szörnyű
ma este nem alszom
Demi Lovato törölte Twitter-fiókját
2010. október 30. 22:52
Mivel nem Twitterezek, ez engem nem érint. De azért hogyha nem volt konkrét oka rá, csak megunta, vagy ilyesmi, akkor ez nem volt jó lépés. A rajongói bánni fogják, mert nem tudják nyomon követni, hogy mit csinál. Gagának is van Twittere, és naponta ír is egyet-kettőt. Olyan jó érzés, ha olyanokat olvashatsz, amiket a kedvenced írkál...
2010. október 30. 23:03
![]() |
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 ![]() |
A legtöbb sztárnak már elege van a twitterből mert nem tudják tartani a távolságot a rajóngóik és saját maguk között. És még ha egy sztár igazn szereti is a rajongóit akkor is kell egy kis titokzatosság. Szerintem. Én megértem Demit bár nem tudom, hogy ő volt-e. Nem úgy ismertem meg Őt, hogy nem hagy egy búcsúüzenetet sem. Mindegy sajnálom azért de engem már ugysem köt le a twitter mint régen. :/
2010. október 31. 08:05
![]() |
fanni12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 133607 ![]() |
o hála.Nem azért írom ezt hogy mindenki rám támadjon.de nekem ez a véleményem.A képen milyen már a feje pff.
És ez a hír nem élet-halál kérdése.most sírnom kéne vagy mii??
És ez a hír nem élet-halál kérdése.most sírnom kéne vagy mii??

2010. október 31. 08:34
![]() |
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 ![]() |
Idézet (Rekahhh @ 2010.10.30. 23:03)
A legtöbb sztárnak már elege van a twitterből mert nem tudják tartani a távolságot a rajóngóik és saját maguk között.

Idézet (Rekahhh @ 2010.10.30. 23:03)
És még ha egy sztár igazn szereti is a rajongóit akkor is kell egy kis titokzatosság. Szerintem.
Attól, hogy néha írnak valamit twitteren, még nem tudsz meg mindent róluk, nem ismered meg őket igazán, főleg a nagy sztárokat nem. A titokzatosság ugyanúgy megmarad.
Egy picit közelebb vannak a rajongókhoz, ennyi. Nekem például ugyanúgy nagy dolog most is, ha valamelyik ismertebb ember válaszol, semmit nem veszítenek a varázsukból. Olyan ez, mintha rajongói levelet küldenél valakinek, vagy egy rendezvényen (pl. Comic Con) találkozol velük. A különbség annyi, hogy hála a twitternek olyanoknak is van esélyük kapcsolatba lépni a kedvenceikkel, akik máshogy nem tudnák ezt megtenni.
2010. október 31. 08:50
Hát, ha feltörték neki folyton ... vagy az is lehet, hogy túl sok dolga van...
2010. október 31. 12:06
![]() |
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 ![]() |
Hát én követője voltam. És mellettem még több millió ember... De ez van. Nem dőlt össze a világ. Szerintem még jót is fog neki tenni, hogy tart egy kis "twitterbreaket".
2010. október 31. 13:54
Én nem szoktam twitterezni,csak néha-néha olvasgattam,amiket Demi írt,úgyhogy nekem8. Ha twitter nélkül jobban érzi magát akkor remek.

2010. október 31. 14:01

2010. október 31. 14:27
Én is követtem. Nem is tudom, hogy mit mondjak. Akik hőbörögnek, hogy csak hiszti, meg minden: lehet. Azért egy híresség sem tökéletes, neki is vannak rossz pillanatai. Lehet,hogy ideges volt, és gyorsan kitörölte magát. Vagy már rég gondolkozott erről. Nem tudom. Ő döntött, én elfogadom.
2010. október 31. 14:34
![]() |
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 ![]() |

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.