A Muse zenekar már bánja, hogy nevüket és zenéjüket adták a Twilight trilógia filmzenéihez.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Muse már bánja a Twilight filmzenét
2010. július 25. 00:14
![]() |
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 ![]() |
2010. július 25. 00:24
Szerintem is kár volt ehhez adni a nevüket. De ha tényleg megbánták, az jó jel.
Bár ezen már nem lehet változtatni, mert ez már így sikerült. Legalább fanokat szereztek kint, ennyi hasznuk lett belőle

2010. július 25. 00:24
nemtom xD jókérdés xD bár én a muse-t nem szeretem
a twilightért sem vok oda de azért jó

2010. július 25. 00:25
![]() |
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4793 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 ![]() |
jaja mesi. mért ne lehetne?
2010. július 25. 00:29
![]() |
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 ![]() |
Idézet (mesi @ 2010.07.25. 00:20)
miért ne lehetne szeretni a Muse-t és az Alkonyatot egyszerre?
Tudod van néhány megszálott Twilight rajongó, akiknek ha azt mondod, h az Alkonyat igenis pocsék, akkor már mindjárt utálnak...kb ezért...
2010. július 25. 00:30
![]() |
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 ![]() |
Első sorban Muse, Muse és Muse. Aztán Alkonyat. De tényleg... Miért ne szeretni mindkettőt? :|
2010. július 25. 00:55
![]() |
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 ![]() |
Én nem értem, hogy miért adták a nevüket egy ilyen filmhez.
Az első részben még oké volt, a baseballos jelenthez nagyon passzolt, de itt kellett volna megállni. A 2. és 3. részben meg bármilyen szám megtette volna. Amikor meg kiderült, hogy az Eclipse klipp a Muse számából lesz...
Sajnos így elég sok olyan "rajongójuk" lett, aki csak azért szereti őket, mert minden részben felcsendül egy számuk.
Meglehet nézni a Muse témáját, van aki csak a Twilightos számukat ismeri, pedig rengeteg jó daluk van még. Lehet szeretni mindkettőt, de akkor ne abból a három számból álljon az imádat.
Chris nyilatkozata meg jó volt.
Köszi a cikket!

Sajnos így elég sok olyan "rajongójuk" lett, aki csak azért szereti őket, mert minden részben felcsendül egy számuk.
Meglehet nézni a Muse témáját, van aki csak a Twilightos számukat ismeri, pedig rengeteg jó daluk van még. Lehet szeretni mindkettőt, de akkor ne abból a három számból álljon az imádat.

Köszi a cikket!

Idézet (kateblock @ 2010.07.25. 00:24)
Szerintem is kár volt ehhez adni a nevüket. De ha tényleg megbánták, az jó jel.
Bár ezen már nem lehet változtatni, mert ez már így sikerült. Legalább fanokat szereztek kint, ennyi hasznuk lett belőle 

2010. július 25. 01:46
hát... nincs mit tenni, nem igazán rockereknek való sztori, bár én sem csípem. xD
2010. július 25. 02:00
Idézet (Fuller @ 2010.07.25. 00:55)
Én nem értem, hogy miért adták a nevüket egy ilyen filmhez.
Az első részben még oké volt, a baseballos jelenthez nagyon passzolt, de itt kellett volna megállni. A 2. és 3. részben meg bármilyen szám megtette volna. Amikor meg kiderült, hogy az Eclipse klipp a Muse számából lesz...
Köszi a cikket!

Köszi a cikket!

Naja, de a picikék most imádják őket, aztán fél év múlva azt se tudják kik ők

Oké, én is csak pár számukat szeretem, na de a Supermassive Black Hole-t pl a megjelenés napjától imádtam, emlékszem, 2006-ban Olaszországban egész nyáron azt hallgattam

2010. július 25. 02:03
Idézet (Cynthia @ 2010.07.25. 02:00)
Naja, de a picikék most imádják őket, aztán fél év múlva azt se tudják kik ők
Oké, én is csak pár számukat szeretem, na de a Supermassive Black Hole-t pl a megjelenés napjától imádtam, emlékszem, 2006-ban Olaszországban egész nyáron azt hallgattam
Na meg azóta volt még pár számuk ami nagyon bejött, és nem az alkonyatosokra célzok pölö 

Egyébként ugyan ez volt a Paramore-al. Bekerült a zenéjük a filmbe és rögtön mindenki Paramore lázban égett. Nem tudom szerintem mindkét együttesnél hiba volt "odaadni" a zenét.
2010. július 25. 08:47
![]() |
iamblankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 129771 ![]() |
Természetesn a Muse-t fogom követni, ha szétszakadnának az emberek
Egyébként én megértem őket, bár az tény, hogy azelőtt nem sokan ismerték őket, szóval ez azért jó lehetőség volt.

Egyébként én megértem őket, bár az tény, hogy azelőtt nem sokan ismerték őket, szóval ez azért jó lehetőség volt.
2010. július 25. 08:56
![]() |
Robstenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.15. Hozzászólás: 378 Csatolások: 42 Azonosító: 127169 ![]() |
Én is csak a Twilight-os számaikat ismerem, de szerintem azok nagyon jók lettek. Én a Twilight Saga rajongóihoz tartozok, és ha ketté válna akkor is a Twilight Saga-t választanám.
2010. július 25. 09:21
![]() |
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3494 Azonosító: 123989 ![]() |
remélem azért sikerül valahogy befutniuk még Amerikában, mert az amcsik nem tudják, hogy mit hagynak ki...
2010. július 25. 09:30
![]() |
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4401 Csatolások: 15106 Azonosító: 112374 ![]() |
Nem is tudtam, hogy a Tvájlájtban felhangzott a zenéjük.. mondjuk nem is néztem meg a filmet mind a mai napig. 
De én korábban is ismertem és szerettem őket, és a gitárosnak szerintem teljesen igaza van. Már őt is kikészíti ez a Tvájlájt-mánia. (:

De én korábban is ismertem és szerettem őket, és a gitárosnak szerintem teljesen igaza van. Már őt is kikészíti ez a Tvájlájt-mánia. (:

Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Visszaemlékezett a sorozatra.

Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Nézzük, kik a legvitatottabb férfi főhősök!

Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
A pár azután vállalt babát, hogy kiderült Justin hűtlensége.

Bella Thorne megvédte Armie Hammert, szerinte nem igazak a színészt ért vádak
Bella Thorne megvédte Armie Hammert, szerinte nem igazak a színészt ért vádak
Instagramon kelt ki magából.

Korábban így nyilatkozott nemi életéről Armie Hammer: „A feleséged haját csak nem tépheted!”
Korábban így nyilatkozott nemi életéről Armie Hammer: „A feleséged haját csak nem tépheted!”
Armie Hammer korábbi kommentje újra előkerült.

Anne Hathaway bevallotta, utálja a nevét
Anne Hathaway bevallotta, utálja a nevét
Valójában mindenki becenevén szólítja.

G-Eazy nemcsak szórakozásból van Ashley Bensonnal
G-Eazy nemcsak szórakozásból van Ashley Bensonnal
A rapper komolyan gondolja.

Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Mary Jane Watson bőrében láthatjuk Zendayát.