Starity

Mennyit ér a sztárok szava? Hihetünk nekik?

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 14. 00:17 #141
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus
 
StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 05.03.01.
Hozzászólás: 12493
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Offline offline
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.13. 16:32)
Nem az az érdekes, hogy mit mondanak, hanem az, amit csinálnak. Ha nem őszinték, az úgyis kiderül – előbb vagy utóbb – a tetteikből. Nyilvánvaló, hogy mivel közéleti személyiségek, a normálisabb sztárok sokszor kénytelenek nem megmondani az igazat, ha az érdekeket sértene. De ilyenkor a normálisabbik az csak hallgat. E tekintetben a kedvencemet sem védem, sőt. Neki is megvannak ám a dolgai.


Itt is visszakanyarodnék az elöző hozzászólásomhoz. Az egyik fele azt mondja amit gondol. A másik fele meg azt mondja amit a média, a rajongó hallani akar, amit a menedzserek a szájukba adnak, hogy megtartsák a nemlétező imázsukat.

beer.gif
1 felhasználónak tetszik: El Mexicano
2010. október 14. 00:51 #142
agicaa9412
agicaa9412
Hope and Love ♥
 
Státusz11.16 ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.04.
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 5360
Azonosító: 132611
Offline offline
Ezek aztán jó hosszú vélemények (Y) biggrin.gif
Nekem tök mindegy az, hogy a sztárok mit csinálnak tesznek, én olyan dolgokat egyébként se tehetek meg amit ők, akkor miért tegyem meg azokat amiket megtehetek?Mitől leszek egyedi, hogy utánzom? Nem hinném, normális ember rajong és szereti, de nem utánozza.
2010. október 14. 01:03 #143
- törölt felhasználó -    
Az oldal készítői miért engednek kiadni egy ilyen "cikket"? Ez nem cikk, hogy Kiss Julcsi (12) leírja a véleményét két disney sztárról, akiket nem szeret, nincs semmi hír értéke, de még csak nem is elgondokodtató.
"Miley Cyrus is tisztasággyűrűt hordott, mégis elvesztette ártatlanságát." Honnan tudod, ott voltál? biggrin.gif
"Kiadnak parfümöket, különféle márkákat, ahelyett, hogy valami tényleg értelmes dolgot tennének." Te normális vagy? Ezek a sztárok annyit költenek jótékony célokra egy hónapban, amennyit te egész életedben összesen nem fogsz megkeresni! És nem csak a pénzről van szó, hanem, hogy ellátogatnak kórházakban, iskolákba, részt vesznek kampányokban. Te elmondhatod magadról, hogy "igen, ma segítettem több száz rákos gyereken"? Mert Miley elmondhatja. Elomdhatod magadról, hogy "igen, tettem valamit azért, hogy a gyerekeknek elfogadják egymást és véget vessek a megfélemlítésnek" vagy hogy "több tucat hátrányos helyzetű gyerek arcára csaltam mosolyt"? Mert Demi igen.

Ha már kiemeletél 2 sztárt, legalább ne őket emelted volna, mert ők messze nem tartoznak a rossz emberek közé. Bár szerintem senkit nincs jogod megtélni ismeretlenül!
És az, hogy tetováltatást csináltatott nem hazugság, hanem az embereknek változik idővel a véleménye. Neked is fog, pl. lehet h pár év múlva szánalmasnak fogod találni ezt a cikked...

Mikor derül ki? Soha. Ez a sztárság lényege.
2 felhasználónak tetszik: Kelsey, Dancsy
2010. október 14. 10:06 #144
- törölt felhasználó -    
nah és akkor ha hazudnak, nem mi csináltunk tekot, s nem mi rázzuk magunkat a képernyőn, nem igertünk ezt meg azt, az ő életuk nem a miénk, nah és mostanság nem hisszen, hogy lenne egy olyan ember aki nem hazudik...
2010. október 14. 10:24 #145
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus
 
StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 05.03.01.
Hozzászólás: 12493
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Offline offline
Végre egy cikk ahol több a jó hozzászólás és vélemény, mint a 'jajdecuki', 'jajdeédi', 'jajszegény' vagy az'egyetértek' - valahogy így kéne fórumozni.
beer.gif
6 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow, Domcicc, wannascream, Fuller, Dancsy
2010. október 14. 10:47 #146
Jelena
Jelena
visszatérő vendég
 
Státusz"Nem lehetsz öreg és bölcs, anélkül,hogy ne lettél volna fiatal és őrült!!!!!!!"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.15.
Hozzászólás: 191
Csatolások: 11
Azonosító: 133309
Offline offline
szerintem cikk írója semmi olyat nem írt amit ne tudnátok már és egyik kedvenceteket sem "mocskolta" be(mielőtt megköveztek, én is szeretem Demi-t és Miley-t),a szüzességi vagy a tetoválás téma magánügy mindenkinek, csak 1 dolgot sosem tanulnak meg az emberek "soha ne mond,hogy soha" ez nem hazugság, csupán ahogy felnőnek/érettebbek lesznek változik a véleményük.Sok dolgot tesznek a hírességek, ami nem feltétlenül mindig a nagylelkűség miatt van,mert lássuk be reklám nélkül nem tud fenn maradni egy sztár sem és ez a reklám lehet nemes, szívből jövő vagy éppen botrányos vagy csak a látszat fenntartása miatt,de hazug vagy igaz reklám, de kell!
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Dancsy
2010. október 14. 11:51 #147
- törölt felhasználó -    
Ha egy sztártól kérdeznek valamit, joga van megtagadni a válaszolást. Ha kérdeznek pl a magánéletéről, és válaszol utána meg mást mond az az ő hülyesége. Kap egy kérdést mint pl tényleg szőke hajad volt-e kiskorodban és azt mondja igen, rá két múlva meg hogy nem arra már nem tudok mit mondani. Nem kell hazudni. Vagy válaszoljon a kérdésre és mondjon igazat vagy ne válaszoljon, senki nem tart puskát a fejéhez dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Dancsy
2010. október 14. 13:10 #148
mileyviki
mileyviki
visszatérő vendég
 
Státuszaz ég zöld, a fű kék, mi kéne még bzad+?xD
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.05.
Hozzászólás: 279
Csatolások: 43
Azonosító: 132650
Offline offline
én mileynek hiszek!biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: klara05
2010. október 14. 13:11 #149
- törölt felhasználó -    
szerrintem ez hülyeség
mindenki olyan amilyen
vagy elfogadod vagy nem
erre nem tudok mást írni
2010. október 14. 13:59 #150
JaneLover
JaneLover
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.09.26.
Hozzászólás: 52
Csatolások: 0
Azonosító: 135233
Offline offline
Szóval. Kezdem a magyarázást: nagyon sok embernek igaza van. Azonban nem gondoljátok, hogy hazudni mégsem kellene? Oké, ha tetoválás akar, akkor csinálja, de ne mondja azt egy neves újságnak, hogy ő soha az életben nem szeretne tetoválást, gondolja meg magát rá hat hónapra! Ezzel semmi gond, én szeretem Demi Lovatot. Miley akár volt 4 éves, mikor kérte, akár nem, azért lehetett volna annyi esze, hogy nem reklámozza: Szűz vagyok a házasságig, és veszi el tizennyolc éves korában férjezetlenül. A parfümös dologgal semmi bajom, de talán a parfümkiadás helyett körbe kellene nézni a világban, hogy kinek lehet segíteni normálisan, reklám nélkül, és utána gondolnia saját magára, és az igényeire. Felháborítja az embereket, hogy sokakba annyira berögzült a sztárimádat, hogy már saját véleményük sincs. Sokan öngyilkosak is lettek, mert hatalmasat csalódtak a sztárjukban. Azért írtam ezt, hogy ne istenítsétek őket, és ne mondjátok, hogy ők az istenek, csak mert Amerikában valakik. Magyarországon vagyunk! Na már most: Mileynak gondolnia kellett volna arra, hogy Amerikában él, ahol minden második tini tizenhat évesen elveszti a szüzességét. A tisztasággyűrű szent dolog, amit nem illik megszégyeníteni ilyenekkel. Nekem ez a véleményem, remélem nem sértettem meg senkit sem, és nagyon örülök, hogy legalább néhány embernek van tiszta látása. Lehet mondani, hogy nem így van, és, hogy én egy mocskos Disney sztár gyűlölő vagyok (megjegyzem nem így van), de nagyon sokan elpártoltak Cyrus kisasszonytól, mert rázza magát a klipjeiben - amit 9-13 éves korig nagyon sokan hallgatnak, és néznek egyaránt -, amit kislányok nézegetnek.. Az apja is leállította a forgatást az egyik klipjében, mert túlzás volt, hogy prostituáltként viselkedett. Elnézést! Van saját véleményem, és szerintem sikerült néhány embernek felnyitni a szemét!
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock, Dancsy
2010. október 14. 14:14 #151
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Offline offline
Ezen cikk kapcsán tényleg jó nagy vita kerekedett, de ez van. Azt látom, hogy a rajongók tűzzel-vassal védik a kedvenceiket, ami nem baj. Ki szereti, ha rosszat mondanak a kedvenceiről? Senki! De azzal azért tisztában kell lenniük a rajongóknak is, hogy imádott sztárjaik korántsem tökéletesek. Ha ezt hisszük róluk, jó nagy csalódás, kiábrándultság lesz a vége a nagy imádatnak. Egyébként a cikk írójának védelmére kell keljek. Attól, hogy kiemelt két nevet a sztárvilágból, még nem azt jelenti, hogy ezeket a celebeket ő utálja és azért pont őket emelte ki. Valószínűleg azért pont ők kerültek említésre, mert manapság ők a népszerűek, ők vannak a címlapon, folynak a csapból is. De akár az én kedvenceim közül is emelhetett volna ki negatív példákat, mert közöttük is jócskán van olyan, aki hibázott, nem is egyszer. Nem kell neki támadni csak azért, mert kimondja amit gondol. Oké, kicsit valóban drámaira sikeredett a cikk, de egy ilyen korú lánytól egy ilyen elgondolkodtató téma akkor is szép teljesítmény. Ráadásul jót lehetett rajta vitatkozni. biggrin.gif
2010. október 14. 14:23 #152
Kelsey
Kelsey
 
Státuszoffline.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.28.
Hozzászólás: 2808
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Offline offline
Idézet (mermaid girl @ 2010.10.14. 01:03)
Az oldal készítői miért engednek kiadni egy ilyen "cikket"? Ez nem cikk, hogy Kiss Julcsi (12) leírja a véleményét két disney sztárról, akiket nem szeret, nincs semmi hír értéke, de még csak nem is elgondokodtató.
"Miley Cyrus is tisztasággyűrűt hordott, mégis elvesztette ártatlanságát." Honnan tudod, ott voltál? biggrin.gif
"Kiadnak parfümöket, különféle márkákat, ahelyett, hogy valami tényleg értelmes dolgot tennének." Te normális vagy? Ezek a sztárok annyit költenek jótékony célokra egy hónapban, amennyit te egész életedben összesen nem fogsz megkeresni! És nem csak a pénzről van szó, hanem, hogy ellátogatnak kórházakban, iskolákba, részt vesznek kampányokban. Te elmondhatod magadról, hogy "igen, ma segítettem több száz rákos gyereken"? Mert Miley elmondhatja. Elomdhatod magadról, hogy "igen, tettem valamit azért, hogy a gyerekeknek elfogadják egymást és véget vessek a megfélemlítésnek" vagy hogy "több tucat hátrányos helyzetű gyerek arcára csaltam mosolyt"? Mert Demi igen.

Ha már kiemeletél 2 sztárt, legalább ne őket emelted volna, mert ők messze nem tartoznak a rossz emberek közé. Bár szerintem senkit nincs jogod megtélni ismeretlenül!
És az, hogy tetováltatást csináltatott nem hazugság, hanem az embereknek változik idővel a véleménye. Neked is fog, pl. lehet h pár év múlva szánalmasnak fogod találni ezt a cikked...

Mikor derül ki? Soha. Ez a sztárság lényege.



Az eddigi legjobb hozzászólás szerintem!
Ezzel teljes mértékben egyet értettem!
2010. október 14. 14:55 #153
eszti222
eszti222
új tag
 
StátuszHa valakit szeretünk engedjük el,s ha viszont szeret visszatér :S
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.11.26.
Hozzászólás: 24
Csatolások: 0
Azonosító: 113237
Offline offline
Ez most kom?sleep.gif Az oké hogy elmondtad ezeket a példákat..de könnyü 2 disney sztárt fikázni és igen általában öket szokták..Mindenki kivan akadva Mileyn ö csak megváltozott,igaz hogy a megváltozás kicsit sok volt de láttam már csajt 18 évesen durvább kinézettel.De Demi hogy jön ide? nem akart tetoválást..most meg akar..csak megváltozott a véleménye nem kell azonnal azt mondani h hazudott.Mindaketten nagyon sokat tettek az emberekért most képzeljétek el ha ök nem lennének nem lenne Hannah meg se Sonny se stb nem halgathatnátok öket nap mint nap és most nem lenne miröl szoljon a cikk..Minden ember sokat változtatt a véleményén azér nem kell lehurrogni vagy esetleg megbántani.Miley probál felnöni a korral és lehet hogy meglepö de mostanába ez a divat..és akk mivan ha elvesztette a szüzességét???Egyáltalán mi közünk van hozzá?Ha neki igy jo akk tegye,elöször engem is zavart Miley új kinézete de rájöttem hogy azaz ö élete majd ö dönt és ha ugytartja kedve hogy ilyen marad nekünk bele kell törödnünk.Demi ehhez a cikkhez viszont szörnyü példa sztem vagy nem ismered Demit vagy ennyire utálod hogy egy tetoválás miatt hivod hazudozonak..
2 felhasználónak tetszik: mermaid girl, klara05
2010. október 14. 15:45 #154
gbotiii666
gbotiii666
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.10.14.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 136376
Offline offline
Egyetértek eszti22 kommentjével, hiszen senkinek semmi köze a másik magánéletéhez. Főleg, hogy attól még, hogy azt mondja nem akar megbélyegezve lenni és magára rakat egy tetoválást. Ez még nem jelenti azt, hogy hazudik, mivel ha kissé jobban beleásná a cikk szerzője magát a dolgokba, akkor megtudhatja, hogy vannak 'IDEIGLENES' tetoválások. Ezzel csak éppen a fájdalmának adott úgymond látható formát. Ami Mileyt illeti, szegény lány az utóbbi időben úgyszintén nehéz dolgokon ment keresztül. Főleg, hogy a paparazzik nem hagyják élni. Ennyi. ja és megjegyezném, hogy ezek nélkül az emberek nélkül nem lennének jó dolgokat sem, hiszen mindenki hibázhat, nemtudom a szerző mennyire tökéletes, de az irományából kiolvasható, hogy ő egy tökéletes és hibátlan személy, biztosan magára ismer és mindig jót csinál. Főleg, hogy még a papok sem hibátlanok, pedig tisztábbak néha mint egy átlag ember. Részemről ennyi.

Botiii
1 felhasználónak tetszik: mermaid girl
2010. október 14. 15:46 #155
Cuki baba
Cuki baba
Never say never
 
StátuszHajrá Hollywood!!!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.12.
Hozzászólás: 1873
Csatolások: 2
Azonosító: 129122
Offline offline
hát ehhez nincs mit szóljak...
2010. október 14. 16:59 #156
- törölt felhasználó -    
Kelsey bocs de én így látom a dolgokat :/ bár azt én se értem miért kell a magánéletükkel foglalkozni. csinálnak amit akarnak. akinek nem tetszik így járt :/
2010. október 14. 17:37 #157
- törölt felhasználó -    
jaaj istenem!!!! Inkább nem szólok semmit -.-
2010. október 14. 17:44 #158
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kelsey @ 2010.10.14. 14:23)
Az eddigi legjobb hozzászólás szerintem!
Ezzel teljes mértékben egyet értettem!


Ezzel megkérdőjelezitek a moderátorok munkáját. Azért fogadták el a cikket mert úgy ítélték meg hogy kint a helye. Már nem azért mondom, de más cikkeket említve mintpl 'Justin Biebernek néztek egy nőt' értékű hír is kikerül, mert van hozzá egy sztár csatolva. Ide is van csatolva. Akár tetszik akár nem ez van. Arról persze nem is beszélve hogy ő legalább leült és megírta a cikket, van aki csak bemásolja valahonnan aztán kész. Igen értelmes beszélgetést lehetne itt folytatni mert nagyon jó a téma amit felvetett. Hogy miért Disney sztárokat választott ki? Miért mit válasszon? Ha egyszer velük van tele a média. Csak felemlegetett pár nevet, ez lehetett volna Justin Bieber vagy Robert Pattinson is nem mindegy? Jó példákat emelt ki de bőven lehetne még kit csatolni a témához, bőven.
3 felhasználónak tetszik: wannascream, Fuller, Domcicc
2010. október 14. 17:54 #159
mileyselenademi
mileyselenademi
visszatérő vendég
 
Státusz-Learn how to see. Realize that everything connects to everything else-
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.09.24.
Hozzászólás: 383
Csatolások: 1134
Azonosító: 135151
Offline offline
hát ízéé biggrin.gif ... ezt te találtad ki ohmy.gif ??? honnan tudod ,h miley elvesztette a szüzességét beszéltél vele, és megkérdezted ???? és ha nem hordja a gyürüt___ Demi sem hordja . meg selena sem mindig . és ha demi azt modta ,h nem lessz tetkója. én is modta ,h tanulni fogok de mégse tettem meg smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Barbygirl95
2010. október 14. 18:26 #160
Viktorya
Viktorya
visszatérő vendég
 
StátuszAlwaysKeepFighting
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.14.
Hozzászólás: 134
Csatolások: 0
Azonosító: 129240
Offline offline
hát..ez hülyeség..
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok