Pankráció
2011. április 11. 23:34
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
A EuroSporton van pankráció? Ezt nem is tudtam. Igaz, nem is nagyon nézem.
Egyébként még mindig azon a HATALMAS dolgon gondolkoztam. Nem lehet, hogy a TNA-nak valami köze lesz ehhez?
Vagy jövőre mégis betervezik hazánkat?
Vagy ide látogat Undertaker, vagy HHH?
Egyébként még mindig azon a HATALMAS dolgon gondolkoztam. Nem lehet, hogy a TNA-nak valami köze lesz ehhez?
Vagy jövőre mégis betervezik hazánkat?
Vagy ide látogat Undertaker, vagy HHH?
2011. április 12. 17:53
Idézet (Fedorov @ 2011.04.12. 01:08)
Nincs meg ez az extrem rules-os kép wallpaper méretben??
eddig még nem találtam.de amint lesz belőle felrakom ide.
ha esetleg te találnád meg először akkor nem habozz töltsd fel !
2011. április 12. 17:54
hááááá valami döbbenetes hírt kaptam ahogy haza értem melóból!
EDGE visszavonul?? egészségi problémákkal indokolja a döntését. és a tegnapi RAW-ban közli a rajongókkal!
bízom benne hogy ez csak valami szívatás de így olvasva a cikket elég komolynak tűnik! a RAW-t még nem láttam.
EDGE visszavonul?? egészségi problémákkal indokolja a döntését. és a tegnapi RAW-ban közli a rajongókkal!
bízom benne hogy ez csak valami szívatás de így olvasva a cikket elég komolynak tűnik! a RAW-t még nem láttam.
2011. április 12. 18:39
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.12. 17:54)
hááááá valami döbbenetes hírt kaptam ahogy haza értem melóból!
WTF?? Hát ez nagyon durva volna! Remélem nem! Egyik kedvencem. Mentem is Rawt nézni.
Imádkozom, hogy áprilisi tréfa legyen!
Ezt nem hiszem el! Igaz! Most néztem meg a WWE Facebook oldalán. Ez most túlságosan ledöbbentett!
2011. április 12. 20:59
megnéztem a RAW-t!és igen nagyon úgy néz ki hogy igaz sajnos!
nincs többé Rated R Superstar!
hháá nagyon szomorú vagyok..
háá nagy köszönet EDGE sok mindenért!!! különösen a Mick Foley elleni hardcore meccsért az a meccs felejthetetlen egy pankráció fannak!
"YOU THINK YOU KNOW ME"
és így sajnos Jericho sem fog tudni revansot venni Edgen a sérelmekért a fene vigye el! igaz az a story lezárult de jó lett volna látni őket ismét egymás ellen!
nincs többé Rated R Superstar!
hháá nagyon szomorú vagyok..
háá nagy köszönet EDGE sok mindenért!!! különösen a Mick Foley elleni hardcore meccsért az a meccs felejthetetlen egy pankráció fannak!
"YOU THINK YOU KNOW ME"
és így sajnos Jericho sem fog tudni revansot venni Edgen a sérelmekért a fene vigye el! igaz az a story lezárult de jó lett volna látni őket ismét egymás ellen!
2011. április 12. 21:22
BessieJung Kook |
Nagyon nem tetszett a tegnapi Raw. Egyedül Sin Caranak tudtam örülni.
Remélem vége lesz az Extreme Rules-on a Cole-Lawler viszálynak.
Azért a műsor végén csak felbukkant a Nexus. Hogy a fene vinné el őket. Na de ilyet! Ziggler legyőzte Ortont.
Remélem vége lesz az Extreme Rules-on a Cole-Lawler viszálynak.
Azért a műsor végén csak felbukkant a Nexus. Hogy a fene vinné el őket. Na de ilyet! Ziggler legyőzte Ortont.
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2011. április 13. 18:45
nah meg van a nagy bejelentés:
"Egyenesen a Viasat6-tól érkezett a következő hír, ami olyan bombahír, hogy megéri ide is kirakni:
Hát eljött a bejelentés ideje is! Néhány napja megírtuk, hogy egy nagy bejelentésre készülünk a Nyers Erővel kapcsolatban!
Nos, készüljetek Magyarország első Wrestlemaniájára... és ne is álljatok le itt, hanem készüljetek úgy, hogy ezentúl minden hónapban lesz egy vasárnap, amikor is megnézhetitek a Viasat6-on a Nagyadásokat, azok teljes hosszában!"
ez egy nagyon nagy dolog!
Respekt Viasat 6!
"Egyenesen a Viasat6-tól érkezett a következő hír, ami olyan bombahír, hogy megéri ide is kirakni:
Hát eljött a bejelentés ideje is! Néhány napja megírtuk, hogy egy nagy bejelentésre készülünk a Nyers Erővel kapcsolatban!
Nos, készüljetek Magyarország első Wrestlemaniájára... és ne is álljatok le itt, hanem készüljetek úgy, hogy ezentúl minden hónapban lesz egy vasárnap, amikor is megnézhetitek a Viasat6-on a Nagyadásokat, azok teljes hosszában!"
ez egy nagyon nagy dolog!
Respekt Viasat 6!
Bessie
2011. április 13. 19:37
Istenem de szép is lenne egyszer sorban állni mondjuk a Papp László aréna előtt,arra várva hogy bejuthassunk egy RAW Budapesti turné műsorára!
Jericho-Cm Punk-Orton közös fotó és dedikáltatnám velük a RAW-os poszteremet is az biztos!
nah mind1 kellemes képzelgés!
jah és igen a vaterán rengeteg WWE-is relikvia és ruházat található hetek óta. rendeltem már tőle az öcsémnek egy CM Punk-os pólót! szóval megbízható az eladó!
http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=wwe&c=0
Jericho-Cm Punk-Orton közös fotó és dedikáltatnám velük a RAW-os poszteremet is az biztos!
nah mind1 kellemes képzelgés!
jah és igen a vaterán rengeteg WWE-is relikvia és ruházat található hetek óta. rendeltem már tőle az öcsémnek egy CM Punk-os pólót! szóval megbízható az eladó!
http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=wwe&c=0
Bessie
2011. április 15. 10:42
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5320 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline |
Nagyon szeretek pakrácót nézzni élőbbe is meg nééznék egy pecset csak Magyarországon nem valami hires a sporotok terén sajnos de még jó hogy minden Héfő megy a viasat 6ton Nexust nagyon uálom többi pakrátort bírom főleg Jhon Cenat meg Randy Ortont!
2011. április 15. 19:42
BessieJung Kook |
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.15. 16:34)
nagyon elérzékenyültem a Smackdown-on. és ha szégyen ha nem, kicsit be is könnyeztem!
Thank you Edge!
Thank you Edge!
Én még nem mertem megnézni. Már a Rawn is megkönnyeztem a búcsúzást, és ahogy olvastam a beszámolókból, a SmackDownban igazán elbúcsúztatták, nemcsak a színfalak mögött.
De ma előkapom a 100-as zsepicsomagot, és megnézem. Nagyon fog hiányozni. Szerettem azt az őrült fejét.
Nagy respect és thanks.
gonzales7
2011. április 18. 22:06
Május 14-én 3 órás Raw Draft adás lesz.
valóban átkerül Orton a Smackdownba? vagy ez csak pletyka?
kíváncsi leszek.
mert ha Del Rió megnyeri az övet az Extreme Rules-on lenne benne fantázia hogy Orton harcba szálljon a Nehézsúlyú övért immáron a Smackdown pankrátoraként!
kíváncsi leszek.
mert ha Del Rió megnyeri az övet az Extreme Rules-on lenne benne fantázia hogy Orton harcba szálljon a Nehézsúlyú övért immáron a Smackdown pankrátoraként!
Bessie
2011. április 19. 21:25
BessieJung Kook |
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.18. 22:06)
Május 14-én 3 órás Raw Draft adás lesz.
kíváncsi leszek.
kíváncsi leszek.
Na ez tényleg érdekes lesz. Ki megy át, és ki jön? Én is olvastam arról, hogy Randy átmegy a SD-ba. Lehet, hogy így akarnak véget vetni Punk és Orton feudjának?
Amúgy tetszett a hétfői Raw.
Morrison és R-Truth meccselése elég érdekes lett a végén. Azért sajnáltam R-Trutht. De ez van. Ez a hajó elment.
Bourne-Ziggler meccse is lájkos. Persze nem tudok elmenni Ziggi új külseje mellett. Nekem tetszik. Egész emberi feje lett.
Cole lovaggá avatása? No comment!!!
Tag team meccs:
Sin Cara-Cena vs. Miz-Riley. Ez is nagyon várós volt. "Természetesen" Cena volt az első, de én alig vártam, hogy pacsizzon Sin Caraval. A végeredmény is like.
Orton-Punk. Egész hosszú volt, és kapott is Randy rendesen. Azért Punk feje tükrözte a hangulatát. Egy este 2-szer kikapott a Viperától. Szivacs Punk.
Azért érdekes volt az a kis lázadozás Mason részéről. Vártam a folytatást, de nem az lett amit akartam.
gonzales7
2011. április 19. 21:31
Idézet (Bessie @ 2011.04.19. 21:25)
Na ez tényleg érdekes lesz. Ki megy át, és ki jön? Én is olvastam arról, hogy Randy átmegy a SD-ba. Lehet, hogy így akarnak véget vetni Punk és Orton feudjának?
Morrison és R-Truth meccselése elég érdekes lett a végén. Azért sajnáltam R-Trutht. De ez van. Ez a hajó elment.
Bourne-Ziggler meccse is lájkos. Persze nem tudok elmenni Ziggi új külseje mellett. Nekem tetszik. Egész emberi feje lett.
Tag team meccs:
Sin Cara-Cena vs. Miz-Riley. Ez is nagyon várós volt. "Természetesen" Cena volt az első, de én alig vártam, hogy pacsizzon Sin Caraval. A végeredmény is like.
Orton-Punk. Egész hosszú volt, és kapott is Randy rendesen. Azért Punk feje tükrözte a hangulatát. Egy este 2-szer kikapott a Viperától. Szivacs Punk.
Azért érdekes volt az a kis lázadozás Mason részéről. Vártam a folytatást, de nem az lett amit akartam.
Tag team meccs:
valóban jó kis RAW volt!
jahh Zigglernek komolyan jobban áll ez az új külső!
és R-Truth tombolása nagyon tetszett végre valamit kezdenek a karakterével és nem csak egy udvari bohóc lesz belőle továbbra is.remélem hogy haragjában még az Extrem Rules-os WWE cím meccsbe is be fog avatkozni!
végén amikor a NEXUS be rontott és mutatták Punk fejét közelről ott a köteleknél az többször visszatekertem pusztultam rajta! úgynézett ki mint egy gonosz kis gnóm!
Mason Ryan remélem összefogja törni előbb utóbb a Nexust!
Bessie
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.