Azt gondolom mindenki tudja, (már aki régi HQP-s) hogy nagy WWE fan vagyok, adatlapjaim 3/4-ét wwe superstarok és divák teszik ki, gondoltam nyitok egy ilyen topikot. Aztán lehet felesleges lesz, de talán még az is lehet, hogy találok más fanokat...
Én személy szerint a TNA-ért nem igazán rajongok, inkább SmackDown! és RAW. Igazából kedvencem nincs, az összes divát csípem, pankrátorok közül meg... hát Eddie Guerrero volt nagy kedvencem, míg élt. Batista, Mysterio, Morrison... a sor hosszú.
Sok bírálat éri a pankrációt, hogy mű, igen eléggé az, hisz színészkednek ők is, karaktereik vannak, viszont a sérülések valódiak... Ti mit gondoltok a témáról, ki a kedvenc, ki szimpi?
Egy vicces video, a WrestleMania 21 promovideójának bakijai.
Pankráció
2010. június 08. 13:16
2010. június 08. 13:31
Hát gondolom azt tudod, hogy én is fanná váltam általad (még HQP idején), előtte azt sem tudtam mi az a pankráció. Nekem ugye CM Punk a nagy kedvenc, dívák közül pedig Michelle McCool.
2010. június 08. 13:50
cuncus1988visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 254 Csatolások: 45 Azonosító: 123771 offline |
Én is szeretem a pankrációt, ha tehetem tuti nézem. Nagy kedvenceim John Cena aki szerintem a legjobb, Rey Mysterio imádom a maszkjait, David Batista egy "Állat" szerintem és Jeff Hardy azok az ugrások .
2010. június 08. 19:19
Idézet (cuncus1988 @ 2010.06.08. 13:50)
Én is szeretem a pankrációt, ha tehetem tuti nézem. Nagy kedvenceim John Cena aki szerintem a legjobb, Rey Mysterio imádom a maszkjait, David Batista egy "Állat" szerintem és Jeff Hardy azok az ugrások .
Jeff Hardy is tényleg nagyon jó. És Ray Mysterio is, csak engem zavar, hogy mindiig maszkban van.
2010. június 08. 20:53
Idézet (hanita @ 2010.06.08. 19:19)
Jeff Hardy is tényleg nagyon jó. És Ray Mysterio is, csak engem zavar, hogy mindiig maszkban van.
Rey maszk nélkül, tiszta édes
2010. június 09. 10:54
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.06.08. 20:53)
Rey maszk nélkül, tiszta édes
Tényleg nagyon cuki maszk nélkül, nem is értem, miért van rajta mindig maszk. Ilyen édi arcot nem szabadna eltakarni
2 felhasználónak tetszik:
Maci HEEL,
gruberniki2
2010. június 10. 14:33
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Én a WCW idején néztem állandóan a TNT adón (az akkor még jórészt angol nyelvű Cartoon Network után indult este 8-kor vagy 10-kor, sokszor egész jó filmekkel) a Nitro-t és a Thundert. Ezért talán nem meglepő, hogy az én kedvenceim még ebből az időszakból vannak: Goldberg, Hogan, Bam Bam Bigelow, Sting, Kevin "Big Sexy" Nash, Bret Hart, Diamond Dallas Page, Dean Malenko, Konnan, Buff Bagwell, Scott Steiner...
Nem sok WWE-t nézek, de nem tetszik annyira, mint anno a WCW. Már Goldberg sincs ott évek óta...
A Dívák nagyon szexik, sok nekem is tetszik és jól is küzdenek, de a Nitro Girls csapat is nagyon ott volt anno.
Nem sok WWE-t nézek, de nem tetszik annyira, mint anno a WCW. Már Goldberg sincs ott évek óta...
A Dívák nagyon szexik, sok nekem is tetszik és jól is küzdenek, de a Nitro Girls csapat is nagyon ott volt anno.
2010. június 10. 17:01
Idézet (hanita @ 2010.06.09. 10:54)
Tényleg nagyon cuki maszk nélkül, nem is értem, miért van rajta mindig maszk. Ilyen édi arcot nem szabadna eltakarni
Mert ő luchador családba született, ez náluk hagyomány, pláne azután kezdte el, hogy bekerült a WWE-be és a maszk nélkül már nem is tudnám elképzelni. Bűn eltakarnia az arcát, mert írtó helyes, de ő így Rey Mysterio.
2010. június 10. 17:17
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.06.10. 17:01)
Mert ő luchador családba született, ez náluk hagyomány, pláne azután kezdte el, hogy bekerült a WWE-be és a maszk nélkül már nem is tudnám elképzelni. Bűn eltakarnia az arcát, mert írtó helyes, de ő így Rey Mysterio.
Kár Pedig tényleg nagyon helyes, egyre jobban kezd megtetszeni
2010. június 11. 12:49
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.06.10. 19:42)
Pár maszk nélküli kép róla.
Jaj az a fehér sapkás meg az uccsó kép, sőt még az első is
2010. június 27. 20:25
ernotakerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.26. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 129983 offline |
Sziasztok!Én nem rég regeltem ide,de főként azért hogy hátha megismerkedek pár pankráció fannal.Örömmel látom hogy nem csak én szeretem annyira ezt a sportot.Már évek óta nézem,éz egy éve én is gyakorlom.Nagy álmom hogy egyszer profi szinten űzhessem,ezért is sajnálom hogy magyarországon még ennyire gyerekcipőben jár!Az én nagy kedvencem undertaker,mert hihetetlen nagy arc a pasi.Neha tényleg azt hiszem hogy halott mert minden ütésből,dobásból feláll,mint ha nem történt volna semmi.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. július 25. 16:17
arpexvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 131765 offline |
jeff hardy es rendi orton a kiraly
1 felhasználónak tetszik:
gruberniki2
2010. július 31. 17:41
nedvedjuveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 126849 offline |
Bob Sapp(megtaláljátok nálam) és John Cena...nálam ők a nyerők!
2010. augusztus 09. 18:09
Én imádom a pankrációt nagy kedvencem Hulk Hogan!
2010. szeptember 16. 18:44
ez csak saját véleményem de asszem az 1996-1999-es időszak volt az ami a pankráció aranykora volt a WCW nitrot majd később a WCW thundert nem lehet szinvonalában és minőségében felülmúlni!
a kedvenc pankrátorom Diamond Dallas Page volt a könyvét is elolvastam nem egy szépirodalmi remekmű de érdekes olvasmány és betekintést nyújt DDP szeménkeresztül ebbe a csillogó látványos de mégis törékeny kemény világba!
Aztán amikor a McMahon klán ésa WWF későbbi WWE bekebelezte a WCW-t akkor szakítottam a pankrációval valahogy ROCK és STONE COLd Steve Austin nem adta ugyanazt mint a WCW-ban: HOGAN-STING-DDP-GOLDBERG-NASH-FLAIR-LUGER-MACHO MAN-JERICHO-BENOIT-GUERRERO hiányoztak a régi arcok..de félszemmel figyeltem a WWE-t majd később a TNA-t és hát sokat változott ezaz egész nem igazán a minőségre mennek már a WWE-nél hanem arra hogy minnél több polót vagy sapkát figurát lehessen eladni a szupersztárok képmásával..a WWE gyerekbarát műsor felfogása nagyon nem tetszik igazából ott romlott el az egész amikor először vittek ki a szűlők 5-6 éves gyereket pankrációra kár volt érte mert ez azt eredményezte hogy a régebbi fanok hátat fordítottak a szervezetnek és átkapcsoltak másra..szóval nem tratom jónak ezta a dolgot a WWE-nél de viszont ez nem azt jelenti hogy a WWE-s pankrátorok rosszabbak lennének a TNA-nél mert nem rosszabbak!
a mostani kedvenc pankrátorom Randy Orton hihetetlen aza fazon!
a TNA-ben még mindig NASH és STING!
Hétvégén nézni!!
jó kis PPV-re számítok!és egy ORTON WWE bajnoki címre!
a kedvenc pankrátorom Diamond Dallas Page volt a könyvét is elolvastam nem egy szépirodalmi remekmű de érdekes olvasmány és betekintést nyújt DDP szeménkeresztül ebbe a csillogó látványos de mégis törékeny kemény világba!
Aztán amikor a McMahon klán ésa WWF későbbi WWE bekebelezte a WCW-t akkor szakítottam a pankrációval valahogy ROCK és STONE COLd Steve Austin nem adta ugyanazt mint a WCW-ban: HOGAN-STING-DDP-GOLDBERG-NASH-FLAIR-LUGER-MACHO MAN-JERICHO-BENOIT-GUERRERO hiányoztak a régi arcok..de félszemmel figyeltem a WWE-t majd később a TNA-t és hát sokat változott ezaz egész nem igazán a minőségre mennek már a WWE-nél hanem arra hogy minnél több polót vagy sapkát figurát lehessen eladni a szupersztárok képmásával..a WWE gyerekbarát műsor felfogása nagyon nem tetszik igazából ott romlott el az egész amikor először vittek ki a szűlők 5-6 éves gyereket pankrációra kár volt érte mert ez azt eredményezte hogy a régebbi fanok hátat fordítottak a szervezetnek és átkapcsoltak másra..szóval nem tratom jónak ezta a dolgot a WWE-nél de viszont ez nem azt jelenti hogy a WWE-s pankrátorok rosszabbak lennének a TNA-nél mert nem rosszabbak!
a mostani kedvenc pankrátorom Randy Orton hihetetlen aza fazon!
a TNA-ben még mindig NASH és STING!
Hétvégén nézni!!
jó kis PPV-re számítok!és egy ORTON WWE bajnoki címre!
2010. szeptember 17. 12:59
Köszi az üdvözlést CanDee Sweet!
Igen több mint 10 éve fertőzött meg ezaz egész Show ami ma a pankráció..egy kicsit megprobálom szinesebbé tenni a fórumot amit szintén te nyitottál és egy-két régebbi pankrátort is megismertetni a "sztár"rajongókkal..természetesen ha nincs ellenedre a dolog!Úgy láttam kb-70%-ban te készítetted el az ismertebb pankrátorok profilját szóval gratulálok!
de jó látni hogy egyre több rajongó van már az idősebb korosztályban is és nem csak a 10-en évesekre van hatással még mindig a wrestling!
Igen több mint 10 éve fertőzött meg ezaz egész Show ami ma a pankráció..egy kicsit megprobálom szinesebbé tenni a fórumot amit szintén te nyitottál és egy-két régebbi pankrátort is megismertetni a "sztár"rajongókkal..természetesen ha nincs ellenedre a dolog!Úgy láttam kb-70%-ban te készítetted el az ismertebb pankrátorok profilját szóval gratulálok!
de jó látni hogy egyre több rajongó van már az idősebb korosztályban is és nem csak a 10-en évesekre van hatással még mindig a wrestling!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.