úgy alapjában véve rühellem Kevin Rudolph-ot!
De ez egy jó nóta:
Kevin Rudolph-Welcome to the World
és videót is jól összepakolta a készítője!
Pankráció
2010. szeptember 17. 21:32
2010. szeptember 18. 19:23
ajánlom mindazoknak az oldalt akik a WCW monday nitro meccseire kiváncsiak folyamatason frissitik az oldal!
http://h-wrestling.wwe.hu/wcw
http://h-wrestling.wwe.hu/wcw
2010. szeptember 19. 15:20
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline |
Néha szoktam nézni az öcsémmel. HHH a kedvencem. Az öcsémnek meg Undertaker.
2010. szeptember 28. 12:48
és egy igazán nagyszerű hír a magyar wrestling fanoknak!
"No, ezt remélem tőlünk halljátok legelőször: minden jel arra utal, hogy néhány héten belül a magyar TV6 csatorna hétfő esténként rendszeresen műsorra tűzi majd a WWE RAW, és a Bottomline műsorokat. A hír nem kacsa: egyenesen a WWE.com-ról származik. Nagy reményeket nyilván nem kell fűzni a dologhoz: a RAW minden bizonnyal a 'nemzetközi', 45 percre összevágott verzió lesz, amely legalább 2-3 héttel le lesz maradva az aktuális eseményekhez képest, a BottomLine pedig egy ismétlőműsor, a RAW ismétlőműsora. (Mely egyébként szerény véleményünk szerint tartalmasabb, mint a 45 perces vágott RAW.) A hír valódiságáról magatok is megbizonyosodhattok, ha ráklikkeltek az alábbi linkre. Arról jelenleg még nincs információnk, hogy a műsorokat kik fogják végigkommentálni. A dolog érdekessége - ha már itt tartunk - hogy a műsorok hétfő este 21 órától kerülnek majd adásba, ami pont fedni fogja az Eurosportos közvetítéseket. Nesze nekünk, lesz az országnak saját hétfő esti háborúja!"
http://www.wwe.com/schedules/television/rw/country/Hungary
további infókat találtok itt:
http://h-wrestling.wwe.hu/
"No, ezt remélem tőlünk halljátok legelőször: minden jel arra utal, hogy néhány héten belül a magyar TV6 csatorna hétfő esténként rendszeresen műsorra tűzi majd a WWE RAW, és a Bottomline műsorokat. A hír nem kacsa: egyenesen a WWE.com-ról származik. Nagy reményeket nyilván nem kell fűzni a dologhoz: a RAW minden bizonnyal a 'nemzetközi', 45 percre összevágott verzió lesz, amely legalább 2-3 héttel le lesz maradva az aktuális eseményekhez képest, a BottomLine pedig egy ismétlőműsor, a RAW ismétlőműsora. (Mely egyébként szerény véleményünk szerint tartalmasabb, mint a 45 perces vágott RAW.) A hír valódiságáról magatok is megbizonyosodhattok, ha ráklikkeltek az alábbi linkre. Arról jelenleg még nincs információnk, hogy a műsorokat kik fogják végigkommentálni. A dolog érdekessége - ha már itt tartunk - hogy a műsorok hétfő este 21 órától kerülnek majd adásba, ami pont fedni fogja az Eurosportos közvetítéseket. Nesze nekünk, lesz az országnak saját hétfő esti háborúja!"
http://www.wwe.com/schedules/television/rw/country/Hungary
további infókat találtok itt:
http://h-wrestling.wwe.hu/
2010. október 03. 21:37
ma megnéztem Chris Jericho életrajz DVD-ét kb.6-órányi anyag.
naggyyyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!
Zene is van rajta bőven tele van a rock bandájának a Fozzynak zenéivel!!remek kis banda azt kell hogy mondjam
Fozzy-Martyr No More
naggyyyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!
Zene is van rajta bőven tele van a rock bandájának a Fozzynak zenéivel!!remek kis banda azt kell hogy mondjam
Fozzy-Martyr No More
2010. október 15. 15:24
végre hivatalos a hír!!
Október 25.TV6 21:00-órakor először magyarországon hivatalosan WWE RAW műsor!Utána pedig a Bottomline!!!
nem árt azért tudni hogy ez a 45 perces vágott verzió lesz!
De már ez is nagy dolog!!!
Október 25.TV6 21:00-órakor először magyarországon hivatalosan WWE RAW műsor!Utána pedig a Bottomline!!!
nem árt azért tudni hogy ez a 45 perces vágott verzió lesz!
De már ez is nagy dolog!!!
2010. október 25. 22:52
no hát megvolt a magyar premier a WWE RAW-nak!
az első 1-órában a fontosabb meccsek egészben végig láthatóak utána pedig az összefoglaló!
a szinkron hagy maga után kívánni valót de sztem a maximumot kihozták az egészből!furcsa és szokni kell!
korrekt így kezdésnek mindenképpen nézhető!
de ez csak az én véleményem!
aki teheti és van tv 6-csatornája nézze rendszeresen le kel nyomni nézettségben a szutyok X-faktort és megasztárt no meg az új VV valóságsót!!
hajrá RAW hajrá TV6!!
az első 1-órában a fontosabb meccsek egészben végig láthatóak utána pedig az összefoglaló!
a szinkron hagy maga után kívánni valót de sztem a maximumot kihozták az egészből!furcsa és szokni kell!
korrekt így kezdésnek mindenképpen nézhető!
de ez csak az én véleményem!
aki teheti és van tv 6-csatornája nézze rendszeresen le kel nyomni nézettségben a szutyok X-faktort és megasztárt no meg az új VV valóságsót!!
hajrá RAW hajrá TV6!!
2010. október 31. 01:18
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Kaval-t hagyhatnák már végre nyerni. Ahhoz képest hogy megnyerte az NXT 2-t, nem igen nyomatják. Barett mindjárt a RAW-ba került, nem is akármilyen szerepben, a ppv-ken meg sorra kapj a címmeccseket.
2010. október 31. 22:40
Kaval igazán remek pankrátor és technikás és baromi látványos dolgokat produkál a ringben már a TNA-ben is kedveltem az akrobatikus stílusát..de viszont Barrett jól bánik a mikrofonnal és kitűnően alakítja a szerepét sokkal karizmatikusabb és jobban tudják használni!
Viszont Kaval meccselhetne mondjuk Daniel Bryannel vagy Dolph Ziglerrel vagy akár Rey Misterioval!Simán benne lenne egy intercontinental bajnoki öv!
én eleve visszahoznám a Cruiserweight övet nagyon hiányzik azaz öv ilyen tipusú pankrátorok akik inkáb technikásabbak és látványosan verekednek simán meccselhetnének azért az övért!
Viszont Kaval meccselhetne mondjuk Daniel Bryannel vagy Dolph Ziglerrel vagy akár Rey Misterioval!Simán benne lenne egy intercontinental bajnoki öv!
én eleve visszahoznám a Cruiserweight övet nagyon hiányzik azaz öv ilyen tipusú pankrátorok akik inkáb technikásabbak és látványosan verekednek simán meccselhetnének azért az övért!
2010. október 31. 22:58
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Igen Barett szerintem is jól nyomja, viszont Kaval amióta bekerült a Smackdown-ba még nem nyert. Azért kaphatna egy kis push-t. Ha nem is akkorát mint Barett. A Cruiserweight övet szerintem is visszahozhatnák. Elég nevetséges volt amikor Mysterio nehézsúlyú bajnok lett.
2010. október 31. 23:22
én azon is felháborodtam amikor Kaval végül kimaradt a Smackdown csapatból én nem is értettem hogy akkor miért kellet kikapnia attól raszta hajú fazontól!Kavalnak sztem is több lehetőséget kéne adni főleg így hogy a smackdown rosterje!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.