Starity

Megunt/megutált sorozat

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. január 31. 17:58 #41
Gureka10
Gureka10
queen of clubs
 
StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.13.
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Offline offline
Megunt: TVD, TWD, SPN, PLL, Westworld, Gossip Girl, TW, Skin, Shameless, Gotham, ST,
Megutált: Hát nem megutáltam, de azt hiszem ha az AHS 7. évada is olyan lesz, mint a 6., akkor hanyagolom a sorozatot.
2017. február 02. 18:42 #42
- törölt felhasználó -    
Vigyázat, spoilert tartalmaz!

Most jelenleg olyan sehogy sem állok a Lucifer sorozattal. 2-3 nap alatt ledaráltam az 1. évadot és a 2. évadot a 10. részig. Imádtam, egyszerűen imádtam úgy a 2x08 körülig. Aztán elkezdték -a rajongók többsége miatt- behozni azt a szálat, hogy Chloe elkezdett a nagy büdös semmire féltékenykedni.. Aztán pedig Luci átment idegbetegbe és ő most jaj de mindent megtesz azért hogy a kis nyomozójának semmi bajocskája ne essen. Szerintem ez gáz. Mármint külön-külön egyik karakterrel sincs bajom, imádom mind a kettőt, de tényleg, csak a sorozatban ez a Chloe/Lucifer párostól én hányok. Remélem nem lesz happy end számukra, mert akkor kaszálom a sorozatot. Jelenleg már azon is agyalok, hogy egyáltalán megnézzem a 2x13-at. Ha ugyanolyan undorítóan nyálas és gagyi lesz, mint 10, 11, 12... akkor inkább jobb ha nem is látom.

Elvileg májusban folytatják csak a sorozatot, szóval jelenleg még várok a kaszával. Hagyok időt, hogy leülepedjen bennem, aztán majd kiderül, mi lesz. Hát igen, az élet nagy kérdései. pardon.gif
2017. február 03. 22:11 #43
- törölt felhasználó -    
Pretty Little Liars...
Nagyon oda voltam a sorozatért az elején,de ahogy teltek az évadok,egyre jobban meguntam.
1 felhasználónak tetszik: BloggerinaBella
2017. február 04. 15:24 #44
BloggerinaBella
BloggerinaBella
 
StátuszI wish I was brave enough to love you...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.05.18.
Hozzászólás: 822
Csatolások: 495
Azonosító: 256455
Offline offline
Számomra a Pretty Little Liars
Egyszerűen az elején imádtam, hetente követtem a részeket, de aztán egyre nagyobb lett a hype a sorozat körül, és szépen lassan kezdtem megunni. Húzták-halasztották az eseményeket, számomra már zavaros is volt, úgyhogy feladtam.
A másik pedig a Vámpírnaplók
Ezt a sorozatot pedig nemes egyszerűséggel teljesen elcseszték! Egy izgalmas, véres stb. sorozat volt, ami átment nyáladzásba és szerelmi sokszögekbe! A 4. évad után dobtam is a süllyesztőbe, teljesen elegem lett belőle, hiszen akik eddig gonoszok voltak, hirtelen mind átváltozott jófiúvá, ami eléggé lerombolta az egészet.
2017. február 06. 08:55 #45
- törölt felhasználó -    
Meguntam:

Teen Wolf: a harmadik évadig néztem, viszont (SPOILER!!!) Allison halála miatt abbahagytam - bár igazából nem is voltam nagy rajongója ennek a sorinak -, mivel ő volt a kedvencem és borzasztóan kiborultam. de bevallom nem is bánom, hogy elkaszáltam, mivel nélküle nem bírnám már folytatni, ráadásul már a történetet is meguntam, illetve Malia-t és Kira-t nagyon nem csípem, kövezetek meg rolleyes.gif

Pretty Little Liars: talán ezt is a harmadik évadig néztem, de már nem igazán tudott lekötni, szóval a kasza mellett döntöttem
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2017. február 17. 21:19 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alycia @ 2017.02.06. 08:55)
Meguntam:
Teen Wolf: a harmadik évadig néztem, viszont (SPOILER!!!) Allison halála miatt abbahagytam - bár igazából nem is voltam nagy rajongója ennek a sorinak -, mivel ő volt a kedvencem és borzasztóan kiborultam. de bevallom nem is bánom, hogy elkaszáltam, mivel nélküle nem bírnám már folytatni, ráadásul már a történetet is meguntam, illetve Malia-t és Kira-t nagyon  nem csípem, kövezetek meg rolleyes.gif 
Pretty Little Liars: talán ezt is a harmadik évadig néztem, de már nem igazán tudott lekötni, szóval a kasza mellett döntöttem


nem tudom, hogy ezt a múltkor miért nem írtam rohog.gif

Fear The Walking Dead: Még anno elkezdtem, ugyanis hatalmas The Walking Dead rajongó vagyok, szóval nem hagyhattam ki, az elején úgymond semleges volt, nem is tetszett annyira, de nem is mondanám szörnyűnek, de a második évad nem tudom hányadik része után már nem bírtam folytatni, ugyanis teljesen meguntam és inkább a kasza mellett döntöttem.
1 felhasználónak tetszik: Ellie Andrews
2017. február 18. 07:52 #47
- törölt felhasználó -    
Meguntak: The Originals, The 100, Fear The Walking Dead. unsure.gif
Megutáltak: Mindenféle valóság-showk...
2017. december 27. 14:50 #48
- törölt felhasználó -    
Megutáltam, és soha nem is fogom folytatni:
SKINS: Talán nem volt még sorozat, ami ennyire taszított volna. Az első évadon végig szenvedtem magam, de utána képtelen voltam folytatni, hiába láttam, hogy rengetegen imádják a történetet. Nekem egyszerűen túl sok volt az egész. Beleértve a karaktereket, a cselekményszálakat meg úgy az egész sorozat hangulatát. Egyedüli pozitívumként azt tudnám felhozni, hogy megismertem pár jó színészt, például: Nicholas Hoult, Hannah Murray és Kaya Scodelario.

THE VAMPIRE DIARIES: Igazából nem is tudom annak idején miért hagytam abba, de a későbbi fejlemények alapján nagyon is jól döntöttem. Mindenki kavart mindenkivel, a karakterek irritálóak lettek ééés borzasztóan hülyeség lett az egész. És ezt mind csak nézői véleményekből tudom. Mi lett volna, ha rendesen nézem is a sorozatot?!

Megutáltam, de valamiért végig néztem:
PRETTY LITTLE LIARS: Talán az első olyan sorozat volt, amit jó pár évvel ezelőtt a kedvencemnek neveztem. 2013 nyarán kezdtem el nézni, és még most is azt állítom, hogy kevés olyan jó és izgalmas tiniknek szóló sorozat létezik, mint a PLL első három évada. Fordulatos, kiszámíthatatlan és néha kifejezetten kegyetlen. Akkoriban nem féltek a rendezők és az írók olyan csavarokat belevinni, amik rengeteg rajongó szívét törték össze. De aztán az ötödik évadtól fogva valami nagyon megváltozott. Rossz irányba.
Unalmas, értelmetlen és felesleges szálakat vittek bele a történetebe, csak azért, hogy minél tovább húzzák a sorozatot. Az utolsó évadok feleslegesek, simán lezárhatták volna már az ötödik, de talán már a negyedik évadnál is. Maga a nagy finálé pedig minden eddigi borzasztó húzást felülmúlt azzal a hihetetlenül amatőr forgatókönyvével. Néhány jelenetet fájdalmas volt nézni.
Pozitívum: Troian Bellisario zseniális játéka az évadok során, plusz az első három szezon izgalmas és fordulatos epizódjai.

Meguntam, de talán folytatom:
SHADOWHUNTERS: Nagyon szeretem a világot, amit Cassandra Clare megalkotott. Igazán hatalmas fantáziával rendelkezik, ami a könyvekben meg is látszik. Magát a könyvekből készült filmet is nagyon szeretem, véleményem szerint néhány színész sokkal inkább hű a karakteréhez, mint a sorozatban. Viszont sajnos nem csak a karakterek szempontjából gyengébb a sorozat, mint a film.
Hiába néztem végig az első évadot, valamiért nem vitt rá a lélek, hogy a szünet után belekezdjek a másodikba is. Ugyanis valahányszor a sorozatra gondoltam a Clary Fray-t alakító színésznő jutott eszembe, amint színészkedni próbál. Sikertelenül. Mentségére szóljon, hogy a második évadban már egy fokkal jobban alakít (legalábbis azon kevéske részlet alapján, amit láttam belőle), de az első évados erőlködése nagyon lehúzza a színvonalat.
Amiért mindenképp folytatnám: Malec, Malec, Malec ééés Malec. Harry és Matthew valami elképesztőek, sokkal jobbak, mint a filmbeli Magnus és Alec. Ez vonatkozik még Isabellere is, aki a sorozatban sokkal szimpatikusabb Emeraudenak hála. Viszont a Dominic által alakított Jace-t a legkevésbé sem bírom, holott a könyvbeli/filmbeli Jace az egyik kedvencem.

ONCE UPON A TIME: Régen nagyon-nagyon szerettem, de ezt is, mint a PLL-t rettenetesen elhúzták. Ugyanazok a cselekmények ismétlődtek benne, semmi változatosság nem történt a vége felé (őszinte leszek, már arra sem emlékszem, hol hagytam abba.xd) és most, hogy olyan alapvető karakterektől vettek búcsút, mint a sorozatfőszereplője(!!) nem is értem, hogy mehet még mindig a tévében. Sajnálom, mert tényleg nagyon jó sorozat volt, szerethető karakterekkel és izgalmas fordulatokkal.
Amiért talán folytatnám: A Lana Parilla által alakított Regina Miles/Evil Queen talán megérné a sok szenvedést, de ha őt is kiírják, akkor biztos, hogy nem folytatom.

TEEN WOLF: Sok rosszat hallottam róla, de ugyanannyi jót is. Bevallom, ennél a sorozatnál se tudom a pontos okokat, hogy miért hagytam abba, és ha nem láttam volna benne olyan karaktereket, akik már ránézésre is idegesítenek, akkor mindenféle vacillálás nélkül folytatnám ott ahol abbahagytam. Valahol a harmadik évad közepe felé.
Amiért mindenképp folytatnám: kíváncsi vagyok mi lesz a szereplőkkel, meg maga az alapsztori is érdekes.
2018. február 02. 13:51 #49
jolyne
jolyne
ジョースター ☆
 
Státuszこの世界は残酷だ、そしてとても美しい
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.09.27.
Hozzászólás: 22660
Csatolások: 283107
Azonosító: 267051
Offline offline
MEGUNTAM, DE TALÁN FOLYTATOM:
    Fear the Walking Dead: Nagy elvárásaim voltak vele, hiszen hatalmas The Walking Dead rajongó vagyok. Az első évada úgy ahogy tetszett, viszont a második évad elején ráuntam, de lehet folytatni fogom valamikor.
    Once Upon a Time: Borzasztóan imádtam az elején, azonban negyedik évad vége felé rá untam már egy kicsikét, viszont már őszintén szólva eléggé hiányzik ez a sorozat, szóval nagyon esélyes, hogy a közeljövőbe folytatni fogom.
    Shadowhunters: Na, ettől a sorozattól rettenetesen féltem, de rávettem magamat, hogy megnézem az első részét, viszont számomra még azt az egy részt is kín szenvedés volt végig nézni, de mivel odáig vagyok az egész Shadowhunters világért, lehet, hogy adok még egy esélyt neki.
2018. február 19. 19:53 #50
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗
 
Státuszbe a sunflower in a field of roses.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.23.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Offline offline
Meguntam/elkaszáltam:
1. Once Upon a Time
Harmadik évadig láttam, meg 1-2 részt a negyedik évadból, aztán elkaszáltam inkább a sorozatot. Meguntam, meg már nem is volt olyan jó, mint volt. Egyszerűen elvesztette a varázsát, ahogy elnéztem, jól is tettem, hogy nem folytattam.

2. The Vampire Diaries

Ötödik évad második felénél abbahagytam egyszer, aztán rávettem magam és folytattam, azonban nem kötött le, még annak ellenére sem, hogy imádtam Kai Parker karakterét, így hatodik évad után abbahagytam. Sőt meg is utáltam a sorozatot.

3. Skam
Meguntam a harmadik évad környékén és nem folytattam azóta, valószínűleg nem is fogom.

4. American Horror Story
Ötödik évadnál abbahagytam mert már az sem tetszett, a továbbiak pedig egyenesen katasztrófák voltak.
2018. február 19. 21:39 #51
Claire12
Claire12
visszatérő vendég
 
StátuszNow or never
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.08.21.
Hozzászólás: 419
Csatolások: 43
Azonosító: 248699
Offline offline
The 100Egészegyszerűen a 3. évad 2. felénél ellaposodott.
Into the badlands2. évad első részénél ráuntam. Indokás ugyanaz, mint amit elöbb írtam
Scream queensA második évad 1, 3 része kifejezetten gáz volt
Disney/Nickelodeon által sugárzott gyerek sorozatokCsak Kinőttem belőlük
Pretty Little LiarsA második évadraegy tucat széria lett
2018. február 23. 21:05 #52
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3
 
Státuszcho miyeon loveland
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.12.28.
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Offline offline
Meguntam, de talán egyszer még folytatom:
    The Walking Dead
    Fájdalommal töltött el nézni, hogy az általam istenített karakterek olyan értelmetlen módon vesztették életet, mint amit láthattunk. Semmi olyan, amire emlékezni lehetne, csak egy alattomos halál, semmi ok nélkül. Emellett a hatodik évadot már nehezebben lestem végig, mint az azelőttieket, ennek szerintem az az oka, hogy a kedvencem életét vesztette. Pedig alapjáraton egy klassz sorozat - de nem hinném hogy manapság fogom megnézni a hetedik évad első részét.

    From Dusk till Dawn
    Nem azt mondanám, mert nem, hiszen gyönyörű a világnézete ennek a sorozatnak, de valahogy nem tudott egy idő után lekötni, annak ellenére, hogy az egyik leggyönyörűbb nő elviszi a sorozatot. Nagyon hiányzik, de nem segíti meg a lelkemet az újrakezdéssel kapcsolatban az, hogy nem lesz következő évad.
2018. március 15. 10:12 #53
cat32
cat32
»hunter«
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.02.24.
Hozzászólás: 1727
Csatolások: 153
Azonosító: 240731
Offline offline
meguntam,de talán egyszer még folytatom:
Pll:egyszerűen a 4.évadnál tovább már nem bírtam nézni,mert túlhuzzák az egészet a szereplők unalmasak lettek.Talán egyszer még befejezem
2018. április 15. 14:16 #54
Tímeea
Tímeea
V.I.P ❤
 
StátuszYou'll never see a happy ungrateful person.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.06.
Hozzászólás: 1566
Csatolások: 535
Azonosító: 203278
Offline offline
Gossip Girl: Talán a 4. évadnál hagytam abba. Igazából a Gossip Girl sosem volt a kedvencem. Nagyon nehezen jutottam el a 4. évadig, mert folyton belekezdtem, aztán abbahagytam, pár hónap után folytattam. Igazából nem volt mit néznem, ezért kezdtem bele. Meg sokan mondták, hogy milyen jó, és gondoltam, hogy majd megszeretem, mert anno a PLL-nél is ez volt, hogy nagyon nehezen szerettem meg, most meg benne van a TOP 3 kedvencemben.

Arrow: Igazából ezt a sorozatot szerettem, talán a 3. évadnál hagytam abba. Nem tudom miért. Egyszer csak nem volt hozzá kedvem, teltek-múltak a napok, és végül nem folytattam. Nemrég elkezdtem újra nézni a 3. évadtól, de így túl nehéz.

Once Upon a Time: Az 5. évadnál hagytam abba. Igazából imádtam, de a negyedik évad, ötödik évad fele kezdtem unni, ezért abbahagytam. Nemrég elkezdtem random nézni a 7. évadot. xd Igazából élveztem, de abbahagytam, mert most na, olyan szomorú, hogy közben kihagytam majdnem 2 évadot, de ennyi idő után nincs kedvem folytatni.

Walking Dead: A 7. évad elején még pár részt láttam. Igazából ugye vártam, hogy a 7. évad kijöjjön, de akkor már teljesen elment tőle a kedvem. Az első pár részt még megnéztem, de tovább nem volt kedvem folytatni.

Fear the Walking Dead: Talán a 3. évad felénél hagytam abba. Próbáltam bepótolni, de már annyira unalmas számomra ez a sorozat. Pedig az első és a második évadért éltem-haltam.

Carrie naplója: Huhh, erről nem is érdemes beszélni. Fogalmam sincs, hogy meddig láttam, rég volt már. De egyszerűen nem az én stílusom.

Skins: Végignéztem. De. Nem tudom. Miért. Már akkor se volt a kedvencem, egyszerűen ez nem ilyen a stílusom.

Reign: Nem tudom, hogy meddig néztem, talán a 2. vagy a 3. évadig. Pedig ez a sorozat nagy szerepet töltött be nálam. Vagyis, szerintem a sorozatos pályafutásom közül ez a sorozat az elsők között volt. Ez volt a 2. történelmi fikciós sorozat, amit valaha néztem. Szinte ahogy az összes sorozatot, szerintem csak ezt is szimplán meguntam. Próbáltam újrakezdeni, de valahogy nálam a sorozatújranézések felejtősek, mert egyszerűen nem tudok újranézni egy sorozatot, mert baromi unalmas nekem. Folytatni meg most több év után a nemtudomhányadik évadtól? biggrin.gif

Beauty and the Beast: Komolyan, fogalmam sincs, hogy ezt a sorozatot befejeztem-e. xd Mert egyszer megnéztem a sorozat utolsó részét, és úgy rémlett, hogy láttam. Viszont az azelőtti részekre nem is emlékszem. xd Szóval, fogalmam sincs. De a vége felé már ezt a sorozatot is meguntam.

2018. május 13. 20:49 #55
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ
 
Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.04.
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Offline offline
Meguntam és nem is fogom folytatni:

Awkward
Néhány részt néztem annak idején a Viva tv-n, pár hónapja pedig elkezdtem neten nézni, de csak a 3. évadig jutottam, merr nagyon idétlen és idegesítő sorozat irritáló szereplőkkel.

Dynasty
Liz miatt kezdtem el nézni, 5 részt néztem belőle és elkaszáltam, mert nem az én világom a sorozat témája és a két főszereplő nőn kívül a szereplők se nagyon jöttek be.

Félbehagytam de folytatni fogom

Once upon a time
Imádom a sorozatot, de sajnos félbehagytam a 4. évadnál időhiány miatt. Mihelyst befejezek néhány sorozatot és lesz időm folytatom tovább.

The Originals
Szintén egyik kedvenc sorozatom, a 3. évad elején abbahagytam mert ellaposodott a sztori, de mindenképp folytatni fogom tovább.
2018. május 20. 17:09 #56
CandUs
CandUs
perfect imperfection
 
StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.19.
Hozzászólás: 7940
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Offline offline
Meguntam, és nem is fogom folytatni:

Reign: Az elején nagyon imádtam, a szívemhez nőtt, szinte daráltam, aztán a 2. évad vége után már nem tudtam magam rávenni, hogy folytassam. Az az állandó szenvedés, amit Mary művelt... egyszerűen képtelen voltam elviselni. Conde vagy Francis? Francis vagy Condé? Egyedül Anna Popplewell karaktere és sorsa érdekelt az egész sorozatból, annak utána néztem és inkább hagytam a fenébe.

Vámpírnaplók: Pontosan emlékszem, hogy a 2. évad 6. részénél hagytam abba -addig is csak azért jutottam el, mert mindenki mondta, hogy hú ilyen meg olyan jó. Nekem nem jött be az állandó picsogás, ami a sorozatban volt. Nem hiányzik, sőt -bánom, hogy a drága időmet fecséreltem rá.

Scream Queens: első évad kifejezetten tetszett, pörgős volt, de a második évad első része olyan vontatott volt, hogy nem volt erőm a következő epizódra nyomni. Elvesztette a varázsát, olyan volt, mintha az első évadot akarták volna újra forgatni, csak más díszletek között.

Meguntam, de folytatni fogom:
Once Upon A Time: én nem tagadom, Rumple és Belle miatt kezdtem nézni a sorozatot, de utána mindenki a szívemhez nőtt (na jó, talán Hook meg a Charmingok nem), de a 4. évad végéig szerettem (legzseniálisabb évadzárója szerintem a 3. évadé volt, az a dupla rész mai napig a kedvenceim között van). Aztán mikor kiírták Robin Hood-ot, akkor bennem végleg eltört valami. Igazságtalannak éreztem, hogy megint Regina érzéseivel és életével csesztek ki, bezzeg Emmának happy end lett... Függetlenül mindentől, az utolsó két évadot ledarálom majd valamikor, mert sokkal jobban szerettem ezt a sorozatot, minthogy a megmaradt részeket hagyjam veszni, de már régen elvesztette a varázsát -húzták, mint a rétestésztát. Arról nem is beszélve, hogy a két creator sokszor inkompetens idiótaként vezették a szálakat évadokon keresztül...
2018. május 22. 21:16 #57
exoverdose
exoverdose
leech
 
StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.05.28.
Hozzászólás: 2354
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Offline offline
Pár éve még magam sem gondoltam volna, hogy valaha is ide jutok, de van az a mennyiségű évad, sajnos.....

megunt: Agymenők
Azt hiszem nem kell hozzá túl sok magyarázat. blink.gif

Az egyik kedvenc sorozatom volt, de már évekkel ezelőtt be kellett volna fejezni, méltósággal.
2018. augusztus 14. 16:12 #58
zsofivokcs
zsofivokcs
visszatérő vendég
 
StátuszThe lone wolf dies,but the pack survives.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.04.04.
Hozzászólás: 117
Csatolások: 0
Azonosító: 269576
Offline offline
Megutált:Riverdale

Eleinte egyszerűen imádtam.Aztán rájöttem,hogy az egész PLL copy.Ráadásul a színészek Lili Reinhart-tal az élen rohadtul nagyképűek...
2018. augusztus 17. 11:45 #59
- törölt felhasználó -    
Megunt sorozat:
The Walking Dead

3-4 éve a kedvcem volt. Ez volt számomra A sorozat, hihetetlenül izgalmas, tökéletes karakterek, mindenkivel lehetett azonosulni. Most azonban az utolsó 2 évad nagyon rosszul sikerült... Unalmas, a karakterek még unalmasabbak, semmi izgalom... A Walking Dead a zombikról kellene szóljon nem arról, hogy a főszereplőnek fáj a ..... Annyira kiszámítható sorozat lett, hogy lassan egy szappanopera is izgalmasabb..
Ennek ellenére nézem. Várom a következő évadot, hátha újra visszatér a 'régi' Walking Dead feeling.
1 felhasználónak tetszik: blackcoffee
2018. augusztus 23. 10:14 #60
Medeah.
Medeah.
ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴅᴇᴀᴅ ᴘᴏᴇᴛ
 
Státusz"girls support girls" no i only support nice girls
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.01.
Hozzászólás: 2533
Csatolások: 656
Azonosító: 264638
Offline offline
Megunt: Pll abba is hagytam a 6. évadnál, Gotham, de ezt majd folytatni akarom, The Vampire Diaries... etc
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!