtam ezt a sorozatot, az összes színésszel együtt és alig volt olyan rész, amit nem élvezettel néztem volna végig. A 10. évad közepe felé azonban kicsit elvesztettem iránta az érdeklõdésemet és azóta tervezem, hogy bepótolom majd a lemaradást.


1 felhasználónak tetszik: Judit107
2015. december 29. 14:23 #15
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™
 
Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.02.
Hozzászólás: 8750
Csatolások: 214557
Azonosító: 59785
Offline offline
Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:
Vampire Diaries - mily' meglepő. rohog.gif Egyébként sem tartottam nagy durranásnak a sorozatot (most ki leszek utálva, de szerintem a könyv jobb), de az első két évadot még végigszenvedtem. Ott fáradtam bele a folyamatos Elena-vinnyogásba és a felesleges szerelmi háromszögbe, aminek túl sok értelme nem volt, de hát kell a jónépnek. rolleyes.gif Mondjuk ahogy hallottam, jobb is, hogy kaszáltam, mert még Damont is kasztrálták, aki az egyik kedvencem volt.
CSI: Cyber: két részig bírtam és kaszáltam. Imádom a CSI-okat, legalábbis a New Yorkot, de ez nagyon sz*r... rolleyes.gif

Meguntam, de talán egyszer még folytatom:
Pretty Little Liars: részben idő-, részben kedvhiány miatt halogatom annyira, hogy pótoljam az elmaradt részeket. Addig-addig tüzeltek fel a "nagy leleplezések" hírével a nagy semmiért, hogy egy idő után meguntam a dolgot és inkább egyben tartok egy maratont - általában két évaddal később. rohog.gif
Castle/Bones: egyébként imádom mindkettőt, de mindkét esetben a kapcsolat kezdetének elhúzása totál megölte mindkettőt. Majd ha egyszer lesz annyi időm, akkor folytatom őket. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Lisanne
2015. december 29. 14:23 #16
- törölt felhasználó -    
Ha nem gond, nem szeretném kategorizálni a sorozatokat úgy, hogy "meguntam, de talán még folytatom", ennek a legfőbb oka az, hogy magam sem tudom, hogy mihez kezdjek a legtöbbel.

Supernatural: Pontosan a 10x05-ig követtem figyelemmel az epizódokat, amely ugyebár a 200. epizód. Elsősorban csak azért hoztam fel idáig is a lemaradásomat, mert sok jót hallottam erről a részről. Valóban nem volt rossz, de érződik az epizódokon, hogy már a készítők sem tudnak mit csinálni, szerintem bőven megérett már a kaszálásra. Igazából többször is megfordult a fejemben, hogy folytatom, mert iszonyúan hiányzik, de mindig rájövök, hogy csak a korai évadok baljós hangulatát sírom vissza. Igazán kár érte pedig.

Teen Wolf: A második évad közepéig néztem, de nem tudom, hogy miért hagytam abba. Itt is gondoltam arra, hogy bepótolom, de az új részekről szinte csak negatív kritikát olvastam, így nem érné meg.

Gossip Girl: Egy időben eléggé rajongtam Taylor Momsenért, mint énekesnő, így eleve miatta kezdtem el (második nekifutásra). Az első évad eleje számomra dögunalom volt, ott kezdett el érdekesnek lenni a történet számomra, mikor Eric bevallja, hogy meleg, de az sem volt nagy durranás. A második évad első két részét még láttam, majd abbahagytam.

Eastwick: Két epizódot láttam, mindkettő unalmas volt. Pedig a témája közel áll hozzám.

The Secret Circle: Ugyanaz, mint az Eastwick esetében, itt viszont kicsit tovább néztem.

The Vampire Diaries: 9 vagy 10 részt láttam az első évadból, de nem igazán nyerte el a tetszésemet, pedig a története érdekes.

Faking It: Igazából nem tudom, hogy miért hagytam abba, mert tetszett, ezt biztos, hogy folytatom.

American Horror Story: Igazából az AHS esetében csak az ötödik évadra jellemző, mert egyébként imádom, sokakkal ellentétben a Coven is végig lekötött, és a Freak Show-t sem találtam olyan vészesnek, főleg a vége felé. Az ötödik évadot a második rész közepéig láttam, de mindenképpen be szeretném pótolni, már csak az 5x04 miatt is. biggrin.gif

Pretty Little Liars: Ötödik évad közepéig láttam, de nagyon unalmas lett, pedig az egyik kedvenc sorozatom volt.

The Carrie Diaries: Az első évadot imádtam, aranyos hangulata volt, a második évadból pedig csak az első részt láttam, de már az is untatott. Mivel kaszálták, kétlem, hogy behozom a lemaradásomat.

Arrow: Az első évad közepéig néztem, de feladtam. Nem az én világom.

Harper's Island: Szintén a feléig láttam, de fogalmam sincs, hogy miért hagytam abba, mert tökéletesen az én világom. biggrin.gif Talán egyszer ledarálom megint, de ezúttal végig.

Skins (UK): Az első két évad számomra kicsit unalmas volt, a harmadikat viszont imádtam, a negyedik évadból pedig még csak egy részt láttam, és tervezem folytatni, legalább ezt az egy évadot még mindenképpen látni szeretném.
2015. december 29. 14:28 #17
- törölt felhasználó -    
Nekem csak egy sorozatom van ami már nem tettszik.Az pedig a Hannah Montana.
2015. december 29. 18:36 #18
- törölt felhasználó -    
Idézet (Praxinah. @ 2015.12.26. 22:43)
Igazából elég sok van, amit elkezdtem és csak pár rész erejéig néztem, ezeket pedig akkor most fel is sorolnám a miértekkel együtt....

ahj gyerekek rohog.gif ami alatt írtam, tudtam hogy van még valami amit kifelejtettem és hát most jutott eszembe. ráadásul pont azok amikkel a legtovább jutottam. xdd néha én se értem magamat, de akkor most kiegészíteném kicsit az előzőt. rohog.gif

Talán egyszer megint folytatom:

Once Upon A Time: ez volt az első igazán kedvelt sorozatom, emlékszem még anno, két évvel ezelőtt kezdtem el nézni és az első évad részeivel képtelen voltam betelni. Aztán egy időre szüneteltettem, mert csak feliratosan találtam meg a második évadot, de kicsit később ismét ráakadtam és akkor eljutottam a második évad végééig. Akkor jött a bejelentés, hogy a harmadik szinkronját az M2 fogja lehozni, úgyhogy azután ott néztem a sorozatot. De mint kiderült elölről kezdték a részeket, viszont az első évadot még mindig ugyanolyan lelkesedéssel néztem. Egyszerűen annyira jó volt az az évad, tetszett hogy minden részben más-más karakter történetét mutatták be és valahogy mindig kapcsolódtak a storybrooki történésekhez. A második évadot a felééig imádtam, de emlékszem már ott is főleg Hook miatt néztem a sorozatot, de egy idő után már ő sem volt elég és abbahagytam a szériát... Idén nyáron újra elkezdtem, de képtelen voltam ismét tovább nézni... Pedig imádtam a sorozatot, sőt most is szeretem még, de egyszerűen nem tudnak lekötni a részek és akárhányszor belekezdtek, kénytelen vagyok kikapcsolni az 5.-6.-ik percnél, mert folyamatosan a csíkot lesem hogy mikor lesz már vége. Miért is untam meg? Őszintén szólva szerintem a bonyolítás miatt... Az első évad még aranyos és egyszerű volt, de szerintem jobb lett volna ha továbbra is folytatják azt hogy a karakterek nem tudnak a mivoltukról, csak még szerepeltethettek volna benne több embert, mert egyszerűen annyira bonyolult volt, főleg amikor már három szálon futott a történet: Storybrook, az sziget ahova Emmáék kerültek meg egy újabb karakter feldolgozás. Lehet hogy még folytatom, de az egyedül Colin/Captain Hook miatt lesz, ugyanis a többi karakter annyira nem szimpatikus és nem vagyok Captain Swan shipper sem. Emmát még bírom valamennyire, bár ő sem a kedvencem, de például Snow & Charming karaktere az idegeimre megy, Regina ezerszer szimpatikusabb és sokakkal ellentétben nem repesek Mr. Goldért vagy Bellért sem.

Soha az életben nem folytatom:

The Secret Circle: látom nem én vagyok az első aki lehúzza, de szerintem nem véletlen hogy elkaszálták a sorozatot. Amikor először olvastam, nagy lelkesedéssel vágtam neki, hogy de jó egy boszorkányos sorozat, ráadásul a színészek közül szinte mindenkit szeretek, úgyhogy azt hittem valami nagy durranás lesz, de tévedtem... A karakterek kidolgozatlanok, alig tudunk róluk valamit, tipikus sablon karakterek [Faye - gonoszkodó, népszerű csaj; Diana - apuci kedvence, jókislány; Cassie - mindent-megoldó-idegesítő-főszereplő]. Adam és Melissa fogalmam sincs minek voltak ott, ugyanis nélkülük is ugyanolyanok lettek volna a részek. Az első évad közepéiig néztem, de azt is mind Phoebe Tokin miatt, de kénytelen voltam befejezni, mert mindegyik részen bealudtam, annyira unalmas és kiszámítható. Nem csodálom hogy nem élt meg több évadot.

Gossip Girl: fogalmam sincs, mi van ebben a sorozatban, ami miatt megélt hat teljes évadot, de ha négyszer nem, akkor egyszer sem vágtam neki újra és eddig mindig csak az ötödik részig sikerült eljutnom. A 'Villásreggeli' c. részt, körübelül ötször kezdtem újra, de nem bírtam, az elsőt meg láttam vagy négyszer és egyszer sem lett jobb. rohog.gif Idegesítő, nyávogó főszereplők, akik ráadásul még el is vannak kényeztetve, szerintem egyszerűen borzalmas. Leighton Meester valami borzasztó színésznő, nem tudom hogy lehet szeretni, de engem egyenesen irritál, a többiekről meg ne is beszéljünk.

na jó most már végleg kész vagyok rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Judit107, Szandi0820
2015. december 29. 21:11 #19
Judit107
Judit107
daddy steve harrington
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.06.29.
Hozzászólás: 2214
Csatolások: 1379
Azonosító: 178984
Offline offline
Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:

1.90210: Az első három évad nagyon tetszett,de miután fősulira mentek egyenesen borzalmas lett.Ezért abba hagytam.

2.The Secret Circle
:Amikor megtudtam,hogy Phoebe Tonkinnak új sorozata lesz majd kiugrottam a bőrőmből.A sorozatot az első 10 rész után kaszáltam egyszerűen szörnyen untatott az egész sztori.

3.One Tree Hill
:Hát Hol is kezdjem? Ez a sorozat a hatodik évadig lenyűgöző volt.Imádtam a dalokat és a szerelmi szálakat benne.A hetedik évad az új szereplők miatt nagyon rosszra sikeredett.Talán Lucas távozása miatt volt már nem ugyanolyan.A sorozat mindig a szívemben fog maradni, de a 9. évadot már nem bírtam megnézni.

Meguntam,de talán egyszer még folytatom:


The Fosters:Nyáron kezdtem el nézni, de most a suli miatt nincs időm folytatni.

The Flash:Az első évad fantasztikus volt.Talán megnézem majd nyáron a másodikat is.
2016. január 08. 05:54 #20
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Megutáltam és nem is fogom soha többé folytatni:

- Fekete tükör (Black mirror): A Pilot úgy megforgatta a gyomromat, hogy miután vége lett, egyből töröltem is. Nem akarom részletezni a cselekményét, de az biztos, hogy beteg állat volt, aki mindezt kitalálta és megírta. Értem én, hogy ez egy társadalom kritika akar(t) lenni, de annyira undorítóan van tálalva, hogy a gyomrom is felfordult. Nehezen emészthető, nagyon durva realisztikus dráma. Egyáltalán nem jött be, és igen csekély az esély arra, hogy valaha is képes leszek elővenni.
- Vámpírnaplók (Vampire diaries): Valljuk be, ez a sorozat a harmadik évadtól egyenesen sz*r lett. Elena egy tipikus Mary Sue karakter, amiket én speckó nem igazán komálok. Unalmassá vált a folyamatosan jelenlévő szerelmi háromszög, ami nem haladt se előre, se hátra, csak csóri csaj nem tudta eldönteni, hogy melyik pasi kell neki. Nem tartom valószínűleg, hogy valaha is bele fogok kezdeni ismételten.

Megutáltam,de talán egyszer még folytatom:

- Castle: Az ötödik évad iszonyúan unalmassá vált azzal, hogy a két főszereplőt összehozták. Persze, ideje volt már az írók részéről mindezt meglépni, hisz már a második évad óta izzott körülöttük a levegő, de mindez annyira unalmas és slampos lett, hogy elvesztette a jellegét az egész széria. Talán, ha egyszer sok időm lesz és nem lesz mit néznem, elkezdem az ötödik évadtól darálni.
- Egyszer volt hol nem volt (Once upon a time): Újdonság volt az elején, tetszett is, de a harmadik szezon nem volt az igazi, így abba is hagytam. Talán egyszer, ha megjön a kedvem a kicsit felnőttesebb Hófehérkéhez. Rém gyenge sorozattá vált szerintem ez is.

Meguntam,de talán egyszer még folytatom:

- Nikita: Amilyen lendületes volt az első két évad, olyan sz*r lett a harmadiktól. Ez is addig volt jó, amíg ki nem nyírták Percyt és az imádott Divízióját, utána pedig valami vontatott izé lett, úgyhogy abba is maradt. Viszont azt hozzá kell tenni, hogy mindig is szerettem, ezért be is fogom fejezni valamikor.
- Dexter: Az ötödik évad már nagyon kókadozott. Érdekes a maga műfajában, hiszen Dexter szintén egy antihős, pont ezért is kedveltem meg annyira, de valahogy meguntam, hogy ugyanazt a sztorit dugdossák le a néző torkán. Ezt speciel 100%, hogy be fogom fejezni, csak kell hozzá egyfajta kedv és hangulat. Elvégre, azt nézed, ahogyan egy ember feldarabol más embereket. Már így visszaolvasva is k*rvára beteg.
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!