ezt látnotok kell.
h-wrestling-ről letölthető!
nézzétek meg!
Pankráció
2011. július 04. 00:00
2011. július 04. 22:59
Idézet (Fedorov @ 2011.07.04. 22:34)
Ez mi?
"Ez a film nem más, mint minden idők LEGNAGYSZERŰBB dokumentumfilmje a pankrációról, mint műfajról. A WWF (WWE) támogatásával készült másfél órás dokumentumfilm bemutatja a pankráció műfaját, elvezet a színfalak mögé, végignézhetjük hogyan is készül egy adás, illetve hogy milyen rendkívül nehéz, ugyanakkor érdekes az életük a pankrátoroknak.
Végignézhetjük a WWF székházát belülről, belső interjúkat hallhatunk a műsor készítőivel és producereivel, sőt a film második felében belső szemszögből végignézhetünk egy hatalmas Rock vs. Mankind meccset.
Ennél persze sokkal több ez a film: megmutatja bizonyos pankrátorok magánéletét, a problémákat melyeket elszenvedtek karrierjük alatt. Hogyan lesz egy életerős pankrátorból kivénhedt drogos alkoholista a karrierje végére, és hogyan hat ez az egész a családjára, és környezetére? Néhány szívszorító pillanatnak is tanúja lehet az, aki végignézi a filmet.
Mi is az a pankráció? Egyrészt, a televíziós műsor amit hétről hétre nézel. És mi a helyzet a készítők, szereplők szemszögével? Számukra mi az a pankráció?
Erről szól ez a film, amelynek eredeti címe "Beyond the Mat", Magyarországon az HBO vetítette jónéhány évvel ezelőtt, leszinkronizálva."
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2011. július 08. 19:53
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Na megnéztem a filmet. Elég durva volt. Azóta rá vagyok kattanva teljesen Mankind meccseire. Taker ellen a hell in a cell meccs brutál volt. Akkoriban még Mcmahon is kicsit másképp gondolkodott.
2011. július 08. 19:55
Idézet (Fedorov @ 2011.07.08. 19:53)
Na megnéztem a filmet. Elég durva volt. Azóta rá vagyok kattanva teljesen Mankind meccseire. Taker ellen a hell in a cell meccs brutál volt. Akkoriban még Mcmahon is kicsit másképp gondolkodott.
nahh örülök hogy megnézted és annak is hogy tetszett!
hááá igen régebben nagyon más volt a WWE!
2011. július 08. 21:10
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Ááááá most néztem meg az 1999. 01. 04.-ei RAW-t, amikor Mankind először lett WWF bajnok Rock ellen, a DX és Stone Cold segítségével. Hát a mai adások sehol sincsenek a régiekhez képest. Nem tudom hogy jutottak idáig. RAW is WAR!
2011. július 08. 22:56
Idézet (Fedorov @ 2011.07.08. 21:10)
Ááááá most néztem meg az 1999. 01. 04.-ei RAW-t, amikor Mankind először lett WWF bajnok Rock ellen, a DX és Stone Cold segítségével. Hát a mai adások sehol sincsenek a régiekhez képest. Nem tudom hogy jutottak idáig. RAW is WAR!
Foley nagyon nagy arc volt mindig!én először Cactus Jack-ént ismertem meg a WCW-ban ott is hardcore vonalat erősítette! majd láttam egy-két WWF műsort amiben Mankind-ként szerepelt és állandóan tépkedte a haját az állatja!
a legemlékezetesebb meccs amit láttam tőle az EDGE VS.MICK FOLEY hardcore csata volt a Wrestlemania 22-őn!az valami hatalmas meccs!
Fedorov
2011. július 09. 18:33
hháááá ez szánalmas komolyan!
nem tudom lehet e ennél mélyebbre süllyedni a WWE-nek!
nem tudom lehet e ennél mélyebbre süllyedni a WWE-nek!
2011. július 11. 18:32
Idézet (Fedorov @ 2011.07.11. 15:28)
Szegény Edge ki lett végezve rendesen. Burn in Hell!
nagyon felbosszantotta az öreget!
2011. július 11. 21:32
hááá a várva várt Destaniton X az Impactben nem sikerült valami túl jól!
nagyon nagyot akartak alkotni de szerintem ez valahogy nem jött össze.
elég azt megjegyeznem hogy a Main Event meccs Daniels VS. A.J. Styles között majdnem fél órás volt de olyan dög unalmas hogy majdnem elaludtam rajta.ráadásul A.J. mozdulatot is elrontott lecsúszott a kötélről és arccal beesett a ring közepébe. Daniels pedig jól földhöz vágta és újra beverte a fejét A.J.
A többi meccs is hasonlóan unalmas volt tolták tolták a fiúk de nekem ez most valahogy nem tetszett.
egyedül az újonc meccs tetszett.ahol Kaval is feltűnt!
nagyon nagyot akartak alkotni de szerintem ez valahogy nem jött össze.
elég azt megjegyeznem hogy a Main Event meccs Daniels VS. A.J. Styles között majdnem fél órás volt de olyan dög unalmas hogy majdnem elaludtam rajta.ráadásul A.J. mozdulatot is elrontott lecsúszott a kötélről és arccal beesett a ring közepébe. Daniels pedig jól földhöz vágta és újra beverte a fejét A.J.
A többi meccs is hasonlóan unalmas volt tolták tolták a fiúk de nekem ez most valahogy nem tetszett.
egyedül az újonc meccs tetszett.ahol Kaval is feltűnt!
2011. július 12. 12:56
Fedorov |
Na ezt is látnotok kell. Most néztem meg és nagyon kemény. Cactus Jack vs. Triple H - No Way Out 2000 - Hell in a Cell - Title vs. Career
gonzales7
2011. július 12. 19:09
Idézet (Fedorov @ 2011.07.12. 12:56)
Na ezt is látnotok kell. Most néztem meg és nagyon kemény. Cactus Jack vs. Triple H - No Way Out 2000 - Hell in a Cell - Title vs. Career
hoohhó amint lehet meglesem!
2011. július 12. 23:39
húúúúú micsoda promó volt megint a RAW elején és végén!CM Punk eszméletlen dolgokat vágott megint Cena és McMahon képébe!
szikrázott a levegő! rég voltam ennyire kíváncsi egy WWE feud illetve story vonal végére!
és baromi dühös voltam hogy Cena kiváló pankrátorokat sorolt fel és kifelejtette a legjobbat a BEST-et!
remélem amikor visszatér ezt az orra alá fogja dörgölni Cenának és Cm Punk-ot(ha még a szervezetnél lesz)akkor befogja Walls of Jericho-ba! még hogy a "Best wrestler in the World" nahh ne máááár Punk!
de mindezek után megint csak azt tudom mondani hogy:
Y2J_SAVE_US
és olvastam egy érdekes cikket a minap egy kis ízelítő belőle:
" Egy biztos a WWE-nek jót tenne Jericho visszatérése, ugyanis a WWE nagyjából 120 millió dolláros veszteséggel zárta a 2011-es év első felét. Érdekesség, hogy Jericho 2010. szeptember 27. óta inaktív."
szerintem ez a tény önmagáért beszél nincs is miről beszélni!
szikrázott a levegő! rég voltam ennyire kíváncsi egy WWE feud illetve story vonal végére!
és baromi dühös voltam hogy Cena kiváló pankrátorokat sorolt fel és kifelejtette a legjobbat a BEST-et!
remélem amikor visszatér ezt az orra alá fogja dörgölni Cenának és Cm Punk-ot(ha még a szervezetnél lesz)akkor befogja Walls of Jericho-ba! még hogy a "Best wrestler in the World" nahh ne máááár Punk!
de mindezek után megint csak azt tudom mondani hogy:
Y2J_SAVE_US
és olvastam egy érdekes cikket a minap egy kis ízelítő belőle:
" Egy biztos a WWE-nek jót tenne Jericho visszatérése, ugyanis a WWE nagyjából 120 millió dolláros veszteséggel zárta a 2011-es év első felét. Érdekesség, hogy Jericho 2010. szeptember 27. óta inaktív."
szerintem ez a tény önmagáért beszél nincs is miről beszélni!
2011. július 13. 00:05
Fedorov |
Hát én nem igazán értettem mindent amit beszéltek a végén. Csak részleteket. Kíváncsi vagyok én is hogy mi lesz a sztori vége. Szerintem Punk nyer és táskabeváltás lesz, vagy simán veszít. Viszont SuperCena vs. Tag team bajnokok, már tényleg nevetséges. A Raw vs. Smackdown meccsre is elég lenne Cena-t kiküldeni a SD ellen kb. Viszont megnéztem egy régebbi meccsét JBL ellen. Egy i quit meccs (vajon ki nyert??). Na azért az brutál volt.
gonzales7
2011. július 16. 20:45
Fedorov |
Lehet hülye kérdés, de a maszkos Kane mindig ugyan az volt, mint a mostani? A maszkos mintha magasabb lenne. Bár nem láttam még őket egymás mellett.
gonzales7
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.