http://starity.hu/magazin/6277-lola-nem-hajt-a-kitunore/
Az utolsó bekezdésben el van írva a neve: Korsós Judit.
Hírmoderátorok topikja
2010. október 03. 14:05
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
2010. október 03. 16:36
na jó
én most panaszkodom egy sort
Szóval. Remélem ezt a topicot mindenki nézi, mert már kezdek begolyózni. Viszonylag 'sok' cikket írtam és ezért sokan zaklatnak: "Szia. Látom Te cikkfelelős vagy, nem tudod miért nem lett publikálva az enyém?" - de én nem vagyok se moderátor se hírmoderátor. Sőt "cikkfelelős" sem. Kérlek ne engem zaklassatok, mert már befonom a szemöldököm.
muszáj volt már leírnom, bocsi, de ááá nagyon idegesít már.
Szóval. Remélem ezt a topicot mindenki nézi, mert már kezdek begolyózni. Viszonylag 'sok' cikket írtam és ezért sokan zaklatnak: "Szia. Látom Te cikkfelelős vagy, nem tudod miért nem lett publikálva az enyém?" - de én nem vagyok se moderátor se hírmoderátor. Sőt "cikkfelelős" sem. Kérlek ne engem zaklassatok, mert már befonom a szemöldököm.
muszáj volt már leírnom, bocsi, de ááá nagyon idegesít már.
2010. október 03. 18:45
http://starity.hu/magazin/6309-joe-jonas-mellekszereplo-lesz-a-sonnyban/
kérném Demi Moore helyett Demi Lovato adatlapját kapcsolni.
kérném Demi Moore helyett Demi Lovato adatlapját kapcsolni.
2010. október 04. 20:30
Nem akarok bunkó lenni, de ez a hír nem aktuális. Már nyár elején tudhattuk:
http://starity.hu/magazin/6334-katy-es-russell-bejelentettek-meghazasodnak/
2010. október 05. 10:32
Idézet (itsmilan @ 2010.10.04. 20:30)
Nem akarok bunkó lenni, de ez a hír nem aktuális. Már nyár elején tudhattuk:
Hát igen, sajnos arra nincs kapacitásom, hogy minden egyes hírnek utánakutassak, hogy mikor volt és mennyire aktuális, úgy gondoltam, ennyit azért el lehet várni a cikkíróktól, de úgy látszik, mégsem.
2010. október 05. 12:57
Gyakorlott cikkíróknak is szól: arra ügyeljetek, hogy a hír (hosszú) bevezetője ablakba legfeljebb 3 teljes sort írjatok (tehát annyit, hogy még ne jelenjen meg oldalt a görgető), mert csak ennyi fér ki egészben a főoldalra. A megszakított bevezető szöveg eléggé ronda a főoldalon. A bevezető csak arra szolgál, hogy rávezessen a hír lényegére, nem kell túlbonyolított, hatszorosan összetett, idézeteket tartalmazó mondato(ka)t beleírni.
2010. október 05. 15:48
Idézet (anita90 @ 2010.10.05. 15:45)
Hali, azt szeretném kérdezni, hogyha most beküldtem egy cikket, akkor az kb. mikor lesz elbírálva, hogy megjeleníthető-e vagy sem? köszi 
Mindig attól függ, hogy mikor van itt hírmoderátor. Én még kb. 20 percet vagyok, utána már csak este 8 után.
2010. október 05. 20:12
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
ehhez a hírhez nem ártana egy helyesbítés, vagy mondjuk törölni az egészet, mert teljesen félre lett fordítva, így már maga a cím sem állja meg a helyét.
2010. október 05. 20:20
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.05. 20:17)
Konkrét javaslatot írj, kérlek, hogy mit írjak át.
Hát először is a cím nem jó. Selena Justin-ról nyilatkozott
pöcs -> dinka
kisbátyám (??) -> kisöcsém
De tényleg! Szeretem, meg minden, jó vele együtt lógni, de csak egy 16 éves gyerek, aki nagyon beképzelt, csak azért, mert a csapból is ő folyik. -> De tényleg! Szeretem, meg minden, jó vele együtt lógni, de csak egy 16 éves gyerek, aki egyáltalán nem beképzelt, annak ellenére, hogy a csapból is ő folyik.
2010. október 06. 21:13
Felhívom a cikkírók figyelmét, hogy szinte kizárólag idézetekből álló cikkeket nem fogadunk el, erre ügyeljetek!
2010. október 07. 10:01
Felhívom a figyelmeteket, hogy egy adott sztárról 24 órán belül csak egy cikket lehet beküldeni. Ez nem új szabály, a változás csak annyi, hogy mostantól ezt a rendszer automatikusan ellenőrzi a cikkhez csatolt sztárok alapján, ami annyit jelent, hogy nem fogja engedni belüldeni a cikket. Így ha nem akarjátok, hogy elvesszen a munkátok, ügyeljetek erre, vagy mentsétek el magatoknak a cikket, mielőtt rákattintotok a mehet gombra.
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2010. október 07. 13:29
http://starity.hu/magazin/5985-demi-odavan-kim-kardashian-testvereert/
kérem csatolni Robert Kardashian Jr. adatlapját.
kérem csatolni Robert Kardashian Jr. adatlapját.
2010. október 07. 13:39
Megkérek mindenkit, hogy a cikkekbe olyan, fekvő képet töltsetek fel, amelyen látszik a sztár(ok) arca, mivel ugyanaz a kép fog látszódni a főoldalon. Ennyi szépérzéketek azért legyen. Máskülönben nem fog kikerülni a hír a főoldalra, mivel nem mindig tudjuk cserélni a rossz képet (én speciel a munkahelyemről nem tudom, mivel nincs képszerkesztő, és időm sincs rá). Így, aki nem tölt fel normális képet, az vállalja, hogy nem fog látszódni a híre a főoldalon.
2010. október 08. 15:17
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Mert van az ha en bekuldok egy adatlapot azt soha nem jelenki meg?
2010. október 08. 16:30
Idézet (Bernadettkeh @ 2010.10.08. 15:17)
Mert van az ha en bekuldok egy adatlapot azt soha nem jelenki meg?
Ez nem ide tartozik. Az adatlapokkal a moderátorok foglalkoznak.
2010. október 08. 16:36
Idézet (Hannahmiley @ 2010.09.27. 19:22)
Azt bezzeg nem írtátok, hogy Hannahsat lehet kapni... Mert lehet... Ha ezek hírek, akkor több 100 lenne egy nap... Nameg, hogy Lady GaGa elesik!

HannahMiley nem akarlak megsérteni,de én írtam a Bieber-es ágyneműs cikket,és ne sértődj meg azon,hogy nem rakták ki a cikked,meg hogy én erről írtam cikket,és nem Hannah-s ágyneműkről.Akkor írtál volna te.Amúgy meg mindenféle Hannah-s cuccot lehet kapni :S
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Lelepleződött, hová megy nászútra Taylor Swift és Travis Kelce
Lelepleződött, hová megy nászútra Taylor Swift és Travis Kelce
Megvannak a helyszínek.
Kiderült, milyen menyasszonyi ruhát viselt Taylor Swift
Kiderült, milyen menyasszonyi ruhát viselt Taylor Swift
Kiderült, néhány részlet a ruháról.
Alig lehet ráismerni Anthony Hopkinsra - teljesen megváltozott a színész külseje
Alig lehet ráismerni Anthony Hopkinsra - teljesen megváltozott a színész külseje
Nagyon megváltozott a színész külseje.