The Walking Dead (2010-)
2015. október 26. 18:24
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Hogy ez de nagyon fájt.... Miért? De ha már igen, másként nem lehetett volna? Huhh... hát köszöntem, megint van mit feldolgozni...
Egyébként meg a fene vagy a zombi zabáljon beléjük, hogy évad közben tudnak ütős cliffhangert odarakni, évad végén miért nem megy ez? Mindegy... látom a következő epizód megint mézesmadzag lesz a lényeg előtt. Itten két hetet nem lehet kibírni fél lábon.
Egyébként meg a fene vagy a zombi zabáljon beléjük, hogy évad közben tudnak ütős cliffhangert odarakni, évad végén miért nem megy ez? Mindegy... látom a következő epizód megint mézesmadzag lesz a lényeg előtt. Itten két hetet nem lehet kibírni fél lábon.
2015. október 26. 20:26
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Rohadtul ki vagyok akadva. Ez most nagyon fájt. Így vége lenni? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nagyon dühös vagyok.
2 felhasználónak tetszik:
Empress,
Alison Lerman
2015. november 13. 21:46
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Nos hát ha valaki nem hallotta volna:
Jeffrey Dean Morgan kapta meg Negan szerepét
Idézem:
7-ik évadtól állandó lesz
Idézem:
Idézet
akiről annyit kell tudni, hogy nála rohadékabb karaktert még nem láttam a sorozat alapjául szolgáló képregényben. A Kormányzó, a Terminus kannibáljai és a zombikat idomító Wolves-bagázs LÓF@SZ ahhoz képest, amire Negan képes
2015. november 16. 14:57
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (Bessie @ 2015.11.13. 21:46)
Nos hát ha valaki nem hallotta volna:
Idézem:
Idézem:
Istenem, hàt mégis szeretsz engem!!!! Jeff, és TWD együtt, ráadàsul Jeff mint szociopata!!! Anyàm! Szàmomra új Shane van születőben!!
2016. február 15. 19:31
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Hát szóhoz sem jutok, messze ez volt a legjobb rész.
Grace Benning,
House Of Wax
2016. február 15. 20:04
Bizony hihetetlenül ütős epizód volt. Az ember alig bír megmaradni nyugton a fenekén, míg nézi. Erre érdemes volt vàrni. Rendkívül hatàsos volt és mondhatni maradandó élményt nyújtott. Rick bekattant, de a többiek!!! Így kell ezt! Kedvem tàmadt beàllni közéjük.
Bessie,
House Of Wax
2016. február 22. 14:40
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Komolyan REMÉLTEM ,hogy nem fognak összejönni hanem bejön egy új szereplő (akit NEM ölnek meg) és akkor azzal lesz valami .... ááááháháháháhhhhhh
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2016. február 22. 18:02
Mi a retek volt ez??? Anyámseszeret! The Walking Deadet vártam, erre bejutottam a Lila Akác Közbe. Ó, édes Jézus, még ekkora csalódást az előző heti ütős epizód után. Ezt úgy mégis minek szánták, úgy ahogy van? Ezt le merték adni? Egyáltalán le merték forgatni? Huhh.... hát a sírásó legyen az utolsó barátjuk. Basszus! Még ekkora tré részt, ez mindent alulüberelt, komolyan mondom. Az új párocska meg nonszensz, hát soha semmi közük nem volt egymáshoz, még egy kis szikra se volt köztük soha. Kinek jutott ez az oltári nagy balfalság az eszébe? Na mindegy, remélem hamar jön Negan, és kicsit megborzolja mindenki idilli kis frizuráját, mert a hányinger kerülgetett a mai epizódtól. Iszonyatos rendezés, tré dramaturgia, unalomhegyek kliséhegyek hátán, és színészi játékot az asztal alatt se találtam. Pedig ezek remek színészek. Gondolom ők se értették, ezt a sz@rt minek kellett leforgatni. Ez a rész honnan jött, azt nem tudom, de nagyon remélem, hogy nem ez lesz ezentúl az alaphangulat és szint TWD-éknél, mert a Tiszába ölöm magam.
2016. február 22. 23:51
BessieJung Kook |
Most tudom csak megnézni, úgyhogy meghoztad előre a hangulatot Grace. nem számít a nappalos műszak meg a korán kelés. A TWD az első szemezgettem most kicsit gyorsan a Neganos hírekből:
Plusz néhány infó de ez képregényes, szóval nem tuti hogy minden így lesz
Negan (ejtsd: Knee-gan) a 100. számban lett bemutatva, ő a Megváltók vezetője, és a főellenség a képregényben. Saját maga állítja a szabályokat, leigáz minden más közösséget, mint például a Hilltop kolóniát, a Királyságot, vagy jelenleg Biztonságos Alexandriát azért, mert a Megváltók ellenjuttatás fejében védelmet nyújtanak a zombik ellen.
Végül a két csapat egyesült, mikor Dwight átvette a vezetést, Negant pedig életfogytiglanira ítélték.
Plusz: Tom Payne fogja alakítani Paul Monroe-t, aki szintén nagyon badass lesz
Komolyan mondom, a végén jobban fogom imádni Negant, mint Ricket. Beteg lesz, nagyon. Érzem.
Idézet
Egy bizonyos ponton fogjuk Negant megjeleníteni a műsorban a 6. évad második felében, aki egy szögesdrót-baseballütővel járkáló őrült lesz akit Jeffrey Dean Morgan alakít és aki majd kínozni fogja a túlélőket. Ő lesz a legújabb - és a legnagyobb - akadálya Rick Grimesnak és társainak. A képregény alkotója és TV exec producer Robert Kirkman szerint, az ő érkezése megváltoztatja a dolgokat véglegesen, és nem jó irányba .
"Ami a felrázást illeti, szezonról szezonra egyre több volt," mondja Kirkman. "Fent tartja az érdekességet - és az adrenalint, ezt szeretném mondani - de Negan a fajta atombomba aki fel fogja robbantani a show-t és valószínűleg soha nem lesz ugyanaz mint amilyen volt. Szóval azt hiszem nézzétek?! "
"Ami a felrázást illeti, szezonról szezonra egyre több volt," mondja Kirkman. "Fent tartja az érdekességet - és az adrenalint, ezt szeretném mondani - de Negan a fajta atombomba aki fel fogja robbantani a show-t és valószínűleg soha nem lesz ugyanaz mint amilyen volt. Szóval azt hiszem nézzétek?! "
Idézet
Negan a vezetője egy csoportnak akikkel találkoztunk a félévadzáró részben és Saviors-nak hívják magukat. Őket láthattuk megállítani Darylt, Sashat, valamint Abraham-et, akik közölték velük az úton, hogy "a tulajdonuk mostantól Negan-hoz tartozik." Szóval kik viselik ezeket a gyalázatos ruhákat, és miben térnek el más csoportoktól akikkel már találkozhattunk ezelőtt?
"Azt hiszem, a Survior csoport veszélyesen szervezett," mondja Kirkman. "A farkasok pszichotikusok voltak, a vadászoknak [Terminusban a csoport] sok volt a gyengepontja. Mikor Negan képje jön, ahogy a képregényekben is ez a csoport akit egy srác vezet, akinek nem számít az erkölcs, csak néhány dologban tér el Rick sötétebbik énjétől, de még mindig szellemileg hatékonyabb vezető, aki életben tartotta a csoportját valószínüleg addig amíg megjelenik Rick. És tényleg a legjobb találkozik a legjobbal. Amikor ez a két erő jön fej-fej mellett, a dolgok nagyon érdekesek lesznek. Ez egy egészen más csoport, amivel valaha is találkoztak. A Savior csoport nem igazán van felkészülve erre. "
"Azt hiszem, a Survior csoport veszélyesen szervezett," mondja Kirkman. "A farkasok pszichotikusok voltak, a vadászoknak [Terminusban a csoport] sok volt a gyengepontja. Mikor Negan képje jön, ahogy a képregényekben is ez a csoport akit egy srác vezet, akinek nem számít az erkölcs, csak néhány dologban tér el Rick sötétebbik énjétől, de még mindig szellemileg hatékonyabb vezető, aki életben tartotta a csoportját valószínüleg addig amíg megjelenik Rick. És tényleg a legjobb találkozik a legjobbal. Amikor ez a két erő jön fej-fej mellett, a dolgok nagyon érdekesek lesznek. Ez egy egészen más csoport, amivel valaha is találkoztak. A Savior csoport nem igazán van felkészülve erre. "
Plusz néhány infó de ez képregényes, szóval nem tuti hogy minden így lesz
Negan (ejtsd: Knee-gan) a 100. számban lett bemutatva, ő a Megváltók vezetője, és a főellenség a képregényben. Saját maga állítja a szabályokat, leigáz minden más közösséget, mint például a Hilltop kolóniát, a Királyságot, vagy jelenleg Biztonságos Alexandriát azért, mert a Megváltók ellenjuttatás fejében védelmet nyújtanak a zombik ellen.
Végül a két csapat egyesült, mikor Dwight átvette a vezetést, Negant pedig életfogytiglanira ítélték.
Idézet
Negan választott fegyvere egy baseball ütő, amit körbetekert egy szögesdróttal, és Lucille-nak hívja. Negan kötődése Lucille-hoz megmutatja, hogy valójában egy elmebeteg fickóról van szó. Eltekintve attól, hogy Negan nem egyszer elmondta, hogy Lucille többször mentette meg az életét, mint amire emlékezni tud, és azt is mondta, hogy „ez az egyetlen kurv@, akit valaha is szerettem”. Zavartan be is vallotta, hogy alkalmanként sz e x u á l i s gondolatai támadnak Lucille felé, sőt, el is játszik a gondolattal...
Negan a 112. számban felfedte, hogy sosem volt a „rajongója” a nemi erőszaknak. Ez akkor is megmutatkozik, mikor megöli Davided azért, mert meg akarta erőszakolni Hollyt.
Negan a 112. számban felfedte, hogy sosem volt a „rajongója” a nemi erőszaknak. Ez akkor is megmutatkozik, mikor megöli Davided azért, mert meg akarta erőszakolni Hollyt.
Idézet
Sokan hívják Negant Rick „élő sötétebb oldalának”.
Idézet
Csak azért, mert Negan egyik felesége, Amber az igazi férjével aludt, Negan vasalóval égette meg az arcát. Ugyanígy járt Dwight is, amiért Sherryvel aludt.
Plusz: Tom Payne fogja alakítani Paul Monroe-t, aki szintén nagyon badass lesz
Komolyan mondom, a végén jobban fogom imádni Negant, mint Ricket. Beteg lesz, nagyon. Érzem.
Grace Benning,
House Of Wax
2016. február 23. 01:38
hááá énnemtom hogy szüksége van e ennek a sorozatnak még egy kormányzó szerű barom állatra de lehet tévedek.... ez a Negan tudomásom szerint elég sok halálért lesz felelős köztük meghatározó Walking Dead szereplők haláláért! jót tenne a sorozatnak ha egy időre félretennék a karakter drámát és inkább a történetre illetve a cselekményre helyeznének nagyobb hangsúlyt.mert bazzzmeg valahova kikéne már futni ennek a történetnek de az eddigiek alapján ez sehova se tart 6 éve megy már és szereplők jönnek mennek illetve itt meg állnak ott megállnak ennyi történik..és nem mellesleg idegesítő szereplőkből így is tele van ez a sorozat dögivel nincs szükség még egy szadista pszichopatára is aki felizgul a baseball ütőjére...amikor elkezdtem nézni ezt a sorozatot minden adott volt egy remek zombis hentelős túlélős szórakozásba de ahogy teltek az évadok az egész átment ilyen sokszor álművészieskedő karakter drámába amiben voltaképpen egyetlen karakter ment át jelentős fejlődésen és az Carol a többiek vagy meghaltak akik élnek meg gyakorlatilag ugyanott tartanak mint a sorozat elején, a többi karakterrel meg nem is tudnak mitkezdeni.ez elég nagy kritika az írókra nézve. míg a Mad Max világában egy ilyen Negan stílusú karakter nagyon badass lenne addig itt már látom előre hogy idegesítő lesz még egy ilyen önjelölt "HADÚR"! közben felmerülhet a kérdés hogy minek nézem ha torkig vagyok az egésszel? háááá igazából egy oka van ritkán szoktam 3-4 évad után sorozatot elkaszálni bármennyire is kizökkentem belőle. igazából abban reménykedem hogy ahogy közeledik a vége kapok valamit ebből a világból hogy még is mi a franc történt illetve valóban létezik e újvilág újrakezdés...mert nekem az ilyen Negan-ból meg Kormányzókból meg Shane-ekből már nagyon elegem van! de ez legyen akkor az én bajom!
2016. február 23. 07:38
Én szeretem a karakter drámákat, és a TWD az egyik legjobb ebben, szerény véleményem szerint. Eddig a színvonal is többnyire nagyjából azonos volt, kivéve ezt az utóbbi epizódot. Ez a trénél is trébb volt. Viszont egy dologban igazad van, gonzales7: ez a sorozat nem tart sehová. Fáj ezt beismerni, de tény. Jönnek-mennek, menekülnek, letelepednek, jön egy főgonosz, lesz nagy dráma, legyőzik a főgonoszt, és megint jönnek-mennek, menekülnek, letelepednek. Senki nem kérdezi, mi történik, senki nem keres megoldást és az egésznek úgy érzem, semmi célja. Ha engem kérdeztek, még egy-két évad, és kipurcan a sorozat, többet nem adok neki, annak ellenére, hogy imádom. Én nagyon várom Negant, mert fel fogja kavarni az állóvizet, ebben biztos vagyok, és talán végre vele, meg ezzel az új világ dologgal végre kialakul egy cél és egy értelmes vége főcím. Jó lenne, ha nem csesznék el a kedvenc sorozatomat annyira, hogy már kedvem se legyen nézni. Ha viszont olyan zombis sorozatot akarsz, amiben van cél és tart is valahová, akkor kukkants bele a Z Nation-be. Oké, korántsem olyan színvonalas, mint a TWD, az első epizód kimondottan gagyi, de utána felveszik a ritmust. Nem veszik túl komolyan magukat azért, nem próbálják utánozni a TWD-t, még a legkevésbé sem, a történetnek van célja és halad is afelé. És van egy karakter, aki történetesen zseniális, és egészen új a zombis kultúrában. De nem taglalom tovább, mert ez a TWD topikja, csak gondoltam ajánlok egy olyat, amit talán szeretni fogsz.
House Of Wax
2016. február 23. 10:18
Idézet (Grace Benning @ 2016.02.23. 07:38)
Én szeretem a karakter drámákat, és a TWD az egyik legjobb ebben, szerény véleményem szerint. Eddig a színvonal is többnyire nagyjából azonos volt, kivéve ezt az utóbbi epizódot. Ez a trénél is trébb volt. Viszont egy dologban igazad van, gonzales7: ez a sorozat nem tart sehová. Fáj ezt beismerni, de tény. Jönnek-mennek, menekülnek, letelepednek, jön egy főgonosz, lesz nagy dráma, legyőzik a főgonoszt, és megint jönnek-mennek, menekülnek, letelepednek. Senki nem kérdezi, mi történik, senki nem keres megoldást és az egésznek úgy érzem, semmi célja. Ha engem kérdeztek, még egy-két évad, és kipurcan a sorozat, többet nem adok neki, annak ellenére, hogy imádom. Én nagyon várom Negant, mert fel fogja kavarni az állóvizet, ebben biztos vagyok, és talán végre vele, meg ezzel az új világ dologgal végre kialakul egy cél és egy értelmes vége főcím. Jó lenne, ha nem csesznék el a kedvenc sorozatomat annyira, hogy már kedvem se legyen nézni. Ha viszont olyan zombis sorozatot akarsz, amiben van cél és tart is valahová, akkor kukkants bele a Z Nation-be. Oké, korántsem olyan színvonalas, mint a TWD, az első epizód kimondottan gagyi, de utána felveszik a ritmust. Nem veszik túl komolyan magukat azért, nem próbálják utánozni a TWD-t, még a legkevésbé sem, a történetnek van célja és halad is afelé. És van egy karakter, aki történetesen zseniális, és egészen új a zombis kultúrában. De nem taglalom tovább, mert ez a TWD topikja, csak gondoltam ajánlok egy olyat, amit talán szeretni fogsz.
ááá a Z-nation nagyon rossz!bele kezdtem de nem adja én is szeretem a karakter drámákat de ez nekem itt már túl sok ebből és pláne úgy hogy a karakterek legtöbbször zavarnak! és főleg azért zavar mert mint már írtam nem érzem hogy tartana valahová az egész.De ha az lesz hogy Carl és Judith a végén ellovagól a naplementébe az "újvilágba" én én nemtom mit csinálok komolyan.... valahogy sokkal jobban csinálják ezt pl. a Trónok harcánál ahol 1000 és 1 szereplő van de mindenki érdekel és mindenkinek meg van a helye a világában! nekem ami tetszett első nekifutásra az a sokak által lesajnált Fear the Walking Dead nahh most lehet köpködni nem baj! Az egy jó iránya lehetne ennek az egész világvégés zombis témának de ott is hasonkó a gond hogy a karakterek nem túl jók vagy csak kevés idejük volt a 8 epizódban és öhm olyan fele más lett az egész voltak jó pillanatok meg rosszak is hullámzó volt az egész évad minősége. A kérdés pedig az FTWD esetében hogy mit kezdenek az írók a kialakult helyzettel maradnak ezen a vonalon vagy ebből egy The Walking Dead klón lesz....
De az biztos hogy a The Walking Dead akkor is jól végzi a dolgát ha éppen én itt fanyalgok miatta mert még is csak beszéd téma szinte mindenhol és nem véletlenül vált rövid idő alatt kultsorozattá! de szerintem korántsem hibátlan a sorozat vagy egyszerűen a képregény xar amiből készült!
2016. február 25. 09:11
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 10295 Azonosító: 28189 offline |
Bessie
2016. március 15. 09:03
Annyira tudtam. Tulajdonképpen egy pillanatig se aggódtam Maggie-ért és Carolért. Az évadzáró hála az égnek valami nagy sumákságot tartogat a számunkra. Kíváncsi leszek, hogy felmérgel-e majd a végkifejlet, vagy megráz, vagy esetleg totál hidegen hagy. A középső megoldásban reménykedem. Ütős évadzárót szeretnék, mert a tavalyi egy nagy lófing volt. Pláne, hogy az előrevetített nagy ellentét Morgan és Rick között tökéletesen elmaradt, a történet totálisan más irányt vett. Én még remélek. Negan nagy figura lesz és jó színész fogja játszani. Legalább miatta érdemes lesz a 6. évadot is figyelemmel követni.
Bessie,
House Of Wax
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt