Idézet (kateblock @ 2010.10.21. 18:07)
Nagyon borultnak kell lenni ahhoz hogy az a szőnyeges jelenet azért teccen mert tetszik amit látsz. Engem a színészi játéka fogott meg, ezért is mondhatom hogy nem tartozom a kimondottan fangörl típusú emberek közé akik meg sem néznek olyan filmeket amiben DT 'nem szép' vagy megnéznek minden filmet és csak bizonyos szemszögből áradoznak róla. Undorítóak tudnak lenni néha.
A DT fangörlök hozzállása nagyjából annyi hogy nem szeretik a filmet, nem is nagyon beszélnek róla viszont többé kevésbé helyesnek tartják Brendant. Vannak akiknek bejön, csak páran vagyunk a Brendan picture topikban, nagyjuk nem is nézi és nem is szeretné nézni mert sokkoló és szeretnének úgy emlékezni Davidre mint 'jó ember' mivel nem akarnak 'kiábrándulni' belőle
Szerintem azok a legviccesebb reakciók amiket a youtubeos videók alá írkálnak mintpéldául 'Brendan, az én titkos naplómat bármikor elolvashatod' vagy 'Brendan aranyom te nem mész sehová azzal a bilinccsel a kezeden csak az én hálószobámba' és ami a legjobban tetszik nekem 'Brendan, hívj büdös ..-nak utána töltsünk együtt egy szenvedélyes éjszakát' Szerintem beteges de vicces is
Legtöbben egyébként elítélik Brendant de vele együtt Mirandát is
Mindjárt beborulok. Írtam egy csomót, erre "kidob" a Starity és elveszik a hozzászólásom...
Szóval akkor még egyszer.
Elég szomorú, hogy egyesek csak annyit látnak a filmjeiből, hogy DT milyen cuki pasi. És a film tartalma/mondanivalója már mellékes, rosszabb esetben érdektelen...
Mondjuk a kiscsajoknak még talán "elnézhető", de a nagyobbak... Belőlük már kinézné az ember, hogy a film mondanivalójára koncentrálnak, azon belül meg a színészi játékra, s csak aztán arra, hogy cuki-e vagy nem cuki.
Kiábrándulni.
OMG. Ezek tisztában vannak vele bakker, hogy a Doktor egy kitalált figura és nem létezik?
És hogy DT egy SZÍNÉSZ, aki eljátszotta? És hogy egy színész attól színész (jó esetben), hogy többféle dolgot is eljátszik hitelesen, nem csak egy arca van..? Pont, hogy látni kellene a SS-t, mert itt DT egy olyan arcát mutatja meg, ami az "átlag néző számára" általában ismeretlen, mert látta mondjuk a DW-ban, esetleg a HP-ben, és ennyi.
Youtube:
A fangörlök egyébként átlag mennyi idősek kb.? Gondolom azért tőlünk fiatalabbak... Mert ha kb. velünk egyidősek, az már tényleg nagyon gáz...