A The Vampire Diaries sorozatnak köszönhetően Nina Dobrev hatalmas világhírnévre tett szert. Ez azonban elég nagy hátrányt okozott a Victorius sorozat főszereplőjének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mint két tojás...
2010. november 16. 09:47
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Ok, hogy hasonló karakterek, de sok ilyen színésznő van. Natalie és Keira is mindketten sikeresek lettek, pedig ők meg még durvábban hasonlítanak egymásra. Ezért támadni valakit szerintem felesleges... :S
2010. november 16. 10:03
Először is szerintem meg Nina az aki hasonlít rá. De nem értem hogy miért azt mondják hogy NináRA hasonlít. Hát igen az ismertebbelhasonlítgatnak össze mindenkit. Ez akkora....fúú nem is mondok semmit. Nem tom egyesek mit látnak abban a Ninában. Egy színésznő. Ennyi. Attól hogy még egy vámpíros filmben szerepel, nem értem hogy mi benne olyan nagy szám...? Egy átlagos kinézetű csajszi aki egy sorozatban játszik és azt hiszi máris övé a világ. Amúgy meg Vuictoria, helyesebb. És tényleg bocsánatot kérek a rajongóktól nem akarok senkit sem megbántani. Remélem nincs harag.
2010. november 16. 10:29
Victoria lesz a következő Petrova hasonmás a VD-ben.
2010. november 16. 10:49
Idézet (LULUPeas @ 2010.11.16. 10:03)
Először is szerintem meg Nina az aki hasonlít rá. De nem értem hogy miért azt mondják hogy NináRA hasonlít. Hát igen az ismertebbelhasonlítgatnak össze mindenkit. Ez akkora..fúú nem is mondok semmit. Nem tom egyesek mit látnak abban a Ninában. Egy színésznő. Ennyi. Attól hogy még egy vámpíros filmben szerepel, nem értem hogy mi benne olyan nagy szám...? Egy átlagos kinézetű csajszi aki egy sorozatban játszik és azt hiszi máris övé a világ. Amúgy meg Vuictoria, helyesebb. És tényleg bocsánatot kérek a rajongóktól nem akarok senkit sem megbántani. Remélem nincs harag.
Nina idősebb, szóval gondolom ezért hasonlít Victoria Ninára, nem pedig fordítva. Egyébként talán azért is olyan különleges Nina, mert két karaktert játszik a sorozatban. Két teljesen különbözőt, ráadásul van, hogy egy jelenetben szerepel mind a kettő...
2010. november 16. 10:57
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline |
Szerintem csak azért hasonlítanak ennyire, mert a hajuk egyformán van megcsinálva... arcra nem hasonlítanak, vagyis csak egy picit. De nem lehet őket összetéveszteni, vannak tőlük jobban egymásra hasonlító sztárok.
2010. november 16. 11:47
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline |
Szerintem csak a hajuk formája miatt hasonlítanak. Amúgy nem annyira.
1 felhasználónak tetszik:
cassy*
2010. november 16. 13:30
van bennük vmi hasonlóság, de nem téveszteném össze őket
2010. november 16. 13:40
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline |
van egy pici hasonlóság, de csak egy pici!!!!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.