Idézet (kateblock @ 2011.05.08. 18:22)
Akkor nekem jöt le rosszul, nekem olyan hazaáruló kisk@cs@gnek tűnik, legalább is, ami a jövőt illeti.
Neki is meg vannak az okai, hogy miért olyan, amilyen. Én néha sajnálom.
Idézet (kateblock @ 2011.05.08. 18:22)
Nem voltak kétségeim afelől, hogy Ned szereti a feleségét és gyerekeit. Érdekes dolog azért, vajon milyen lehet egy ilyen nagy uralkodó kislányának lenni ..
Ned ősei királyok voltak, de ő maga sosem vágyott a koronára. Ő Északon érezte jól magát és bár trónra segítette Robertet, az uralkodásból nem kért. Arya egy nemes úr gyermeke, csak éppen nem akar az lenni.
Többször kijelenti a regényben is, hogy ő nem akar 'Lady' lenni. Mondjuk nem is az, és szerintem ahogy halad előre a történet, Daenerys mellett ő lesz a másik nagyon menő női szereplő. Én legalábbis imádom.
Nagyon sajnálom, hogy Ned élete olyan hamar véget ér, sokat emlegetik a szerettei a könyvekben, különösen Catelyn, de ahogy halad előre a történet Jon Snowban egyre inkább Nedet látom. Olyan becsületes az a fiú, hogy azt csakis az apjától örökölhette-tanulhatta. Ő olyan egyedül, mint Ned. A többieket hatalomvágy, bosszú vagy egyéb önös érdekek vezérlik, míg Jon Snow csak a becsületét próbálja megőrizni egész végig. Makacs és dühös, de hajthatatlan, mint Ned. Remélem neki nem lesz ez a veszte. Szóval Ned Stark egy kicsit tovább él benne és ezt jó látni, illetve olvasni.