háááháááá
Pankráció
2011. február 15. 20:09
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
Idézet (gonzales7 @ 2011.02.15. 20:07)
én innen szoktam letölteni:
http://thepiratebay.org/search/wwe/0/99/0
vagy ha esetleg ncore-on fent vagy ott azonnal fent van másnap reggel és tölthető.
http://thepiratebay.org/search/wwe/0/99/0
vagy ha esetleg ncore-on fent vagy ott azonnal fent van másnap reggel és tölthető.
Ezer köszönet.
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2011. február 15. 20:11
Idézet (Bessie @ 2011.02.15. 19:16)
Amikor elkezdte parodizálva, kislány hangon utánozni Cena-t ("U can't see me"), padlóztam. Aztán a Miznek is beszólt (habár neki mindenki beszól )
És a Justin Bieberes beszólás.. kész vagyok. Lehet, hogy megnézem még párszor.
Hú mi lesz vasárnap!!! Nem tudok, nem gondolni rá!
Míg el nem felejtem: Vickie Guerrero egyre jobban idegesít! De nem is kezdem sorolni, meg mondani miért, mert még a végén szabira küldenek.
És a Justin Bieberes beszólás.. kész vagyok. Lehet, hogy megnézem még párszor.
Hú mi lesz vasárnap!!! Nem tudok, nem gondolni rá!
Míg el nem felejtem: Vickie Guerrero egyre jobban idegesít! De nem is kezdem sorolni, meg mondani miért, mert még a végén szabira küldenek.
jahh tényleg a Biberes beszólás hatalmas volt és a közönségi is partner volt benne!
sztem Kelly Kelly majd vissza jön valahogy és elkeni viki száját!
Bessie
2011. február 15. 20:23
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (gonzales7 @ 2011.02.15. 20:11)
jahh tényleg a Biberes beszólás hatalmas volt és a közönségi is partner volt benne!
Már .. (csúnya beszédet kicsillagozom) nagyon ideje lenne! Amit vele és Edge-el csinált, az túlmegy mindenen!
Nem tudom, hogy Randy-vel meg merné-e tenni! Azt hiszem megismerné az RKO-t közelről. (Akkor is, mégha nem szép dolog nőkkel így bánni. Szerintem Vickie esetében még ujjongana a közönség, sőt repetát is kérne. )
És a végén beszólna Randy: Excuse me!
gonzales7
2011. február 15. 20:35
Idézet (Bessie @ 2011.02.15. 20:23)
Már .. (csúnya beszédet kicsillagozom) nagyon ideje lenne! Amit vele és Edge-el csinált, az túlmegy mindenen!
Nem tudom, hogy Randy-vel meg merné-e tenni! Azt hiszem megismerné az RKO-t közelről. (Akkor is, mégha nem szép dolog nőkkel így bánni. Szerintem Vickie esetében még ujjongana a közönség, sőt repetát is kérne. )
még tavaly Orton majdnem elkapta Vickie-t csak akkor még Edge volt az aktuális partnere vikinek.de konkrétan nem tudtak mit kezdeni Edgel és összeraktak az "ex"szerelmével újra egy-két műsor erejéig!
oszt volt egy kis összetűzés orton és edge között és majdnem viki itta meg a levét gyakorlatilag kikergette az épületből a vipera EXuse me-t!
Stephanie Mcmahont viszont többször elkapta Orton csak úgy osztotta neki az RKO-at!íme az egyik:
Bessie
2011. február 15. 20:51
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (gonzales7 @ 2011.02.15. 20:35)
még tavaly Orton majdnem elkapta Vickie-t csak akkor még Edge volt az aktuális partnere vikinek.de konkrétan nem tudtak mit kezdeni Edgel és összeraktak az "ex"szerelmével újra egy-két műsor erejéig!
oszt volt egy kis összetűzés orton és edge között és majdnem viki itta meg a levét gyakorlatilag kikergette az épületből a vipera EXuse me-t!
Stephanie Mcmahont viszont többször elkapta Orton csak úgy osztotta neki az RKO-at!íme az egyik:
Nem csodálom. Imádom ezt a vadállatot.
Nincs egy vidi a kikergetésről? lehet, hogy avatárt készítenék belőle.
Stephanie. Hát igen. Olvastam róla, és már láttam ezt a videót. Ha jól emlékszem majdnem csúnya vége lett annak az RKO-nak. De csak majdnem.
gonzales7
2011. február 15. 21:28
BessieJung Kook |
Idézet (gonzales7 @ 2011.02.15. 21:00)
hááá csak ezt találtam!
Mester, meghajolok előtted! Sok jóban volt ma részem, de ezt élveztem a legeslegjobban!
Sipítozó Vickie Guerrero! Na ezt elmentem magamnak és megnézem ezerszer!!
gonzales7
2011. február 15. 22:13
Idézet (Bessie @ 2011.02.15. 21:28)
Mester, meghajolok előtted! Sok jóban volt ma részem, de ezt élveztem a legeslegjobban!
heehhe meghajolni azért nem kell! nincs mit. örültem hogy örömet okozhattam!
Bessie
2011. február 15. 22:16
ezt az imént találtam és érdekességként belinkelem profi női pankrátorok weboldala. aktív pankrátorok névsorával remek videókkal!érdemes el csemegézni rajta.
kemény csajok!
http://shimmerwrestling.blogspot.com/p/wrestlers.html
kemény csajok!
Bessie
2011. február 16. 13:21
BessieJung Kook |
Idézet (gonzales7 @ 2011.02.15. 22:16)
ezt az imént találtam és érdekességként belinkelem profi női pankrátorok weboldala. aktív pankrátorok névsorával remek videókkal!érdemes el csemegézni rajta.
kemény csajok!
kemény csajok!
Valahogy a pasik jobban le tudnak kötni. De azért köcce. Tegnap azt se tudom hányszor néztem meg a Valentin napi adást. Majd elolvastam, ki miket írt.
Hát John Cena kicsit ... köhöm ... ledöbbentett. Jó értelemben.
gonzales7
2011. február 16. 23:18
egy kis spoiler szagú cucc!
http://theundertaker.ucoz.hu/news/2011-02-15-303
bár nekem kicsit logikátlan a HHH-Undertaker viszály..
de lehet van benne valami.
többször megnéztem már a 2.21.11 promo videót és sztem két különböző alak van a videóban sztem Sting és Undertaker. nem hiszem hogy HHH lenne a másik Taker szinte biztos!háááá már nagyon várom a hétfőt!!!
ma is egész délután barangoltam a youtubeon és korábbi Sting interjúkat nézegettem 3-4 évvel ezelőttieket mindegyiken megerősíti hogy soha nem fog a WWE-hez csatlakozni és több érvet is felsorolt hogy miért nem..hááá nem tudom kiváncsi leszek mi lesz hétfőn..
többször megnéztem már a 2.21.11 promo videót és sztem két különböző alak van a videóban sztem Sting és Undertaker. nem hiszem hogy HHH lenne a másik Taker szinte biztos!háááá már nagyon várom a hétfőt!!!
ma is egész délután barangoltam a youtubeon és korábbi Sting interjúkat nézegettem 3-4 évvel ezelőttieket mindegyiken megerősíti hogy soha nem fog a WWE-hez csatlakozni és több érvet is felsorolt hogy miért nem..hááá nem tudom kiváncsi leszek mi lesz hétfőn..
2011. február 17. 19:52
BessieJung Kook |
Idézet (gonzales7 @ 2011.02.16. 23:18)
egy kis spoiler szagú cucc!
Két nap tömör gyönyör lesz. Vasárnap és hétfő. El nem tudom mondani mennyire várom már.
gonzales7
2011. február 19. 15:30
jó kis Smackdown volt.csak kár hogy a 6-6 elleni mérkőzés rövid volt többet kilehetett volna hozni belőle!
2011. február 19. 18:53
BessieJung Kook |
Idézet (gonzales7 @ 2011.02.19. 15:30)
jó kis Smackdown volt.csak kár hogy a 6-6 elleni mérkőzés rövid volt többet kilehetett volna hozni belőle!
Délelőtt még nem volt fent, de remélem már letölthető. Megyek is csekkolni.
Holnap action!!
gonzales7
2011. február 19. 19:29
Idézet (Bessie @ 2011.02.19. 18:53)
Délelőtt még nem volt fent, de remélem már letölthető. Megyek is csekkolni.
Holnap action!!
Holnap action!!
jaja elég későn került fel torrentre én is most Ncore-ról húztam le.
faja műsor volt vége különösen jól sikerül!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.