Én egyáltalán nem használok még semmilyen festéket!
Majd pár év múlva. Szerencsére nem fontos a festék nekem, mert nem vagyok pattanásos sem, ezért korrektor sem kell. A smink még várhat rám!
Te mennyire szereted magad sminkelni?
2010. augusztus 30. 19:00
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline |
2010. augusztus 30. 19:10
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline |
Én alapozót, és szempillaspirált használok, meg egy kis ajakírt. Nekem ennyi bőven elég. Szerintem a kevesebb néha több. És én sem vagyuk túl jártás a sminkelésben, egy rendes sminket nem igazán tudnék elkészíteni magamnak (csak csúnyán)
2010. augusztus 30. 19:55
attol függ, valamikor semmi akkor napszemüveget veszek alap a szemcerka meg sprirál de inkább fekete füstös szemek vagy rózsaszín tus ill. arany buliba meg attol függ
2010. augusztus 30. 20:00
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
Egyszerűen imádom sminkelni magam. Amikor unatkozom itthon sokszor próbálgatok ki új dolgokat. Néha kicsit túlzásba viszem. De persze a suliba általában csak szájfény meg szempillaspirál.
1 felhasználónak tetszik:
xBlondie
2010. augusztus 30. 20:06
imádom! régebben sminkes szerettem volna lenni így egész nap a tükör előtt ültem és próbálgattam Rengeteg sminket eltudok készíteni így ki is használom manapság : alapozó, barnító, fekete szemhéjpúder, fehér szemhéjpúder a szemöldök alá (a szebb hatás érdekében), szemceruza, szempillaspirál, pirosító, piros rúzs. Imádom
2010. augusztus 30. 20:51
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline |
Általában csak kihúzom és spirálozom a szemem, meg hozzá felteszek egy kis szájfényt + ha szükséges akkor alapozót is.
Ha felteszek valami színt, akkor is inkább sötétebbet, nem nagyon merek kísérletezni a nagyon élénk színekkel.
Ha felteszek valami színt, akkor is inkább sötétebbet, nem nagyon merek kísérletezni a nagyon élénk színekkel.
2010. augusztus 31. 21:07
Én nagyon ritkán sminkelem magam, de olyankor is csak ilyen halvány szineket szoktam használni!!
Nekem nem nagyon áll jól az erős smink, és hülyén is érzem magam olyankor, mikor túl sok smink van rajtam!!!
Nekem nem nagyon áll jól az erős smink, és hülyén is érzem magam olyankor, mikor túl sok smink van rajtam!!!
2010. augusztus 31. 21:13
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline |
Lehet hogy furán hangzik de én szinte nem lépek ki a házból smink nélkül, de azért csak az alapozás, szemceruza, és valami világos, csillogos szemhénypuder, és néha szempillaspiráll, szájfény, de az is csak natúrabb.
2010. augusztus 31. 21:25
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Egyszer volt egy szigorú osztályfőnököm, aki rühellte a sminket. Észrevett rajtam egy leheletnyi szemceruzát és már kérdezte is, hogy 'talán hulla jó kedvem van?' Merthogy szerinte úgy nézek ki, mint egy hulla...
Aztán már akkor is lehordott, ha nem is volt rajtam festék, csak beképzelte magának
Aztán már akkor is lehordott, ha nem is volt rajtam festék, csak beképzelte magának
2010. augusztus 31. 21:30
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline |
Én személy szerint jobban érzem magam, ha sminkben megyek az utcára. Általában szemceruza/tus/szempillaspirál/szájfény, de amikor csak lehet, próbálok minél kevesebbet sminkelni, nem akarok 30 évesen ráncokkal belepett bőrt.
Dettó.
Idézet (ancsa13 @ 2010.08.31. 21:13)
Lehet hogy furán hangzik de én szinte nem lépek ki a házból smink nélkül, de azért csak az alapozás, szemceruza, és valami világos, csillogos szemhénypuder, és néha szempillaspiráll, szájfény, de az is csak natúrabb.
Dettó.
2010. szeptember 01. 11:46
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline |
attól függ,hova megyek.
de nem szoktam agyon festeni magamű
szemceruza,rúzs vagy szájfény,alapozó,szempilla spirál...esetleg még valami...de nagyon ritka..alapozót majdnem mindig van rajtam
de nem szoktam agyon festeni magamű
szemceruza,rúzs vagy szájfény,alapozó,szempilla spirál...esetleg még valami...de nagyon ritka..alapozót majdnem mindig van rajtam
2010. szeptember 01. 12:13
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline |
Imádok sminkelni, a barátnőimet is én szoktam a szombati buli előtt, és egész jól szoktak sikerülnek a "műveim".
Egy pici smink mindig van rajtam, ha kilépek az utcára, anélkül nem érezném jól magam.
Egy pici smink mindig van rajtam, ha kilépek az utcára, anélkül nem érezném jól magam.
Dancsy
2010. szeptember 02. 22:02
Olvasom itt a sok hozzászólást, hogy nem szeretitek erősen sminkelni magatokat, vagy alapozót nem is használtok. Eleinte én sem szerettem az ilyen "vakolatot", de amióta elég csúnya lett a bőröm (a kor..), már muszájnak tartottam, hogy "megszépüljek". Ez pontosabban negyedikben volt... Már akkor... Úgy irigylem azokat, akiknek tökéletes a bőrük, és jobban néz ki smink nélkül, mint nekem alapozva.
Ezért a három év alatt fokozatosan megtanultam egyre jobban sminkelni teljesen magamtól, és ha meglennének a megfelelő professzionális eszközeim ehhez, a legtöbbet simán elkészíteném a fenti képeken láthatókból. S mivel jobban megy a legtöbb tőlem idősebb lánytól, nem bírom megállni, hogy ne kenjem ki magam eléggé minden nap a suliba. Szerintem elítélnek azért az osztálytársam valamilyen szinten, hogy 13 éves vagyok, és már most így sminkelek. Persze egyáltalán nem viszem túlzásba, csak szeretem a szép harsány színeket, amik feltűnőek. Mind magamat, mind pedig mást imádok sminkelni, ezért szeretnék "másodállásban" ezzel is foglalkozni a jövőben.
Ezért a három év alatt fokozatosan megtanultam egyre jobban sminkelni teljesen magamtól, és ha meglennének a megfelelő professzionális eszközeim ehhez, a legtöbbet simán elkészíteném a fenti képeken láthatókból. S mivel jobban megy a legtöbb tőlem idősebb lánytól, nem bírom megállni, hogy ne kenjem ki magam eléggé minden nap a suliba. Szerintem elítélnek azért az osztálytársam valamilyen szinten, hogy 13 éves vagyok, és már most így sminkelek. Persze egyáltalán nem viszem túlzásba, csak szeretem a szép harsány színeket, amik feltűnőek. Mind magamat, mind pedig mást imádok sminkelni, ezért szeretnék "másodállásban" ezzel is foglalkozni a jövőben.
2 felhasználónak tetszik:
katiegirl15,
Karina197
2010. szeptember 03. 15:58
Ency112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 376 Csatolások: 494 Azonosító: 132131 offline |
Én minden nap használok alapozót am mást nemnagyon. Bár a sulinkba nem is lehet.De ha máshova megyek a szemcerkát is használok
Dancsy
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.