A Vastag tesók és Király L. Norbi is leszerződött Tabáni István menedzserével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vastag Tomi leszerződött
2010. december 07. 23:31
ennek nagyon örülök (: ügyesek a srácok, kíváncsi vagyok, h állják meg majd a helyüket!
2010. december 08. 00:00
Ennek nagyon örülök.Már alig várom az első lemezüket.
2010. december 08. 07:11
akik már bejutottak a 10-be azokat nem fogják veszni hagyni mert tudják hogy van bennük pénz
2010. december 08. 09:25
Vecyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 497 Csatolások: 47 Azonosító: 125651 offline |
Ez aranyos : A fiatal tehetség egy kérést is intézett rajongóihoz: „Remélem, hogy azok, akik eddig rám szavaztak, most helyettem Csabit segítik voksaikkal. Sőt, kérem is őket, ne hagyják magukra a bátyámat, szavazzanak rá!”
2010. december 08. 10:31
StellaPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 139068 offline |
örülök neki
2010. december 08. 11:27
Beliebersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 137892 offline |
De jó Sokszor többre mennek az elején kiesettek, mint akik a végéig bentvannak. Pl. ott volt megában Király Viktor. Semmire se ment, hiába nyerte meg. De ott van pl. Hien, akiről mai napig hallunk, vagy Tamara, stb..
2010. december 08. 12:15
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline |
már csak adni kell neki egy stílust és ő is egy tömeggyártott énekes lesz :S
szal nekem mind1
sztem hagyni kéne h ő döntsön mgáról
szal nekem mind1
sztem hagyni kéne h ő döntsön mgáról
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Megrendítő nyilatkozatot tett.
Tom Holland tényleg eljegyezte Zendayát!
Tom Holland tényleg eljegyezte Zendayát!
Megtörtént a várva várt lánykérés!
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Golden Globe Awards 2025 - íme a győztesek listája
Golden Globe Awards 2025 - íme a győztesek listája
Ma hajnalban adták át a díjakat.