Izgulok
The Walking Dead (2010-)
2014. március 30. 21:20
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
2014. március 31. 00:12
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Idézet (Bessie @ 2014.03.30. 23:26)
reggel első dolgom lesz megnézni. habár nem tudom mennyire vagyok rá felkészülve.
Ha nem érdekelne annyira, hogy mi fog történni a csapatokkal, akkor szívem szerint halogatnám október 11-ig, hogy másnap már folytathassam is az 5. évaddal. Nem tudom, hogy hogyan fogom kibírni ezt a 7 hónapot...
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. március 31. 09:54
megnéztem éjjel... jézusom, mikor történtek itt!!!
annak ellenére, hogy a vérnyomásom kb 300 volt, kicsit összecsapottnak érzem.. valahogy hiányérzetem van
kemény, hosszú 7 hónap lesz ez
annak ellenére, hogy a vérnyomásom kb 300 volt, kicsit összecsapottnak érzem.. valahogy hiányérzetem van
kemény, hosszú 7 hónap lesz ez
2014. március 31. 12:13
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline |
SPOILER-es hozzászólás következik! Megnéztem még angol felirattal... Évadzárónak nagyon gyenge volt. Persze hogy az utolsó 10 percre rakják az érdekes részeket addig maximum 1-2 jelenet van ami érdekes a többi csak felesleg. Sejtettem hogy mi vár a Terminus-on, a képregénybe is ez volt a következő, habár ott nem volt így beharangozva csupán odataláltak hőseink ha jól emlékszem. Várjuk az 5. évadot tökösebb, mozgalmasabb, még drámaibb részekkel. Reméljük nem táboroznak le hanem tovább megy kis csapatunk, miután lerendezték a kannibálokat!
Grace Benning
2014. március 31. 13:01
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Oké, megnyugodtam. Jól kezdődött mikor Daryl bandája rajta ütött Rickéken. Rick megint átment bad assbe. és igen, tényleg megpróbálták megerőszakolni Carlt. De apuci erre be is kattant. Szép jelenet volt.
Utána annyira már nem volt erős jelenet szerintem, azért Rick utolsó mondata kicsit ütött. Tényleg várós a folytatás.
A visszaemlékezések is tetszettek. Jó volt újra látni Hershellt és Betht.
Utána annyira már nem volt erős jelenet szerintem, azért Rick utolsó mondata kicsit ütött. Tényleg várós a folytatás.
A visszaemlékezések is tetszettek. Jó volt újra látni Hershellt és Betht.
House Of Wax
2014. március 31. 15:42
Megmondom őszintén, egy icipicit csalódtam.
Amikor a flashbackkel kezdődött, kicsit meglepődtem, hogy jó részt indítottam el vajon. Aztán Rick és Daryl részek tetszettek. Fogalmam sem volt, hogy ebből a Joe-s csapatból hogy fognak kiszabadulni, de Rick átment állatba. Amit abban a helyzetben nagyon is meg lehetett érteni. Aztán igazából innen vakvágánynak éreztem. Néztem, hogy már a felénél tartunk, és úgy igazából senkiről, semmi infó. Reméltem, hogy kiderül Beth-szel mi történt, vagy hogy Carol-ék merre járnak stb. Persze, egy részbe ezt nehéz lett volna belesűríteni. Nekem nem jön be az, hogy minden részben más és más csapatot mutatnak. Az volt jó, amikor egybe volt mindenki, és akkor nem kellett várni legalább két részt, mire egy másik csapatot mutattak. Na mindegy. Rick remek volt! De tényleg! Én észre nem vettem az órát a srácnál, csak a zsebét néztem, azt hittem, hogy valami fegyvert vett észre Rick. Aztán egyből kapcsolt. Ezek után nekem ne kérdőjelezze meg senki, hogy milyen jó vezér. A végén azt hittem, hogy Carlt lelövik, pont mikor oda ért volna a kocsihoz, de aztán eszembe jutott a képregény, ahol ilyenkor még élt. Szóval hosszú, rooohadt hosszú hét hónap lesz ez.
Amikor a flashbackkel kezdődött, kicsit meglepődtem, hogy jó részt indítottam el vajon. Aztán Rick és Daryl részek tetszettek. Fogalmam sem volt, hogy ebből a Joe-s csapatból hogy fognak kiszabadulni, de Rick átment állatba. Amit abban a helyzetben nagyon is meg lehetett érteni. Aztán igazából innen vakvágánynak éreztem. Néztem, hogy már a felénél tartunk, és úgy igazából senkiről, semmi infó. Reméltem, hogy kiderül Beth-szel mi történt, vagy hogy Carol-ék merre járnak stb. Persze, egy részbe ezt nehéz lett volna belesűríteni. Nekem nem jön be az, hogy minden részben más és más csapatot mutatnak. Az volt jó, amikor egybe volt mindenki, és akkor nem kellett várni legalább két részt, mire egy másik csapatot mutattak. Na mindegy. Rick remek volt! De tényleg! Én észre nem vettem az órát a srácnál, csak a zsebét néztem, azt hittem, hogy valami fegyvert vett észre Rick. Aztán egyből kapcsolt. Ezek után nekem ne kérdőjelezze meg senki, hogy milyen jó vezér. A végén azt hittem, hogy Carlt lelövik, pont mikor oda ért volna a kocsihoz, de aztán eszembe jutott a képregény, ahol ilyenkor még élt. Szóval hosszú, rooohadt hosszú hét hónap lesz ez.
2 felhasználónak tetszik:
otyg,
House Of Wax
2014. március 31. 15:53
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Hogy lehet így összecsapni egy évadzárót? Ez mi volt? Egy nagy semmi. Oké, az eleje ütött, és végre elégedett voltam Rick viselkedésével. Egy főhős pont így viselkedik, amikor a barátai és a fia veszélyben vannak. Pont így. Gratula. Négy évad alatt ezt is megértük.
Viszont a többi rész szinte abszolút jelentéktelen volt. A visszaemlékezések nem az évadzáróba kellettek volna. Kicsit többet lehetett volna sejtetni abból, mi történik a Terminusban. Az jó volt, mikor a végén harcoltak, és nem tudtuk, hogy most akkor Glennék élnek-e vagy sem. De aztán ott voltak mind, épen és viszonylag egészségben. Na de a többiek? Tyrese, Carol, Beth? Hogy lehet egy évadot így befejezni, hogy még csak egy kis sejtetésnyi, vagy pillantásnyi információt nem kapunk ezekről a fontos szereplőkről? Pláne Beth-ről... Ez nem olyan volt, mint egy évadzáró. Voltak epizódok ebben az évadban, amik izgalmasabbak voltak és nagyobbat ütöttek, mint ez. Sajnos ezúttal nagyot csalódtam. Azért persze várom a ötödik évadot, de nincs bennem ugyanaz az izgatott várakozás, mint mondjuk tavaly.
Viszont a többi rész szinte abszolút jelentéktelen volt. A visszaemlékezések nem az évadzáróba kellettek volna. Kicsit többet lehetett volna sejtetni abból, mi történik a Terminusban. Az jó volt, mikor a végén harcoltak, és nem tudtuk, hogy most akkor Glennék élnek-e vagy sem. De aztán ott voltak mind, épen és viszonylag egészségben. Na de a többiek? Tyrese, Carol, Beth? Hogy lehet egy évadot így befejezni, hogy még csak egy kis sejtetésnyi, vagy pillantásnyi információt nem kapunk ezekről a fontos szereplőkről? Pláne Beth-ről... Ez nem olyan volt, mint egy évadzáró. Voltak epizódok ebben az évadban, amik izgalmasabbak voltak és nagyobbat ütöttek, mint ez. Sajnos ezúttal nagyot csalódtam. Azért persze várom a ötödik évadot, de nincs bennem ugyanaz az izgatott várakozás, mint mondjuk tavaly.
2014. március 31. 17:15
*SPOILER*
annyi érdekes volt benne, mikor Daryl új csapata megtámadta Rick-éket és Sheriffünk bekattant picit kb 5 perc.
egyébként tényleg nem volt semmi... többet vártam... a Terminus-ról kb semmi nem derült ki és rém zavaró, hogy Carol-ék és Beth teljesen kimaradtak.
ennél sokkal ütősebb volt pl a Mika - Lizzie epizód
és meg sem közelítette a félévadzárót, amikor is tudjuk mi lett Hershel-lel
lehet túlságosan beharangozták és túl nagyok lettek az elvárások..
azért várom az októbert, hogy mit hoznak ki ebből. remélem több izgalmasabb rész lesz a következő évadban.
annyi érdekes volt benne, mikor Daryl új csapata megtámadta Rick-éket és Sheriffünk bekattant picit kb 5 perc.
egyébként tényleg nem volt semmi... többet vártam... a Terminus-ról kb semmi nem derült ki és rém zavaró, hogy Carol-ék és Beth teljesen kimaradtak.
ennél sokkal ütősebb volt pl a Mika - Lizzie epizód
és meg sem közelítette a félévadzárót, amikor is tudjuk mi lett Hershel-lel
lehet túlságosan beharangozták és túl nagyok lettek az elvárások..
azért várom az októbert, hogy mit hoznak ki ebből. remélem több izgalmasabb rész lesz a következő évadban.
2014. március 31. 20:04
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline |
Ez a rész sokkal inkább volt felvezető az évadzáróhoz, mint maga az évadzáró. Sima részként nem lett volna rossz, de amennyire beharangozták, amekkora elvárások voltak, na pont annyira nem sikerült. Maga a befejező állapot nem lett volna rossz, ha a végére mindenkiről lehetett volna tudni, mi történt vele odáig. Ha a rész hosszabb lett volna, akkor a flashbackeknek is lett volna értelme, de így csak a történettől vették el az időt. Maga az évad egyébként jól sikerült, szépen visszaküzdötte magát a gyengécske második után, szerintem a showrunnerváltás is kellett ehhez (ugyan a képregényeket csak a börtönig olvastam, de Rick most kezd el hasonlítani igazán a rajzolt változatához - ha más értelme nem is volt a befejezésnek, legalább ennyit sikerült elérni. Ja és végre erre az évadra Carl is szimpatikus lett. )
Jöhetne már a következő évad
Jöhetne már a következő évad
Bessie,
Alison Lerman
2014. március 31. 20:27
Jelenleg ezt érzem...
Egyébként szerintem Beth még él. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ennyi lett volna az ő szála. Persze, annyival el lehet intézni, hogy megemlítik egy pillanatra vagy mutatják a hulláját (vagy ami maradt belőle). Nem igazán érzem ezt véget a karakterénél. Sokan írták, hogy aki elrabolta, az egy pap volt... és ezek szerint a ház, ahol voltak, a Terminus srácok csapdája volt. Gondolom így gyűjtik az embereket... na és igen. Az már bizonyos, hogy kannibálok. A környéken nincs egy haszonállat sem, Mary mégis húst süt. Bizarr. Gareth nekem eddig egyébként szimpatikus volt, abból a szempontból, hogy nem az a tipikus elborult agyú hülye, hanem okos és megfontolt. És nem hiába mutatták, hogy Rick elássa a fegyveres táskát. Vagy valamelyikük visszajut oda, vagy Tyreese csapata találja meg. Ja! És szerintem akit szétszedtek a járkálók, az egy szökevény volt. Valahogy sikerült megszöknie a Terminusból, de sajnos fegyver nélkül nem juthatott sokáig... Október lehetne mondjuk április és május között. Legalább csak idén.
2014. április 01. 00:03
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline |
SPOILER!Szerintem Beth biztosan él! Felesleges lett volna ennyire felépíteni a sztoriját és megerősíteni a karakterét, ha csak úgy pikk-pakk megölik. Ráadásul egy ilyen fontos szereplő nem kapott volna "off-screen" halált. Meg szerintem a ház sem csapda volt, hanem tényleg jó emberek élhettek ott, valószínűleg Gabriel atya. A kannibáloknak teljesen felesleges lett volna csapdákat felépíteni több órás útra a saját menedékhelyüktől, amikor az emberek simán, gond nélkül besétáltak a végállomásra. + ez, hogy ennyit szerepelt a flashback-ekben, utalás lehetett arra, hogy "hé helló, el ne feledkezzük Beth-ről, mert még él és virul"... Ha tényleg így van (remélem), akkor viszont szerintem külön sztorija lesz a következő évadban és talán csak a második felében találkozunk vele Washingtonban...
Itt pedig nincs fent Beth neve, úgyhogy én egyelőre meg vagyok könnyebbülve a hollétével kapcsolatban.
Itt pedig nincs fent Beth neve, úgyhogy én egyelőre meg vagyok könnyebbülve a hollétével kapcsolatban.
2014. április 01. 00:43
az az egy érdeme van az évadzárónak, hogy annyi kérdést felvetett, amin lehet filózni a következő félévben, hogy már össze sem tudom számolni
klassz lenne, ha Rick ilyen tökös maradna az ötödik évadban, mert kezdett unalmas lenni. majdhogynem az egész évadban nem volt összesen ennyi jó jelenete, mint ebben az egy részben.
szerintem sem ölték meg Beth-et.. ha mégis meghal, akkor biztos "áldoznak rá" egy-két részt.
klassz lenne, ha Rick ilyen tökös maradna az ötödik évadban, mert kezdett unalmas lenni. majdhogynem az egész évadban nem volt összesen ennyi jó jelenete, mint ebben az egy részben.
szerintem sem ölték meg Beth-et.. ha mégis meghal, akkor biztos "áldoznak rá" egy-két részt.
Grace Benning,
Alison Lerman
2014. április 01. 05:52
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline |
Teljes mértékben spekuláció csak a részemről, de a flashbackes részekből (amikor Hershel magyarázta Ricknek, hogy befoghatnának vaddisznókat), illetve a csúszóhurkos csapdás jelenetből lehet arra következtetni, hogy Rick érezte a csapdát? Mert a megfigyelés elég rövidre sikeredett (vagy csak nem mutatták).
Bár reménykedem benne, hogy Beth még életben van (ebben az évadban egész jól felépítették, és ezzel ki is lépett a háttérből, ahol eddig tartózkodott - ráadásul nem is látnám értelmét annak, hogy a terminusiak rabolták el), de ettől függetlenül még simán meghúzhatják a készítők, hogy meghalt (anno Sophiát is sokáig lebegtették, így a megtalálása még ütősebb volt). (az, hogy Terminusban nem volt ott Beth neve szerintem megint nem bizonyíték, mert ott az én értelmezésemben a saját halottjaik neve volt csak felírva. Akik miatt ott volt a kiírás a falon)
Bár reménykedem benne, hogy Beth még életben van (ebben az évadban egész jól felépítették, és ezzel ki is lépett a háttérből, ahol eddig tartózkodott - ráadásul nem is látnám értelmét annak, hogy a terminusiak rabolták el), de ettől függetlenül még simán meghúzhatják a készítők, hogy meghalt (anno Sophiát is sokáig lebegtették, így a megtalálása még ütősebb volt). (az, hogy Terminusban nem volt ott Beth neve szerintem megint nem bizonyíték, mert ott az én értelmezésemben a saját halottjaik neve volt csak felírva. Akik miatt ott volt a kiírás a falon)
2014. április 01. 12:39
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline |
Idézet (otyg @ 2014.04.01. 05:52)
Igen, ezzel egyetértek, a képpel csak arra akartam utalni én is, hogy szerintem biztosan nem a Terminus-ban halt meg, mert akkor fent lenne a neve... A Sophiás sztorihúzást meg nem hiszem, hogy megismételnék, másodszorra már nem ütne akkorát...
2014. április 01. 15:41
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Többet vártam ettől az évadzárótól, de így is tetszett,és ha jól gondolom ebben a Terminusban ezek az "emberek" kannibálok ?
INFO!:
- 3 szereplő állandó szereplői státuszba lép: Andrew J. West (Gareth, a Terminus vezetője); Alanna Masterson (Tara) és Christian Serratos (Rosita)
- 16 részes lesz az 5.évad
- júli 24-27-én a Comic Con-on mutatják be az 5.évad első előzetesét
INFO!:
- 3 szereplő állandó szereplői státuszba lép: Andrew J. West (Gareth, a Terminus vezetője); Alanna Masterson (Tara) és Christian Serratos (Rosita)
- 16 részes lesz az 5.évad
- júli 24-27-én a Comic Con-on mutatják be az 5.évad első előzetesét
2014. április 01. 19:24
otyg |
Idézet (bajer @ 2014.04.01. 12:39)
A Sophiás sztorihúzást meg nem hiszem, hogy megismételnék, másodszorra már nem ütne akkorát...
Hacsak nem az a cél, hogy Darylből kihozzák az állatot, mert akkor volna értelme (kicsit talán jobban is, mint Tyrese esetében még a börtönben, mert ott maga a kapcsolat nem volt ennyire szépen felvezetve - de ez még mindig csak találgatás és nem is szeretném, ha így lenne, de a TWD világában volna értelme)
2014. április 01. 20:36
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
szeptemberig elüssük az időt a találgatásokkal. Egyébként szerintem élt amikor a kocsi elhúzott. Nem tudom, hogy a készítők meg merik-e azt húzni, hogy megöletik Betht? Lehet hogy lerágott csont lenne, de találnának valami olyasmi holmit tőle, mint amit Rick észrevett a végállomás lakóin. Egyébként az is eszembe jutott, hogy egyszer lehet hogy véget vetnek Glenn és Maggie szerelmének. És mi lenne alkalmasabb, mint egy ilyen helyzet?
Arra baromi kíváncsi vagyok, hogy Carol, Ty és Judith mikor érkezik meg a végállomásra? Nem hinném, hogy meg fogják találni Rickék által eldugott fegyvert. Tapasztalt vén róka már az exsheriff. Nem hagyja magát ilyen könnyen átejteni.
És amire szintén kíváncsi vagyok, hogy mitől voltak úgy elkenődve Maggie-ék? Csak nem elmondták nekik, hogy ők lesznek a vacsora? Ezt valahogy kétlem. Viszont Ott több vagon is volt, ahonnan segítséget kértek az emberek. Lehet hogy az egyik ilyenben lesz Beth?
Arra baromi kíváncsi vagyok, hogy Carol, Ty és Judith mikor érkezik meg a végállomásra? Nem hinném, hogy meg fogják találni Rickék által eldugott fegyvert. Tapasztalt vén róka már az exsheriff. Nem hagyja magát ilyen könnyen átejteni.
És amire szintén kíváncsi vagyok, hogy mitől voltak úgy elkenődve Maggie-ék? Csak nem elmondták nekik, hogy ők lesznek a vacsora? Ezt valahogy kétlem. Viszont Ott több vagon is volt, ahonnan segítséget kértek az emberek. Lehet hogy az egyik ilyenben lesz Beth?
otyg
2014. április 01. 20:41
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline |
Idézet (Bessie @ 2014.04.01. 20:36)
szeptemberig elüssük az időt a találgatásokkal. Egyébként szerintem élt amikor a kocsi elhúzott. Nem tudom, hogy a készítők meg merik-e azt húzni, hogy megöletik Betht? Lehet hogy lerágott csont lenne, de találnának valami olyasmi holmit tőle, mint amit Rick észrevett a végállomás lakóin. Egyébként az is eszembe jutott, hogy egyszer lehet hogy véget vetnek Glenn és Maggie szerelmének. És mi lenne alkalmasabb, mint egy ilyen helyzet?
A képregénybe véget ért Maggie és és Glenn szerelme. Mivel hirtelen nem találom a színes betűk kódjait ezért nem írom le hogyan
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni