A Vastag tesók és Király L. Norbi is leszerződött Tabáni István menedzserével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vastag Tomi leszerződött
2010. december 07. 23:31
ennek nagyon örülök (: ügyesek a srácok, kíváncsi vagyok, h állják meg majd a helyüket!
2010. december 08. 00:00
Ennek nagyon örülök.Már alig várom az első lemezüket.
2010. december 08. 07:11
akik már bejutottak a 10-be azokat nem fogják veszni hagyni mert tudják hogy van bennük pénz
2010. december 08. 09:25
![]() |
Vecyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 497 Csatolások: 47 Azonosító: 125651 ![]() |
Ez aranyos : A fiatal tehetség egy kérést is intézett rajongóihoz: „Remélem, hogy azok, akik eddig rám szavaztak, most helyettem Csabit segítik voksaikkal. Sőt, kérem is őket, ne hagyják magukra a bátyámat, szavazzanak rá!”
2010. december 08. 10:31
![]() |
StellaPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 139068 ![]() |
örülök neki

2010. december 08. 11:27
![]() |
Beliebersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 137892 ![]() |
De jó
Sokszor többre mennek az elején kiesettek, mint akik a végéig bentvannak. Pl. ott volt megában Király Viktor. Semmire se ment, hiába nyerte meg. De ott van pl. Hien, akiről mai napig hallunk, vagy Tamara, stb..

2010. december 08. 12:15
![]() |
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 ![]() |
már csak adni kell neki egy stílust és ő is egy tömeggyártott énekes lesz :S
szal nekem mind1
sztem hagyni kéne h ő döntsön mgáról
szal nekem mind1
sztem hagyni kéne h ő döntsön mgáról

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Holtan találtak egy 24 éves dél-koreai színésznőt
Holtan találtak egy 24 éves dél-koreai színésznőt
Kim Sae-ron elhunyt.

Aubrey Plaza először jelent meg a férje halála óta
Aubrey Plaza először jelent meg a férje halála óta
Az első nyilvános szereplése.