ááááá most olvastam h wrestling-en hogy CM Punk nem hosszabbít szerződést..bevallom nem lepődtem meg ezen!
csak idő kérdése volt hogy Punk is elhagyja a szervezetet sajnos!
kár Punk-ért jobb pankrátor annál mint amilyen szerepet kapott a WWE-ben!
remélem a TNA Impactban azért viszont lehet majd látni!
hááá Punk is hiányozni fog mint Edge és Batista!
Pankráció
2011. április 28. 15:54
2011. április 28. 17:59
hááá ezért várjuk vissza Jericho-t!
a vége marha jó!
a vége marha jó!
2011. április 29. 10:46
jaaajj ezen meghaltam amikor olvastam!
"Miután Chris Jericho kiesett a „Dancing With The Stars” műsorából, érdekes megjegyzést írt Twitter oldalán a vasárnap Tampában (Florida) megrendezésre kerülő WWE Extreme Rules-al kapcsolatban:
„8 hét után először van olyan, hogy nincsenek táncóráim. Na de most akkor mihez kezdjek? Talán van valami Tampában a hétvégén…?” "
ezaz állat!
nem hiszem hogy ezen a ppv-én visszatérne de ha igen az hatalmas lenne!
"Miután Chris Jericho kiesett a „Dancing With The Stars” műsorából, érdekes megjegyzést írt Twitter oldalán a vasárnap Tampában (Florida) megrendezésre kerülő WWE Extreme Rules-al kapcsolatban:
„8 hét után először van olyan, hogy nincsenek táncóráim. Na de most akkor mihez kezdjek? Talán van valami Tampában a hétvégén…?” "
ezaz állat!
nem hiszem hogy ezen a ppv-én visszatérne de ha igen az hatalmas lenne!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2011. május 08. 20:54
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Mostanában eléggé elhanyagoltuk ezt a topikot.
Mi a véleményetek a Draftról? Hogy tetszett az Extreme Rules?
A heti SD bizonyos értelemben tetszett, meg nem. Durva, hogy Christian-nél csak 2 napig lehetett a WHC öv. Mark Henry-nek nagyon jót szólt be. Fetrengtem ama csokis megjegyzésétől.
Jó volt a Sheamus-Danial Bryan meccs. Ugyanúgy tetszett a Big Show-Ezekiel Jackson harca is. A Corre-os háttérfejlemény is.
A dívák harca hamar véget ért, nem tudtam megunni. Kharma-t egyre jobban csípem.
Sin Cara is jót meccselt. A main event is tetszett, de mint mondottam, sajnálom Charisma kapitányt. Azért örülök Randy győzelmének.
Mi a véleményetek a Draftról? Hogy tetszett az Extreme Rules?
A heti SD bizonyos értelemben tetszett, meg nem. Durva, hogy Christian-nél csak 2 napig lehetett a WHC öv. Mark Henry-nek nagyon jót szólt be. Fetrengtem ama csokis megjegyzésétől.
Jó volt a Sheamus-Danial Bryan meccs. Ugyanúgy tetszett a Big Show-Ezekiel Jackson harca is. A Corre-os háttérfejlemény is.
A dívák harca hamar véget ért, nem tudtam megunni. Kharma-t egyre jobban csípem.
Sin Cara is jót meccselt. A main event is tetszett, de mint mondottam, sajnálom Charisma kapitányt. Azért örülök Randy győzelmének.
gonzales7
2011. május 09. 00:16
én főleg azért nem írtam a topicba mert úgy gondoltam hogy unalmas hogy csak én írogatok!
mindenesetre hoztam most egy videót ami hatalmas érdemes megnézni!jajj micsoda műsorok voltak régen!
Sting 6-hónap kihagyás után tért vissza WCW-ba és rögtön el is intézte a gonosz és alattomos Hogan-t és az NWO-t!
komolyan felmerül bennem a kérdés hogy ugyan mit kezdene az új generációból mondjuk MIZ, Wade Barrett vagy egy Alberto Del Rio vagy Dolph Ziggler de mondhatnám az összes ifjú titánt nem tudom mihez kezdenének ezzel a Sting-el vagy ezzel a gonosz Hollywood Hogan-el!
mindenesetre hoztam most egy videót ami hatalmas érdemes megnézni!jajj micsoda műsorok voltak régen!
Sting 6-hónap kihagyás után tért vissza WCW-ba és rögtön el is intézte a gonosz és alattomos Hogan-t és az NWO-t!
komolyan felmerül bennem a kérdés hogy ugyan mit kezdene az új generációból mondjuk MIZ, Wade Barrett vagy egy Alberto Del Rio vagy Dolph Ziggler de mondhatnám az összes ifjú titánt nem tudom mihez kezdenének ezzel a Sting-el vagy ezzel a gonosz Hollywood Hogan-el!
Claudiia
2011. május 14. 20:25
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Fedorov @ 2011.05.12. 23:05)
Hova tűnt Hunter??? Csak WM-re tért vissza??
Nemrég egy interjúban azt mondta, hogy már nem akar annyira aktívan meccselni, inkább az új tehetségekkel foglalkozik. De ha úgy hozná az élet bármikor ringbe szállna!
2011. május 21. 14:24
de nagy volt az Orton a SD-on végén!az a spárga a levegőben meg az a ünneplés az hatalmas volt!
pusztultam a röhögéstől!
nem semmi fazon ez az Orton!
pusztultam a röhögéstől!
nem semmi fazon ez az Orton!
2011. május 23. 10:59
Idézet (Fedorov @ 2011.05.22. 23:37)
Ki ez az indiai csávó, aki gyalázza Khali-t?
tudomásom szerint valami fiatal tehetség aki most Khali menedzsereként fog bemutatkozni heel karakterként.majd később komolyabb feladatokat szánnak neki!
mindenesetre elég jó kötésű srác kíváncsi vagyok mire képes a ringben!
2011. május 23. 19:03
kiváló volt az Over the limit.szerintem idén a legjobb ppv volt!
2011. május 25. 03:26
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Cena Suck! Végig verték rajta az egész stadion-t. Kb. csak azt a 2 kocsit nem tolták rá. És mi a vége? Cena WIN!! Nevetséges.
Orton meccs jó volt. Hart-ot is jó volt látni. Meg persze ahogy végre legyalázták Cole-t.
Orton meccs jó volt. Hart-ot is jó volt látni. Meg persze ahogy végre legyalázták Cole-t.
gonzales7
2011. május 25. 15:32
igen super cena legyőzhetetlen!
Cena inkább meghalna mint hogy kimondja hogy I quit!
bazzz ha ki mondaná így eltűnne az ember megszűnne létezni elporladna!hiszen az teljesen szembe menne a filozófiájával ő nem adhatja fel mert ő super hero cena! ezaz új pólója is annyira nevetséges még a színeket is gondosan úgy válogatták össze hogy megfeleljen a nemzeti összképnek!gyakorlatilag az amerikai hazafiasság és hősiesség megtestesítője Cena. már ebben a dologban megelőzte Hulk Hogan-t is Hogan is egy ilyen hős ideál volt akár csak cena de legalább nem ennyire gyermetegen volt megoldva régebben! és Hogan legalább nem tisztelgett meg ilyen hülyeségek meg nem úgy hordta a haját mint egy ranger vagy egy delta force-os katona Cena úgy néz ki mint egy bőrnyakú komolyan egy igazi U.S.Army Soldier egy igazi patrióta!szóval Cena nem kaphat ki egy I quit meccsen! olyan nincs! ez a WWE 2011-ben!
engem az zavar leginkább hogy Cena nem ilyen volt 5-6 évvel ezelőtt nem játszotta az Amerikai hőst hanem egy nagypofájú Hip-hop sztárszerű karaktere volt aki mindenkibe belekötött és nem csak így jó pofizott meg ilyenek hanem földig alázott mindenkit.fokozatosan építették fel nála ezt a hős karaktert amiért megörülnek a kisgyerekek és a csajok sajnos!de nem lehet mit tenni ez az új WWE 2011-ben ami már kevesebbet szól a pankrációról és többet az üzletről ez van! Cena adja el a legtöbb pólót a legtöbb sapkát a legtöbb figurát és az arcával bármit ellehet adni a gumicukron keresztül a kukorica pehelyig. szóval míg ez van addig Super Cena él!!
de nekem ettől függetlenül tetszett a PPV! már az apróságoknak is annyira tudok örülni!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.