Starity

Pankráció

500 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. április 11. 23:04 #221
- törölt felhasználó -    
meghajolo.gif thumbsup.gif
http://30.media.tumblr.com/tumblr_li1gw6mZyG1qgipcbo1_500.jpg
2011. április 11. 23:34 #222
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
A EuroSporton van pankráció? ohmy.gif Ezt nem is tudtam. Igaz, nem is nagyon nézem. rohog.gif

Egyébként még mindig azon a HATALMAS dolgon gondolkoztam. think.gif Nem lehet, hogy a TNA-nak valami köze lesz ehhez?
Vagy jövőre mégis betervezik hazánkat? biggrin.gif
Vagy ide látogat Undertaker, vagy HHH? biggrin.gif
2011. április 12. 01:08 #223
Fedorov
Fedorov

StátuszBlashyrkh (Mighty Revendark)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 573
Csatolások: 177
Azonosító: 18774
Nincs meg ez az extrem rules-os kép wallpaper méretben??
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. április 12. 17:53 #224
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fedorov @ 2011.04.12. 01:08)
Nincs meg ez az extrem rules-os kép wallpaper méretben??

eddig még nem találtam.de amint lesz belőle felrakom ide. biggrin.gif
ha esetleg te találnád meg először akkor nem habozz töltsd fel ! biggrin.gif
2011. április 12. 17:54 #225
- törölt felhasználó -    
hááááá valami döbbenetes hírt kaptam ahogy haza értem melóból!

EDGE visszavonul?? egészségi problémákkal indokolja a döntését. és a tegnapi RAW-ban közli a rajongókkal! sad.gif

bízom benne hogy ez csak valami szívatás de így olvasva a cikket elég komolynak tűnik! mellow.gif a RAW-t még nem láttam.
2011. április 12. 18:39 #226
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.12. 17:54)
hááááá valami döbbenetes hírt kaptam ahogy haza értem melóból!
EDGE visszavonul?? egészségi problémákkal indokolja a döntését. és a tegnapi RAW-ban közli a rajongókkal! sad.gif
bízom benne hogy ez csak valami szívatás de így olvasva a cikket elég komolynak tűnik! mellow.gif a RAW-t még nem láttam.

WTF?? ohmy.gif Hát ez nagyon durva volna! Remélem nem! Egyik kedvencem. Mentem is Rawt nézni. fatcat.gif
Imádkozom, hogy áprilisi tréfa legyen! 110.gif

Ezt nem hiszem el! Igaz! Most néztem meg a WWE Facebook oldalán. Ez most túlságosan ledöbbentett! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
2011. április 12. 20:59 #227
- törölt felhasználó -    
megnéztem a RAW-t!és igen nagyon úgy néz ki hogy igaz sajnos! sad.gif
nincs többé Rated R Superstar!
hháá nagyon szomorú vagyok.. sad.gif

háá nagy köszönet EDGE sok mindenért!!! meghajolo.gif különösen a Mick Foley elleni hardcore meccsért az a meccs felejthetetlen egy pankráció fannak! meghajolo.gif

"YOU THINK YOU KNOW ME"

és így sajnos Jericho sem fog tudni revansot venni Edgen a sérelmekért a fene vigye el! smileeee.gif igaz az a story lezárult de jó lett volna látni őket ismét egymás ellen! smileeee.gif
2011. április 12. 21:22 #228
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Nagyon nem tetszett a tegnapi Raw. Egyedül Sin Caranak tudtam örülni.
Remélem vége lesz az Extreme Rules-on a Cole-Lawler viszálynak.
Azért a műsor végén csak felbukkant a Nexus. biggrin.gif Hogy a fene vinné el őket. _nevet.gif Na de ilyet! Ziggler legyőzte Ortont. 110.gif
2011. április 13. 18:45 #229
- törölt felhasználó -    
nah meg van a nagy bejelentés:

"Egyenesen a Viasat6-tól érkezett a következő hír, ami olyan bombahír, hogy megéri ide is kirakni:

Hát eljött a bejelentés ideje is! Néhány napja megírtuk, hogy egy nagy bejelentésre készülünk a Nyers Erővel kapcsolatban!
Nos, készüljetek Magyarország első Wrestlemaniájára... és ne is álljatok le itt, hanem készüljetek úgy, hogy ezentúl minden hónapban lesz egy vasárnap, amikor is megnézhetitek a Viasat6-on a Nagyadásokat, azok teljes hosszában!"

ez egy nagyon nagy dolog! meghajolo.gif
Respekt Viasat 6! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. április 13. 19:37 #230
- törölt felhasználó -    
Istenem de szép is lenne egyszer sorban állni mondjuk a Papp László aréna előtt,arra várva hogy bejuthassunk egy RAW Budapesti turné műsorára! meghajolo.gif
Jericho-Cm Punk-Orton közös fotó és dedikáltatnám velük a RAW-os poszteremet is az biztos! biggrin.gif
nah mind1 kellemes képzelgés! biggrin.gif

jah és igen a vaterán rengeteg WWE-is relikvia és ruházat található hetek óta. rendeltem már tőle az öcsémnek egy CM Punk-os pólót! biggrin.gif szóval megbízható az eladó!
http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=wwe&c=0
2011. április 15. 10:42 #231
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤TheWalkingDeath❤Acotar könyv sorozat❤ASH könyv sorozat❤
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5320
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
wink.gif Nagyon szeretek pakrácót nézzni élőbbe is meg nééznék egy pecset csak Magyarországon nem valami hires a sporotok terén sajnos sad.gif de még jó hogy minden Héfő megy a viasat 6ton Nexust nagyon uálom többi pakrátort bírom főleg Jhon Cenat meg Randy Ortont! wink.gif
2011. április 15. 16:34 #232
- törölt felhasználó -    
nagyon elérzékenyültem a Smackdown-on. és ha szégyen ha nem, kicsit be is könnyeztem! sad.gif
Thank you Edge! meghajolo.gif
2011. április 15. 19:42 #233
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.15. 16:34)
nagyon elérzékenyültem a Smackdown-on. és ha szégyen ha nem, kicsit be is könnyeztem! sad.gif 
Thank you Edge! meghajolo.gif

Én még nem mertem megnézni. Már a Rawn is megkönnyeztem a búcsúzást, és ahogy olvastam a beszámolókból, a SmackDownban igazán elbúcsúztatták, nemcsak a színfalak mögött.
De ma előkapom a 100-as zsepicsomagot, és megnézem. Nagyon fog hiányozni. Szerettem azt az őrült fejét. sad.gif
Nagy respect és thanks. meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2011. április 15. 22:22 #234
- törölt felhasználó -    
sad.gif
http://farm6.static.flickr.com/5107/5616851950_fd6f45aa7f.jpg
2011. április 15. 22:30 #235
- törölt felhasználó -    
minden pankráció fannak ajánlom figyelmébe meg is néztem már.
egy fantasztikus karrier egy kiváló pankrátortól.
szóval ahogy Jericho DVD-je ez is kötelező darab.
http://www.tsz.fr/im/articles/medias/med.056.jpg
2011. április 16. 22:04 #236
- törölt felhasználó -    
meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif biggrin.gif biggrin.gif

"Miután a show véget ért, visszatérek a WWE-be, és akkor megint onnan folytathatjátok, ahol abbahagytátok. Kifütyülhettek, éljenezhettek és kiabálhattok."
/Chris Jericho/
2011. április 18. 09:23 #237
- törölt felhasználó -    
meghajolo.gif meghajolo.gif
2011. április 18. 22:06 #238
- törölt felhasználó -    
Május 14-én 3 órás Raw Draft adás lesz.
valóban átkerül Orton a Smackdownba? vagy ez csak pletyka?
kíváncsi leszek.
mert ha Del Rió megnyeri az övet az Extreme Rules-on lenne benne fantázia hogy Orton harcba szálljon a Nehézsúlyú övért immáron a Smackdown pankrátoraként! smileeee.gif
2011. április 19. 21:25 #239
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.18. 22:06)
Május 14-én 3 órás Raw Draft adás lesz. 
valóban átkerül Orton a Smackdownba? vagy ez csak pletyka?
kíváncsi leszek.
mert ha Del Rió megnyeri az övet az Extreme Rules-on lenne benne fantázia hogy Orton harcba szálljon a Nehézsúlyú övért immáron a Smackdown pankrátoraként! smileeee.gif

Na ez tényleg érdekes lesz. Ki megy át, és ki jön? biggrin.gif Én is olvastam arról, hogy Randy átmegy a SD-ba. Lehet, hogy így akarnak véget vetni Punk és Orton feudjának? unsure.gif

Amúgy tetszett a hétfői Raw.
Morrison és R-Truth meccselése elég érdekes lett a végén. Azért sajnáltam R-Trutht. De ez van. Ez a hajó elment.

Bourne-Ziggler meccse is lájkos. Persze nem tudok elmenni Ziggi új külseje mellett. Nekem tetszik. Egész emberi feje lett. rohog.gif

Cole lovaggá avatása? omg.gif 110.gif No comment!!! 110.gif

Tag team meccs:
Sin Cara-Cena vs. Miz-Riley. Ez is nagyon várós volt. "Természetesen" Cena volt az első, de én alig vártam, hogy pacsizzon Sin Caraval. biggrin.gif A végeredmény is like. thumbsup.gif

Orton-Punk. Egész hosszú volt, és kapott is Randy rendesen. Azért Punk feje tükrözte a hangulatát. Egy este 2-szer kikapott a Viperától. yess.gif Szivacs Punk. rohog.gif
Azért érdekes volt az a kis lázadozás Mason részéről. Vártam a folytatást, de nem az lett amit akartam. laugh.gif
2011. április 19. 21:31 #240
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.04.19. 21:25)
Na ez tényleg érdekes lesz. Ki megy át, és ki jön? biggrin.gif Én is olvastam arról, hogy Randy átmegy a SD-ba. Lehet, hogy így akarnak véget vetni Punk és Orton feudjának? unsure.gif 
Amúgy tetszett a hétfői Raw. 
Morrison és R-Truth meccselése elég érdekes lett a végén. Azért sajnáltam R-Trutht. De ez van. Ez a hajó elment. 
Bourne-Ziggler meccse is lájkos. Persze nem tudok elmenni Ziggi új külseje mellett. Nekem tetszik. Egész emberi feje lett. rohog.gif 
Cole lovaggá avatása? omg.gif 110.gif No comment!!! 110.gif 
Tag team meccs: 
Sin Cara-Cena vs. Miz-Riley. Ez is nagyon várós volt. "Természetesen" Cena volt az első, de én alig vártam, hogy pacsizzon Sin Caraval. biggrin.gif A végeredmény is like. thumbsup.gif 
Orton-Punk. Egész hosszú volt, és kapott is Randy rendesen. Azért Punk feje tükrözte a hangulatát. Egy este 2-szer kikapott a Viperától. yess.gif Szivacs Punk. rohog.gif 
Azért érdekes volt az a kis lázadozás Mason részéről. Vártam a folytatást, de nem az lett amit akartam. laugh.gif

valóban jó kis RAW volt! thumbsup.gif
jahh Zigglernek komolyan jobban áll ez az új külső! biggrin.gif
és R-Truth tombolása nagyon tetszett végre valamit kezdenek a karakterével és nem csak egy udvari bohóc lesz belőle továbbra is.remélem hogy haragjában még az Extrem Rules-os WWE cím meccsbe is be fog avatkozni! biggrin.gif
végén amikor a NEXUS be rontott és mutatták Punk fejét közelről ott a köteleknél az többször visszatekertem pusztultam rajta! _nevet.gif _nevet.gif úgynézett ki mint egy gonosz kis gnóm! biggrin.gif
Mason Ryan remélem összefogja törni előbb utóbb a Nexust! biggrin.gif
500 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok