The Walking Dead
Emlékszem, milyen szkeptikusan álltam hozzá két évvel ezelőtt, az első évad nem is nagyon tetszett, a másodiktól pedig teljesen már beszippantott. Aztán, a nem tudom hanyadiktól, kezdtem megbecsülni az elsőt. Nem azt mondom, hogy utálom, viszont semmiféleképpen sem élvezet tovább néznem a sorozatot. Beleuntam, a cselekmény sokszor vontatott, tele van logikai csapdával, kedvenc karaktereim nagyrészt halott. Nem láttam értelmét folytatni.
Megunt/megutált sorozat
2018. augusztus 29. 09:09
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. A The Walking Dead, amit mára már úgy nézek, mintha a fogamat húznák. Annyira ellaposodott, unalmas, sablonos lett, pedig olyan jól indult.
2020. március 28. 15:23
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline
|
Pretty Little Liars: nagyon tetszett az alaptörténet, meg a karakterek is jóknak tűntek, de sajnos másodszori nekifutással sem bírtam végignézni. Bevallom őszintén, kicsit csalódás is volt és nekem unalmassá is vált. Nem hinném, hogy újra nekiállok egy nap, de ki tudja..
Vampire Diaries: nagyon szerettem ezt a sorozatot, lekötött, izgalmas volt, a színészi játék is megfogott, de.. valahogy a 4. évadban már azt hiszem Stephan-ból elegem lett kicsit és már a történet sem tetszett, és többé nem kötött le. de ez még messze általános végén volt, azóta meg nem igazán keltette fel az érdeklődésemet újra.
The Beauty and the Beast: gimi elején ledaráltam a sorozat nagyját, de sajnos hamar meguntam, pedig szerettem.. pár évvel később újra elővettem, de még mindig nem fejeztem be teljesen. nincs sok vissza pedig.
The Shadowhunters: olvastam a könyveket, láttam a filmet és mindegyiket imádtam! ebből kifolyólag kíváncsi voltam a sorozatra is, de valami hatalmasat csalódtam.. remélem nem bántok meg senkit sem, de nem tetszik a színészi játék, és hiába tűnik szimpatikusnak a főhősnő színésze, de a játéka nálam nagyon elvágta a sorozatot.. az első évadon nagy nehezen átverekedtem magam, de tovább már nem mentem és nem is bánom. nem szeretem az utálom szót használni, de ennél a sorozatnál állok a legközelebb ahhoz, hogy ezt mondjam.
Vampire Diaries: nagyon szerettem ezt a sorozatot, lekötött, izgalmas volt, a színészi játék is megfogott, de.. valahogy a 4. évadban már azt hiszem Stephan-ból elegem lett kicsit és már a történet sem tetszett, és többé nem kötött le. de ez még messze általános végén volt, azóta meg nem igazán keltette fel az érdeklődésemet újra.
The Beauty and the Beast: gimi elején ledaráltam a sorozat nagyját, de sajnos hamar meguntam, pedig szerettem.. pár évvel később újra elővettem, de még mindig nem fejeztem be teljesen. nincs sok vissza pedig.
The Shadowhunters: olvastam a könyveket, láttam a filmet és mindegyiket imádtam! ebből kifolyólag kíváncsi voltam a sorozatra is, de valami hatalmasat csalódtam.. remélem nem bántok meg senkit sem, de nem tetszik a színészi játék, és hiába tűnik szimpatikusnak a főhősnő színésze, de a játéka nálam nagyon elvágta a sorozatot.. az első évadon nagy nehezen átverekedtem magam, de tovább már nem mentem és nem is bánom. nem szeretem az utálom szót használni, de ennél a sorozatnál állok a legközelebb ahhoz, hogy ezt mondjam.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

0 felhasználónak tetszik: