Szemüveges vagy?
2014. június 07. 14:09
én nem,de a legjobb barátnőm az szinte születése óta, és neki nagyon jól áll
2014. június 30. 18:30
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
nem, szerencsére nagyon jó a látásom. viszonylag sok szemüveges van körülöttem és ezért valamiféle késztetést érzek arra, hogy menjek vizsgálatra, mert ha velük igen, velem miért ne fordulhatna elő valami látási hiba vagy egyszerűen csak a szem romlása, gyengülése. főleg, hogy sokat netezek, írok, olvasok gépen.
rég gondolkozom már ilyen, szempihentető szemüvegben, amit gépezéskor felvennék, fel is dobtam már a témát itthon, de ha nem kell, akkor nem kell:)
rég gondolkozom már ilyen, szempihentető szemüvegben, amit gépezéskor felvennék, fel is dobtam már a témát itthon, de ha nem kell, akkor nem kell:)
2014. június 30. 19:34
Szerencsére nem...bár nem állna rosszul egyszer felpróbáltam a barátnőm szemüvegét és azt mondták nagyon jól áll és úgy nézek ki mint egy titkárnő
XD
2014. július 15. 16:42
|
|
Süni994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 126 Csatolások: 3 Azonosító: 229411 offline
|
csak egyetemen kell hordanom, mert nem látom a kivetitett előadásokat a nagyelőadókban. meg vezetéskor kellene, de nincs jogsim..de félek,hogy tovább romlik majd
2014. július 15. 17:12
|
|
Krisztii10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.24. Hozzászólás: 230 Csatolások: 8 Azonosító: 221746 offline
|
Nem,és nm is leszek az
2014. július 15. 17:38
|
|
Viv0ffisölúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 3 Azonosító: 227596 offline
|
Igen, 9 éves korom óta.
DE pozitívan: hipster az igazi
2015. február 20. 18:50
Elvileg kéne hordanom, de 1 hónapon belül kontaktlencsére váltok.
2015. február 20. 18:59
Igen már több mint egy 1 éve.Az a legszomorúbb az egészben,hogy szemüvegben nem vagyok olyan,mint szemüveg nélkül.Nem tudom megszokni.Örülök,ha levehetem.
2015. február 20. 19:09
Az vagyok már 2 éves korom óta valami genetikai gikszer miatt.
Őszintén mondhatom,hogy szerencsém van ezzel kapcsolatban,mert azontúl,hogy jól áll,a szemeim alapból is hatalmasak és szemüveg nélkül ijesztően "sorozatgyilkosos" benyomást keltek.Meg úgy egyébként is,már úgy hozzám nőtt,én sem ismerném meg magamat "hemü" nélkül.
Őszintén mondhatom,hogy szerencsém van ezzel kapcsolatban,mert azontúl,hogy jól áll,a szemeim alapból is hatalmasak és szemüveg nélkül ijesztően "sorozatgyilkosos" benyomást keltek.Meg úgy egyébként is,már úgy hozzám nőtt,én sem ismerném meg magamat "hemü" nélkül.
2015. február 28. 20:27
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Van szemüvegem, és kéne is hordanom, mert néha hunyorogva kell néznem a táblát, de hangulatfüggő, hogy mikor veszem fel. : D
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: