Elkezdődött a Missing forgatása Prágában és Sean is ott járt! Ez is minisorozat lesz, az első évad 10 részes. Na, majd meglátjuk.
Viszont kiderült, hogy a Pant Guillermo del Torro rendezi! Ó anyám!!! Az a pasi egy komplett zseni!!! Alig várom a filmet!
Sean Bean
2011. május 15. 07:47
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. május 15. 07:59
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.15. 07:47)
Elkezdődött a Missing forgatása Prágában és Sean is ott járt! Ez is minisorozat lesz, az első évad 10 részes. Na, majd meglátjuk.
Viszont kiderült, hogy a Pant Guillermo del Torro rendezi! Ó anyám!!! Az a pasi egy komplett zseni!!! Alig várom a filmet!
Na végre valami, ami biztos
Amúgy nem nyitsz egy másik topikot?
Grace Benning
2011. május 15. 08:01
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (kateblock @ 2011.05.15. 07:59)
Na végre valami, ami biztos
Ó, tényleg!! Elértük a varázslatos 100-at, kettecskén! Gratulálok magunknak. Oké, jelzem a modik topikjában, hogy beteltünk. Ám ha szeretnéd, megnyithatod te a topikot.
2011. május 15. 08:02
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.15. 08:01)
Ó, tényleg!! Elértük a varázslatos 100-at, kettecskén! Gratulálok magunknak. Oké, jelzem a modik topikjában, hogy beteltünk. Ám ha szeretnéd, megnyithatod te a topikot.
Meghagyom neked ezt a megtiszteltetést
2011. május 15. 08:05
Idézet (kateblock @ 2011.05.15. 08:02)
Meghagyom neked ezt a megtiszteltetést
Ahogy gondolod. Nekem tényleg mindegy melyikünk nyitja, de úgy gondolom egyedül, nélküled nem jutottam volna semmire a topikkal, ezért gondoltam, hogy a következőt nyisd meg te.
Jajj, ez a Pan hír engem most feldobott. Guillermo Del Torro és Sean Bean egy filmben, egy sötét lesz, durva és sokkoló, azt hiszem.
kateblock
2011. május 15. 08:26
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.15. 08:05)
Ahogy gondolod. Nekem tényleg mindegy melyikünk nyitja, de úgy gondolom egyedül, nélküled nem jutottam volna semmire a topikkal, ezért gondoltam, hogy a következőt nyisd meg te.
Jajj, ez a Pan hír engem most feldobott. Guillermo Del Torro és Sean Bean egy filmben, egy sötét lesz, durva és sokkoló, azt hiszem.
Nyisd meg te nyugodtan. Már most is meg lehet, csak akkor ebbe nem írj többet...
Most akkor meddig tart a forgatás?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.